NBA 2011/12 - הליגה הטובה בעולם סוף סוף חוזרת

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: NBA 2011/12 - הליגה הטובה בעולם סוף סוף חוזרת

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 פברואר 2012, 19:11

jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:האמת שזה שלין הפך להיות היילייט זאת רק תעודת עניות לניקס האומללים.
סה"כ הוא שחקן חמוד, אבל בשביל כל המניה הזאת, הוא צריך לעשות עוד קצת...

כשרוביו עושה שורה סטטיסטית פחות טובה(אבל עדיין יפה)הוא שחקן גדול אבל כשלין עושה את זה זאת תעודת עניות לניקס?
הניקס משחקים עכשיו טוב וחיברו 4 נצחונות לא בטעות בזכותו ובניצוחו של לין..

רוביו עושה את זה מתחילת העונה. לין עושה את זה 4 משחקים.

לאט לאט הוא יהפוך להיות פרוייקט של כל רכז שיעמוד מולו, ונראה אז מה הוא שווה.

שחף - הניקס יהיו מועמדים, אבל לא לאליפות, אלא לעלייה לפלייאוף.
בינתיים גם אחרי 4 ניצחונות רצופים, הם עדיין לא בפלייאוף.

מבחינת לין 4 המשחקים האלה הם תחילת העונה שלו..זה לא כאילו הוא שיחק את כלללל המשחקים עד עכשיו ופתאום בטעות חיבר 4 משחקים טובים..הוא עכשיו התחיל את העונה..
המשחקים היחידים שהוא שיחק עד עכשיו זה פעמיים בגארבג'-טיים..לא יותר..
אין מבחינתי הבדל בין 4 משחקים בתחילת העונה של רוביו לבין 4 המשחקים האחרונים של לין..לאחד התחילה העונה בדצמבר ולאחד התחילה העונה בפברואר..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 11 פברואר 2012, 19:18

ובכל זאת, צריך קצת לחכות איתו. הוא צריך להמשיך להציג יכולת טובה עוד כמה משחקים כדי שיהיה אפשר להכתיר אותו
בכל מקרה, זה משנה מאוד את המעמד והפוטנציאל של הניקס. לדעתי, מהעונה הזאת אין להם ממש מה להוציא, מקסימום מקום 8 ועלייה לפלייאוף. אם הוא באמת ימשיך להראות יכולת טובה (גם אם לא במספרים האלה), והניקס ישאירו אותו, יש להם פוטנציאל לקבוצה טובה. לטעמי הם צריכים ללכת בכל הכח על האווארד, ולהעביר את צ'נלדר בטרייד תמורת סווינגמן טוב. לאנדרי שחקן נחמד, שומפרט שחקן הגנה מצוין, אבל זה לא ממש מספיק.
את מלו הם לא יעבירו בטרייד, והם גם לא ממש צריכים. הוא שחקן מצוין, הבעיה שאין סביבו יותר מדי, וגם המאמן שם לא משהו לספר עליו
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 פברואר 2012, 19:22

asafb96 כתב:ובכל זאת, צריך קצת לחכות איתו. הוא צריך להמשיך להציג יכולת טובה עוד כמה משחקים כדי שיהיה אפשר להכתיר אותו
בכל מקרה, זה משנה מאוד את המעמד והפוטנציאל של הניקס. לדעתי, מהעונה הזאת אין להם ממש מה להוציא, מקסימום מקום 8 ועלייה לפלייאוף. אם הוא באמת ימשיך להראות יכולת טובה (גם אם לא במספרים האלה), והניקס ישאירו אותו, יש להם פוטנציאל לקבוצה טובה. לטעמי הם צריכים ללכת בכל הכח על האווארד, ולהעביר את צ'נלדר בטרייד תמורת סווינגמן טוב. לאנדרי שחקן נחמד, שומפרט שחקן הגנה מצוין, אבל זה לא ממש מספיק.
את מלו הם לא יעבירו בטרייד, והם גם לא ממש צריכים. הוא שחקן מצוין, הבעיה שאין סביבו יותר מדי, וגם המאמן שם לא משהו לספר עליו

לא אמרתי שצריך לתת לו חוזה של 80 מליון ל-5 שנים על סמך ארבעת המשחקים האחרונים..אני כלהזמן חוששת מהמשחק שזה ייפסק..אולי אפילו זה יקרה היום, מה שאמרתי זה שזה לא פייר שכשרוביו עושה משחקים טובים אז הוא שחקן גדול ואיזה טירוף יש סביבו וכשלין עושה את זה זה ''תעודת עניות''..זה לא כאילו הוא עושה את זה והניקס נראים חרא..הוא עושה את זה וגורם לניקס להיראות מעולה..38 נקודות ו-8 אסיסטים זה לא משהו שהולך ברגל..זה משהו שרוביו בעצמו לא עשה..יש שיגידו אפילו שלין עשה את זה עם קבוצה פחות מוכשרת ממינסוטה(כשמלו וסטודמאייר לא שיחקו)..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 11 פברואר 2012, 19:29

צריך לזכור גם שרוביו עשה יותר מ4 משחקים מצוינים...
מה שלין עושה לא הולך ברגל, וכבר אי אפשר לקרוא לזה פוקס. ובכל זאת, צריך לחכות עוד כמה משחקים כדי לראות באמת מה היכולות שלו, ומה הוא יכול לתרום ברמת הNBA
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 פברואר 2012, 19:31

ברור שזוכרת..אבל אני לא חושבת שאחרי 4 משחקים מצויינים של רוביו מישהו אמר ''זאת תעדות עניות למינסוטה''..אמרו שהוא שחקן מעולה שנתן משחק מעולה..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 11 פברואר 2012, 19:34

Holiday_Armadillo כתב:ברור שזוכרת..אבל אני לא חושבת שאחרי 4 משחקים מצויינים של רוביו מישהו אמר ''זאת תעדות עניות למינסוטה''..אמרו שהוא שחקן מעולה שנתן משחק מעולה..

כן.. יכול ליהיות שהוא אמר את זה בגלל שבכל זאת, רוביו תמיד נחשב כישרון, שרק חיכו שיתפוצץ, ולין בא משום מקום, בלי שאף אחד שמע עליו
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 11 פברואר 2012, 21:32

Holiday_Armadillo כתב:
asafb96 כתב:ובכל זאת, צריך קצת לחכות איתו. הוא צריך להמשיך להציג יכולת טובה עוד כמה משחקים כדי שיהיה אפשר להכתיר אותו

לא אמרתי שצריך לתת לו חוזה של 80 מליון ל-5 שנים על סמך ארבעת המשחקים האחרונים..אני כלהזמן חוששת מהמשחק שזה ייפסק..אולי אפילו זה יקרה היום, מה שאמרתי זה שזה לא פייר שכשרוביו עושה משחקים טובים אז הוא שחקן גדול ואיזה טירוף יש סביבו וכשלין עושה את זה זה ''תעודת עניות''..זה לא כאילו הוא עושה את זה והניקס נראים חרא..הוא עושה את זה וגורם לניקס להיראות מעולה..38 נקודות ו-8 אסיסטים זה לא משהו שהולך ברגל..זה משהו שרוביו בעצמו לא עשה..יש שיגידו אפילו שלין עשה את זה עם קבוצה פחות מוכשרת ממינסוטה(כשמלו וסטודמאייר לא שיחקו)..

לא מבין על מה את מתעצבנת. רוביו הוא שחקן שכולנו מכירים, ואני אישית גם מאוד מחבב אותו, ומאוד שמח בהצלחתו.
אחרי שהוא התייצב ונכנס לחמישייה של מיני, הוא באמת משחק מצויין, מדורג בטופ 5 באסיסטים ובחטיפות ומועמד בכיר לרוקי העונה.
לין נותן 4 משחקים טובים (בסדר, מעולים) וזהו בינתיים.

העניין של תעודת העניות, זה לא ההצלחה של לין, כל הכבוד לו. אם כבר תעודת העניות היא לשני הכוכבים של הניקס.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 11 פברואר 2012, 21:41

יוני, אתה כנראה לא עוקב כל כך אחרי המזרח. הקאבס עם שחקן וחצי נורמליים נמצאים בתמונת העלייה לפלייאוף, מה גורם לך לחשוב שהניקס, עם שני אולסטארים+ סנטר הגנתי טוב ועוד רכז לא מגיעים לשם?
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 11 פברואר 2012, 21:43

שחף כתב:יוני, אתה כנראה לא עוקב כל כך אחרי המזרח. הקאבס עם שחקן וחצי נורמליים נמצאים בתמונת העלייה לפלייאוף, מה גורם לך לחשוב שהניקס, עם שני אולסטארים+ סנטר הגנתי טוב ועוד רכז לא מגיעים לשם?

המאזן הנוכחי שלהם...
האמת, מה זה משנה. יגיעו, לא יגיעו. התסריט האופטימי עבורם הוא הפסד בסיבוב השני. אליפות?? לא בקרוב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 12 פברואר 2012, 03:32

הניקס מנצחים גם את מינסוטה..הפעם ניצחון דרמטי בחוץ 100-98..
לין עם 20 נקודות,8 אסיסטים,6 ריבאונדים ו-3 חטיפות אבל גם עם 8 מ-24 מהשדה ו-6 איבודים(זה לא קריטי מבחינתו)..אני מניחה שהוא כבר די עייף שכבר 5 משחקים כל הפוקוס עליו..הוא נראה היום תשוש אבל עדיין..אם 20-8-6 נחשב משחק רע..
נובאק הוסיף 15 כולל כמה שלשות קלאץ' ובכולל 4 מ-6 מחוץ לקשת ו-6 ריבאונדים
שאמפרט עם 20,פילדס עם 19,צ'אנדלר עם 12 ו-7..

בצד השני רוביו עם 12 ו-8,לאב עם 32 ו-21 ופקוביץ' עם 21 ו-13..

הניקס לפי דעתי חייבים לעשות טרייד על ווקר וביבי..לא יודעת מי הם יכולים להשיג שיותר טוב אבל אפילו בחירות דראפט יהיו יותר טובות..הם שני שחקנים גמורים..
הניקס עלו למקום השמיני במזרח בעקבות הניצחון והפסד של מילווקי לאורלנדו..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 12 פברואר 2012, 06:02

מעניין יהיה לראות איך העסק שם יעבוד כששני הכוכבים יחזרו (סטאט כבר במשחק הבא, מלו בעוד שבוע). גם בארון דייויס אמור לחזור בקרוב.

תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 12 פברואר 2012, 12:58

misha כתב:מעניין יהיה לראות איך העסק שם יעבוד כששני הכוכבים יחזרו (סטאט כבר במשחק הבא, מלו בעוד שבוע). גם בארון דייויס אמור לחזור בקרוב.

לין מעולה בפיק אנד רול וככה גם סטומדאייר אז אני חושבת שהשילוב ביניהם יעבוד טוב..החשש שלי הוא דווקא ממלו..הבן אדם מגנט כדורים שאוהב להחזיק את הכדור הרבה עד שהוא משחרר זריקה..
כל האוהדים של ניו יורק בטוחים שהוא יסתגל למשחק עם לין אבל עד שאני לא אראה את זה אני לא בטוחה שאני קונה את התאוריה הזאת..
מה שבטוח זה שמלו אחד התומכים היותר גדולים של לין ואפשר לראות שהוא הראשון שקופץ על הספסל כשלין עושה מהלך יפה..
בקשר לבארון דיוויס, גם אם יש חשש ממה לעשות איתו מבחינת זה שהוא סטאר ומצפה לפתוח בחמישייה..הוא נעדר יותר מדי זמן בשביל לחזור ישירות לחמישייה אז יוכלו לתרץ את זה בזה..

היתרון של סטודמאייר עם לין זה הפיק אנד רול והיסרון הוא שהקבוצה הופכת להיות מאוד קשוחה,אנרגטית והגנתית בגלל מה שלין מביא למשחק אבל כולנו יודעים שסטומדאייר עצלן בהגנה..לעומת זאת היתרון של מלו עם לין זה ההגנה והחיסרון זה זה ששניהם צריכים את הכדור..
גם סטודמאייר וגם מלו לא התחילו את העונה הזאת טוב..אולי משחק פיק אנד רול של סטודמאייר ולין יעזור לסטודמאייר ואולי תשומת לב ללין תעזור טיפה למלו..אבל כרגע באמת שזה ''אולי ואולי ואולי'' :neutral
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי orelzor » 12 פברואר 2012, 13:39

מה נסגר עם ביבי מה נדפק איתו? פעם הוא היה שחקן טוב...
orelzor

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 12 פברואר 2012, 13:59

orelzor כתב:מה נסגר עם ביבי מה נדפק איתו? פעם הוא היה שחקן טוב...

באמת שזוועה כרגע..
כמו שאתה אומר, פעם באמת שהיה גארד מאוד סולידי..היום לא יכול לקנות סל ולפי איך שהתנהל אתמול המשחק גם לא אסיסט..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yellowaura » 12 פברואר 2012, 17:58

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 10&Lang=he

מי שזוכר בתחילת שנה אמרתי שלין שחקן מצוין ושכדאי למכבי להביא אותו (אפילו הכנסתי אותו לחתימה שלי בסגל)... קיבלתי נזיפות מחברי הפורום שהוא השחקן הכי פחות מתאים.
הבעיה שאנשים שופטים לפי מראה חיצוני ולא לפי היסטוריה של הצלחות, מאיזה קולג', רמת ה- IQ וכו'.
אני לא אומר שהוא יהיה תותח נ.ב.א אבל כבר עכשיו ברור שמדובר בשחקן ברמה גבוהה עם אופי ואהוב מאוד על ידי הקהל ... דבר שהיה ברור לי כבר לפני שנה שחקרתי קצת עליו. האמת אפילו לא ראיתי משחקים שלו השנה בנ.ב.א. הנה כמה דברים מעניינים שאמרו עליו מאמני מכללות שרשמתי בזמנו:
. Joe Lacob, incoming Warriors' owner and Stanford booster, said Stanford's failure to recruit Lin "was really stupid. The kid was right across the street. [If] you can’t recognize that, you've got a problem."[10] Kerry Keating, the UCLA assistant who offered Lin the opportunity to walk on, would say in hindsight that Lin would probably have ended up starting at point guard for UCLA.[11]
Rex Walters, University of San Francisco men's basketball coach and a retired NBA player, said NCAA limits on coaches’ recruiting visits impacted Lin. “Most colleges start recruiting a guy in the first five minutes they see him because he runs really fast, jumps really high, does the quick, easy thing to evaluate," Walters said. Lin added, “I just think in order for someone to understand my game, they have to watch me more than once, because I’m not going to do anything that’s extra flashy or freakishly athletic.
ממה שאני ראיתי מהמשחק של לין במכללות מדובר בשחקן חכם אבל גם קשוח, מנהיג ואסרטיבי.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי misha » 12 פברואר 2012, 23:07

סלטיקס פשוט לא יכולים בלי איזה התקף לב אחד לפחות פר משחק. כמעט איבדו 14 הפרש ברבע רביעי מול הבולס נטולי רוז והמילטון. בסופו של דבר ניצחון 95-91. רונדו עם טריפל דאבל מרשים - 32 נק', 15 אס', 10 ריב'.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי asafb96 » 14 פברואר 2012, 11:22

פקוביץ' פשוט תותח. התבזבז לגמרי יותר משנה בספסל של מינסוטה. התחיל לקבל דקות, ופשוט נמצא בתקופה אדירה.
אפשר לומר שהוא ניצח הערב את האווארד במאצ' אפ בינהם. עוד משחק פנטסטי. גם לאב כהרגלו היה מצוין, אבל אורלנדו ניצחו
asafb96

הודעהעל ידי misha » 14 פברואר 2012, 15:51

תמונה

:D
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 פברואר 2012, 02:47

LINSANITY 2.0 BABY!! :frightened
ניו יורק עם משחק חוץ קשה(מי האמין שיגידו על רפטורס קשה..אבל הם קבוצה קשה)בטורונטו ועם ניצחון 90-87 בזכות שלשת ניצחון של לין אחרי שניו יורק פיגרו רוב המשחק אבל התעוררו ברבע הרביעי..

לין עם 27 נקודות(12 ברבע האחרון)ו-11 אסיסטים אבל גם 8 איבודים..יש כאלה שיגידו שזה נסבל אם הוא הרכז היחידי של הקבוצה והכדור כל הזמן אצלו..אני עוד לא גיבשתי דעה כי יש לו לפעמים איבודים ממש מרגיזים אבל אני בטוחה שהוא יעבוד על זה..
פילדס עם 8 נקודות,7 ריבאונדים ו-7 אסיסטים
סטודמאייר עם 21 נקודות ו-9 ריבאונדים אבל גם נחסם 7(!!!)פעמים..
צ'נדלר עם 13 נקודות ו-9 ריבאונדים
שאמפרט עם 8 נקודות,4 חטיפות ו-3 אסיסטים, 3 מתוך 4 החטיפות של שאמפרט היו בשלוש הדקות האחרונות של המשחק..בלי ההגנה שלו אין מצב שהניקס מנצחים..
תמונה
http://www.youtube.com/watch?v=6f2jcRkyUgM
בצד השני קלדרון באמת עם משחק ענק של 25 נקודות,9 אסיסטים ו-7 ריבאונדים
קלייזה עם 15 נקודות ו-11 ריבאונדים

למרות הסטטיסטיקה של סטודמאייר..לא זז בהגנה,החטאות מתחת לסל,8 מ-22 מהשדה..לא מעודד כרגע..בטח לא המשחק הכי טוב שהיה לו בקריירה :unsure

אני חושבת שהשינוי הכי גדול בניקס הוא בקבוצתיות..נראה כאילו סטטיסטיקה לא משנה בסופו של דבר כי בדקות האחרונות הם משחקים כמו קבוצה ולא עוד בידוד ועוד בידוד ועוד בידוד..בסוף המשחק הם התקבצו ביחד ודירבנו אחד את השני לא לשכוח שהם קבוצה וניצחו כקבוצה..זה היה יפה לראות..אין את זה הרבה ב-NBA..
הניקס כבר עם 6 נצחונות רצופים..לא ייאמן..ועכשיו רצף של 5 משחקים בבית..

:laugh2 (הוא כתב של ESPN ללוס אנג'לס)
mcten Dave McMenamin
The Lakers' players lounge just erupted when Lin hit that big 3. World Peace emerged and ran through the locker room yelling 'Linsanity!!'

(הוא כתב של ESPN ללוס אנג'לס)

Reggie Miller @ReggieMillerTNT
OK, I GIVE IN!!!!!!!!!!! Its Legit!!!!! WOW!!!!!!!!
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 15 פברואר 2012, 09:35

yellowaura כתב:http://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=403&DocID=115810&Lang=he

מי שזוכר בתחילת שנה אמרתי שלין שחקן מצוין ושכדאי למכבי להביא אותו (אפילו הכנסתי אותו לחתימה שלי בסגל)... קיבלתי נזיפות מחברי הפורום שהוא השחקן הכי פחות מתאים.
הבעיה שאנשים שופטים לפי מראה חיצוני ולא לפי היסטוריה של הצלחות, מאיזה קולג', רמת ה- IQ וכו'.
אני לא אומר שהוא יהיה תותח נ.ב.א אבל כבר עכשיו ברור שמדובר בשחקן ברמה גבוהה עם אופי ואהוב מאוד על ידי הקהל ... דבר שהיה ברור לי כבר לפני שנה שחקרתי קצת עליו. האמת אפילו לא ראיתי משחקים שלו השנה בנ.ב.א. הנה כמה דברים מעניינים שאמרו עליו מאמני מכללות שרשמתי בזמנו:
. Joe Lacob, incoming Warriors' owner and Stanford booster, said Stanford's failure to recruit Lin "was really stupid. The kid was right across the street. [If] you can’t recognize that, you've got a problem."[10] Kerry Keating, the UCLA assistant who offered Lin the opportunity to walk on, would say in hindsight that Lin would probably have ended up starting at point guard for UCLA.[11]
Rex Walters, University of San Francisco men's basketball coach and a retired NBA player, said NCAA limits on coaches’ recruiting visits impacted Lin. “Most colleges start recruiting a guy in the first five minutes they see him because he runs really fast, jumps really high, does the quick, easy thing to evaluate," Walters said. Lin added, “I just think in order for someone to understand my game, they have to watch me more than once, because I’m not going to do anything that’s extra flashy or freakishly athletic.
ממה שאני ראיתי מהמשחק של לין במכללות מדובר בשחקן חכם אבל גם קשוח, מנהיג ואסרטיבי.

מצאתי את התרד שדיברנו עליו , מצחיק לקרוא מה כמה חברה אמרו עליו פה ....
viewtopic.php?f=2&t=331&hilit=%D7%92%27%D7%A8%D7%9E%D7%99+%D7%9C%D7%99%D7%9F&start=200
וגם פה
viewtopic.php?f=2&t=347&p=10436&hilit=%D7%92%27%D7%A8%D7%9E%D7%99+%D7%9C%D7%99%D7%9F#p10436
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־8 אורחים