MTA2311 כתב:ניתן לראות לעיל דוגמה מצויינת הממחישה בדיוק למה כל ההתנפלות על שמואל היא צבועה וחסרת פרופורציות.
יש כאן מטרות ראויות יותר.
אם אתה יורה על חמאס, זה אומר שלא תירה על חיזבאללה ?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:ניתן לראות לעיל דוגמה מצויינת הממחישה בדיוק למה כל ההתנפלות על שמואל היא צבועה וחסרת פרופורציות.
יש כאן מטרות ראויות יותר.
MTA2311 כתב:אנקראם, שים לב מה קורה בת'רד הזה. יש פה איזה שניים-שלושה שמשפיכים על ירושלים כל העונה, למה להידבק דווקא לשמואל?
felix_r כתב:בריאן רנדל עוכב בכניסה לישראל
http://sports.walla.co.il/item/3039364
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:אנקראם, שים לב מה קורה בת'רד הזה. יש פה איזה שניים-שלושה שמשפיכים על ירושלים כל העונה, למה להידבק דווקא לשמואל?
משפיכים או לא משפיכים. אנחנו מזמינים בדיקות סמים לשחקנים שלנו והם משלמים לסוג של שחקן אימונים שנמצא בארה"ב. זה לא מה שקורה פה?
לא מעניין אותי להפוך לאוהד עכברושים מתוסכל שצופה במשחקים של קבוצות אחרות בתקווה שיפסידו. זה לא היה קיים במכבי שאני גדלתי עליה ואם נגיע לסטנדרט שהמהות של להיות אוהד מכבי זה לקוות שמגדל יפסידו באירופה אז אני כנראה אוותר על התענוג. אולי מי שנולד בשנות ה- 90 וה- 2000 יכול לסבול את זה.
הצופה כתב:גם אם נבנה קבוצת חלומות, ננצח את כל המשחקים במשך עונה שלמה בממוצע של 40 הפרש למשחק, אני עדיין אקווה שהם יפסידו כל משחק.
מה הבעיה לשנוא אותם ומה הקשר למצב הקבוצה שאין עוררין שהוא חרא?
roy1000 כתב:הם לא קבוצה "אדירה" ולא נעליים. הם קבוצת יורוקאפ טובה והם כרגע קבוצה יותר טובה מאיתנו. ולא, זה לא "האדרה" שלהם, זה מראה שמשקפת את השפל בלתי נתפס שהגענו אליו.
זה לא ביג דיל שהם לקחו את המאמן הכי טוב שיכלו למצוא, נתנו לו לבנות קבוצה (גם כשהוא עשה טעויות) ולא רצו לפטר אותו גם כשחטפו בראש מהרצליה וחולון. זה גם לא ביג דיל שהם מתנהגים כמו בני אדם עם השחקנים שלהם. זה גם לא ביג דיל שהם כל הזמן מחפשים איך לחזק את הקבוצה.
אבל כשאנחנו מחליפים 4 מאמנים בעונה (כשכל אחד גרוע מקודמו) וכשאנחנו מזמינים בדיקות סמים לשחקנים שלנו אז כל קבוצה שמתנהלת בצורה נורמלית מעוררת קנאה. כשאתה קטוע רגליים כל הומלס עם רגליים מעורר בך קנאה.
אנחנו בפברואר וכל מה שנשאר לאוהדי מכבי זה לקוות שמגדל תפסיד. אם זה לא שפל אז אני לא יודע מה כן.
מה שאנשים פה לא מבינים זה שפעם זה היה הפוך. אנחנו היינו מתנהלים כמו קבוצה נורמלית ובמגדל היו מחליפים מאמנים בטרוף ומזייפים דרכונים וכו' וכו' וכו'.
jol9 כתב:חתיכת מזג אוויר קיבלת בניו יורק, אה?
roy1000 כתב:jol9 כתב:חתיכת מזג אוויר קיבלת בניו יורק, אה?
אני כבר לא רגיל לקור הזה. ניו יורק בפברואר זה זין אחד גדול. העיר מתה.
מעדיף לראות 10 משחקים של מכבי על הנסיעה הזו.
שמואל1 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:חתיכת מזג אוויר קיבלת בניו יורק, אה?
אתה בניו יורק? עד לשם נסעת כדי לראות את קוזמינסקאס?
roy1000 כתב:jol9 כתב:חתיכת מזג אוויר קיבלת בניו יורק, אה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־24 אורחים