המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:חסרי סבלנות בפורום הזה שזה לא להאמין
החבילה של העידכון מחליפה את החבילה הקיימת
לפעמים היא קצת יותר גדולה, לפעמים קצת יותר קטנה
Holiday_Armadillo כתב:רוב הסיכויים שכן
ShiriV כתב:Holiday_Armadillo כתב:רוב הסיכויים שכן
מה יכול למנוע לי את הפנטזיה?
איתי-שגב כתב:טיול שנתי בפתח ואני מרגיש שיהיו בעיות עם הסוללה של הפלאפון.
טיפים פשוטים כדי להאריך את הזמן שאוכל להיות בפלאפון?
שמואל1 כתב:איתי-שגב כתב:טיול שנתי בפתח ואני מרגיש שיהיו בעיות עם הסוללה של הפלאפון.
מטען נייד
איתי-שגב כתב:טיול שנתי בפתח ואני מרגיש שיהיו בעיות עם הסוללה של הפלאפון.
my man כתב:איתי-שגב כתב:טיול שנתי בפתח ואני מרגיש שיהיו בעיות עם הסוללה של הפלאפון.
תקנה בטריה ספייר
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:איתי-שגב כתב:טיול שנתי בפתח ואני מרגיש שיהיו בעיות עם הסוללה של הפלאפון.
תקנה בטריה ספייר
לא לכל פלאפון אפשר להוציא את הסוללה
זה רק למגעילים שקונים במחיר מצחיק בעלי
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:איתי-שגב כתב:טיול שנתי בפתח ואני מרגיש שיהיו בעיות עם הסוללה של הפלאפון.
תקנה בטריה ספייר
חחח כבר חשבתי ששוב את מסתלבטת על ההתנחלויות..
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:איתי-שגב כתב:טיול שנתי בפתח ואני מרגיש שיהיו בעיות עם הסוללה של הפלאפון.
תקנה בטריה ספייר
חחח כבר חשבתי ששוב את מסתלבטת על ההתנחלויות..
ShiriV כתב:אתמול קנינו לראשונה רכב עם מערכת מולטימדיה מבוססת אנדרואיד (שתומכת גם ב-waze ובעוד כמה דברים מגניבים). יש פה במקרה מישהו שיש לו דבר כזה ויודע איפה ואיך רוכשים חבילת גלישה לרכב, כמה ג'יגה צריך וכמה בערך זה אמור לעלות לנו? כאב ראש חדש בתכלס..
טנקס
roy1000 כתב:ShiriV כתב:אתמול קנינו לראשונה רכב עם מערכת מולטימדיה מבוססת אנדרואיד (שתומכת גם ב-waze ובעוד כמה דברים מגניבים). יש פה במקרה מישהו שיש לו דבר כזה ויודע איפה ואיך רוכשים חבילת גלישה לרכב, כמה ג'יגה צריך וכמה בערך זה אמור לעלות לנו? כאב ראש חדש בתכלס..
טנקס
מדובר בסך הכל בכרטיס SIM שאתם צריכים להכניס למערכת. את לא צריכה חבילה מיוחדת. תקני מגולן SIM רגיל עם 10GB גלישה ותכניסי אותו.
roy1000 כתב:ShiriV כתב:אתמול קנינו לראשונה רכב עם מערכת מולטימדיה מבוססת אנדרואיד (שתומכת גם ב-waze ובעוד כמה דברים מגניבים). יש פה במקרה מישהו שיש לו דבר כזה ויודע איפה ואיך רוכשים חבילת גלישה לרכב, כמה ג'יגה צריך וכמה בערך זה אמור לעלות לנו? כאב ראש חדש בתכלס..
טנקס
מדובר בסך הכל בכרטיס SIM שאתם צריכים להכניס למערכת. את לא צריכה חבילה מיוחדת. תקני מגולן SIM רגיל עם 10GB גלישה ותכניסי אותו.
ShiriV כתב:roy1000 כתב:ShiriV כתב:אתמול קנינו לראשונה רכב עם מערכת מולטימדיה מבוססת אנדרואיד (שתומכת גם ב-waze ובעוד כמה דברים מגניבים). יש פה במקרה מישהו שיש לו דבר כזה ויודע איפה ואיך רוכשים חבילת גלישה לרכב, כמה ג'יגה צריך וכמה בערך זה אמור לעלות לנו? כאב ראש חדש בתכלס..
טנקס
אני יכולה לקנות סים לרכב דרך גולן טלקום גם אם אני לא לקוחה קבועה שלהם?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ואורח אחד