Holiday_Armadillo כתב:אם נגיד ורוביו יזכה ברוקי העונה..מישהו זוכר מתי הפעם האחרונה שרוקי לא אמריקאי זכה בתואר?
פאו גאסול
בדקתי את הסטטיסטיקה שלו עכשיו והוא באמת נתן עונת רוקי טובה(17.6 נקודות,8.9 ריבאונדים ו-2.1 חסימות למשחק)..אבל לא יכולה להתעלם מזה ששניהם ספרדים
האמת, הוא האירופאי היחיד שזכור לי כרוקי השנה. אולי רוביו יהיה השני. למרות שיש לו תחרות קשה מול אירווינג שגם נותן עונה פנטסטית, וקליבלנד כרגע בתמונה לפלייאוף מהמקום ה8
Holiday_Armadillo כתב:אם נגיד ורוביו יזכה ברוקי העונה..מישהו זוכר מתי הפעם האחרונה שרוקי לא אמריקאי זכה בתואר?
פאו גאסול
בדקתי את הסטטיסטיקה שלו עכשיו והוא באמת נתן עונת רוקי טובה(17.6 נקודות,8.9 ריבאונדים ו-2.1 חסימות למשחק)..אבל לא יכולה להתעלם מזה ששניהם ספרדים
הספרדים יודעים דבר או שניים בספורט, למרות שהספורטאי מספר אחד שלהם (אולי בהיסטוריה) הוא לוזר ואני שונא אותו...
הלוואי וכולנו היינו לוזרים כמוהו
לגמרי!! הלוואי והיה לנו איזה ספורטאי עם רבע מסט הכישורים שלו. כאן, כל אחד שמגיע לחצי הגמר של אליפות הארץ, חושב שהוא מינימום אגאסי החדש. צניעות, מוסר עבודה והרצון המתמיד לעבוד קשה ולהשתפר זה לא משהו שמאפיין את הספורטאי הישראלי הממוצע. בטח לא את הטובים שבהם.
אורלנדו מנצחת את מיאמי 102-89 ולא במקרה..הם היו יותר טובים ממיאמי במשך כל המשחק בזכות קבוצתיות,ערב ענק של הווארד עם 25 ו-24 וקליעת 15 שלשות ב-40.5%..
ניו יורק מנצחת משחק שלישי ברציפות בלי סטודמאייר ובלי כרמלו אנתוני 107-93 על וושינגטון בחוץ..גם הפעם ג'רמי לין התפקד לעבודה עם 23 נקודות,10 אסיסטים ו-4 ריבאונדים.. מי שממש פורח במשחקים האחרונים הוא טייסון צ'אנדלר וזה ממש לא מקרי..לין כל הזמן משחק איתו פיק אנד רול והיום גם הוא עשה דאבל-דאבל של 25 נקודות ו-11 ריבאונדים.. כמו שד'אנטוני אמר על הימצאות PG טבעי בקבוצה(לין):''סוף סוף כשאני משרטט מהלך פיק אנד רול אני יודע שיש מצב שזה מה שהשחקנים יעשו''.. סטיב נובאק גם תפר 5 שלשות(מתוך 9)ובכללי קלע 19..מאמץ קבוצתי קלאסי..
אולי עדיף לניקס שסטודמאייר(שייעדר לפחות עוד שלושה משחקים)ואנתוני לא יחזרו..הניקס משחקים הרבה יותר טוב עכשיו כשהם לא נמצאים.. אמארה דווקא מתאים להם לקבוצה אבל אנתוני..אף פעם לא התלהבתי ממנו יותר מדי ברמה הקבוצתית..
Holiday_Armadillo כתב:שני משחקים ענקיים הסתיימו כרגע ב-NBA..
אורלנדו מנצחת את מיאמי 102-89 ולא במקרה..הם היו יותר טובים ממיאמי במשך כל המשחק בזכות קבוצתיות,ערב ענק של הווארד עם 25 ו-24 וקליעת 15 שלשות ב-40.5%..
ניו יורק מנצחת משחק שלישי ברציפות בלי סטודמאייר ובלי כרמלו אנתוני 107-93 על וושינגטון בחוץ..גם הפעם ג'רמי לין התפקד לעבודה עם 23 נקודות,10 אסיסטים ו-4 ריבאונדים.. מי שממש פורח במשחקים האחרונים הוא טייסון צ'אנדלר וזה ממש לא מקרי..לין כל הזמן משחק איתו פיק אנד רול והיום גם הוא עשה דאבל-דאבל של 25 נקודות ו-11 ריבאונדים.. כמו שד'אנטוני אמר על הימצאות PG טבעי בקבוצה(לין):''סוף סוף כשאני משרטט מהלך פיק אנד רול אני יודע שיש מצב שזה מה שהשחקנים יעשו''.. סטיב נובאק גם תפר 5 שלשות(מתוך 9)ובכללי קלע 19..מאמץ קבוצתי קלאסי..
אולי עדיף לניקס שסטודמאייר(שייעדר לפחות עוד שלושה משחקים)ואנתוני לא יחזרו..הניקס משחקים הרבה יותר טוב עכשיו כשהם לא נמצאים.. אמארה דווקא מתאים להם לקבוצה אבל אנתוני..אף פעם לא התלהבתי ממנו יותר מדי ברמה הקבוצתית..
ראיתי את המשחק של הניקס במקום זה של ניו ג'רזי וממש נהנתי מלין עושה את השחקנים שלידו הירבה יותר טובים היו יכולים להיות לו לפחות 16 אסיסטים אלמלא כל הפאוולים על צ'נדלר.
דרך אגב גם פארמר נתן משחק גדול בהפסד של ניו ג'רזי לדטרויט החלשה הוא סיים עם 22 נקודות עם 8 מ-13 מהשדה ובכלל העונה הכי טובה בקריירה שלו
לין באמת עושה את כל אלה שלידו טובים יותר..הוא ההגדרה של PG.. שאלו את ד'אנטוני אחרי המשחק את מי הוא מזכיר לו מהרכזים ב-NBA אז הוא חייך כזה ואמר:''אתם יודעים את מי,אבל אני לא הולך להגיד את זה'' (הוא התכוון לנאש).. הבעיה איתו זה עדיין הקליעה כי מחצי מרחק זה לא אוטומטי ומחוץ לקשת אין מה לדבר..אבל הוא כל כך מהיר שהוא חותך הגנות בלי לבקש סליחה אפילו המבחן האמיתי שלו יהיה מול הלייקרס..אם הוא יעשה את זה 4 משחקים ברציפות אז כבר באמת שאי אפשר יהיה להתכחש למה שהבחור הזה מהרווארד שבכלל לא נבחר בדראפט עושה בקבוצה(ומהקבוצה)האומללה של ניו יורק..
פארמר נתן משחק טוב אבל גם יש לו את ה+\- הכי נמוך בקבוצה..12- הקליפרס הפסידו לקליבלנד ששיחקה בלי אירווינג(זעזוע מוח)..ראמון סשנז סיים עם 24 ואנטואן ג'יימיסון סיים עם 27..כספי עם 2 מינסוטה גם הפסידו היום לממפיס 85-80 ומתחיל להיראות כאילו כל פעם שרוביו לא משחק טוב הקבוצה מפסידה..היום סיים רק עם אסיסט אחד..
יש לי משהו להגיד, אל תעופו עלי.. נראה לי שיוגב אוחיון יכול להצליח בNBA.. אם הוא עובר את ההכנות ואת האימונים של הטרום עונה הוא יכול להתפתח בשלושה חודשים, יש לו מוסר עבודה גבוה..
אני קורא את ההודעה שלי וחושב שזה הזוי אבל אני די מסכים עם עצמי ( ), נראה לי יכול להיות שחקן של 7 נק' + 5 אס' בקבוצה די חלשה..
LIAV10 כתב:יש לי משהו להגיד, אל תעופו עלי.. נראה לי שיוגב אוחיון יכול להצליח בNBA.. אם הוא עובר את ההכנות ואת האימונים של הטרום עונה הוא יכול להתפתח בשלושה חודשים, יש לו מוסר עבודה גבוה..
אני קורא את ההודעה שלי וחושב שזה הזוי אבל אני די מסכים עם עצמי ( ), נראה לי יכול להיות שחקן של 7 נק' + 5 אס' בקבוצה די חלשה..
אפילו לא בצחוק יש כל כך הרבה רכזים הרבה הרבה יותר טובים ומוכשרים ממנו באירופה. לא צריך להסתנוור ממשחק אחד, כי רוב העונה הוא מי יודע מה (הפתיעה אולי לטובה, אבל זה ממש לא זה) אם מקאלב, דיאמנטידיס, שבד, ועוד הרבה, עדיין משחקים באירופה, בטח ובטח שלא הוא יש לו עוד הרבה מאוד לעבור. שיתחיל בלשפר את הקליעה ולהפוך לרכז מוביל ביורוליג, אחרי זה נחשוב NBA אני לא רואה אותו בחיים עושה 7 ו5 בNBA, רק אם הוא ישחק 30 דקות ומעלה, ויקח 10-15 דקות כל משחק, כי בNBA הוא לא יכול לקנות לעצמו סלים כמעט בכלל