המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:אני רוצה את קוזמינסקאס עונה הבאה..
שחף1 כתב:הייתי שמח לראות כאן את הוארטל עם עוד איזה גארד סקורר בעמדה 2
איתי-שגב כתב:my man כתב:אני רוצה את קוזמינסקאס עונה הבאה..
הוא השחקן הכי טוב בNBA, למה שיבוא?
שועל כתב:שחף1 כתב:הייתי שמח לראות כאן את הוארטל עם עוד איזה גארד סקורר בעמדה 2
הייתי שמח לראות פה חברה קשוחים, שומרים ומשחקים כחלק מקבוצה.
נמאס מסקוררים, היו לנו כמה כאלו בעונות האחרונות וראינו איך זה נראה.
roy1000 כתב:my man כתב:אני רוצה את קוזמינסקאס עונה הבאה..
גם אני. כמה משלמים לניקס על הבאייאאוט?
toja27 כתב:שועל כתב:שחף1 כתב:הייתי שמח לראות כאן את הוארטל עם עוד איזה גארד סקורר בעמדה 2
אני גם נמצא במיינד סט כזה, זה אצלי באופן כללי אבל אחרי שתי העונות האחרונות זה מקבל דגש מיוחד.
אגב אני לא מסכים שמייק ג'יימס הוא רק סקורר , הוא בטוח לא כזה כמו רוצ'יסטי או גאודלוק אבל כן חייבים לציין שהסקורינג אצלו תופס חלק מרכזי במשחק. והבעיה שלי איתו שוב שהוא נמוך. אני לא יכול לחשוב את רייס או לארקין ביחד עם מייק ג'יימס בחמישיה כי אני לא סובל חמישיה של אנדרסייזד. אולי עם יוביץ' זה היה נראה טוב יותר, אולי ועדיין לא חושב שהייתי מביא אותו.
אני אחזור לשורה הראשונה ואם זה היה תלוי בי רוב השחקנים היו שחקנים שמתאפיינים ברב גוניות ,קשיחות, מחוייבות וקבוצתיות ואחד כזה כמו מלי או דריק בראון למשל שמביאים כישרון ואיטלגנציה.
שועל כתב:roy1000 כתב:my man כתב:אני רוצה את קוזמינסקאס עונה הבאה..
אין לו מחיר
roy1000 כתב:שועל כתב:roy1000 כתב:my man כתב:אני רוצה את קוזמינסקאס עונה הבאה..
אין לו מחיר
גם אני חושב ככה.
roy1000 כתב:שועל כתב:roy1000 כתב:my man כתב:אני רוצה את קוזמינסקאס עונה הבאה..
אין לו מחיר
גם אני חושב ככה.
arel123 כתב:מה זה למה כל פעם שהוא קלע סל הקהל מתחרפן ?
שמואל1 כתב:רק 9 נקודות? חשבתי הבאת היילייט של 30.
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:רק 9 נקודות? חשבתי הבאת היילייט של 30.
זה לא הכמות.
MTA2311 כתב:roy1000 כתב:שמואל1 כתב:רק 9 נקודות? חשבתי הבאת היילייט של 30.
זה לא הכמות.
אם אומרים לך שמביאים את קוזמינסקאס אבל רק אם בגאצקיס נשאר. לוקח?
arel123 כתב:toja27 כתב:שועל כתב:שחף1 כתב:הייתי שמח לראות כאן את הוארטל עם עוד איזה גארד סקורר בעמדה 2
אני גם נמצא במיינד סט כזה, זה אצלי באופן כללי אבל אחרי שתי העונות האחרונות זה מקבל דגש מיוחד.
אגב אני לא מסכים שמייק ג'יימס הוא רק סקורר , הוא בטוח לא כזה כמו רוצ'יסטי או גאודלוק אבל כן חייבים לציין שהסקורינג אצלו תופס חלק מרכזי במשחק. והבעיה שלי איתו שוב שהוא נמוך. אני לא יכול לחשוב את רייס או לארקין ביחד עם מייק ג'יימס בחמישיה כי אני לא סובל חמישיה של אנדרסייזד. אולי עם יוביץ' זה היה נראה טוב יותר, אולי ועדיין לא חושב שהייתי מביא אותו.
אני אחזור לשורה הראשונה ואם זה היה תלוי בי רוב השחקנים היו שחקנים שמתאפיינים ברב גוניות ,קשיחות, מחוייבות וקבוצתיות ואחד כזה כמו מלי או דריק בראון למשל שמביאים כישרון ואיטלגנציה.
לדעתי זה כ"כ מטופש להגיד שבעמדה 2 צריך שיהיו שחקנים עם סייז גדול
שחקנים עם סייז צריכים להיות בעמדות 3 4 ו 5.
עמדות 1 ו - 2 לא קשורות לזה בכלל
חמישייה כמו - לארקין ג'יימס האניקאט תייס ובירץ'
לא תספק אותך מבחינת סייז אגרסיביות וקשיחות ?
למה מה שונה בהיקמן וגאודלוק מג'יימס בסייז ?
toja27 כתב:arel123 כתב:toja27 כתב:שועל כתב:שחף1 כתב:הייתי שמח לראות כאן את הוארטל עם עוד איזה גארד סקורר בעמדה 2
לדעתי זה כ"כ מטופש להגיד שבעמדה 2 צריך שיהיו שחקנים עם סייז גדול
שחקנים עם סייז צריכים להיות בעמדות 3 4 ו 5.
עמדות 1 ו - 2 לא קשורות לזה בכלל
חמישייה כמו - לארקין ג'יימס האניקאט תייס ובירץ'
לא תספק אותך מבחינת סייז אגרסיביות וקשיחות ?
למה מה שונה בהיקמן וגאודלוק מג'יימס בסייז ?
אני לא מסכים איתך לגבי עניין הסייז. לדעתי העניין הזה חשוב ולדעתי חשוב בכל העמדות. ההרכב הזה שתיארת לא כל כך נורא מבחינת הסייז , כי גם האניקט הוא 3 די גדול , תאייס יותר מאסיבי מהרגיל לעמדה 4 וגם לא נופל בזריזות וכנ"ל לגבי בירץ'. בנוסף לארקין וגיימס שהם שחקנים קטנים אבל אגרסיביים ואנרגטיים מאוד במיוחד לארקין. ככה שבכללי ההרכב הספיציפי עוד יכול לעבוד. אני מבין שאתה משחק כדורסל כן? אז אתה מכיר את ההרגשה של איך זה למשל לשחק כדורסל נגד קבוצה שבכללי גדולה ממך ומהקבוצה שלך במימדים (ושאינם מגושמים בתנועה ויש להם מספיק זריזות) . זה מרתיע מבחינה פסיכולוגית, זה מקשה בחדירות , זה מקשה בריבאונד (ושחקנים אגריסיביים וגדולים יחסית בעמדות 1-2 זה יתרון גדול לקבוצה בריבאונד) , זה עולם אחר לגמרי. אלה דברים שאתה פחות שם לב כשאתה רק צופה בטלויזיה , אבל מי ששיחק כדורסל מספיק זמן ולשחקנים על המגרש זה עניין לא קטן.
היקמן אגב זה דוגמא ל-2 גדול ומאסיבי לעומתו גאודלוק זה 2 קטן יחסית וזה עוד חיסרון של גאודלוק מבחינתי.
מסכים עם העניין שאמרת בנוגע לזה שזה מרתיע מבחינה פסיכולוגית ועברתי את זה לפניי שבועיים בנבחרת בית ספר, זה באמת מאוד קשה
אבל אני לא בטוח שיהיה הבדל כ"כ גדול
פשוט מכבי צריכה לבנות את הקבוצה בצורה נכונה, אם בעמדה אחת יש שחקן עם סייז קטן אז צריך לדאוג שלפחות ב3 עמדות יהיו שחקנים עם סייז גדול
toja27 כתב:מסכים עם העניין שאמרת בנוגע לזה שזה מרתיע מבחינה פסיכולוגית ועברתי את זה לפניי שבועיים בנבחרת בית ספר, זה באמת מאוד קשה
אבל אני לא בטוח שיהיה הבדל כ"כ גדול
פשוט מכבי צריכה לבנות את הקבוצה בצורה נכונה, אם בעמדה אחת יש שחקן עם סייז קטן אז צריך לדאוג שלפחות ב3 עמדות יהיו שחקנים עם סייז גדול
כן רק שאני לא יודע כשבמכבי בונים קבוצה בכלל שמים דגש על האלמנט הזה. פתאום הם מחליטים שהם רוצים להביא את מייק ג'יימס, לדעתך הם עושים את השיקולים האלו? אני לא התרשמתי מהם בכלל שזה מה שקורה. בנוסף לא תמיד תייס למשל יהיה בעמדה 4 והאניקט בעמדה 3, יש הרכבים שונים במשחק . פתאום האניקט מוצא את עצמו ב-4 תאייס ב-5 לאנדסברג ב-3 ג'יימס ב-2 ולארקין ב-1 . תסכים איתי שזה כבר משנה בצורה לא קטנה את תמונת המצב כשבמקום בירץ' יש לך את לאנדסברג?
צריכים לקחת מצבים שונים שיהיו במשחק ולכן כבר עדיף שחקנים שהם מספיק חזקים, גדולים וזריזים -השילוב בין שלושת התכונות האלו לעמדות שלהם. כמובן שלא רק על סמך זה אתה בונה סגל, אבל זה אלמנט חשוב.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־17 אורחים