yiffy כתב:לפי דעתי שום דבר בעולם לא יעצור את נובאק בכושרו הנ וכחי מלהגיע לחצי הגמר. סביר מאוד שגם נדאל יגיע לשם, בכל זאת הוא לא הפסיד על החימר לאף אחד שהוא נולה השנה.
מארי נכנס סוף סוף לכושר טוב אך הוא לא יציב. אם הוא כן יצליח להגיע לחצי גמר, לדעתי יש לו מה למכור מול רפא. בחצי גמר רומא הוא כמעט ניצח את נולה, כאשר השני לא שיחק פחות טוב מאשר בגמר של רומא מול נדאל.
אצל פדרר התמונה יותר מסובכת. הוא עדיין לא עשה גמר בעונת החימר ועברה יותר משנה מאז שהגיע לגמר טורניר GS כלשהו. אני מעריך שאם הוא יגיע לחצי הגמר יש לו מה למכור מול ג'וקוביץ'. נולה עדיין לא שיחק מולו על החימר השנה, ופדרר על חימר הוא יריב שונה לחלוטין מנדאל - ייתכן שאולי קשה יותר בשביל נולה.
אם הייתי צריך לדרג, הסבירות הייתה נראית ככה:
1. נולה
2. רפא
3. פדרר
4. מארי
אין שום סיכוי לדעתי שסוס שחור כלשהו יכול לתברג.
אני מסכים עם הדברים שאמרת בכללי. הבעיה של נדאל מול דג'וקוביץ' היא שהוא לא מספיק תוקפני כשיש לו הזדמנות. והבעיה השניה היא שאין מספיק הזדמנויות מול דג'וקוביץ' והבעיה השלישית היא שהוא לא מתעייף ולא ניתן להתשה.
אני מסכים שיכול מאוד להיות שהטניס של פדרר יאיים עליו יותר מזה של נדאל. יכול להיות גם שדלפוטרו או בלוצ'י, אותם נובאק אמור לפגוש בהמשך יקשו עליו יותר ממה שעשה רפא
ברומא ובמדריד.
לגבי הפייבוריטים - אני חושב שמארי הוא תותח, ומבחינת ההגרלה, יש מצב שאתה צודק, אבל אם נתעלם לרגע מההגרלה, אז לפרר מגיע להיות מדורג לפני מארי, ע"פ עונת החימר שלו,
ואולי גם לפני פדרר (שהם ככל הנראה ייפגשו ברבע).