roy1000 כתב:אנרקאם, אני מקווה שאתה צודק. אני ממש לא אופטימי. מונרו זה שחקן בצד היורד של הקריירה שלו. מגיע מעונה מוזרה בטורקיה. אנדרסייזד ולא מספיק להתמודד עם אמארה.
גםאני.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:אנרקאם, אני מקווה שאתה צודק. אני ממש לא אופטימי. מונרו זה שחקן בצד היורד של הקריירה שלו. מגיע מעונה מוזרה בטורקיה. אנדרסייזד ולא מספיק להתמודד עם אמארה.
שועל כתב:בהתקפה הוא בהחלט יכול להתמודד מול אמארה, בהגנה לא.
שמואל1 כתב:שועל כתב:בהתקפה הוא בהחלט יכול להתמודד מול אמארה, בהגנה לא.
אמארה שחקן הגנה מצויין. יותר גבוה ויותר פיזי. מונרו יאכל חצץ נגדו, בשני צידי המגרש.
BIG sofo כתב:החיזוק הבא?
דריק וויליאמס - בחירה מספר 2 ב2011 שוחרר ממיאמי
יכול להיות שחקן טוב באירופה
http://www.espn.com/nba/player/stats/_/ ... k-williams
Mitelka כתב:בווינט מדווחים שהמועמד הבא הוא ברנארד ג'יימס ששוחרר מלימוז'. לפחות לפי הסגנון (חוסם מעולה) הוא עדיף לנו.
Mitelka כתב:בווינט מדווחים שהמועמד הבא הוא ברנארד ג'יימס ששוחרר מלימוז'. לפחות לפי הסגנון (חוסם מעולה) הוא עדיף לנו.
הצופה כתב:Mitelka כתב:בווינט מדווחים שהמועמד הבא הוא ברנארד ג'יימס ששוחרר מלימוז'. לפחות לפי הסגנון (חוסם מעולה) הוא עדיף לנו.
הוא מבקש פחות כסף?
toja27 כתב:נותן סצנריו 2 לרייס:
ברצוקאס מודח מברצלונה לאחר שרייס הנהיג מרד שחקנים כנגדו.
בקיץ ברצוקאס מספר לכל מי שמוכן לשמוע עד כמה רייס שחקן נוראי והוא לא מה שהיה פעם. רייס שומר טינה. בקיץ מכבי מביאים את רייס אחרי שהתמקחו איתו איתו על 50 אלף דולר ובאותו זמן שילמו על גאודלוק 2 מיליון.
בגאצקיס מפוטר, מכבי ממנים את ברצוקאס למאמן. ממונה צוות למשימות מיוחדות בראשותו של עמי ביטון כדי לעשות סולחה בין רייס לברצוקאס כמו שהיה בזמנו ביו ראד לבגאצקיס. יוצאת הצהרה ששני הצדדים שמו את הדברים מאחוריהם ויוצאים לדרך חדשה.
בינתיים באותו זמן צצות שמועות בפורום כלשהו שברצוקאס הוא פסיכי וברח מאברבנל בעוד אחרים טוענים שהוא בכלל מיסטר בין בתחפושת מאמן כדורסל.
מכבי מתחילה את העונה בשני הפסדים ורייס מנהיג מרד שחקנים כנגד ברצוקאס. מכבי מפטרים את ברצוקאס ודיוויד פדרמן מצהיר "שזאת הייתה החלטה פשוטה".
בינתיים מכבי ממשיכה לדשדש ביורוליג ומספיקה להחליף 2 מאמנים נוספים. מכבי מחליטה שהגיעו מים עד נפש ומזמינים בדיקת שמים לרייס. רייס בורח באמצע הבדיקה בטענה שהוא אבא יחיד ושהילד מחכה לו בבית. מכבי מצהירה באותו זמן שהכל שטויות כי לטענתם הילד של רייס היה איתם כל אותו זמן בחדר כשהם דאגו שלא יזוז לשום מקום ומינו לשם המשימה את הסוכן אנדרסון(עיין מטריקס).
ככה רייס בורח לארצות הברית ונהרס עוד סמל של מכבי.
roy1000 כתב:רייס זה שחקן של שני מליון דולר (גם אחרי העונה). הבעיה זה שאם יביאו אותו (תסריט סביר לדעתי) ברור שלידו יהיו מקבלך ועוד כמה זרים בחצי מליון דולר.
כל עוד אנחנו תקופעים במעגל הזה של הפדרמנים אני לא רואה איך אפשר לבנות קבוצה נורמלית.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־17 אורחים