אשכול הסקאוטינג

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול הסקאוטינג

הודעהעל ידי rc4991 » 08 פברואר 2012, 09:41

אם כבר מביאים סמול זר אז אני בעד דאונס שעושה רושם שהולך להיות כוכב
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 08 פברואר 2012, 10:08

rc4991 כתב:אם כבר מביאים סמול זר אז אני בעד דאונס שעושה רושם שהולך להיות כוכב

מה שבטוח הוא יהיה זול יותר ממאחיה בגלל החוזה הגדול שלו בצסק"א....כרגע זה נראה שכל מי מהשמות שהוזכרו כאן שיגיע במקום סמית' זה יהיה טוב....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי שחף » 09 פברואר 2012, 09:50

עוד שם לרשימה הארוכה: קוסטאס ואסילידיס מבילבאו. קלעי אולד סקול חסר מצפון בסגנון של באזילה וג'ייסי קארול, שיכול לשחק בעמדות הגארד והפורוורד. 2-3, 2.00 מ'. בהחלט מסוגל לשים כדור על הרצפה ולהגיע לקו(מגיע לשם 3 פעמים בממוצע למשחק). היה סקורר גדול בקבוצות קטנות ולא ממש מצא את עצמו באולימפיאקוס. למכבי חסר קלעי שכזה בעמדות הגארד(בלו ופניני הם פורוורדים שצריכים לכוון, ואסילידיס לא...) הרבה מאוד זמן. יכול להיות קלאסי מהספסל אבל ליד לאנגפורד ועוד גארד שיכול ליצור הוא יכול גם כן להתאים. אה כן, יורה 2 שלשות למשחק ב-41.3% מרשימים, ומעמיד מספרים של 11.3 נקודות למשחק בקבוצה שכנראה תהיה בהצלבה.
שחף

הודעהעל ידי bublil » 12 פברואר 2012, 10:45

http://sports.walla.co.il/?w=/196/2508178[url][/url]דרוין קיצ'ן מה אתם אומרים?
bublil

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 12 פברואר 2012, 13:02

bublil כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/196/2508178[url][/url]דרוין קיצ'ן מה אתם אומרים?

אני מודה שלא ראיתי מספיק משחקים מלאים של קיצ'ן בשביל לחוות עליו דעה..אני יודעת שמאוד מתלהבים ממנו שם אבל קשה לי מאוד להבדיל אותו מג'ונסון למשל שגם משחק שם..אין לי מושג מה ההבדל ביניהם אבל אם מכבי יחליטו להביא אותו..וולקאם, אבל צריך לשים לב שכתוב בכתבה שלשחקן יש אופציה גם לעונה הבאה והם טוענים שראשל''צ לא תוותר עליו אלא אם כן זה יהיה תמורת ''סכום נכבד''..אני לא יודעת מה זה ''סכום נכבד'' אבל מכבי לא הסכימו לשלם גם 250K העונה על לאנדסברג אז אלא אם כן זה יהיה משהו כמו 50K אני בספק אם מכבי יביאו אותו(אם הם באמת רוצים אותו בכלל)
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 12 פברואר 2012, 13:39

Holiday_Armadillo כתב:
bublil כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/196/2508178[url][/url]דרוין קיצ'ן מה אתם אומרים?

אני מודה שלא ראיתי מספיק משחקים מלאים של קיצ'ן בשביל לחוות עליו דעה..אני יודעת שמאוד מתלהבים ממנו שם אבל קשה לי מאוד להבדיל אותו מג'ונסון למשל שגם משחק שם..אין לי מושג מה ההבדל ביניהם אבל אם מכבי יחליטו להביא אותו..וולקאם, אבל צריך לשים לב שכתוב בכתבה שלשחקן יש אופציה גם לעונה הבאה והם טוענים שראשל''צ לא תוותר עליו אלא אם כן זה יהיה תמורת ''סכום נכבד''..אני לא יודעת מה זה ''סכום נכבד'' אבל מכבי לא הסכימו לשלם גם 250K העונה על לאנדסברג אז אלא אם כן זה יהיה משהו כמו 50K אני בספק אם מכבי יביאו אותו(אם הם באמת רוצים אותו בכלל)

ירושלים שילמו על בראדלי 70 אלף, נראה לי שזה יותר בכיוון הזה מאשר ה250 שרוזן רצה.
בכל מקרה, שחקן סולידי.. אם כבר שחקן מהליגה, הייתי מעדיף את מיטשל
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yzafrir » 13 פברואר 2012, 04:50

שמתי לב שכריס דאגלאס רוברטס (CDR) משחק עדיין באיטליה בבולוניה , שחקן מצויין שגם יכול להיות אופציה מעניינת . לדעתי שחקן טוב יותר אפילו מסוני ווימס ולא ברור לי למה הוא נשאר לכל העונה....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 13 פברואר 2012, 06:27

שחקן באמת מוכשר אבל לא מצליח מי יודע מה בבולוניה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי yzafrir » 13 פברואר 2012, 08:03

החציל האצטקי כתב:שחקן באמת מוכשר אבל לא מצליח מי יודע מה בבולוניה.

מצאתי ביוטיוב משחקים מלאים של הקבוצה שלו העונה וצפיתי במשחק שלהם נגד מילאנו והוא היה טוב במשחק הזה . סך הכל מעמיד מספרים סולידים בליגה האיטלקית למרות שהייתי מצפה ממנו ליותר .
בכל מקרה שחקן עם יכולות אדירות שכבר שיחק ב NBA והיה שם שחקן לגיטימי ביותר...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי שחף » 13 פברואר 2012, 17:52

הבו מקאלב\ג'רמי פארגו הבא? טייריס רייס מריטאס:
http://www.youtube.com/watch?v=uFRmiaUX ... re=related
מראה יכולת מסירה, קליעה, פיק אנד רול. חדירה, הכל מהכל. עד עכשיו קולע באחוזים די מחורבנים(11.6 נקודות, 41.1% מהשדה, 30% לשלוש) אבל פוטנציאל בהחלט יש.
שחף

הודעהעל ידי asafb96 » 13 פברואר 2012, 18:13

רייס שחקן יוצא מהכלל. אין לו חוזה לשנה הבאה, אבל יש לו אופציה עם ריטאס. בהחלט צריך לחשוב עליו טוב
אגב, שחף, האחוזים שהבאת הם מהיורוקאפ. הוא עשה את זה ב10 משחקים. בליגה הליטאית הוא קולע 10.6 נקודות, אבל ב40% ל3, ב48% ל2, ו5 אסיסטים, ב14 משחקים. בVTB הוא קולע 17.5 נקודות ב45% ל3 ו48% ל2, עם 4 אסיסטים ב11 משחקים.
הוא גם די צעיר.. עוד לא בן 25
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 13 פברואר 2012, 18:15, נערך פעם אחת בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי rc4991 » 13 פברואר 2012, 18:15

שחף כתב:הבו מקאלב\ג'רמי פארגו הבא? טייריס רייס מריטאס:
http://www.youtube.com/watch?v=uFRmiaUX ... re=related
מראה יכולת מסירה, קליעה, פיק אנד רול. חדירה, הכל מהכל. עד עכשיו קולע באחוזים די מחורבנים(11.6 נקודות, 41.1% מהשדה, 30% לשלוש) אבל פוטנציאל בהחלט יש.

בהחלט יש לו פוטנציאל אבל אני לא בטוח שמספיק בשביל מכבי
הוא נתן אחלה של פתיחת עונה במוקדמות היורוליג אבל מאז כבר לא משחק כל כך טוב,בכל מקרה זה שם מעניין

אם כבר העלת את ריטאס אז מה דעתכם על סייבוטיס שאם אני לא טועה כמה אנשים פה הציעו אותו בקיץ?
מבחינה סטטיסית הוא נראה טוב ומעמיד ממוצעים מרשימים באחוזים מצויינים.
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי orelzor » 13 פברואר 2012, 21:05

לא יודע עד כמה האשכול זה המקום המתאים לשאול, אבל חבל לפתוח אשכול חדש...
מישהו יודע אם יש סיכוי שפאפאס ישאר לעוד עונה או שויתרו עליו כבר? מה עם שאייר?
orelzor

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 13 פברואר 2012, 21:07

orelzor כתב:לא יודע עד כמה האשכול זה המקום המתאים לשאול, אבל חבל לפתוח אשכול חדש...
מישהו יודע אם יש סיכוי שפאפאס ישאר לעוד עונה או שויתרו עליו כבר? מה עם שאייר?

הסיכוי שפאפאס יסיים את העונה לא במכבי יותר גדול מזה שהוא ימשיך עוד עונה..
את שייר אמרו שעדיין לא החליטו אם להשאיר או לא..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yellowaura » 14 פברואר 2012, 00:03

yzafrir כתב:שמתי לב שכריס דאגלאס רוברטס (CDR) משחק עדיין באיטליה בבולוניה , שחקן מצויין שגם יכול להיות אופציה מעניינת . לדעתי שחקן טוב יותר אפילו מסוני ווימס ולא ברור לי למה הוא נשאר לכל העונה....

העליתי את השם שלו בעבר ואנשים אמרו שאין סיכוי שישחק באירופה. האמת גם לי קצת מוזר העסק... מדובר בשחקן מצוין עם אופי תחרותי. שחקן נ.ב.א לגיטימי.
אני הייתי שמח לראות אותו בעמדת הסמול כי בנ.ב.א הוא יותר סקנד גארד ובאירופה הוא יכול לשחק 2 ו-3 בעיקר.
אני מסכים באופן עקרוני שמדובר בשחקן טוב מווימס בהרבה פרמטרים אבל כנראה באירופה האתלטיות של ווימס נותנת לו יתרון מסויים. עובדה שהוא הצליח מאוד גם מול הקבוצות הגדולות בשלב המוקדם. מצד שני ווימס הוא SF כמעט טהור ו CDR יכול לשחק סקנד גארד הרבה יותר טוב.
בכל מקרה עיקר הכסף של מכבי צריך להיות בעמדת ה PG וה- C כמו השנה. סופו מתחיל להדאיג עם הפציעות שלו. אם לא בטוחים לגמרי לגבי הכשירות מאוד שלו הייתי שם את רוב הכסף על רכישת PG איכותי ואחרי זה רכישת C . אם מהמרים על עמדה הייתי מעדיף שיביאו את קיצ'ן לעמדה 3 העיקר שיביאו 2 שחקנים איכותיים לעמדות המפתח מבחינתי.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי yzafrir » 14 פברואר 2012, 07:38

yellowaura כתב:
yzafrir כתב:שמתי לב שכריס דאגלאס רוברטס (CDR) משחק עדיין באיטליה בבולוניה , שחקן מצויין שגם יכול להיות אופציה מעניינת . לדעתי שחקן טוב יותר אפילו מסוני ווימס ולא ברור לי למה הוא נשאר לכל העונה....

העליתי את השם שלו בעבר ואנשים אמרו שאין סיכוי שישחק באירופה. האמת גם לי קצת מוזר העסק... מדובר בשחקן מצוין עם אופי תחרותי. שחקן נ.ב.א לגיטימי.
אני הייתי שמח לראות אותו בעמדת הסמול כי בנ.ב.א הוא יותר סקנד גארד ובאירופה הוא יכול לשחק 2 ו-3 בעיקר.
אני מסכים באופן עקרוני שמדובר בשחקן טוב מווימס בהרבה פרמטרים אבל כנראה באירופה האתלטיות של ווימס נותנת לו יתרון מסויים. עובדה שהוא הצליח מאוד גם מול הקבוצות הגדולות בשלב המוקדם. מצד שני ווימס הוא SF כמעט טהור ו CDR יכול לשחק סקנד גארד הרבה יותר טוב.
בכל מקרה עיקר הכסף של מכבי צריך להיות בעמדת ה PG וה- C כמו השנה. סופו מתחיל להדאיג עם הפציעות שלו. אם לא בטוחים לגמרי לגבי הכשירות מאוד שלו הייתי שם את רוב הכסף על רכישת PG איכותי ואחרי זה רכישת C . אם מהמרים על עמדה הייתי מעדיף שיביאו את קיצ'ן לעמדה 3 העיקר שיביאו 2 שחקנים איכותיים לעמדות המפתח מבחינתי.

אני מאמין שCDR יחזור עונה הבאה ל NBA , בכל זאת מדובר בשחקן שבעונות הראשונות שלו שם קלע 8-9 נק' למשחק ....
לגבי סופו , במידה ולא ישאר זה אומר מבחינת מכבי שינוי סגנון משחק כמעט לחלוטין , אין כמעט סנטרים שאתה מכניס להם כדור פנימה ועם החפירות שלהם זה באנקר 2 נק' , בט שלא בתקציבים של מכבי . אבל גם אחרי השקעת בסנטר (סופו או לא סופו) והבאת רכז איכותי , צריך להישאר מספיק כסף לשחק קצת יותר יקר ואיכותי מקיצ'ן שאם יחתום במכבי זה על 200K כמו פארגו בזמנו ואני מאמין שמכבי יכולה לשלם הרבה יותר מיזה לשחקן בעמדה הזאת (סביבות ה-600K)....
ההנהלה חייבת להבין שבשביל לשמר את הסגל ולחזק אותו צריך להגדיל תקציב אחרת לא עשינו כלום בזה שהשארנו שניים שלושה שחקנים אבל הבאנו שחקנים חלשים במקום אלו ששחררנו .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yzafrir » 17 פברואר 2012, 13:39

קליפ נחמד של דאונס מתאמן ומשחק בליגה הספרדית ...איזה ניתור יש לבחור !!!
http://www.youtube.com/watch?v=bb1oW0XFMos
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Chen » 17 פברואר 2012, 18:26

yzafrir כתב:קליפ נחמד של דאונס מתאמן ומשחק בליגה הספרדית ...איזה ניתור יש לבחור !!!
http://www.youtube.com/watch?v=bb1oW0XFMos

שחקן ענק. דאנקים מדהימים. מקווה לראות אותו פה במקום סמית' בעתיד.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי שחף » 17 פברואר 2012, 19:41

עוד שם לפנקס- קייל סינגלר(פורוורד, 2.04 מ') לא יודע אם יהיה רלוונטי כי הוא בריאל, אבל אין לו חוזה לעונה הבאה. פורוורד ורסטילי, חכם מאוד, מבין את המשחק מצויין, יד נפץ מחוץ לקשת, ריבאונדר טוב ומוסר לא רע. יכול להיות התאמה נהדרת ליד לאנגפורד בעונה הבאה.
שחף

הודעהעל ידי MTA2311 » 17 פברואר 2012, 19:44

שחקן מצויין, שכרגע לא בדיוק מספק את הסחורה בריאל. יכול להיות אופצייה טובה
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־37 אורחים