אשכול הסקאוטינג

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול הסקאוטינג

הודעהעל ידי שחף » 18 פברואר 2012, 20:01

אני אעשה סיכום קצר של הפייבוריטים שלי לעמדות השונות:

רכז:
אארון ג'קסון, 25, 1.94 מ', בילבאו:
יתרונות: פלור ג'נרל אמיתי. מוסר מצויין, זריז מאוד, חודר טוב, גבוה לעמדה(1.94 מ'), שומר טוב, יכול לשחק ולשמור על שתי עמדות הגארד, ניסיון של שנתיים בליגה הספרדית וביורוליג.
חסרונות: קליעה לא יציבה כל כך(בליגה 46.6% לעומת 6 מ-26 ביורוליג), אחרי עונה טובה ביורוליג המחיר שלו בהחלט עלול לעלות.

דונטה דרייפר, 26, 1.80 מ', צדבידיטה:
יתרונות: סקורר מצויין, שליטה פנטסטית בכדור, קרוסאובר נהדר, יכול לעלות לזריקה מכידרור או אחרי חסימה, מוסר לא רע בכלל, חוטף מצויין.
חסרונות: איכזב מאוד באליפות אירופה. הקליעה לא יציבה בסופו של דבר. יותר סקורר מרכז באופי שלו.

טייריס רייס, 24, 1.84 מ', ריטאס וילנה:
יתרונות: זריז, אתלט טוב, חתולי, קריאטיבי מאוד ליד הטבעת, מוסר טוב, שחקן פיק אנד רול טוב, קלעי לא רע משלוש.
חסרונות: אחוזי קליעה גרועים מאוד לאורך רוב הקריירה. הרבה איבודים. לא עונה מדהימה עד עכשיו. לא מוכח ברמות הגבוהות.

סמול פורוורד:

מאליק היירסטון, 24, 1.98 מ', מילאנו:
יתרונות: חזק, פיזי, אתלטי מאוד, משחק טוב עם הגב לסל. אחוזים מצויינים(63% לשתי נקודות ביורוליג, 40% לשלוש). יודע לעלות לזריקה מכידרור וליצור לעצמו מצבי זריקה. ריבאונדר סולידי. שומר טוב, שנתיים ביורוליג כולל עונה בפיינל פור
חסרונות: תג מחיר גבוה מידי עבור פדרמן. סגנון משחק טיפה חופף לקית' לאנגפורד.

*סמי מאחיה, 27, 2.01 מ', צסק''א:
יתרונות: מגוון מאוד. שליטה טובה מאוד בכדור, מיד ריינג' גיים מצויין, ויכול לצאת לקליעות על חסימות. יד סולידית מהשלוש, ידיים סופר ארוכות. יודע למסור, חזק מאוד פיזית, ריבאונדר טוב.
חסרונות: *חוזה בצסק''א(עם סיכוי סביר שיוותרו עליו). די פיספס את הצ'אנס הראשון והיחיד שלו עד עכשיו בקבוצה גדולה. בעיקר סקורר באופי שלו.

מיכה דאונס, 24, 2.06 מ':
יתרונות: פוטנציאל אדיר. אתלט מטורף, ידיים ארוכות, קליעה טובה לשלוש(1.7 שלשות למשחק באחוזים טובים בליגה הספרדית), שליטה סבירה בהחלט בכדור לשחקן בגובה שלו. פוטנציאל לשמור על 3-4 עמדות(באנגלית multpule position defanse) בזכות האתלטיות שלו.
חסרונות: חסר ניסיון ברמות הגבוהות. טיפה skinny. סיכוי סביר להתעניינות מצד הגדולות בספרד...

קייל סינגלר, 23, 2.04 מ', ריאל מדריד:
יתרונות: קלעי מצויין לשלוש. יודע ליצור לעצמו מצבי הקליעה. שחקן חכם מאוד שיודע למסור. סייז טוב לעמדה. ניסיון של חצי עונה ביורוליג ובמכללה איכותית(דיוק)
חסרונות: טיפה כבד ל-3 ביורוליג, מה שיכול ליצור בעיות מול סמולים מהירים ואתלטיים יותר. לא הוכיח את עצמו לגמרי.

קוסטאס ואסילידס, 27, 2.00 מ', בילבאו:
יתרונות: קלעי אולד סקול מהזן של באזילה, ג'ייסי קארול וטג'אן לאנגדון. יכול לצאת על חסימות, לקלוע מכידרור, קאץ' אנד שוט, you name it. משהו שלא היה למכבי בשנים האחרונת. לא מוגבל בטווח שלו. שם את הכדור על הרצפה מספיק טוב כדי לנצל יציאה אגרסיבית מידי ולגיע גם לקו(3 הגעות בממוצע). ניסיון ביורוליג במאלאגה, בילאו ואולימפיאקוס.
חסרונות: מוגבל להיות רול פלייר בקבוצה גדולה. בגדול, מכבי זו קבוצה ששחקנים מהסוג הזה לא כל כך מצליחים בה(יאסיטיס, קירק פני וכו') כי היא פחות משחקת תרגילים עם חסימות לקלעים. סיבוב לא כל כך מוצלח באולימפיאקוס.

סנטרים:
פול דייויס, 27, 2.11 מ', קאחסול:
יתרונות: סנטר שלם מאוד, עם משחק פוסט, קליעה מחצי מרחק, פיק אנד רול טוב. אתלט מצויין שרץ טוב את המגרש. ריבאונדר מצויין. שומר לא רע בכלל. סקורר מצויין בליגה הכי קשוחה ופיזית באירופה חוץ מהיורוליג.
חסרונות: בעיית עבירות די רצינית. 3.6 עבירות למשחק, מה שמגביל אותו ל...כמות הדקות של סופו. לא שיחק עדיין ביורוליג. סביר להניח שאחרי עונה כזאת יזכה להתעניינות של הגדולות ביבשת.

דונטאס מונטנייס, 21, 2.13 מ', סופוט:
יתרונות: החבילה השלמה. סבן פוטר שיכול לעשות ה-כ-ל. פוסט אפ, קליעה מבחוץ, מוריד כדור לרצפה, מסירה. ריבאונדר מצויין, חוסם סביר בהחלט. יכול להתפתח לגירסה יותר אתלטית ופחות טכנית של לורבק. עונה אחת ביורוליג.
חסרונות: בחירת סיבוב ראשון. כנראה יילך ל-NBA ואם לא בטח יקבל הצעה מאחת הגדולות. טיפה רזה ונוטה ל-4. צעיר מאוד.

רפאל האטשמייר, 25, 2.08 מ':
יתרונות: סנטר אמיתי, חזק מאוד. פיק אנד רול מצויין, משחק פוסט טוב(לא הכי טכני או מלוטש), אתלט שרץ טוב את המגרש, קליעה מכל הטווחים(0.5 שלשה למשחק בספרד), אקטיבי מאוד, נע טוב בל כדור, ריבאונדר סולידי
חסרונות: לא הכי טכני או מלוטש, בלי ניסיון ביורוליג.
שחף

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 פברואר 2012, 20:13

שחף כתב:דונטה דרייפר, 26, 1.80 מ', צדבידיטה:
יתרונות: סקורר מצויין, שליטה פנטסטית בכדור, קרוסאובר נהדר, יכול לעלות לזריקה מכידרור או אחרי חסימה, מוסר לא רע בכלל, חוטף מצויין.
חסרונות: איכזב מאוד באליפות אירופה. הקליעה לא יציבה בסופו של דבר. יותר סקורר מרכז באופי שלו.

אחרי העונה הזאת הדבר האחרון שאני רוצה זה מישהו שהוא יותר סקורר מהרכז בעמדת הפוינט..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 פברואר 2012, 20:14

מה שאתה כותב רק מוכיח עד כמה שוק הרכזים באירופה חלש. חוץ מג'קסון( שאני לא חושב שהוא נמצא בליגה הכלכלית של מכבי) אני לא חושב שהשחקנים האלה הם ברמה של קבוצה כמו מכבי.
בשביל רכז ברמה גבוהה באמת, ההנהלה תצטרך להשקיע הרבה כסף.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 פברואר 2012, 20:18

MTA2311 כתב:מה שאתה כותב רק מוכיח עד כמה שוק הרכזים באירופה חלש. חוץ מג'קסון( שאני לא חושב שהוא נמצא בליגה הכלכלית של מכבי) אני לא חושב שהשחקנים האלה הם ברמה של קבוצה כמו מכבי.

או להמר על מישהו לא מוכר וצעיר מאוד שהוא נטו רכז..שזה נראה לי הסיכון הכי גדול שמכבי יכולים לקחת..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 פברואר 2012, 20:23

Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:מה שאתה כותב רק מוכיח עד כמה שוק הרכזים באירופה חלש. חוץ מג'קסון( שאני לא חושב שהוא נמצא בליגה הכלכלית של מכבי) אני לא חושב שהשחקנים האלה הם ברמה של קבוצה כמו מכבי.

או להמר על מישהו לא מוכר וצעיר מאוד שהוא נטו רכז..שזה נראה לי הסיכון הכי גדול שמכבי יכולים לקחת..

כנראה שזה מה שיקרה..
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חנו'ש » 18 פברואר 2012, 20:24

הדרך היחידה שרכז שהוא יותר סקורר מרכז יצליח זה רק במידה ויש סמול בסגנון של איידסון (כמו שהיה שנה שעברה כשגם פארגו וגם פרקינס לא היו ממש רכזים).
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי שחף » 18 פברואר 2012, 20:29

רייס בהחלט יכול להתגלות כפלור ג'נרל לא רע בכלל. יש לו השנה 4.4 אסיסטים למשחק. סולידי ביותר.
שחף

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 פברואר 2012, 20:31

MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

כנראה שזה מה שיקרה..

אפשר להגיד שזה יכול להיות הצלחה ענקית או נפילה ענקית אבל גם אם השחקן יהיה הצלחה ענקית והוא חתם פה על חוזה של 250K כמו פרקינס בזמנו..אחרי שנה קבוצה עשירה לוקחת אותו ואין מה לעשות..אז או שמביאים שחקן אדיר שייתן עונה מעולה ויילך או שמביאים שחקן בינוני מינוס שייתן עונה חלשה ובכל זאת יילך..סה לה וי :fuck
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 18 פברואר 2012, 20:32

פעם מכבי ידעה לשמור על שחקנים. אני זוכר את הקיץ ששאראס רצה ללכת ומכבי החזיקה אותו בביצים עם אופציה בחוזה.
שחף

הודעהעל ידי חנו'ש » 18 פברואר 2012, 20:36

שחף כתב:פעם מכבי ידעה לשמור על שחקנים. אני זוכר את הקיץ ששאראס רצה ללכת ומכבי החזיקה אותו בביצים עם אופציה בחוזה.

זכור לי שהיתה לו הצעה מצסקא שהוא סירב ואני לא חושבת שזה היה בגלל אופציה בחוזה כי לא נראה לי שזה מה שירתיע את צסקא (שכזכור אירחה אותה עונה את הפיינל פור והזרימה סכומים אדירים).
אני חושבת שהוא טען אז שהוא נשאר בעיקר בגלל מוני (מעניין אם זה היה מוני עצמו או הבנק שלו?? :rolleyes )
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי felix_r » 18 פברואר 2012, 20:40

שחף כתב:פעם מכבי ידעה לשמור על שחקנים. אני זוכר את הקיץ ששאראס רצה ללכת ומכבי החזיקה אותו בביצים עם אופציה בחוזה.

העניין של שאראס זה לא היה קשור רק במכבי. שאראס, כליטאי גאה, לא רצה ללכת לצסקא (הוא גם אמר שהוא לא ילך לשחק בצסקא בפעמים רבות לאחר שכבר עזב את מכבי).

לא היתי אומר שמכבי תמיד שמרה על שחקנים בעבר. קטש ומקדונלנד שעזבו לפאו. פארקר שעזב לרומא בגלל עוד איזה 100 אלף דולר.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שחף » 18 פברואר 2012, 20:42

פארקר עזב בגלל המצב הביטחוני ובגלל שאישתו עמדה ללדת אם אני לא טועה.
שחף

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 פברואר 2012, 20:42

מכבי אף פעם לא הייתה מאריות אירופה מבחינה תקציבית, אבל ההתנהלות המשפחתית שהייתה במועדון קסמה לשחקנים, שהיו מוכנים לוותר על הרבה כסף בשביל להישאר.. היום כבר אין מקום להתנהלות כזאת בספורט המקצועני.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 18 פברואר 2012, 20:44

שחף כתב:אני אעשה סיכום קצר של הפייבוריטים שלי לעמדות השונות:

רכז:
אארון ג'קסון, 25, 1.94 מ', בילבאו:
יתרונות: פלור ג'נרל אמיתי. מוסר מצויין, זריז מאוד, חודר טוב, גבוה לעמדה(1.94 מ'), שומר טוב, יכול לשחק ולשמור על שתי עמדות הגארד, ניסיון של שנתיים בליגה הספרדית וביורוליג.
חסרונות: קליעה לא יציבה כל כך(בליגה 46.6% לעומת 6 מ-26 ביורוליג), אחרי עונה טובה ביורוליג המחיר שלו בהחלט עלול לעלות.

דונטה דרייפר, 26, 1.80 מ', צדבידיטה:

טייריס רייס, 24, 1.84 מ', ריטאס וילנה:
יתרונות: זריז, אתלט טוב, חתולי, קריאטיבי מאוד ליד הטבעת, מוסר טוב, שחקן פיק אנד רול טוב, קלעי לא רע משלוש.
חסרונות: אחוזי קליעה גרועים מאוד לאורך רוב הקריירה. הרבה איבודים. לא עונה מדהימה עד עכשיו. לא מוכח ברמות הגבוהות.

סמול פורוורד:

מאליק היירסטון, 24, 1.98 מ', מילאנו:
יתרונות: חזק, פיזי, אתלטי מאוד, משחק טוב עם הגב לסל. אחוזים מצויינים(63% לשתי נקודות ביורוליג, 40% לשלוש). יודע לעלות לזריקה מכידרור וליצור לעצמו מצבי זריקה. ריבאונדר סולידי. שומר טוב, שנתיים ביורוליג כולל עונה בפיינל פור
חסרונות: תג מחיר גבוה מידי עבור פדרמן. סגנון משחק טיפה חופף לקית' לאנגפורד.

*סמי מאחיה, 27, 2.01 מ', צסק''א:
יתרונות: מגוון מאוד. שליטה טובה מאוד בכדור, מיד ריינג' גיים מצויין, ויכול לצאת לקליעות על חסימות. יד סולידית מהשלוש, ידיים סופר ארוכות. יודע למסור, חזק מאוד פיזית, ריבאונדר טוב.
חסרונות: *חוזה בצסק''א(עם סיכוי סביר שיוותרו עליו). די פיספס את הצ'אנס הראשון והיחיד שלו עד עכשיו בקבוצה גדולה. בעיקר סקורר באופי שלו.

מיכה דאונס, 24, 2.06 מ':
יתרונות: פוטנציאל אדיר. אתלט מטורף, ידיים ארוכות, קליעה טובה לשלוש(1.7 שלשות למשחק באחוזים טובים בליגה הספרדית), שליטה סבירה בהחלט בכדור לשחקן בגובה שלו. פוטנציאל לשמור על 3-4 עמדות(באנגלית multpule position defanse) בזכות האתלטיות שלו.
חסרונות: חסר ניסיון ברמות הגבוהות. טיפה skinny. סיכוי סביר להתעניינות מצד הגדולות בספרד...

קייל סינגלר, 23, 2.04 מ', ריאל מדריד:
יתרונות: קלעי מצויין לשלוש. יודע ליצור לעצמו מצבי הקליעה. שחקן חכם מאוד שיודע למסור. סייז טוב לעמדה. ניסיון של חצי עונה ביורוליג ובמכללה איכותית(דיוק)
חסרונות: טיפה כבד ל-3 ביורוליג, מה שיכול ליצור בעיות מול סמולים מהירים ואתלטיים יותר. לא הוכיח את עצמו לגמרי.

קוסטאס ואסילידס, 27, 2.00 מ', בילבאו:
יתרונות: קלעי אולד סקול מהזן של באזילה, ג'ייסי קארול וטג'אן לאנגדון. יכול לצאת על חסימות, לקלוע מכידרור, קאץ' אנד שוט, you name it. משהו שלא היה למכבי בשנים האחרונת. לא מוגבל בטווח שלו. שם את הכדור על הרצפה מספיק טוב כדי לנצל יציאה אגרסיבית מידי ולגיע גם לקו(3 הגעות בממוצע). ניסיון ביורוליג במאלאגה, בילאו ואולימפיאקוס.
חסרונות: מוגבל להיות רול פלייר בקבוצה גדולה. בגדול, מכבי זו קבוצה ששחקנים מהסוג הזה לא כל כך מצליחים בה(יאסיטיס, קירק פני וכו') כי היא פחות משחקת תרגילים עם חסימות לקלעים. סיבוב לא כל כך מוצלח באולימפיאקוס.

סנטרים:
פול דייויס, 27, 2.11 מ', קאחסול:
יתרונות: סנטר שלם מאוד, עם משחק פוסט, קליעה מחצי מרחק, פיק אנד רול טוב. אתלט מצויין שרץ טוב את המגרש. ריבאונדר מצויין. שומר לא רע בכלל. סקורר מצויין בליגה הכי קשוחה ופיזית באירופה חוץ מהיורוליג.
חסרונות: בעיית עבירות די רצינית. 3.6 עבירות למשחק, מה שמגביל אותו ל...כמות הדקות של סופו. לא שיחק עדיין ביורוליג. סביר להניח שאחרי עונה כזאת יזכה להתעניינות של הגדולות ביבשת.

דונטאס מונטנייס, 21, 2.13 מ', סופוט:
יתרונות: החבילה השלמה. סבן פוטר שיכול לעשות ה-כ-ל. פוסט אפ, קליעה מבחוץ, מוריד כדור לרצפה, מסירה. ריבאונדר מצויין, חוסם סביר בהחלט. יכול להתפתח לגירסה יותר אתלטית ופחות טכנית של לורבק. עונה אחת ביורוליג.
חסרונות: בחירת סיבוב ראשון. כנראה יילך ל-NBA ואם לא בטח יקבל הצעה מאחת הגדולות. טיפה רזה ונוטה ל-4. צעיר מאוד.

רפאל האטשמייר, 25, 2.08 מ':
יתרונות: סנטר אמיתי, חזק מאוד. פיק אנד רול מצויין, משחק פוסט טוב(לא הכי טכני או מלוטש), אתלט שרץ טוב את המגרש, קליעה מכל הטווחים(0.5 שלשה למשחק בספרד), אקטיבי מאוד, נע טוב בל כדור, ריבאונדר סולידי
חסרונות: לא הכי טכני או מלוטש, בלי ניסיון ביורוליג.

מבחינת הרכז:ג'קסון בהחלט רכז אדיר אבל קלעי בינוני ועדיין הוא שחקן טוב שיכול לשפר מאוד את מכבי,את דרייפר אני לא ממש אוהב כי הוא יותר קלעי מרכז,רייס ופולן(שמשום מה לא כתבת)יכולים להיות שחקנים מצויינים ואנרגטים שמבלבלים את ההגנה,שומרים טוב,חוטפים ומרכזים יפה את המשחק כמו פארגו.מי הפייבוריט שלי?אין לי מושג

מבחינת הסמול:היירסטון בהחלט טוב אבל כמו שאמרת חופף ללאנגפורד והם יכולים לבוא אחד על חשבון השני ואלי גם ליצור בעיות אגו,משום מה אני לא אוהב את אחיה שנראה לי שחקן של קבוצות קטנות,ואסילידס לא נראה לי כמו שחקן שיצליח במכבי ולא כדאי לנו להביא שחקן שטוב רק בדבר אחד,סינגלר שחקן טוב ובחלט צריך להילקח בחשבון אבל הפייבוריט שלי הוא דאונס בגלל הפוטנציאל האדיר שלו ובגלל שיש בו את החבילה שלמה(שגם מתאימה לצד לאנג')-האתלטיות המטורפת,השליטה בכדור,הקליעה מרחוק וההגנה

מבחינת הסנטר:אני לא כל כך מכיר את מונטנייס אבל ממה שהבנתי הוא שחקן אדיר אבל הוא לא רלוונטי בגלל שהוא יגיע לNBA ויהיה יקר מאוד באירופה(אגב,איך הוא הגיע לסופוט?)
דיוויס סנטר גדול עם נוכחות ונראה כמו מחליף טוב אבל אני עדיין מקווה שהנדריקס ישאר(תמורת סכום נורמלי)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 18 פברואר 2012, 20:45

שחף כתב:פארקר עזב בגלל המצב הביטחוני ובגלל שאישתו עמדה ללדת אם אני לא טועה.

אני מדבר על העזיבה הראשונה שלו
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי asafb96 » 18 פברואר 2012, 20:47

לדרייפר יש חוזה שנה הבאה. במקומו הייתי מכניס לרשימה את דה קולו, שלו אין חוזה
asafb96

הודעהעל ידי felix_r » 18 פברואר 2012, 21:10

asafb96 כתב:לדרייפר יש חוזה שנה הבאה. במקומו הייתי מכניס לרשימה את דה קולו, שלו אין חוזה

אם כל הפוטנציאל של דה קולו, משום מה הוא משחק טוב רק ברמת היורוקאפ.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חנו'ש » 18 פברואר 2012, 21:15

felix_r כתב:
שחף כתב:פארקר עזב בגלל המצב הביטחוני ובגלל שאישתו עמדה ללדת אם אני לא טועה.

אני מדבר על העזיבה הראשונה שלו

זו היתה העזיבה הראשונה (השניה היתה לנ.ב.א).
רק אחרי חצי עונה הוא חתם ברומא עד סוף אותה עונה ואז חזר למכבי.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי שחף » 18 פברואר 2012, 21:25

felix_r כתב:
asafb96 כתב:לדרייפר יש חוזה שנה הבאה. במקומו הייתי מכניס לרשימה את דה קולו, שלו אין חוזה

והוא גם יותר 2 מ-1.
שחף

הודעהעל ידי asafb96 » 18 פברואר 2012, 21:40

שחף כתב:
felix_r כתב:

והוא גם יותר 2 מ-1.

פליקס-אי אפשר לומר את זה בוודאות. סך הכל, הוא שיחק כולה שנה אחת ביורוליג, וגם השנה הזאת הייתה בעייתית, כי הוא התחיל את השנה בפציעה, התקשה להשתלב, והיה שחקן שעולה מהספסל כל העונה, ולא קיבל צ'אנס ליהיות שחקן חמישיה. ועם כל זה, הוא סיים את העונה הזאת עם 10 נקודות בממוצע. האחוזים היו לא משהו, אבל היום הוא שחקן בוגר וטוב יותר

שחף-ממש ממש לא נכון. יש לו יכולת הובלת כדור מצוינת, ראיית משחק נפלאה, ויכולת מסירה גבוה מאוד (יש לו גם הרבה מאוד מסירות וירטואוזיות ויפות מאוד). הוא רכז לא פחות מאשר פארגו או פרקינס לדוגמא, היו רכזים. לצד שחקן שעוזר המון בהובלת הכדור, במסירות וקבלת החלטות טובות, ובמשחק הפיק-אנד-רול כמו הלפרין, ושחקן שיודע ליצור טוב בכדרור ובחדירה, לעצמו ולאחרים, כמו לאנגפורד, ממש לא יהיו בעיות. ועוד יש את אוחיון שעולה מהספסל, שהוא סוג של רכז טהור
דה קולו הוא קומבו גארד שיכול לשחק ב2 העמדות באותה מידה
asafb96

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: omerk, מרסר ו־34 אורחים