איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:קיין.
אמא.
שלושער שלישי בתשעה משחקים
ותוך 36 דקות!
אגב, למה אני לוחץ על הכפתור הצהוב בשלט וזה לא עובר לי לשידור האנגלי? מישהו הצליח לסדר את זה?
אני לא מול הטלוויזיה
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:קיין.
אמא.
שלושער שלישי בתשעה משחקים
ותוך 36 דקות!
אגב, למה אני לוחץ על הכפתור הצהוב בשלט וזה לא עובר לי לשידור האנגלי? מישהו הצליח לסדר את זה?
felix_r כתב:שרון מימר בקושי הספיק להגיע, וכבר יש לו 2 ניצחונות על סכנין. מבחינת אוהדי בית"ר הוא יכול לחתום ל 10 שנים
RomanR כתב:felix_r כתב:שרון מימר בקושי הספיק להגיע, וכבר יש לו 2 ניצחונות על סכנין. מבחינת אוהדי בית"ר הוא יכול לחתום ל 10 שנים
לא יודע לגבי שרון מימר, לא חושב שהוא מאמן טוב כל כך, לדעתי הוא דיי בינוני. העניין איתו שהוא נפל גם על אפקט החלפת המאמן וגם על משחקים מלאי מוטיבציה כמו סכנין והפועל ת"א מול קבוצות לא כשרוניות במיוחד
felix_r כתב:RomanR כתב:felix_r כתב:שרון מימר בקושי הספיק להגיע, וכבר יש לו 2 ניצחונות על סכנין. מבחינת אוהדי בית"ר הוא יכול לחתום ל 10 שנים
לא יודע לגבי שרון מימר, לא חושב שהוא מאמן טוב כל כך, לדעתי הוא דיי בינוני. העניין איתו שהוא נפל גם על אפקט החלפת המאמן וגם על משחקים מלאי מוטיבציה כמו סכנין והפועל ת"א מול קבוצות לא כשרוניות במיוחד
מה זה משחקים מלאי מוטיבציה? ובדרך כלל לבית"ר אין מוטיבציה מול סכנין? אתה יודע שעד שמימר הגיע, בית"ר לא ניצחה 5 משחקי ליגה רצופים נגד סכנין למרות כל המוטיבציה? (גם סכנין באה נגד בית"ר בשיא המוטיבציה)
אל תשכח שמימר היה עוזרו של בכר בב"ש , אז יש מצב שהוא הספיק ללמוד כמה דברים טובים מבכר.
RomanR כתב:felix_r כתב:RomanR כתב:felix_r כתב:שרון מימר בקושי הספיק להגיע, וכבר יש לו 2 ניצחונות על סכנין. מבחינת אוהדי בית"ר הוא יכול לחתום ל 10 שנים
מה זה משחקים מלאי מוטיבציה? ובדרך כלל לבית"ר אין מוטיבציה מול סכנין? אתה יודע שעד שמימר הגיע, בית"ר לא ניצחה 5 משחקי ליגה רצופים נגד סכנין למרות כל המוטיבציה? (גם סכנין באה נגד בית"ר בשיא המוטיבציה)
אל תשכח שמימר היה עוזרו של בכר בב"ש , אז יש מצב שהוא הספיק ללמוד כמה דברים טובים מבכר.
לא חושב שבחצי שנה שהוא היה העוזר שלו הוא למד כל כך הרבה. מה גם שאם הוא היה מאמן כזה מוכשר, כפר סבא כנראה הייתה צריכה להראות קצת יותר טוב
my man כתב:בן, נראה לי שמאז שהחלטתי להצטרף אליך עם ליברפול הם בנפילה רצינית..
שוקל את צעדיי..
איתי-שגב כתב:https://twitter.com/ProperCheIs/status/838014752597094400
my man כתב:אין לי מושג מי זה מי ובחיים לא הייתי יודע שהם שחקנים של חיפה אם הייתי פוגש אותם ברחוב..
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים