אורי כתב:yzafrir כתב:לליאור יש חסרונות והם טווח הקליע שלו וההגנה ואתם יכולים לנסות לייפות את זה בכל דרך שתרצו אבל זו עובדה .
אבל , ליאור מבחינת כל החבילה נחשב לאחד מחמשת הפואוורדים הטובים ביורוליג (ולא משנה איפה הוא מדורג מבחינה מקצועית בחמישייה הזאת ) ומבחינת מחיר הוא מרוויח פחות מחצי מהם .
ליאור אחד מחמשת הפוורדים הטובים ביורוליג??? באיזו מציאות בדיוק?
בשליפה מהמותן: חריאפה, קירילנקו, לורבק, לברינוביץ', סבאנוביץ', פרילנד, מירוטיץ', מרקו בניץ' וטלטוביץ' שחקנים שלמים ועדיפים עליו.
אני בד''כ לא נוטה להיכנס לויכוחים כאלה, ובטח שלא לקרוע שחקן מכבי לגזרים אחריי משחק לא טוב, אבל ההיסטוריה שלו הוכיחה זאת היטב - ליאור אליהו מופיע בעיקר נגד קבוצות בעלות קו קדמי דליל, וכשהוא פוגש קבוצות עם קצת בשר ופיזיות מתחת לסל הוא נעלם לחלוטין. לצערי יש הרבה אמת במה ששחף כתב. ליאור הוא כישרון התקפי נדיר, הוא אתלט, חכם ובעל ידיים ארוכות ויכולת סיום נדירה, אבל שחקן גולמי למדי שלא מוכיח גרף שיפור משמעותי לאורך השנים. מה גם שמדובר בשחקן עצלן למדי, ולא סתם הוא ברח כל עוד יכל מדושקו במקום לעבוד קשה ולצאת סופרסטאר אמיתי.
ליאור הוא לא היחיד שברח מהרס"ר הסרבי והוא בחברה טובה. איבנוביץ' לא היה הופך אותו לסופרסטאר. זה סתם מעשיות.
מכל הרשימה שנתת הייתי לוקח את קירי, חריאפה, לורבק ואולי טלטוביץ' לפני ליאור. פרילנד בסימן שאלה.
למרות זאת, אני לא חושב שהיום ליאור בטופ 5 של אירופה. בשביל להיות שם הוא חייב לשחק יותר ולהיות יותר דומיננטי בקבוצה שלו.