המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:ניסיון זה סבבה, אבל זה כבר ניסיון בקטע שבו הבן אדם כבר זקן וגמור. יתרה מזאת, אם כבר לנסות, למה לא להחתים איזה אמריקאי מהדי ליג בלי מיסוי ישראלי? עם פישר אולי תקבל חסימה או שתיים במשחק, אבל הוא מוגבל התקפית בטירוף, ושומר רע, גם מבחינת מהירות ברגליים, וגם הרתיעה שלו מלשמור בצבע, או לשחק שם בהתקפה. הוא יכול להיות יותר נזק מתועלת.
החציל האצטקי כתב:yanay21 כתב:ניסיון זה סבבה, אבל זה כבר ניסיון בקטע שבו הבן אדם כבר זקן וגמור. יתרה מזאת, אם כבר לנסות, למה לא להחתים איזה אמריקאי מהדי ליג בלי מיסוי ישראלי? עם פישר אולי תקבל חסימה או שתיים במשחק, אבל הוא מוגבל התקפית בטירוף, ושומר רע, גם מבחינת מהירות ברגליים, וגם הרתיעה שלו מלשמור בצבע, או לשחק שם בהתקפה. הוא יכול להיות יותר נזק מתועלת.
הם בונים על קווינסי. הם אמרו את זה מפורשות כבר.
זר לא יהיה כאן, אז אם יש לך סנטר ישראלי בשוק שיכול גם לעזור לך בקטגוריות שהקבוצה הכי גרועה בהן, אתה מנסה את זה.
my man כתב:אין לפישר מה לחפש פה..ולנו אין מה לחפש עם פישר..
בכ"מ מרגיז קצת שאנחנו בכלל מדברים על זה בעקבות איזו הזייה של פיק..
arel123 כתב:my man כתב:אין לפישר מה לחפש פה..ולנו אין מה לחפש עם פישר..
אז עזוב את פישר .
אני מדבר בכללי שעדיף לנסות להביא לפה מישהו גם אם הוא שחקן כמו פישר, זה עדיף מאשר המצב הזה
yanay21 כתב:arel123 כתב:my man כתב:אין לפישר מה לחפש פה..ולנו אין מה לחפש עם פישר..
אז עזוב את פישר .
אני מדבר בכללי שעדיף לנסות להביא לפה מישהו גם אם הוא שחקן כמו פישר, זה עדיף מאשר המצב הזה
אתה יוצא מנקודת הנחה שכאשר מביאים שחקן, זה בהכרח יותר טוב מלא להביא שחקן. וזו הנחה לא נכונה
arel123 כתב:yanay21 כתב:arel123 כתב:my man כתב:אין לפישר מה לחפש פה..ולנו אין מה לחפש עם פישר..
אז עזוב את פישר .
אתה יוצא מנקודת הנחה שכאשר מביאים שחקן, זה בהכרח יותר טוב מלא להביא שחקן. וזו הנחה לא נכונה
אם כבר דיברנו על שחקן כמו פישר, אז אני לא חושב ששחקן כמוהו יכול להזיק ולהפוך את העונה הזאת ליותר גרועה, והוא גם ישראלי, שזה כבר בונוס, במיוחד שאנחנו מתמקדים רק בליגה עכשיו
my man כתב:אני בעד להביא את זיזיץ'..בכ"ז הביא לנו גביע..
חחחחח אפשר אולי לחשוב ולומר שאם פישר היה מגיע אז במקום זיזיץ היינו לוקחים את הגביע בצורה מרשימה יותר..
MTA2311 כתב:my man כתב:אני בעד להביא את זיזיץ'..בכ"ז הביא לנו גביע..
חחחחח אפשר אולי לחשוב ולומר שאם פישר היה מגיע אז במקום זיזיץ היינו לוקחים את הגביע בצורה מרשימה יותר..
סאטירה נוקבת
שועל כתב:ליאור שליין מחר בלשכת התעסוקה
Holiday_Armadillo כתב:החציל האצטקי כתב:Holiday_Armadillo כתב:החציל האצטקי כתב:להזכיר לכם שהקו הקדמי של הרצליה אנס אותנו השבוע, וצסק"א לקחה כל ריבאונד התקפה מתי שרק רצתה?
אז הפיתרון הוא להביא שחקן גמור שיותר קרוב ל-40 מאשר ל-30, כן
זה עדיף מלא לעשות כלום כמו שמכבי מתכננת כרגע לדעתי.
אין פה מה להפסיד. הוא לא תופס מקום של זר ולא יעלה הרבה כסף. מקסימום יהיה רע וייחתך.
לא, להביא שחקן כמו פישר זה יותר גרוע מלא לעשות כלום
משתמשים הגולשים בפורום זה: refael ו־37 אורחים