מכבי ת"א הציעה להנדריקס חוזה לשלוש שנים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי ת"א הציעה להנדריקס חוזה לשלוש שנים

הודעהעל ידי asafb96 » 21 פברואר 2012, 17:07

yzafrir כתב:אפשר למצוא עוד מלא שמות שאף אחד מהם הוא לא חסכון משמעותי לעומת ה-800K להנדריקס וגם מאף אחד מהם אתה לא יכול לדעת מה תקבל במכבי לעומת הנדריקס שאתה כן יודע (לטוב ולרע....כנראה שלטוב כי רוצים אותו המאמנים)

אבל הם כן חיסכון משמעותי. כמה כבר שחקנים כאלה יעלו? משהו בין 300-600 אלף. בשביל מכבי, 200-500 אלף דולר, זה סכום לא מבוטל בכלל.
חוץ מזה, אנחנו יודעים מה נקבל ממנו כמו שאמרת, יש טוב, אבל גם יש רע. אתה לא יודע בדיוק מה תקבל מהם, אבל 99% שתקבל משחקן כמו וויטסייד או סנה הגנה טובה יותר, ובמצב של הקוו הקדמי של מכבי, זה סופר חשוב. כי יכולות התקפיות ברוך השם לא חסר לנו שם
asafb96

הודעהעל ידי yzafrir » 21 פברואר 2012, 17:13

ומי אמר לך שדיוויס לא יכול לקבל יותר מ-600K ?? כמו שאתה מאמין שמאריץ' יכול לקבל היום לא יותר מ-800K
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי asafb96 » 21 פברואר 2012, 17:16

yzafrir כתב:ומי אמר לך שדיוויס לא יכול לקבל יותר מ-600K ?? כמו שאתה מאמין שמאריץ' יכול לקבל היום לא יותר מ-800K

אמרתי יכול ליהיות. זה דוגמא. אפשר להציע לו 500 אלף דולר לודגמא. אם יסכים? אחלה. אם לא? נלך לשחקן אחר. הוא השחקן הכי "מוכח" ובעל שם באירופה.
לא אמרתי שמאריץ' לא יקבל יותר מ800 אלף דולר, אמרתי שלדעתי, במצבו, אפשר להביא אותו ב800 אלף דולר. יכול ליהיות שהוא יקבל הצעה של 800 אלף דולר מקבוצה גדולה ויסכים, יכול ליהיות שתבוא לו איזה פנר ויתן לו מיליון יורו, אבל במצבו, זה בהחלט סביר שהוא יסכים ל800 אלף דולר. כי כמו שאמרתי לא פעם, הוא קיבל 800 אלף יורו בפנא, ומאז המניות שלו בצניחה חופשית
asafb96

הודעהעל ידי Mta_atic » 21 פברואר 2012, 17:17

אני לא הייתי מציע לדיוויס יותר מ-600 אלף לעונה.

לא הוכיח שום דבר ביורוליג, ואם לומר את האמת, יש לו לא מעט דברים להשתפר בהם.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי EulGam05 » 21 פברואר 2012, 18:01

asafb96 כתב:
EulGam05 כתב:נו אסף אז מי הוא אותו סנטר אמריקאי מיסתורי בגובה 2.13+ שיודע לקחת ריבאונד, לחסום, לשחק הגנה וגם עולה משמעותית פחות מ-800 אלף שאתה מבטיח לנו שאפשר יהיה למצוא בקיץ?

בכל הדיון הארוך הזה ראיתי רק שחקן אחד שאולי יכול להיות מחליף טוב להנדריקס וזה פול דיוויס. אבל מה, דיוויס השנה הוא אחד הסנטרים הטובים בליגה הספרדית ואפשר בקלות לעשות קייס שהוא נותן עונה יותר טובה ממה שהנדריקס נתן לפני שהגיע למכבי (והוא קיבל ממכבי בערך 600 אלף לעונה) כך שסביר להניח שהחיסכון הכה גדול שאתה מייחל לו לא יבוא מהחתמה שלו.

יש את דיוויס שהעלת, שלטעמי יעלה פחות מ800 אלף דולר, כמעט בטוח
יש את האסאן וויטדסייד שנבחר 33 בדראפט לפני שנתיים. שחקן בגובה 2.13, עם ידיים של מפלצת. חוסם וריבאונדר בחסד. משחק כרגע בדי ליג, בתקווה לקבל חוזה NBA (שיחק כבר אצל סקרמנטו)
יש את מוחמד סנה הסנגלי. משחק בליגה הספרדית. שחקן התקפי לא משהו, אבל שחקן הגנה משובח.
יש את הברזילאי ההוא שנותן גם עונה יפה בספרד, והשם שלו עלה בתקשרות. וגם בראיינט שהשם שלו עלה פה, שהוא סנטר גבוה, מאוד מאוד חזק, וממה שקראתי עליו, ומראייה סטטיסטיקה שלו (אותו ואת הברזילאי לא ראיתי עוד בפעולה), נראה שחקן נחמד ביותר.
אפילו פישר שמסיים חוזה, ובדרך לקבל אזרחות, יכול ליהיות פחות יקר, וליהיות מחליף נחמד מאוד
וזה מרפרוף בפורום הזה. אם עושים סקואטים רציני, אפשר למצוא עוד המון שמות

דיוויס אולי יעלה פחות מ-800 אלף אבל לא בהרבה כפי שכתבתי כבר - אם הנדריקס קיבל חוזה של 600 אלף ממכבי אחרי עונה פחות טובה אז דיוויס כנראה יקבל יותר.

וויטסייד היה הסנטר אולי עם הנתונים הפיזיים הכי מרשימים בדראפט לפני שנתיים. הבעיה הכי גדולה שלו זה איי-קיו כדורסל נמוך ולפני הדראפט דיברו גם על אופי בעייתי למרות שמהבחינה הזאת לא היו לו בעיות בסקרמנטו. בכל מקרה, לא רק שוויטסייד לא הולך להיות זול במיוחד אלא גם בוודאות תהיה קבוצת NBA (אולי סקרמנטו עצמה שיש לה אופציה עליו בשנתיים הבאות) שתיקח אותו במידה וישוחרר ולו רק בגלל הפוטנציאל מהנתונים הפיזיים שלו. סנטרים טובים זה מצרך די נדיר גם ב-NBA ולא יחסרו קבוצות שיהיו מוכנות לזרוק מיליון דולר עבור שחקן בן 22 עם נתונים כמו שלו.

מוחמד סנה? השחקן שאנדרו בטס בן ה-200 עשה עליו שיא עונתו של 16 נק' בלי החטאות ב-22 דקות בלבד? השחקן שהיה פצוע חצי מהקריירה שלו וכמה מפתיע - פצוע גם עכשיו (קרע ברצועה צולבת)?

רפאל האטשמאייר שהוזכר בתקשורת, כמו רוב הברזילאים שמשחקים בספרד מחזיק בדרכון ספרדי. אם הוא שווה משהו אז אחת הקבוצות הגדולות (קאחה לאבורל למשל שיש לה 2 גבוהים ובקושי 4 ספרדים בכל הסגל) תציע לו יותר ממכבי. זה עוד מבלי להזכיר שהמספרים שלו השנה כמעט זהים לאלו שהיו להנדריקס בגרנאדה רק שהנדריקס עשה אותם ב-5 דקות פחות.

לגבי בריאנט, לא ראיתי אותו משחק אז אני לא יודע אם הוא טוב או לא טוב. ממה שאני זוכר מדובר בסנטר שסבל מבעיות משקל במשך כל הקריירה שלו וכבר יש לנו שחקן אחד כזה. הסטטיסטיקה שלו טובה אבל זה בליגה הגרמנית כך שקשה להסיק מזה משהו, גם הסטטיסטיקה של שון ג'יימס בליגה הישראלית הייתה מרשימה וראינו כמה זה שווה ביורוליג.
EulGam05

הודעהעל ידי jol9 » 21 פברואר 2012, 18:39

שחף כתב:
jol9 כתב:
Maccabikid כתב:אני לא מבין מה הולך פה בכלל בעמדות 4-5 בעונה הבאה, בשלוש מסגרות הרי לא נשאר, 90 אחוז שנפרוש מהאדריאטית אז איזה מין סיבה יש ל5 שחקנים בעמדות 4-5 מתוכם 4 פ"פ נהדרים ורק אחד סנטר? כמה סנטרים עוד צריכים לחגוג על הנדריקס כדי שתבינו שעם כל זה שהוא שחקן אדיר חסרים לו לא מעט סנטימטרים.
חבל לשלם על הנדריקס בסכומים שלו לעמדה 5, אם כי במידה ובלו יפרוש הוא בהחלט מועמד ראוי להחליפו, הוא ומאצ'בן. אבל אף אחד משניהם לא צריך במידה ובלו וליאור ממשיכים במכבי.
לדעתי מספיקים בהחלט שני שחקנים בעמדה 4 - ליאור ובלו ובעמדה 5 עוד שניים סופו, ועוד סנטר זר גבוה מעל 2.08 היו כמה דוגמאות לסנטרים טובים מאוד באחד האשכולות פה, לדוגמא למה לא להביא את פול דיוויס(אם אני זוכר נכון) כמחליף לסופו? 4 שחקנים שבהחלט סותמים לחלוטין את עמדות הפנים, במידה ובלו יפרוש אז הנדריקס במקום בלו. אבל לא לשים את הנדריקס בתור סנטר מחליף, אני לא יודע מה אתם ראיתם העונה אבל אני בהחלט ראיתי שחקנים שחגגו על הנדריקס.. עם כל זה שהרבה פה טוענים שהוא שחקן הגנה אדיר.

ומה ראית בעונה שעברה כשמכבי הגיעה לגמר?
שחקנים טובים תמיד יעשו את העבודה שלהם, גם אם תשים מולם שחקני הגנה מצויינים.

ממתי 2.08 זאת איזשהי מגבלה הכרחית? מה הגובה של סופו? האם הוא לא סנטר מוביל ביורוליג?
האם עדיף לנו לשים איזו גרסה חיוורת ופחות מוכשרת של סברסנקו (ואנחנו בחיים לא נשיג סנטר הגנתי גבוה טוב יותר, אלא אף פחות טוב) כסנטר מחליף במקום הנדריקס?

הגודל של הנדריקס בהחלט מגביל אותו, יוני. תשאל את ואסקז ולורבק שקלעו עליו די בקלות. לגבי סברסנקו, כאן אני נאלץ לחלוק עליך. יש מספיק סנטרים שמכבי יכולה להביא שמבחינה הגנתית יהיו יעילים יותר מהנדריקס, בגלל מגבלות הגובה שלו. אפשר אולי לטעון שמכבי תתקשה להשיג בסכומים שהיא משלמת שחקן שיהיה גם ברמה התקפית גבוהה, אבל זריקת השמות של פליקס ויניב גרין וכו' זה באמת דבילי. אם יש לך מערכת סקאוטינג סבירה אני חושב שאפשר למצוא גבוה עם נתונים פיזיים טובים שיכול לשנות זריקות בפנים. אם אתה אוטומאטית מביא כל מיני שון ג'יימסים שחיפים שחוגגים בליגת קופל זה כבר משהו אחר.

מה ז"א דבילי? הם לא שיחקו במכבי, וחלקם אפילו יותר מעונה אחת ובעבור שכר גבוה?
זה קל לזלזל ולגחך על האנשים במועדון שחלקם עם 40 שנות נסיון, ולחשוב שכל אחד כאן היה בונה קבוצה טובה יותר, אבל עם קצת צניעות
אפשר גם להבין, שאולי זה לא כ"כ קל.

כל אחד מהשמות שמביאים כאן, יכול לעלות כמו הנדריקס או משהו קרוב, יכול להתברר כפלופ ויכול להיות הצלחה מסחררת. זה לא שאתה או מישהו אחר
מגלה כאן את אמריקה, או את ג'רמי לין הבא. לכל מי שמצוי בשוק האירופאי, יש רשימות ושמות כאלה ואחרים. החוכמה היא לא לזרוק אותם לאוויר, אלא
להביא אותם לקבוצה בעבור שכר סביר, וכמובן לפגוע מקצועית, וזה בכלל לא פשוט.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 21 פברואר 2012, 19:36

EulGam05 כתב:
asafb96 כתב:
EulGam05 כתב:נו אסף אז מי הוא אותו סנטר אמריקאי מיסתורי בגובה 2.13+ שיודע לקחת ריבאונד, לחסום, לשחק הגנה וגם עולה משמעותית פחות מ-800 אלף שאתה מבטיח לנו שאפשר יהיה למצוא בקיץ?

בכל הדיון הארוך הזה ראיתי רק שחקן אחד שאולי יכול להיות מחליף טוב להנדריקס וזה פול דיוויס. אבל מה, דיוויס השנה הוא אחד הסנטרים הטובים בליגה הספרדית ואפשר בקלות לעשות קייס שהוא נותן עונה יותר טובה ממה שהנדריקס נתן לפני שהגיע למכבי (והוא קיבל ממכבי בערך 600 אלף לעונה) כך שסביר להניח שהחיסכון הכה גדול שאתה מייחל לו לא יבוא מהחתמה שלו.

יש את האסאן וויטדסייד שנבחר 33 בדראפט לפני שנתיים. שחקן בגובה 2.13, עם ידיים של מפלצת. חוסם וריבאונדר בחסד. משחק כרגע בדי ליג, בתקווה לקבל חוזה NBA (שיחק כבר אצל סקרמנטו)
יש את מוחמד סנה הסנגלי. משחק בליגה הספרדית. שחקן התקפי לא משהו, אבל שחקן הגנה משובח.
יש את הברזילאי ההוא שנותן גם עונה יפה בספרד, והשם שלו עלה בתקשרות. וגם בראיינט שהשם שלו עלה פה, שהוא סנטר גבוה, מאוד מאוד חזק, וממה שקראתי עליו, ומראייה סטטיסטיקה שלו (אותו ואת הברזילאי לא ראיתי עוד בפעולה), נראה שחקן נחמד ביותר.
אפילו פישר שמסיים חוזה, ובדרך לקבל אזרחות, יכול ליהיות פחות יקר, וליהיות מחליף נחמד מאוד

דיוויס אולי יעלה פחות מ-800 אלף אבל לא בהרבה כפי שכתבתי כבר - אם הנדריקס קיבל חוזה של 600 אלף ממכבי אחרי עונה פחות טובה אז דיוויס כנראה יקבל יותר.

וויטסייד היה הסנטר אולי עם הנתונים הפיזיים הכי מרשימים בדראפט לפני שנתיים. הבעיה הכי גדולה שלו זה איי-קיו כדורסל נמוך ולפני הדראפט דיברו גם על אופי בעייתי למרות שמהבחינה הזאת לא היו לו בעיות בסקרמנטו. בכל מקרה, לא רק שוויטסייד לא הולך להיות זול במיוחד אלא גם בוודאות תהיה קבוצת NBA (אולי סקרמנטו עצמה שיש לה אופציה עליו בשנתיים הבאות) שתיקח אותו במידה וישוחרר ולו רק בגלל הפוטנציאל מהנתונים הפיזיים שלו. סנטרים טובים זה מצרך די נדיר גם ב-NBA ולא יחסרו קבוצות שיהיו מוכנות לזרוק מיליון דולר עבור שחקן בן 22 עם נתונים כמו שלו.

מוחמד סנה? השחקן שאנדרו בטס בן ה-200 עשה עליו שיא עונתו של 16 נק' בלי החטאות ב-22 דקות בלבד? השחקן שהיה פצוע חצי מהקריירה שלו וכמה מפתיע - פצוע גם עכשיו (קרע ברצועה צולבת)?

רפאל האטשמאייר שהוזכר בתקשורת, כמו רוב הברזילאים שמשחקים בספרד מחזיק בדרכון ספרדי. אם הוא שווה משהו אז אחת הקבוצות הגדולות (קאחה לאבורל למשל שיש לה 2 גבוהים ובקושי 4 ספרדים בכל הסגל) תציע לו יותר ממכבי. זה עוד מבלי להזכיר שהמספרים שלו השנה כמעט זהים לאלו שהיו להנדריקס בגרנאדה רק שהנדריקס עשה אותם ב-5 דקות פחות.

לגבי בריאנט, לא ראיתי אותו משחק אז אני לא יודע אם הוא טוב או לא טוב. ממה שאני זוכר מדובר בסנטר שסבל מבעיות משקל במשך כל הקריירה שלו וכבר יש לנו שחקן אחד כזה. הסטטיסטיקה שלו טובה אבל זה בליגה הגרמנית כך שקשה להסיק מזה משהו, גם הסטטיסטיקה של שון ג'יימס בליגה הישראלית הייתה מרשימה וראינו כמה זה שווה ביורוליג.

תגובה מדוייקת !! מסכים עם כל מילה....
אסף , אני לא רואה סיכויי שמאריץ' יקבל פחות ממה שמקבל בפאו מה גם שיש מצב שהם יאריכו לו את החוזה . שחקן עם איכויות כמו שלו אם הוא כשיר אז הוא מצרך מבוקש ביותר ואם לא אז גם אנחנו לא צריכים אותו....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי asafb96 » 21 פברואר 2012, 20:11

EulGam05 כתב:
asafb96 כתב:

נו באמת... אם ואם ואם ואם. אם וויטסייד יקבל חוזה, ובראיינט משמין, ודיוויד אולי יקבל חוזה, וסנה פצוע, ולברזילאי דרכון אירופאי. תאמין לי שאני יכול למצוא אלף פאקים בהנדריקס. אתה מחפש את הדברים הלא טובים.
וויטסייד כרגע לא קיבל חוזה. למה לומר "אם". גם הנדריקס היה בליגת הפיתוח, וגם אותו לקחו בהתחלה לNBA. אופי בעייתי ממש אין לו.
דיוויס עוד לא קיבל חוזה. קודם שיקבל, אחרי זה נדבר
אני גם יכול להגיד, הנדריקס קיבל הצעה של מיליון יורו מריאל, ובפחות ממיליון דולר הוא לא יגיע. הייתה נותן להנדריקס מיליון דולר?
האטשמאייר אולי יקבל חוזה... נו באמת... על כל מועמד שתביא מהעולם אני יכול להגיד לך הם אולי ירצו אותו, והוא אולי יחתום שם, ואולי ואולי ואולי... קאחה יציעו לו חוזה גדול יותר? אז קאחה גם יתנו להנדריקס מיליון דולר. מה ההבדל?
ברייאנט סבל מבעיות משקל, אבל עבר את זה לפי מה שהבנתי. בניגוד לסופו, הוא כן לקח את עצמו בידיים, והרזה המון, כשסופו בשביל להרזות היה צריך לחתום במכבי. הוא כבר כמה שנים משחק "רזה", ואין לו ממש בעיות משקל.
חוץ מזה, זה רשימה רק ממה שעלה בפורום. ממש לא חסרים שמות אם נחפור טוב טוב.

אסף , אני לא רואה סיכויי שמאריץ' יקבל פחות ממה שמקבל בפאו מה גם שיש מצב שהם יאריכו לו את החוזה . שחקן עם איכויות כמו שלו אם הוא כשיר אז הוא מצרך מבוקש ביותר ואם לא אז גם אנחנו לא צריכים אותו....

למה שיקבל את אותו חוזה? שהוא הגיע הוא בא אחרי עונה מדהימה. חלומית. היום הוא לא רואה מגרש. אני בטוח שהוא לא יקבל את אותו החוזה. איזה קבוצה גדולה באמת תרצה להביא אותו? (עזוב את זה שהקבוצות הגדולות באירופה כבר סגורות ונעולות בעמדה הזאת).
לא יודע מה יהיה המחיר שלו, אבל אני מאמין שהוא לא יקבל את אותו חוזה. זה פשוט לא נשמע היגיוני
יאריכו לו את החוזה? מי אמר שהוא ירצה להמשיך? הבן אדם לא רואה מגרש, איזה סיבה יש לו להאריך את החוזה?
asafb96

הודעהעל ידי שחף » 21 פברואר 2012, 21:07

jol9 כתב:
שחף כתב:
jol9 כתב:
Maccabikid כתב:אני לא מבין מה הולך פה בכלל בעמדות 4-5 בעונה הבאה, בשלוש מסגרות הרי לא נשאר, 90 אחוז שנפרוש מהאדריאטית אז איזה מין סיבה יש ל5 שחקנים בעמדות 4-5 מתוכם 4 פ"פ נהדרים ורק אחד סנטר? כמה סנטרים עוד צריכים לחגוג על הנדריקס כדי שתבינו שעם כל זה שהוא שחקן אדיר חסרים לו לא מעט סנטימטרים.
חבל לשלם על הנדריקס בסכומים שלו לעמדה 5, אם כי במידה ובלו יפרוש הוא בהחלט מועמד ראוי להחליפו, הוא ומאצ'בן. אבל אף אחד משניהם לא צריך במידה ובלו וליאור ממשיכים במכבי.
לדעתי מספיקים בהחלט שני שחקנים בעמדה 4 - ליאור ובלו ובעמדה 5 עוד שניים סופו, ועוד סנטר זר גבוה מעל 2.08 היו כמה דוגמאות לסנטרים טובים מאוד באחד האשכולות פה, לדוגמא למה לא להביא את פול דיוויס(אם אני זוכר נכון) כמחליף לסופו? 4 שחקנים שבהחלט סותמים לחלוטין את עמדות הפנים, במידה ובלו יפרוש אז הנדריקס במקום בלו. אבל לא לשים את הנדריקס בתור סנטר מחליף, אני לא יודע מה אתם ראיתם העונה אבל אני בהחלט ראיתי שחקנים שחגגו על הנדריקס.. עם כל זה שהרבה פה טוענים שהוא שחקן הגנה אדיר.

ומה ראית בעונה שעברה כשמכבי הגיעה לגמר?
שחקנים טובים תמיד יעשו את העבודה שלהם, גם אם תשים מולם שחקני הגנה מצויינים.

ממתי 2.08 זאת איזשהי מגבלה הכרחית? מה הגובה של סופו? האם הוא לא סנטר מוביל ביורוליג?
האם עדיף לנו לשים איזו גרסה חיוורת ופחות מוכשרת של סברסנקו (ואנחנו בחיים לא נשיג סנטר הגנתי גבוה טוב יותר, אלא אף פחות טוב) כסנטר מחליף במקום הנדריקס?

הגודל של הנדריקס בהחלט מגביל אותו, יוני. תשאל את ואסקז ולורבק שקלעו עליו די בקלות. לגבי סברסנקו, כאן אני נאלץ לחלוק עליך. יש מספיק סנטרים שמכבי יכולה להביא שמבחינה הגנתית יהיו יעילים יותר מהנדריקס, בגלל מגבלות הגובה שלו. אפשר אולי לטעון שמכבי תתקשה להשיג בסכומים שהיא משלמת שחקן שיהיה גם ברמה התקפית גבוהה, אבל זריקת השמות של פליקס ויניב גרין וכו' זה באמת דבילי. אם יש לך מערכת סקאוטינג סבירה אני חושב שאפשר למצוא גבוה עם נתונים פיזיים טובים שיכול לשנות זריקות בפנים. אם אתה אוטומאטית מביא כל מיני שון ג'יימסים שחיפים שחוגגים בליגת קופל זה כבר משהו אחר.

מה ז"א דבילי? הם לא שיחקו במכבי, וחלקם אפילו יותר מעונה אחת ובעבור שכר גבוה?
זה קל לזלזל ולגחך על האנשים במועדון שחלקם עם 40 שנות נסיון, ולחשוב שכל אחד כאן היה בונה קבוצה טובה יותר, אבל עם קצת צניעות
אפשר גם להבין, שאולי זה לא כ"כ קל.

כל אחד מהשמות שמביאים כאן, יכול לעלות כמו הנדריקס או משהו קרוב, יכול להתברר כפלופ ויכול להיות הצלחה מסחררת. זה לא שאתה או מישהו אחר
מגלה כאן את אמריקה, או את ג'רמי לין הבא. לכל מי שמצוי בשוק האירופאי, יש רשימות ושמות כאלה ואחרים. החוכמה היא לא לזרוק אותם לאוויר, אלא
להביא אותם לקבוצה בעבור שכר סביר, וכמובן לפגוע מקצועית, וזה בכלל לא פשוט.

יוני, אנחנו בשנות ה-2000.כמעט לכל ילד בן 13 יש מחשב, יוטיוב וגוגל. את השמות של אידסון והנדריקס אנשים פה העלו בפורום חודשיים או שלושה(במקרה של אידסון אנשים פה עקבו אחריו בערך חצי שנה לפני...) לפני שהם חתמו, והרבה אנשים התלהבו מהם. שני שמות שעלו עכשיו בתקשורת הועלו פה בפורום קודם לכן כמועמדים רלוונטיים. אף אחד לא ממציא פה את הגלגל. יש להנהלה שיקולים כספיים ולשחקנים בפנים עצמם שיקולים כספיים משלהם והרבה פעמים מאמן נאלץ לקחת שחקן שהוא לא האופציה הראשונה שלו. המקרה של פליקס ושל ג'ף פוט(מזרחי, אחרי 40 שנה בכדורסל, התלהב מקלטת שסוכן שלח לו עם כמה ביצועים מיוטיוב....) הראה לנו מה קורה כשגורמים לא מקצועיים מנסים להתערב בהחתמת שחקנים במכבי. זה עושה בעיקר נזק. מצד שני, מקרה ג'רמי לין מראה לך שגם גורמים מקצועיים יכולים לפספס שחקנים עם פוטנציאל. בעיני הפוטנציאל של הנדריקס שראינו אותו פה שנה וחצי מוגבל והוא שחקן הגנתי בעיקרו עם יכולות התקפיות סבירות. אם מכבי מתכננת להוציא מיליון וחצי על העמדה הזאת, לא עדיף שזה יהיה על שחקן אחד שיכול לתת 30 דקות? ואם לא, לא עדיף לשמור את הכסף הזה לטובת חידוש החוזה של לאנגפורד נניח או הבאת רכז ברמה?
שחף

הודעהעל ידי felix_r » 21 פברואר 2012, 21:55

מסכים אם שחר. אם כל הסימפטיה להנדריקס, הוא לא שחקן שבונים עליו קבוצה שנאבקת על פיינל פור. הוא פשוט לא מוכשר מספיק.

דיוויד בלאט כהרגלו לאורך הקריירה תמיד מעדיף את השחקנים הבינוניים האלה כמו הנדריקס וסמית', או מרכוס גורי וקווינסי לואיס לצורך העניין. שחקנים טובים בסך הכל, אבל לא השחקנים שגורמים לך לזכות בגביע.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 21 פברואר 2012, 22:04

לאנג הוא סיפור אחר. אני גם חושב שחידוש החוזה שלו, או בעצם החתמה של חוזה חדש ורצוי לכמה עונות, זה פריוריטי גבוה יותר מהחוזה של ריצ'.
מנגד, אני שוב חוזר - בהנחה שלאנג נשאר, אתה לא תקבל כאן רכז מוביל מהסוג של השמות שעולים כאן. לפחות לדעתי.

לגבי שאר הדברים - לא אני ולא אתה מעולם לא בנינו קבוצה באמת, ולא חתמנו על חוזה של מאות אלפי דולרים. כשאתה עושה את זה בפורום וירטואלי, או במשחק מחשב,
זה דבר אחד, אבל כשמעורבים בכך אנשים, עם יתרונות, חסרונות, כימיה, אופי וכו', אז הדברים לא כאלה פשוטים.

לאחר שהדיון הזה נראה לי די מוצה, מה שאנחנו כן יכולים לעשות זה לדרג את העדיפויות של מכבי לעניות דעתינו.
למשל:
0 - חידוש החוזה של בלאט והערכתו ל-3 עונות לפחות
1 - חתימה עם לאנגפורד על חוזה ל2-3 עונות
2 - חתימה עם סופו לשנתיים
3 - חתימה עם ריצ' ל2-3 עונות
4 - החזרתו של יותם
5 - החלטה לגבי מצ'באן - אם מוכרים, אז צריך להביא מחליף לליאור בעמדה 4 (בהנחה ובלו פורש)
6 - החתמה לעמדה 1
7 - החתמה לעמדה 3 (יכול להיות לאנדסברג או שחקן אחר - עדיפות לדעתי סמול אירופאי צעיר)
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 21 פברואר 2012, 22:07

felix_r כתב:מסכים אם שחר. אם כל הסימפטיה להנדריקס, הוא לא שחקן שבונים עליו קבוצה שנאבקת על פיינל פור. הוא פשוט לא מוכשר מספיק.

דיוויד בלאט כהרגלו לאורך הקריירה תמיד מעדיף את השחקנים הבינוניים האלה כמו הנדריקס וסמית', או מרכוס גורי וקווינסי לואיס לצורך העניין. שחקנים טובים בסך הכל, אבל לא השחקנים שגורמים לך לזכות בגביע.

אם לבלאט היתה את האופציה להביא לכאן את סאן אמטריו לעמדה 3 במקום סמית', אתה חושב שהוא היה מוותר על זה?
הוא הרי רצה גם את צ'אק וגם את פארגו, אבל התקציב של מכבי מאפשר שחקנים ברמה נמוכה יותר.

אני חושב שמכבי בונה בשנתיים האחרונות קבוצות שיכולות להתמודד על העליה לפיינל פור, אבל זכיה בגביע זה עניין הרבה יותר קשה.
אני אומר לגבי מכבי, מה שאני אומר לגבי רפא בחודשים האחרונים. אם מכבי תהיה שם כל הזמן, ותעשה את המקסימום שלה, ותייצר לעצמה הזדמנויות, אז היא בסוף
תזכה בגביע.
רבעיית גבוהים כמו סופו, הנדריקס, ליאור ומצ'באן, בהחלט תאפשר למכבי להיות שם ולנסות לעשות את זה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 פברואר 2012, 22:11

מבחינתי:
1. סופו+ לנגפורד
2. מצ'באן
3.רכז זר
4.סנטר מחליף
5.יותם
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חנו'ש » 21 פברואר 2012, 22:31

יוני, אני הייתי ממקמת את מציאת הרכז במקום הרבה יותר גבוה.
זה אולי לא יהיה כזה קל להביא מישהו טוב ולא בטוח שמכבי תצליח כאן, אבל זה עדיין צריך להיות אחד המטרות המרכזיות של מכבי הקיץ בתוספת של שמירת השלד הקיים.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yzafrir » 22 פברואר 2012, 05:24

למה צריך לדרג את זה לפי סדר עדיפיות ??
זה הדברים שמכבי צריכים לעשות והם יכולים לעשות את זה במקביל...עובדה שלפי הפרסומים הם באמת עושים אותם במקביל . מדברים עם הנדריקס ,סופו , לאנגפורד...בודקים רכזים לעונה הבאה וכבר מדברים על הלפרין (שלדעתי העניין איתו כבר סגור מזמן..) ועל לאנסדברג....
לגבי הסדר של מתי יסגרו הדברים זה תלוי במומ עם כל שחקן..
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי EulGam05 » 22 פברואר 2012, 06:26

asafb96 כתב:
EulGam05 כתב:
asafb96 כתב:

נו באמת... אם ואם ואם ואם. אם וויטסייד יקבל חוזה, ובראיינט משמין, ודיוויד אולי יקבל חוזה, וסנה פצוע, ולברזילאי דרכון אירופאי. תאמין לי שאני יכול למצוא אלף פאקים בהנדריקס. אתה מחפש את הדברים הלא טובים.
וויטסייד כרגע לא קיבל חוזה. למה לומר "אם". גם הנדריקס היה בליגת הפיתוח, וגם אותו לקחו בהתחלה לNBA. אופי בעייתי ממש אין לו.
אני גם יכול להגיד, הנדריקס קיבל הצעה של מיליון יורו מריאל, ובפחות ממיליון דולר הוא לא יגיע. הייתה נותן להנדריקס מיליון דולר?
האטשמאייר אולי יקבל חוזה... נו באמת... על כל מועמד שתביא מהעולם אני יכול להגיד לך הם אולי ירצו אותו, והוא אולי יחתום שם, ואולי ואולי ואולי... קאחה יציעו לו חוזה גדול יותר? אז קאחה גם יתנו להנדריקס מיליון דולר. מה ההבדל?
ברייאנט סבל מבעיות משקל, אבל עבר את זה לפי מה שהבנתי. בניגוד לסופו, הוא כן לקח את עצמו בידיים, והרזה המון, כשסופו בשביל להרזות היה צריך לחתום במכבי. הוא כבר כמה שנים משחק "רזה", ואין לו ממש בעיות משקל.

למה שיקבל את אותו חוזה? שהוא הגיע הוא בא אחרי עונה מדהימה. חלומית. היום הוא לא רואה מגרש. אני בטוח שהוא לא יקבל את אותו החוזה. איזה קבוצה גדולה באמת תרצה להביא אותו? (עזוב את זה שהקבוצות הגדולות באירופה כבר סגורות ונעולות בעמדה הזאת).
לא יודע מה יהיה המחיר שלו, אבל אני מאמין שהוא לא יקבל את אותו חוזה. זה פשוט לא נשמע היגיוני
יאריכו לו את החוזה? מי אמר שהוא ירצה להמשיך? הבן אדם לא רואה מגרש, איזה סיבה יש לו להאריך את החוזה?

אפשר לחשוב שרשמתי לך הנחות לא קשורות למציאות.
פול דיוויס לא קיבל עוד חוזה? אני מבין שאתה מניח שאחרי עונה טובה בספרד ערך השוק של שחקנים בעצם יורד והם לא מקבלים חוזים.
וויטסייד לא יכול לקבל כרגע חוזה כי מה לעשות - יש לו חוזה בסקרמנטו לשנתיים הקרובות. לסקרמנטו יש בקיץ הזה בקיץ הבא אופציה להשאיר אותו תמורת נזיד עדשים. זה עוד מעבר לכך ששחקנים עם נתונים פיזיים וגיל כמו שלו צריכים להיות הד-קייסים רציניים כמו שון וויליאמס בשביל להיפלט מה-NBA.
זה שסנה פצוע לא מפריע לך? אני מבין שגם שחקנים פצועים הם מספיק טובים כל עוד יש להם סייז והם יודעים לקחת ריבאונד ולחסום...
האטשמאייר אולי יקבל חוזה... אני מבין שההיסטוריה לימדה אותך שמכבי נוהגת להחתים שחקנים עם דרכונים ספרדיים מהליגה הספרדית. הזיכרון שלי אמנם לא משהו אבל אני לא זוכר את הפעם האחרונה שמכבי החתימה שחקן ספרדי (לדה-רוסה וגארסיה לא היה דרכון ספרדי), קל וחומר אחד כזה שגם יודע לשחק כדורסל.
את בריאנט לא ראיתי משחק אז אני לא יודע מה הוא שווה ובגלל זה סייגתי את הדברים שלי מראש. אתה ראית אותו משחק?

אם צריך לחפור טוב טוב אז כנראה שכן חסרים שמות. מעבר לכך שאנחנו לא מחפשים שמות אלא שחקני כדורסל, גם אני יכול לזרוק לאוויר 20 שמות של אמריקאים גבוהים שמעמידים סטטיסטיקה מרשימה בליגה האוזבקית. אנחנו מחפשים שחקן שאמור לתת 20 דקות ביורוליג, לא מחליף לאדריאן יוטר...

ולא, לא הייתי משלם מיליון דולר להנדריקס, 800 אלף לעומת זאת זה מחיר מצחיק בהתחשב במה שהוא ירוויח בכל מקום אחר.
EulGam05

הודעהעל ידי refael » 22 פברואר 2012, 07:57

אני לא יודע אם וויטסייד הזה כל כך רלוונטי לנו, הלילה שיחק עם הקינגס נגד מאמי.
http://www.nba.com/playerfile/hassan_wh ... index.html
תמונה
refael

הודעהעל ידי asafb96 » 22 פברואר 2012, 08:36

EulGam05 כתב:
asafb96 כתב:
EulGam05 כתב:
asafb96 כתב:

אפשר לחשוב שרשמתי לך הנחות לא קשורות למציאות.
פול דיוויס לא קיבל עוד חוזה? אני מבין שאתה מניח שאחרי עונה טובה בספרד ערך השוק של שחקנים בעצם יורד והם לא מקבלים חוזים.
וויטסייד לא יכול לקבל כרגע חוזה כי מה לעשות - יש לו חוזה בסקרמנטו לשנתיים הקרובות. לסקרמנטו יש בקיץ הזה בקיץ הבא אופציה להשאיר אותו תמורת נזיד עדשים. זה עוד מעבר לכך ששחקנים עם נתונים פיזיים וגיל כמו שלו צריכים להיות הד-קייסים רציניים כמו שון וויליאמס בשביל להיפלט מה-NBA.
זה שסנה פצוע לא מפריע לך? אני מבין שגם שחקנים פצועים הם מספיק טובים כל עוד יש להם סייז והם יודעים לקחת ריבאונד ולחסום...
האטשמאייר אולי יקבל חוזה... אני מבין שההיסטוריה לימדה אותך שמכבי נוהגת להחתים שחקנים עם דרכונים ספרדיים מהליגה הספרדית. הזיכרון שלי אמנם לא משהו אבל אני לא זוכר את הפעם האחרונה שמכבי החתימה שחקן ספרדי (לדה-רוסה וגארסיה לא היה דרכון ספרדי), קל וחומר אחד כזה שגם יודע לשחק כדורסל.
את בריאנט לא ראיתי משחק אז אני לא יודע מה הוא שווה ובגלל זה סייגתי את הדברים שלי מראש. אתה ראית אותו משחק?

אם צריך לחפור טוב טוב אז כנראה שכן חסרים שמות. מעבר לכך שאנחנו לא מחפשים שמות אלא שחקני כדורסל, גם אני יכול לזרוק לאוויר 20 שמות של אמריקאים גבוהים שמעמידים סטטיסטיקה מרשימה בליגה האוזבקית. אנחנו מחפשים שחקן שאמור לתת 20 דקות ביורוליג, לא מחליף לאדריאן יוטר...

ולא, לא הייתי משלם מיליון דולר להנדריקס, 800 אלף לעומת זאת זה מחיר מצחיק בהתחשב במה שהוא ירוויח בכל מקום אחר.

אוקי, אז גם אני יביא לך "הנחות" שקרובות למציאות. הנדריקס קיבל/יקבל הצעה של מיליון יורו, ותמורת פחות ממיליון דולר אי אפשר להשאיר אותו. אז זה אומר שהנדריקס לא ימשיך-NEXT. איך? אחלה הנחה לא? מה זה הנחות? קודם שמכבי ידברו עם השחקנים האלה, נראה מה הדרישות שלהם, ואז נדבר. השמות זה רק שמות. לא חסרים שחקנים. אנחנו מדברים על סנטר מחליף, שצריך ליהיות ברמה של הנדריקס פחות או יותר, לא ניקו 2.0
דיוויס נותן עונה מצוינת. אז? זה אומר שקבוצות גדולות יקפצו עליו? קבוצות גדולות אני בטוח שלא ילכו עליו, בטח ובטח ספרדיות, כשהוא אמריקאי. הוא יקבל לא מעט הצעות, לטעמי רובן, ואולי כולם מקבוצות פחות טובות ממכבי, ואם תיתן לו הצעה מכובדת (פחות או יותר מה שהביאו להנדריקס שהגיע), סיכוי לא קטן שיגיע.
לגבי וויטסייד-עזוב את זה שהוא דוגמא. הוא לא משחק כמעט בכלל שם. אז יש להם אופציה, SO? גם הנדריקס היה בגולדן סטייט, והיה להם "אופציה", אבל הוא עזב והלך לספרד. מי אמר לך שירצו להמשיך איתו? מי אמר לך שהוא ימשיך לרצות לשחק בליגת הפיתוח? מי אמר לך שהוא לא ירצה להתחיל לשחק כבר כדורסל ולא ליהיות נער פוסטר? אז גם אם הוא ימשיך, נגיד, יש עוד המון שחקנים כאלה. סתם דוגמא-האשים תאביט. בחירה 2 בדראפט של כספי, אבל כל שנה הוא יורד ויורד במספר הדקות שלו (השנה הוא שיחק 4 משחקים כל העונה, ו5 דקות בממוצע). אכזבה גדולה שם, שלא רואה מגרש. אם זאת, שחקן הגנה מדהים. הוא שיחק בליגת הפיתוח, ושחקן כזה לא בטוח בכלל שימשיך בNBA עם הצא'נסים שהוא מקבל שם. תן לו הצעה. אולי הוא רוצה להתחיל לשחק כדורסל אחרי שמאז שהוא עזב את הקולג' הוא לא רואה מגרש? אם ירצה להמשיך שם? לא ירצה לבוא? הלאה, יש עוד שמות
מי אמר לך שוויטסייד הד קייס? בגלל שהוא לא משחק עם הנתונים שלו זה אומר שהוא הד קייס? זה דבר די שטותי (סלח לי..) לומר. ואם הקינגס לא ממש צריכים אותו בגלל שיש להם את קאזינס ותופמסון? ואם הם מרגישים שהוא לא השתלב בקבוצה? ישר להגדיר אותו כהד קייס? ראיתי אותו מתראיין פעמיים, והוא נראה כמו ילד טוב כזה.
סנה השנה נפצע? אם כן, אז אפשר לוותר עליו. אבל אם הוא בריא עד עכשיו השנה, אני לא רואה בעיה כל כך
מה זה "מכבי לא נוהגת להביא שחקנים דרכון ספרדי"?? זה כמו שתגיד מכבי לא נוהגת להביא קונגוזלים עם דרכון רוסי.. נו באמת.. ומכבי נהגה להביא סנטר יוונים שחורים במשקל של סומו? מה זה קשור? אם יש אופציה, אז למה לא? אז יש לו דרכון אירופאי. אז זה אומר שבארסה וריאל יקפצו עליו? לא. אולי קאחה יציעו לו. אבל אם לא? ואם קאחה ילכו על אמריקאי בעמדת הסנטר, ויציעו להנדריקס מיליון יורו (והם מאוד מעוניינים בו). הכל אם ואם ואם. אי אפשר לפסול אותו רק בגלל ש"אנחנו לא נוהגים שחקנים עם דרכון ספרדי"
גם אני לא ראיתי את ברייאנט משחק, וגם רשמתי את זה. אני לא מכיר אותו, אבל מקריאה עליו, והסתכלות על הסטטיסטיקה, יכול ליהיות שחקן מעניין. כמובן שצריך לראות אותו כמה משחקים, אבל שוב, זה עוד דוגמא
צריך לחפור טוב לא כי חסרים שמות, אלא כי מה לעשות, אני לא ממש זוכר את כל השוק האירופאי בראש שלי. מה שכתבתי זה ממה שעלה פה בפורום. לא חסרים שמות בכלל. כמו שמצאנו את אלה, אפשר למצוא עוד לא מעט.
מה הקשר ליגה אוזבקית? מה הקשר יוטר? השמות האלה מההליגה האוזבקית? השחקנים האלה ברמה של מחליפים ליוטר? מאיפה הבאת את היציאה הזאת?
מצטער אם אני לא זוכר את כל רשימת הגבוהים המתאימים. מה לעשות. גם בשביל למצוא את הנדריקס בזמנו היה צריך "לחפור", ולחפש.
אם 800 אלף בשביל סנטר מחליף זה סכום מצחיק בשבילך, עבור שחקן נחמד כמו הנדריקס, כנראה שאתה ממש לא מודע למגבלות התקציב של מכבי

אני לא יודע אם וויטסייד הזה כל כך רלוונטי לנו, הלילה שיחק עם הקינגס נגד מאמי.
http://www.nba.com/playerfile/hassan_wh ... index.html

שוב, גם הנדריקס נתן בזמנו דקות פה ושם בגולדן סטייט. זה לא אומר שהוא הפך ליהיות קבוע שם. כמו שוויטסייד לא. זה המשחק השני שלו בNBA השנה, וגם בוא הוא שיחק כולה דקה וחצי.
אבל שוב, כמו שאמרתי מי יודע כמה פעמים, אלא דוגמאות. יש עוד המון שחקנים כאלה שנבחרו בסיבוב שני בדראפט שיכולים להתאים. כאלה שניסו את מזלם בNBA ולא הצליחו שם, כאלה שעברו לאירופה, או כאלה שמנסים את מזלם בליגת הפיתוח. לא צריך להשתגע בשביל הנדריקס ולהוציא סכומים אלה, כי זה בסופו של דבר רק יפגע במכבי
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 22 פברואר 2012, 09:24

חנו'ש כתב:יוני, אני הייתי ממקמת את מציאת הרכז במקום הרבה יותר גבוה.
זה אולי לא יהיה כזה קל להביא מישהו טוב ולא בטוח שמכבי תצליח כאן, אבל זה עדיין צריך להיות אחד המטרות המרכזיות של מכבי הקיץ בתוספת של שמירת השלד הקיים.

גם היום אין אחד כזה, ומכבי בסה"כ מסתדרת. תוסיפי לסגל של היום, שחקן טוב כמו יותם, שגם מתאים לכל מה שקורה בקבוצה, והתלות באיזה רכז בכיר ומוביל יורדת.
התקווה היא לפגוע בול כמו שקרה עם פרקינס ועם פארגו, ואז אנחנו די מסודרים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 22 פברואר 2012, 09:27

jol9 כתב:
חנו'ש כתב:יוני, אני הייתי ממקמת את מציאת הרכז במקום הרבה יותר גבוה.

גם היום אין אחד כזה, ומכבי בסה"כ מסתדרת. תוסיפי לסגל של היום, שחקן טוב כמו יותם, שגם מתאים לכל מה שקורה בקבוצה, והתלות באיזה רכז בכיר ומוביל יורדת.
התקווה היא לפגוע בול כמו שקרה עם פרקינס ועם פארגו, ואז אנחנו די מסודרים.

ואם לא פגעת בול כמו עם פרקינס ופארגו? מה נשאר לך? אוחיון? אם זה תלך לשחק עונה שלמה? לא עדיף ללכת על בטוח (ואפילו שחקן כמו רייס הזה נראה יחסית בטוח לסולידיות), ולקוות לפגוע בול בעמדה שמאויישת כבר על ידי אחד השחקנים הטובים לעמדתו?
asafb96

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־36 אורחים