MTA2311 כתב:אוי דובי

אני מאוד מקווה שלא יחתימו אותו, לא אכפת לי איזו תעודת זהות הוא נושא. לא רק שזה לא ישפר את מכבי, זה יפגע בה. אין לו מה למכור.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:אוי דובי
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:אוי דובי
אני מאוד מקווה שלא יחתימו אותו, לא אכפת לי איזו תעודת זהות הוא נושא. לא רק שזה לא ישפר את מכבי, זה יפגע בה. אין לו מה למכור.
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:אוי דובי
כבר דיברנו פעם על זה שדובי זה אורי?
Holiday_Armadillo כתב:כתבה מוזמנת לשחקן שלא מצליח למצוא קבוצה
הוא מתמחה בכאלה
החציל האצטקי כתב:Holiday_Armadillo כתב:כתבה מוזמנת לשחקן שלא מצליח למצוא קבוצה
הוא מתמחה בכאלה
עכשיו ברצינות, זה מהלך שיכול לעזור למכבי.
אם מכבי תצליח לסגור את העונה עם שתי מטריות אוויריות של פישר ומילר מאחור, היא תוכל לרוץ הרבה יותר טוב.
הצופה כתב:לפי one "קפטן נבחרת ישראל והפועל ירושלים דאור פישר מעוניין להגיע למכבי"
Holiday_Armadillo כתב:החציל האצטקי כתב:Holiday_Armadillo כתב:כתבה מוזמנת לשחקן שלא מצליח למצוא קבוצה
הוא מתמחה בכאלה
אם מכבי תצליח לסגור את העונה עם שתי מטריות אוויריות של פישר ומילר מאחור, היא תוכל לרוץ הרבה יותר טוב.
לא
החציל האצטקי כתב:Holiday_Armadillo כתב:כתבה מוזמנת לשחקן שלא מצליח למצוא קבוצה
הוא מתמחה בכאלה
MTA2311 כתב:החציל האצטקי כתב:Holiday_Armadillo כתב:כתבה מוזמנת לשחקן שלא מצליח למצוא קבוצה
הוא מתמחה בכאלה
הוא לא שומר ולא מסוגל לזוז
החציל האצטקי כתב:להזכיר לכם שהקו הקדמי של הרצליה אנס אותנו השבוע, וצסק"א לקחה כל ריבאונד התקפה מתי שרק רצתה?
Holiday_Armadillo כתב:החציל האצטקי כתב:להזכיר לכם שהקו הקדמי של הרצליה אנס אותנו השבוע, וצסק"א לקחה כל ריבאונד התקפה מתי שרק רצתה?
אז הפיתרון הוא להביא שחקן גמור שיותר קרוב ל-40 מאשר ל-30, כן
החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:החציל האצטקי כתב:Holiday_Armadillo כתב:כתבה מוזמנת לשחקן שלא מצליח למצוא קבוצה
הוא מתמחה בכאלה
הוא לא שומר ולא מסוגל לזוז
חחחחחחחחחח, מי, קולטון?
פישר לפחות חוסם.
החציל האצטקי כתב:Holiday_Armadillo כתב:החציל האצטקי כתב:להזכיר לכם שהקו הקדמי של הרצליה אנס אותנו השבוע, וצסק"א לקחה כל ריבאונד התקפה מתי שרק רצתה?
זה עדיף מלא לעשות כלום כמו שמכבי מתכננת כרגע לדעתי.
אין פה מה להפסיד. הוא לא תופס מקום של זר ולא יעלה הרבה כסף. מקסימום יהיה רע וייחתך.
החציל האצטקי כתב:Holiday_Armadillo כתב:החציל האצטקי כתב:להזכיר לכם שהקו הקדמי של הרצליה אנס אותנו השבוע, וצסק"א לקחה כל ריבאונד התקפה מתי שרק רצתה?
זה עדיף מלא לעשות כלום כמו שמכבי מתכננת כרגע לדעתי.
אין פה מה להפסיד. הוא לא תופס מקום של זר ולא יעלה הרבה כסף. מקסימום יהיה רע וייחתך.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], refael, גל גל ו־51 אורחים