roy1000 כתב:MTA2311 כתב:roy1000 כתב:שמואל1 כתב:רק 9 נקודות? חשבתי הבאת היילייט של 30.
זה לא הכמות.
אם אומרים לך שמביאים את קוזמינסקאס אבל רק אם בגאצקיס נשאר. לוקח?
מה כבר חשוב המאמן אם מביאים את קוזמינסקאס?
אחלה שחקן. מאוד אוהב אותו
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:roy1000 כתב:שמואל1 כתב:רק 9 נקודות? חשבתי הבאת היילייט של 30.
זה לא הכמות.
אם אומרים לך שמביאים את קוזמינסקאס אבל רק אם בגאצקיס נשאר. לוקח?
מה כבר חשוב המאמן אם מביאים את קוזמינסקאס?
toja27 כתב:arel123 כתב:toja27 כתב:שועל כתב:שחף1 כתב:הייתי שמח לראות כאן את הוארטל עם עוד איזה גארד סקורר בעמדה 2
הייתי שמח לראות פה חברה קשוחים, שומרים ומשחקים כחלק מקבוצה.
נמאס מסקוררים, היו לנו כמה כאלו בעונות האחרונות וראינו איך זה נראה.
אני גם נמצא במיינד סט כזה, זה אצלי באופן כללי אבל אחרי שתי העונות האחרונות זה מקבל דגש מיוחד.
אגב אני לא מסכים שמייק ג'יימס הוא רק סקורר , הוא בטוח לא כזה כמו רוצ'יסטי או גאודלוק אבל כן חייבים לציין שהסקורינג אצלו תופס חלק מרכזי במשחק. והבעיה שלי איתו שוב שהוא נמוך. אני לא יכול לחשוב את רייס או לארקין ביחד עם מייק ג'יימס בחמישיה כי אני לא סובל חמישיה של אנדרסייזד. אולי עם יוביץ' זה היה נראה טוב יותר, אולי ועדיין לא חושב שהייתי מביא אותו.
אני אחזור לשורה הראשונה ואם זה היה תלוי בי רוב השחקנים היו שחקנים שמתאפיינים ברב גוניות ,קשיחות, מחוייבות וקבוצתיות ואחד כזה כמו מלי או דריק בראון למשל שמביאים כישרון ואיטלגנציה.
לדעתי זה כ"כ מטופש להגיד שבעמדה 2 צריך שיהיו שחקנים עם סייז גדול
שחקנים עם סייז צריכים להיות בעמדות 3 4 ו 5.
עמדות 1 ו - 2 לא קשורות לזה בכלל
חמישייה כמו - לארקין ג'יימס האניקאט תייס ובירץ'
לא תספק אותך מבחינת סייז אגרסיביות וקשיחות ?
למה מה שונה בהיקמן וגאודלוק מג'יימס בסייז ?
אני לא מסכים איתך לגבי עניין הסייז. לדעתי העניין הזה חשוב ולדעתי חשוב בכל העמדות. ההרכב הזה שתיארת לא כל כך נורא מבחינת הסייז , כי גם האניקט הוא 3 די גדול , תאייס יותר מאסיבי מהרגיל לעמדה 4 וגם לא נופל בזריזות וכנ"ל לגבי בירץ'. בנוסף לארקין וגיימס שהם שחקנים קטנים אבל אגרסיביים ואנרגטיים מאוד במיוחד לארקין. ככה שבכללי ההרכב הספיציפי עוד יכול לעבוד. אני מבין שאתה משחק כדורסל כן? אז אתה מכיר את ההרגשה של איך זה למשל לשחק כדורסל נגד קבוצה שבכללי גדולה ממך ומהקבוצה שלך במימדים (ושאינם מגושמים בתנועה ויש להם מספיק זריזות) . זה מרתיע מבחינה פסיכולוגית, זה מקשה בחדירות , זה מקשה בריבאונד (ושחקנים אגריסיביים וגדולים יחסית בעמדות 1-2 זה יתרון גדול לקבוצה בריבאונד) , זה עולם אחר לגמרי. אלה דברים שאתה פחות שם לב כשאתה רק צופה בטלויזיה , אבל מי ששיחק כדורסל מספיק זמן ולשחקנים על המגרש זה עניין לא קטן.
היקמן אגב זה דוגמא ל-2 גדול ומאסיבי לעומתו גאודלוק זה 2 קטן יחסית וזה עוד חיסרון של גאודלוק מבחינתי.
הידעת? היקמן נמוך וקל (88 ק"ג על 1.89 מ') מגאודלוק (91 ק"ג על 1.91 מ').
Mitelka כתב:השיט היחיד שאני לא מבין זה ה"יכול לשחק ביורוליג", "יכול רק בליגה", "רלוונטי לאירופה".
מבזק מיוחד: אירופה נגמרה. רק הליגה רלוונטית.
toja27 כתב:הידעת? היקמן נמוך וקל (88 ק"ג על 1.89 מ') מגאודלוק (91 ק"ג על 1.91 מ').
טעות שלי , וזה מפתיע אותי האמת. מהתרשמות בעין היה נראה לי שהיקמן גדול יותר.
יכול להיות שזה בגלל שהיקמן בנוי טוב וגאודלוק נראה כמו גוץ שמנמן
ankram כתב:הייתי הולך על שון,בר,קולשוב,טי ג'יי קליין נשמע מעניין ושגב.
5 עמדות , כולם 1.90 ומעלה , סייז מעולה בעמדות הגארד , צעירים וחייבים לרענן , שיוגב ומקל ישחקו במחוזות זרים , כנ"ל פניני ולאנדסברג.
שועל כתב:לא צריך יותר מ4 ישראלים בכירים, טיוס דוסון ווסטרמן ושגב
כל השאר לא רלוונטיים
RomanR כתב:שועל כתב:לא צריך יותר מ4 ישראלים בכירים, טיוס דוסון ווסטרמן ושגב
כל השאר לא רלוונטיים
אתם בטוחים שווסטרמן ישראלי בכלל? איפה ראיתם שהוא יהודי?
MTA2311 כתב:כמה אפשר להתעסק בישראלים? כמה? אתם לא רואים כמה זה שולי?
RomanR כתב:MTA2311 כתב:כמה אפשר להתעסק בישראלים? כמה? אתם לא רואים כמה זה שולי?
אולי דווקא בגלל שזה כל כך שולי השנה, צריך להתעסק בלהחתים שחקנים מתאימים. אמנם הסגל עכשיו מכיל שחקנים "בכירים", אבל התרומה שלהם אפסית באירופה, לכן חשוב לעשות גם שם חריש עמוק.
כמובן שפדרמן יעשה כרצונו וישאיר את בייבי מקל שלו, ולו רק שלא ילך לירושלים
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־11 אורחים