Holiday_Armadillo כתב:העיקר שטראמפ בטוח שההתחממות הגלובלית זאת מזימה של הסינים ושהוא הבטיח שישלול את התקציב של המשרד להגנת איכות הסביבה
כל עוד זה לא פורסם ב"ברייטבארט", זו קונספירציה של הסמול. גם הבחירות. למרות שהוא זכה בהן.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:העיקר שטראמפ בטוח שההתחממות הגלובלית זאת מזימה של הסינים ושהוא הבטיח שישלול את התקציב של המשרד להגנת איכות הסביבה
Holiday_Armadillo כתב:''האיסלאמובופיה מלבה את הטרור'' זה כמו להגיד ''אם תהיי נחמדה הוא לא ירביץ לך''
felix_r כתב:
Holiday_Armadillo כתב:נשיא איסלנד רוצה להוציא את האננס מחוץ לחוק כתוספת לפיצה
אני בעד המאבק הצודק
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:נשיא איסלנד רוצה להוציא את האננס מחוץ לחוק כתוספת לפיצה
אני בעד המאבק הצודק
האיסלנדים הם בוודאות העם הכי משועמם ביקום. לא שזו טעות כי אננס זה מבחיל וצריך להיכחד בדחיפות, אבל בחייכם
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:נשיא איסלנד רוצה להוציא את האננס מחוץ לחוק כתוספת לפיצה
אני בעד המאבק הצודק
האיסלנדים הם בוודאות העם הכי משועמם ביקום. לא שזו טעות כי אננס זה מבחיל וצריך להיכחד בדחיפות, אבל בחייכם
תיזהר, וידאר משם.
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:נשיא איסלנד רוצה להוציא את האננס מחוץ לחוק כתוספת לפיצה
אני בעד המאבק הצודק
תיזהר, וידאר משם.
שמואל1 כתב:רעידת אדמה: נאס"א הודיעה במסיבת עיתונאים מיוחדת כי התגלתה מערכת שמש חדש עם 7 כוכבים דמויי כדור הארץ.
Holiday_Armadillo כתב:נאסא הודיעה שמצאה מערכת שמש עם 7 כוכבי לכת בערך בגודל של כדור הארץ
3 מהם נמצאים באזור שיכול להכיל חיים
במהירות האור ייקח בערך 39 שנים להגיע לשם
בטכנולוגיה הקיימת, בערך 44 מיליון שנים
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:נאסא הודיעה שמצאה מערכת שמש עם 7 כוכבי לכת בערך בגודל של כדור הארץ
תפרטי
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:נאסא הודיעה שמצאה מערכת שמש עם 7 כוכבי לכת בערך בגודל של כדור הארץ
תפרטי
מבחינת המרחק שלהם מהשמש, הם נמצאים פחות או יותר במרחק של כדור הארץ מהשמש שלנו
אחד קצת יותר קטן מכדור הארץ אבל מקבל את אותה כמות אור, אחד בערך באותו גודל אבל מקבל את אותה כמות אור של מאדים (שזה לא טוב), ואחד 13% יותר גדול מכדור הארץ שלנו אבל גם נמצא יותר רחוק מהשמש מכדור הארץ שלנו
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:נאסא הודיעה שמצאה מערכת שמש עם 7 כוכבי לכת בערך בגודל של כדור הארץ
תפרטי
מבחינת המרחק שלהם מהשמש, הם נמצאים פחות או יותר במרחק של כדור הארץ מהשמש שלנו
אחד קצת יותר קטן מכדור הארץ אבל מקבל את אותה כמות אור, אחד בערך באותו גודל אבל מקבל את אותה כמות אור של מאדים (שזה לא טוב), ואחד 13% יותר גדול מכדור הארץ שלנו אבל גם נמצא יותר רחוק מהשמש מכדור הארץ שלנו
זה הפרמטר היחיד שאפשר לבדוק כרגע עליהם מבחינת אמצעים טכנולוגים? מרחק מהשמש?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים