המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:הסרטון של דרעי והבצל זה אחד הדברים הטובים שראיתי
felix_r כתב:
שועל כתב:שניהם אנשים מביכים, דרעי איבד את כל הקסם שפעם היה לו.
בנוגע לסרטון אני לא מבין על מה הרעש הגדול, מוזר בעייני שקהל המצביעים שלו מתחבר לסגנון כזה של תעמולה, אבל זה הציבור שהוא פונה אליו, וזה סביר שבזמן הצילום הוא לא הצליח לבכות ונעזר במשהו (למרות שבצל נשמע לי פתרון מאוד פרימיטיבי).
גלוי וידוע שתעמולת בחירות זו הצגה אחת גדולה, אין פה שום דבר יוצא דופן.
yanay21 כתב:סלאם פיאד היה אמור להתמנות לראש משלחת האו"ם ללוב. ארה"ב, יכול להיות שבעקבות שתדלנות ישראלית ואולי לא, סיכלה את המינוי. עכשיו מדווחים שמזכ"ל האו"ם הולך להציע לציפי לבני תפקיד של deputy secretary-general (יש הרבה כאלו, לפי הדיווחים, זה לא תפקיד יחיד), ובתמורה ארה"ב תסיר את התנגדותה למינוי של פיאד.
rc4991 כתב:yanay21 כתב:סלאם פיאד היה אמור להתמנות לראש משלחת האו"ם ללוב. ארה"ב, יכול להיות שבעקבות שתדלנות ישראלית ואולי לא, סיכלה את המינוי. עכשיו מדווחים שמזכ"ל האו"ם הולך להציע לציפי לבני תפקיד של deputy secretary-general (יש הרבה כאלו, לפי הדיווחים, זה לא תפקיד יחיד), ובתמורה ארה"ב תסיר את התנגדותה למינוי של פיאד.
1. מה משמעות התפקיד
2. אנחנו באמת רוצים שם את לבני?
yanay21 כתב:rc4991 כתב:yanay21 כתב:סלאם פיאד היה אמור להתמנות לראש משלחת האו"ם ללוב. ארה"ב, יכול להיות שבעקבות שתדלנות ישראלית ואולי לא, סיכלה את המינוי. עכשיו מדווחים שמזכ"ל האו"ם הולך להציע לציפי לבני תפקיד של deputy secretary-general (יש הרבה כאלו, לפי הדיווחים, זה לא תפקיד יחיד), ובתמורה ארה"ב תסיר את התנגדותה למינוי של פיאד.
1. מה משמעות התפקיד
1.זו משרה בכירה יחסית, והיא רלוונטית לכל מיני נושאים. כלומר, יש כמה תקנים של המשרה הזו, לא רק אחד. זה יכול להיות שליח לאזור מסויים, או אחראי על תחום מסויים(בynet נתנו דוגמה של "אחראי על מדינות מתפתחות", לדוגמה).
2.יש שיגידו לך שלא, אבל לדעתי כן. אני לא יודע אם התפקיד שהיא תקבל, אם תקבל, בכלל יהיה קשור לישראל, או למזה"ת, אבל הנוכחות הישראלית בפני עצמה חשובה, כי זה פעם ראשונה שזה קורה, זה חסר תקדים. גם אם זה לא נוגע ישירות אלינו, זה נותן לנו איזשהו ערוץ תקשורת לאו"ם, ומי יודע לאן היא תתפתח שם. אני מרשה לעצמי לשער שבהנחה וזה יקרה, זה קורה בהסכמה שקטה(או לא שקטה) של נתניהו, כי אחרת הדיל לא יתקיים. אני בספק אם היא הבחירה הראשונה שלו, אבל אם יאשרו אותה, ואז את פיאד, זה חייב לעבור את האישור שלו.
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:rc4991 כתב:yanay21 כתב:סלאם פיאד היה אמור להתמנות לראש משלחת האו"ם ללוב. ארה"ב, יכול להיות שבעקבות שתדלנות ישראלית ואולי לא, סיכלה את המינוי. עכשיו מדווחים שמזכ"ל האו"ם הולך להציע לציפי לבני תפקיד של deputy secretary-general (יש הרבה כאלו, לפי הדיווחים, זה לא תפקיד יחיד), ובתמורה ארה"ב תסיר את התנגדותה למינוי של פיאד.
1. מה משמעות התפקיד
1.זו משרה בכירה יחסית, והיא רלוונטית לכל מיני נושאים. כלומר, יש כמה תקנים של המשרה הזו, לא רק אחד. זה יכול להיות שליח לאזור מסויים, או אחראי על תחום מסויים(בynet נתנו דוגמה של "אחראי על מדינות מתפתחות", לדוגמה).
2.יש שיגידו לך שלא, אבל לדעתי כן. אני לא יודע אם התפקיד שהיא תקבל, אם תקבל, בכלל יהיה קשור לישראל, או למזה"ת, אבל הנוכחות הישראלית בפני עצמה חשובה, כי זה פעם ראשונה שזה קורה, זה חסר תקדים. גם אם זה לא נוגע ישירות אלינו, זה נותן לנו איזשהו ערוץ תקשורת לאו"ם, ומי יודע לאן היא תתפתח שם. אני מרשה לעצמי לשער שבהנחה וזה יקרה, זה קורה בהסכמה שקטה(או לא שקטה) של נתניהו, כי אחרת הדיל לא יתקיים. אני בספק אם היא הבחירה הראשונה שלו, אבל אם יאשרו אותה, ואז את פיאד, זה חייב לעבור את האישור שלו.
זה בעיקר אומר שאין יותר ציפי בפוליטיקה, שזה משמח בפני עצמו.
שועל כתב:ציפי + שלי, הייצוג הנשי הבכיר יפגע קשות
דווקא את שלי אני מחבב, למרות שאני לא מתחבר לדעות שלה
jol9 כתב:שועל כתב:ציפי + שלי, הייצוג הנשי הבכיר יפגע קשות
דווקא את שלי אני מחבב, למרות שאני לא מתחבר לדעות שלה
ציפי ושלי לא החזיקו בתפקידים בכירים בפוליטיקה הישראלית מאז ההדחה של אולמרט ומאז ששלי הודחה
מראשות מפלגת העבודה.
דווקא שתי נשים הרבה יותר חזקות ורלוונטיות מהן, מחזיקות היום בשני תפקידי שר, ואני מאמין שהן אף יילכו
ויתקדמו בסולם אחרי הבחירות הבאות.
Holiday_Armadillo כתב:3 תינוקות נפטרו בצהריים אחד ממוות בעריסה
פשוט נורא
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:3 תינוקות נפטרו בצהריים אחד ממוות בעריסה
פשוט נורא
אני באמת תוהה איך אפשר להיות הורה ולהישאר שפוי. רק החרדה ממה יכול לקרות הייתה הורגת אותי, בלי קשר למה אשכרה קורה.
כל כך עצוב.
my man כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:3 תינוקות נפטרו בצהריים אחד ממוות בעריסה
פשוט נורא
אני באמת תוהה איך אפשר להיות הורה ולהישאר שפוי. רק החרדה ממה יכול לקרות הייתה הורגת אותי, בלי קשר למה אשכרה קורה.
כל כך עצוב.
מאז שאלקנה נולד אנחנו באמת מעט יותר חרדתיים מהפעמים הקודמות..
זה באמת מקשה קצת על החיים ואנחנו עובדים על לשחרר יותר - לא קל..
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־6 אורחים