המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:roy1000 כתב:רייס זה שחקן של שני מליון דולר (גם אחרי העונה). הבעיה זה שאם יביאו אותו (תסריט סביר לדעתי) ברור שלידו יהיו מקבלך ועוד כמה זרים בחצי מליון דולר.
כל עוד אנחנו תקופעים במעגל הזה של הפדרמנים אני לא רואה איך אפשר לבנות קבוצה נורמלית.
אני מבין את מה שאתה אומר לגבי ההנהלה. אין פה אחד שלא סובל אותם ובצדק. שים את זה בצד, היה וההנהלה לא מתערבת באופן נדיר בבניית הסגל, סגל שיורכב מרייס, טיוס, ועוד לפחות זר אחד שהוא טוב ויקר במונחי יורוליג (בוא נגיד מלי או קלייבורן לצורך העניין) ומסביבם שחקנים של חצי מליון דולר ומטה - זה לא משהו שאתה קונה? בעיניי, כל עוד יש לי פלור מנג'ר, שחקן חזק הגנתי בצבע, שחקן נוסף שמביא אקס פקטור באספקט אחר (זה יכול להיות שלשות א-לה בלו; זה יכול להיות וסרטיליות משני צדי המגרש כמו קלייבורן או קשיחות הגנתית שתצטרף לטיוס בחמישייה), וכל עוד הגארד השני שלצדו של רייס יביא מימד של קשיחות, גם אם הוא זול לכאורה, זה סגל שאני זורם איתו. אין לי התנגדות לראות פה סגל של רייס, טיוס, קלייבורן/דריוס מילר/מלי כשחקנים היקרים בתקציב, ולבנות את יתר הסגל בצורה אחרת, מוזלת יותר תקציבית, אך בתנאי שיהיה מאוזן. אין לי גם בעיה לטאטא את כל הקאדר הישראלי הנוכחי ולהביא דם חדש וזול יותר. משעור לא יעלה יותר מפניני או לנדסברג, זיו לא יעלה יותר מאוחיון ומקל, טימור אולי יעלה סביבות החצי מליון דולר ואולי קצת מעל, כנ"ל דוסון. אפשר להשתעשע גם עם שיקול להביא את אחד מהטי ג'יים מהמכללות, או קולשוב, או מתאזרח אחר, אף אחד לא ישכנע אותי שזה לא אפשרי.
מני כתב:בזרים:
רייס או גאודלוק????
כנראה שמבחינת תקציב שניהם לא יכולים להיות יחד במכבי, ולכן מה עדיף להחתים את גאודלוק לעוד שנה או להביא את רייס?
בישראלים:
משעור או דאוסן????
roy1000 כתב:er79 כתב:roy1000 כתב:רייס זה שחקן של שני מליון דולר (גם אחרי העונה). הבעיה זה שאם יביאו אותו (תסריט סביר לדעתי) ברור שלידו יהיו מקבלך ועוד כמה זרים בחצי מליון דולר.
כל עוד אנחנו תקופעים במעגל הזה של הפדרמנים אני לא רואה איך אפשר לבנות קבוצה נורמלית.
אני מבין את מה שאתה אומר לגבי ההנהלה. אין פה אחד שלא סובל אותם ובצדק. שים את זה בצד, היה וההנהלה לא מתערבת באופן נדיר בבניית הסגל, סגל שיורכב מרייס, טיוס, ועוד לפחות זר אחד שהוא טוב ויקר במונחי יורוליג (בוא נגיד מלי או קלייבורן לצורך העניין) ומסביבם שחקנים של חצי מליון דולר ומטה - זה לא משהו שאתה קונה? בעיניי, כל עוד יש לי פלור מנג'ר, שחקן חזק הגנתי בצבע, שחקן נוסף שמביא אקס פקטור באספקט אחר (זה יכול להיות שלשות א-לה בלו; זה יכול להיות וסרטיליות משני צדי המגרש כמו קלייבורן או קשיחות הגנתית שתצטרף לטיוס בחמישייה), וכל עוד הגארד השני שלצדו של רייס יביא מימד של קשיחות, גם אם הוא זול לכאורה, זה סגל שאני זורם איתו. אין לי התנגדות לראות פה סגל של רייס, טיוס, קלייבורן/דריוס מילר/מלי כשחקנים היקרים בתקציב, ולבנות את יתר הסגל בצורה אחרת, מוזלת יותר תקציבית, אך בתנאי שיהיה מאוזן. אין לי גם בעיה לטאטא את כל הקאדר הישראלי הנוכחי ולהביא דם חדש וזול יותר. משעור לא יעלה יותר מפניני או לנדסברג, זיו לא יעלה יותר מאוחיון ומקל, טימור אולי יעלה סביבות החצי מליון דולר ואולי קצת מעל, כנ"ל דוסון. אפשר להשתעשע גם עם שיקול להביא את אחד מהטי ג'יים מהמכללות, או קולשוב, או מתאזרח אחר, אף אחד לא ישכנע אותי שזה לא אפשרי.
בוא נעזוב שניה את הישראלים. הבעיה זה שההנהלה אף פעם לא עובדת בשיטה של תקציב סגור. תמיד זה פר שחקן. כלומר, מה שמעניין אותם זה להשיג מינימום גימיק אחד וכל השאר "מציאות". לכן, כל נסיון לבנות קבוצתה במסגרת של תקציב סגור היא מיותרת כי זה לא יקרה. אם יביאו את רייס, הוא יתפוס את מקום הגימיק שמוכר מנויים וסביבו יבנו קבוצה עם זרים בחצי מליון דולר.
סגל של רייס, קלייבורן, טיוס ועוד 4-5 זרים בחצי מליון לא יביא אותך לשום מקום. אתה צריך עוד 4 רציני ועוד גארד ברמה גבוהה.
החציל האצטקי כתב:אנחנו בליגה אחרת, פורמט אחר, סכומים אחרים.
זה כבר לא 2013, ברור שלא 2004. זה מבוא ל2018.
עולם אחר לחלוטין.
אין דבר כזה שחקנים רעבים וסקאוטינג ובלבולי ביצים.
זה מה שעושה דרושפאקה היום.
אני משער שהתקציב שלה גבוה ממכבי. ביורוליג צריך כסף, או שלא תהיה רלוונטי.
אנחנו לא הכוכב האדום.
שועל כתב:ג'קסון, דריוס מילר, מלי, וויגטמן, טיוס, תייס (ל4-5) ואני משנה את החתימה לקראת העונה הבאה
שועל כתב:ג'קסון, דריוס מילר, מלי, וויגטמן, טיוס, תייס (ל4-5) ואני משנה את החתימה לקראת העונה הבאה
arel123 כתב:גם הוא צריך להיות פה
arel123 כתב:ציוץ מסתורי של רייס עורר סערה סביב עתידו
כוכב בארסה כתב: "רוצה להישאר, אך זה לא תלוי בי". האם מתכנן מעבר?
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 37535.html
משתמשים הגולשים בפורום זה: docariel, Google [Bot] ו־14 אורחים