11 פברואר 2012, 16:22
LIAV10 כתב:חחחחחחח אעלק פישר אמר לפני המשחק שהלייקרס לא שמו לב בצורה מיוחדת ללין ושהם מכבדים כל שחקן בNBA..
הלייקרס נראו כאילו הם עשו סקאוטינג שלם רק על לין ונתנו לו מטר בגלל שהקליעה שלו לא משהו לעומת החדירה שלו..
האם זה עבד להם? לא, הבחור צלף כאילו הוא ריי אלן..
מדהים לראות איזה אווירה הוא עושה במשחק NBA: http://www.youtube.com/watch?v=tLglHtwwlS4
asafb96 כתב:LIAV10 כתב:נראה לי יקר מידי..
ג'יימסון ל-20 דקות כסטנר יכול להועיל..
גריפין בלתי עציר בצבע ולוקח המון תשומת לב, ג'יימסון יכול להפציץ מבחוץ ולהיומ מר נקודה לשתי דקות..
עם ג'יימסון 20 דקות כסנטר קבוצות יתעללו בהם. זה כמו לשים את ליאור סנטר
אודן שהוזכר פה יכול ליהיות הימור לא רע, אבל כמו שנאמר, חייבים לצידו ביטוח. שחקן סופר מוכשר עם פוטנציאל על, אבל ברכיים גמורות.
לסאנס יש אופציה על רובין לופז, והם כנראה יפעילו אותה
תבקשר ללין, זה פשוט סיפור מדהים. בא משום מקום. על איזה חוזה הוא יושב שם?
11 פברואר 2012, 16:34
11 פברואר 2012, 16:38
השלשה מהפינה(בסוף לא בהתחלה)גרמה להרבה גברים לפקפק במיניותם..
11 פברואר 2012, 16:38
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:השלשה מהפינה(בסוף לא בהתחלה)גרמה להרבה גברים לפקפק במיניותם..
11 פברואר 2012, 16:39
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:השלשה מהפינה(בסוף לא בהתחלה)גרמה להרבה גברים לפקפק במיניותם..
כןכן..תיכנס לפורום של הניקס תראה כמה אומרים שהם ''נגעו בעצמם'' בעקבות השלשה הזאת ולא אכפת להם
11 פברואר 2012, 16:40
11 פברואר 2012, 16:42
11 פברואר 2012, 16:45
LIAV10 כתב:עוד אחרי זה אנשים לא מבינים למה אני שונא את קובי בראיינט..
מבחינת עבודה ואימונים הוא ספורטאי למופת, מבחינת יחס למעריצים ולאלה שלא - ציון 0..
נדירים הספורטאים כמו רפאל נדאל..
11 פברואר 2012, 16:49
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:עוד אחרי זה אנשים לא מבינים למה אני שונא את קובי בראיינט..
מבחינת עבודה ואימונים הוא ספורטאי למופת, מבחינת יחס למעריצים ולאלה שלא - ציון 0..
אחרי המשחק הוא אמר ש''זה סיפור נהדר. דוגמה לכל הילדים לעבודה קשה והתמדה והכל יכול לקרות''..יש כאלה שאמרו שזה קלאסה יש כאלה שאמרו שזה TOO LITTLE TOO LATE..
היום לין נגד רוביו..הקרב על האסיסטים פחות מעניין אותי אישית מזה שרוביו שומר אישי טוב..מעניין איך לין יסתדר איתו..
11 פברואר 2012, 16:52
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:עוד אחרי זה אנשים לא מבינים למה אני שונא את קובי בראיינט..
אחרי המשחק הוא אמר ש''זה סיפור נהדר. דוגמה לכל הילדים לעבודה קשה והתמדה והכל יכול לקרות''..יש כאלה שאמרו שזה קלאסה יש כאלה שאמרו שזה TOO LITTLE TOO LATE..
היום לין נגד רוביו..הקרב על האסיסטים פחות מעניין אותי אישית מזה שרוביו שומר אישי טוב..מעניין איך לין יסתדר איתו..
לין עבר את וול כמו מים (ואני לא מגזים) ובנוסף יש לו את האופצייה של פיק n רול עם צ'אנדלר (שהוא אחד השחקני פיק n רול הטובים בליגה)..
לא נראה לי שרוביו יהיה זה שיעצור אותו..
מדהים איך שחקן הופך בין לילה משחקן שרק עכברי הכדורסל מכירים לשחקן שכל מעריץ NBA ממוצע מכיר..
אולי שאייר הבא בתור?
11 פברואר 2012, 16:56
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:עוד אחרי זה אנשים לא מבינים למה אני שונא את קובי בראיינט..
לין עבר את וול כמו מים (ואני לא מגזים) ובנוסף יש לו את האופצייה של פיק n רול עם צ'אנדלר (שהוא אחד השחקני פיק n רול הטובים בליגה)..
לא נראה לי שרוביו יהיה זה שיעצור אותו..
מדהים איך שחקן הופך בין לילה משחקן שרק עכברי הכדורסל מכירים לשחקן שכל מעריץ NBA ממוצע מכיר..
אולי שאייר הבא בתור?
אני אישית מחשיבה את רוביו כשומר יותר טוב מוול..גם במחוייבות וגם באגרסיביות..
![]()
![]()
4: locker rm: a Cav glanced up & saw Jeremy Lin's point total on TV. Asked me if 38 was right. I said yes. He said "Kobe knows him now huh?"
11 פברואר 2012, 17:03
11 פברואר 2012, 17:08
שחף כתב:רוביו לרמות של ה-NBA לא שומר אישי מדהים. רחוק מזה.
כרמל, של מי הציטוט?
11 פברואר 2012, 17:11
11 פברואר 2012, 17:16
שחף כתב:האחרון.
11 פברואר 2012, 18:12
11 פברואר 2012, 18:52
11 פברואר 2012, 19:04
jol9 כתב:האמת שזה שלין הפך להיות היילייט זאת רק תעודת עניות לניקס האומללים.
סה"כ הוא שחקן חמוד, אבל בשביל כל המניה הזאת, הוא צריך לעשות עוד קצת...
11 פברואר 2012, 19:06
שחף כתב:האמת שאם לין שווה 75% ממה שהוא עשה עד עכשיו והוא מצליח לעשות סדר בניקס הם הופכים לקונטנדרים רציניים לאליפות, לטעמי יותר משיקאגו. מה שחסר להם זה עוד סווינגמן הגנתי איכותי. כמובן שהכל בסימן שאלה כי לא ברור מה האיש באמת שווה ואיך זה ייראה כשכרמלו וסטודמייר יחזרו.
11 פברואר 2012, 19:08
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:האמת שזה שלין הפך להיות היילייט זאת רק תעודת עניות לניקס האומללים.
סה"כ הוא שחקן חמוד, אבל בשביל כל המניה הזאת, הוא צריך לעשות עוד קצת...
כשרוביו עושה שורה סטטיסטית פחות טובה(אבל עדיין יפה)הוא שחקן גדול אבל כשלין עושה את זה זאת תעודת עניות לניקס?
הניקס משחקים עכשיו טוב וחיברו 4 נצחונות לא בטעות בזכותו ובניצוחו של לין..