מכבי ת"א הציעה להנדריקס חוזה לשלוש שנים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי ת"א הציעה להנדריקס חוזה לשלוש שנים

הודעהעל ידי yzafrir » 22 פברואר 2012, 09:37

לא רוצים סולידי , רוצים משהו נוצץ...מספיק לי מסמית' הסולידי....
אין מה לעשות מכבי תהמר אפילו על כמה עמדות כי גם שחקן של מליון דולר הוא לא בטוח באנקר....זה לא שאתה מביא את נאברו ואתה בטוח מה תקבל...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי אלמוג » 22 פברואר 2012, 09:37

asafb96 כתב:
jol9 כתב:
חנו'ש כתב:יוני, אני הייתי ממקמת את מציאת הרכז במקום הרבה יותר גבוה.
זה אולי לא יהיה כזה קל להביא מישהו טוב ולא בטוח שמכבי תצליח כאן, אבל זה עדיין צריך להיות אחד המטרות המרכזיות של מכבי הקיץ בתוספת של שמירת השלד הקיים.

גם היום אין אחד כזה, ומכבי בסה"כ מסתדרת. תוסיפי לסגל של היום, שחקן טוב כמו יותם, שגם מתאים לכל מה שקורה בקבוצה, והתלות באיזה רכז בכיר ומוביל יורדת.
התקווה היא לפגוע בול כמו שקרה עם פרקינס ועם פארגו, ואז אנחנו די מסודרים.

ואם לא פגעת בול כמו עם פרקינס ופארגו? מה נשאר לך? אוחיון? אם זה תלך לשחק עונה שלמה? לא עדיף ללכת על בטוח (ואפילו שחקן כמו רייס הזה נראה יחסית בטוח לסולידיות), ולקוות לפגוע בול בעמדה שמאויישת כבר על ידי אחד השחקנים הטובים לעמדתו?

זה מה שהוא אומר. תביא את הלפרין ואז זה פחות קריטי לפגוע בשחקן ברמה של האחרונים, ואני מסכים איתו.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי asafb96 » 22 פברואר 2012, 09:43

אלמוג כתב:
asafb96 כתב:
jol9 כתב:
זה אולי לא יהיה כזה קל להביא מישהו טוב ולא בטוח שמכבי תצליח כאן, אבל זה עדיין צריך להיות אחד המטרות המרכזיות של מכבי הקיץ בתוספת של שמירת השלד הקיים.

גם היום אין אחד כזה, ומכבי בסה"כ מסתדרת. תוסיפי לסגל של היום, שחקן טוב כמו יותם, שגם מתאים לכל מה שקורה בקבוצה, והתלות באיזה רכז בכיר ומוביל יורדת.

ואם לא פגעת בול כמו עם פרקינס ופארגו? מה נשאר לך? אוחיון? אם זה תלך לשחק עונה שלמה? לא עדיף ללכת על בטוח (ואפילו שחקן כמו רייס הזה נראה יחסית בטוח לסולידיות), ולקוות לפגוע בול בעמדה שמאויישת כבר על ידי אחד השחקנים הטובים לעמדתו?

זה מה שהוא אומר. תביא את הלפרין ואז זה פחות קריטי לפגוע בשחקן ברמה של האחרונים, ואני מסכים איתו.

פחות קריטי? זה סופר קריטי! רכז זה הדבר הכי קריטי בקבוצה. אתה רוצה להישאר עם אוחיון וזר בזול סטייל סמית' בקוו האחורי? כל זה בשביל להשאיר את הנדריקס?
asafb96

הודעהעל ידי EulGam05 » 22 פברואר 2012, 09:45

אסף אני לא יודע כמה זמן אתה עוקב אחרי NBA אבל סנטרים עם נתונים פיזיים טובים ימשיכו לקבל שם הזדמנויות לשחק עד שיוכיחו מעבר לכל ספק שהם לא שייכים לשם (אם הם סתם שחקני פח, הד-קייסים כמו וויליאמס או פצועים כרוניים כמו סנה) כי גם ב-NBA מחפשים 2.13+ אמריקאים שיודעים לקחת ריבאונד, לחסום וגם לשחק הגנה. בגלל זה שחקנים כמו גארט סיילר, גרג סטימסה, שון וויליאמס, הילטון ארמסטרונג ודי-ג'יי מבנגה קיבלו, מקבלים וימשיכו לקבל הצעות מקבוצות NBA כל קיץ.
יותר מזה, אני אופתע אם שחקן שעבר 500 ניתוחי ברכיים ונמצא עם רגל וחצי (מילולית במקרה שלו) מחוץ לכדורסל מקצועני כמו גרג אודן לא ימצא בקיץ קבוצת NBA שתהמר עליו. ככה גם יהיה במקרה של ת'אביט וגם במקרה של ווייטסייד שרוב הסיכויים שימצאו בקיץ איזשהי קבוצת NBA שתהיה מוכנה לזרוק עליהם הימור תמורת סכום מצחיק (במונחי NBA) כמו מיליון דולר (ברוטו). אם ווייטסייד או ת'אביט היו בני 28 שכבר כמה שנים מנסים ולא מצליחים למצוא מקום בקבוצת NBA הייתי מסכים איתך - אולי הם באמת יעדיפו לוותר על ה-NBA ולחפש כסף ודקות משחק באירופה. אבל שניהם שחקנים צעירים עם נתונים פיזיים מספיק מרשימים כדי שקבוצות יהיו מוכנות לקחת סיכון עליהם.
אפשר לחכות ולתת לשחקנים האלה הצעה אבל הסיכויים ששחקנים כאלה יבואו לפה ועוד במחירים שאתה מדבר עליהם הם נמוכים עד לא ריאליים. המקרה של הנדריקס היה שונה כי להבדיל משחקנים כמו ת'אביט ו-ווייטסייד אין לו סייז ועמדה ב-NBA ככה שבאופן טבעי היה לו קשה למצוא מקום שם.

סנה פצוע אגב, הבאתי לינק בפוסט המקורי שלי שהוא עבר ניתוח לשחזור רצועה צולבת לפני פחות מחודש.
EulGam05

הודעהעל ידי jol9 » 22 פברואר 2012, 09:46

asafb96 כתב:
jol9 כתב:

נכון, זה לא אידיאלי, אבל אתה די הולך על בטוח עם לאנגפורד, יותם ואוחיון, שזאת שלישייה חזקה.
אני אישית חושב שבסוף נראה כאן את פרקינס, ואולי זר חדש בעמדה 3 במקום סמית'. בורשטיין ופניני יסגרו את הקו האחורי, ואולי גם יביאו את לאנדסברג.

אני ממש לא הייתי מפתח תקוות לראות כאן עוד רכז בכיר. אולי בעצם איזה עומאר קוק או מישהו כזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 22 פברואר 2012, 09:48

yzafrir כתב:לא רוצים סולידי , רוצים משהו נוצץ...מספיק לי מסמית' הסולידי....
אין מה לעשות מכבי תהמר אפילו על כמה עמדות כי גם שחקן של מליון דולר הוא לא בטוח באנקר....זה לא שאתה מביא את נאברו ואתה בטוח מה תקבל...

סמית' לא סולידי, סמית' בינוני ואפשר לומר חלש
רייס נראה לי שחקן לא רע. יכול ליהיות רכז נחמד. בכל מקרה, כמו שאמרת, צריך "להמר" בשביל להביא שחקן נוצץ כמו שכולם רוצים (אבל קשה לי לראות את זה קורה), ואני הייתי רוצה להמר, או לפחות להביא שחקן זול מהנדריקס בעמדת הסנטר, שישאר כמה שיותר כסף לעמדת הרכז. נחסוך 200 אלף או נחסוך חצי מיליון דולר, זה לא משנה.
לטעמי גם בעמדת הSF לא צריך להביא זר. לשחרר את סמית' ולהביא את לאנדסברג. נשחק עם הרכב של 3 גארדים לפעמים, שלנאפורד ישחקן 3, פניני, לאנדסברג, ובלו (אם ישאר) ישלימו את זה, וגם פה אפשר לחסוך כסף. הכל בשביל להביא רכז טוב. אם אפשר שחקן נוצץ (כמובן לא במיליוני יורו כמו שיש באירופה, אבל אם ישאר משהו באיזור המיליון דולר פלוס מינוס), זה מצוין
רק עכשיו אני מבין כמה פארגו דפק אותנו :x . יכל לסגור לנו יופי את העמדה הזאת.
asafb96

הודעהעל ידי asafb96 » 22 פברואר 2012, 09:49

jol9 כתב:
asafb96 כתב:
jol9 כתב:

נכון, זה לא אידיאלי, אבל אתה די הולך על בטוח עם לאנגפורד, יותם ואוחיון, שזאת שלישייה חזקה.
אני אישית חושב שבסוף נראה כאן את פרקינס, ואולי זר חדש בעמדה 3 במקום סמית'. בורשטיין ופניני יסגרו את הקו האחורי, ואולי גם יביאו את לאנדסברג.

אני ממש לא הייתי מפתח תקוות לראות כאן עוד רכז בכיר. אולי בעצם איזה עומאר קוק או מישהו כזה.

זה לא כזה בטוח. בטח שלא יותר בטוח מסופו+מאצ'בן (שהוא סנטר באותה מידה פחות או יותר שהלפרין רכז. יכול לשחק בעמדה הזאת, אבל לא קבוע, וצריך התאמות מיוחדות)
אני לא מצפה פה לראות את מקאלב, אבל לא רוצה לראות פה יורש לסמית', מה לעשות. שחקן טוב, שהוכיח את עצמו ברמת יורוקאפ לפחות כשחקן מצוין, או איזה פליט NBA יכול ליהיות נחמד
asafb96

הודעהעל ידי yzafrir » 22 פברואר 2012, 09:55

להביא ישראלי במקום זר זה לא לחסוך , בגלל המס זה אפילו יותר יקר....לאנדסברג יקבל משהו כמו 300K נטו שזה מקביל לזר של 450K נטו שזה יותר מסמית'....

תאר לך שמכבי הייתה מצליחה להשארי את הסגל מהעונה שעברה (נניח גם שפרקינס לא היה נפצע...) ורק מחזקת את הסגל בהלפרין ומשאירה גם את מילאן ואולי בגלל האדריאטית מביאה עוד שחקן אחד...זה חתיכת סגל !!!
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי asafb96 » 22 פברואר 2012, 10:03

EulGam05 כתב:אסף אני לא יודע כמה זמן אתה עוקב אחרי NBA אבל סנטרים עם נתונים פיזיים טובים ימשיכו לקבל שם הזדמנויות לשחק עד שיוכיחו מעבר לכל ספק שהם לא שייכים לשם (אם הם סתם שחקני פח, הד-קייסים כמו וויליאמס או פצועים כרוניים כמו סנה) כי גם ב-NBA מחפשים 2.13+ אמריקאים שיודעים לקחת ריבאונד, לחסום וגם לשחק הגנה. בגלל זה שחקנים כמו גארט סיילר, גרג סטימסה, שון וויליאמס, הילטון ארמסטרונג ודי-ג'יי מבנגה קיבלו, מקבלים וימשיכו לקבל הצעות מקבוצות NBA כל קיץ.
יותר מזה, אני אופתע אם שחקן שעבר 500 ניתוחי ברכיים ונמצא עם רגל וחצי (מילולית במקרה שלו) מחוץ לכדורסל מקצועני כמו גרג אודן לא ימצא בקיץ קבוצת NBA שתהמר עליו. ככה גם יהיה במקרה של ת'אביט וגם במקרה של ווייטסייד שרוב הסיכויים שימצאו בקיץ איזשהי קבוצת NBA שתהיה מוכנה לזרוק עליהם הימור תמורת סכום מצחיק (במונחי NBA) כמו מיליון דולר (ברוטו). אם ווייטסייד או ת'אביט היו בני 28 שכבר כמה שנים מנסים ולא מצליחים למצוא מקום בקבוצת NBA הייתי מסכים איתך - אולי הם באמת יעדיפו לוותר על ה-NBA ולחפש כסף ודקות משחק באירופה. אבל שניהם שחקנים צעירים עם נתונים פיזיים מספיק מרשימים כדי שקבוצות יהיו מוכנות לקחת סיכון עליהם.
אפשר לחכות ולתת לשחקנים האלה הצעה אבל הסיכויים ששחקנים כאלה יבואו לפה ועוד במחירים שאתה מדבר עליהם הם נמוכים עד לא ריאליים. המקרה של הנדריקס היה שונה כי להבדיל משחקנים כמו ת'אביט ו-ווייטסייד אין לו סייז ועמדה ב-NBA ככה שבאופן טבעי היה לו קשה למצוא מקום שם.

סנה פצוע אגב, הבאתי לינק בפוסט המקורי שלי שהוא עבר ניתוח לשחזור רצועה צולבת לפני פחות מחודש.

לא נכון. זה לזרוק משפט סתמי לאוויר. יש שחקני פנים שנבחרו לקראת סוף סיבוב 2 שמקבלים צ'אנסים גדולים (כמו בלייר של סאן אנטוניו), ושחקנים כמו תאביט שצייתי, שהוא בחירה 2, נתונים מדהימים, ובכל זאת לא מקבל צ'אנס. זה ממש לא מחייב ליהיות הד קייס, וממה שאני יודע, וויטסייד לא כזה.
גרג אודן זה שחקן שדיברו עליו כשאקיל אוניל הבא. גם עוד 1000 ניתוחי ברכיים קבוצות יקחו אותו. מה אתה משווה בינו לבין שחקן כמו וויטסייד?
איך לעזאזל אתה יודע מה השיקולים שלהם, מה הם רוצים, ומה לא? אתה קובע עובדות סתמיות לפי מה שבא לך. אתה יודע אם קבוצות ירצו אותם? אתה יודע אם הם רוצים להמשיך לשחק בדי ליג ולא לבוא ליהיות שחקנים משמעותיים באירופה? מאיפה לך?
יודע מה? גם אני ילך ככה. רוב הסיכויים שהנדריקס לא מוכן לבוא למכבי בפחות ממיליון וחצי דולר. איך?
מאיפה לך מי יציע להם, וכמה? אם הם היו כל כך מבוקשים כמו שאתה אומר, וקבוצות היו רוצות אותם כל כך, הם היו משחקים. שניהם עד עכשיו שיחקו 7 משחקי NBA יחד, בממוצע דקות נמוך יותר ממה ששון ג'יימס מקבל ביורוליג. מי אמר שירצו אותם? מי אמר שהם ירצו להמשיך ליהיות נערי פוסטר/שחקני די ליג?
מאיפה לך שזה לא ריאלי? זה כבר לא רציני הדיון הזה. תפסיק לקבוע עובדות מבלי ששנינו יודעים כלום. אתה לא יודע מה הם רוצים. אולי הם רוצים להתחיל לשחק כדורסל ולא ליהיות מחלקי מגבות שטסים כל יומיים ומתייבשים על הספסל?
למה המקרה שונה? מה זה משנה שיש להם סייז או אין סייז (ולהנדריקס יש סייז, כי הוא שיחק שם 4)? זה ממש לא משנה, כי גם הוא, וגם הם, מקבלים פחות או יותר את אותם צ'אנסים. איזה סיבה יש להם להמשיך שם?
אם סנה פצוע, אז אפשר לוותר עליו
ושוב, אתה נתפס לשחקנים ספציפיים ולא מתייחס לנקודה עצמה. אלא לא השמות, אלא העיקרון. יש שחקנים כאלה (ואולי גם שחקנים אירופאים) שיכולים להתאים, ולעלות פחות מריץ'.
asafb96

הודעהעל ידי asafb96 » 22 פברואר 2012, 10:07

yzafrir כתב:להביא ישראלי במקום זר זה לא לחסוך , בגלל המס זה אפילו יותר יקר....לאנדסברג יקבל משהו כמו 300K נטו שזה מקביל לזר של 450K נטו שזה יותר מסמית'....

תאר לך שמכבי הייתה מצליחה להשארי את הסגל מהעונה שעברה (נניח גם שפרקינס לא היה נפצע...) ורק מחזקת את הסגל בהלפרין ומשאירה גם את מילאן ואולי בגלל האדריאטית מביאה עוד שחקן אחד...זה חתיכת סגל !!!

לאנדסברג משלם מס של זר? דווקא לפי מה שזכור לי, יהודי עולה חדש משלם מס נמוך יותר בהרבה
לגבי השכר, זה אמור ליהיות יותר סביב ה200-250 אלף דולר. לא נראה לי שחקן שבא מהליגה וקופץ ישר לסכום כזה. גם פארגו ופרקינס לא קיבלו את זה.
פרקינס נפצע, אין מה לעשות. אי אפשר לשלוט בזה. מה שכן מרגיז, זה פארגו. דמיין לך את פארגו, אוחיון, הלפרין, לאנדסברג, לאנגפורד ופניני בקוו האחורי, יחד עם הקוו הקדמי כולל את מאצ'בן במקום ג'יימס... איזה קבוצה זאת הייתה יכולה ליהיות... לא היינו צריכים להתעסק בכל המלפפונים והשמות..
asafb96

הודעהעל ידי חנו'ש » 22 פברואר 2012, 10:10

jol9 כתב:

מסתדרת בקושי.
למרות שהיא במצב סביר ביורוליג היא עדיין לא מועמדת וודאית לפיינל פור, ואני לא חושבת שאם כל הכבוד להלפרין, הוא לא זה שישנה את זה.

המחסור ברכז דומיננטי השנה פוגע במכבי בעיקר בתחום הקבוצתיות, שצר לי לבשר זאת, אבל הוא ממש לא מדהים העונה בלשון המעטה....

מכבי מסתדרת השנה בעיקר בזכות יכולת אישית גבוהה של כמה שחקנים (לאנגפורד, סופו בימים טובים, אליהו ובלו בימי קליעה טובים) והרבה לחימה וציפורניים של שחקנים אחרים כמו אוחיון והנדריקס.
אבל לעומת זאת, הקבוצתיות השנה לא גבוהה בכלל (וממוצע האסיסטים העונה מעיד על כך) ולטעמי זה נובע הרבה מאוד בשל המחסור ברכז.

כמובן שאף אחד לא יודע איזה רכז מכבי תצליח להביא עונה הבאה ויכול להיות שלא נצליח בעמדה זו, אבל זו כן עמדה שצריך לגייס לה את מירב מאמצי הסקאוטינג והכספים ולמצוא את הטוב ביותר שמכבי מסוגלת למצוא במגבלות הברורות שלה.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי asafb96 » 22 פברואר 2012, 10:12

אולי פארמר יחליט ליהיות ציוני ויחזור למכבי? :wubyellow :whistle
asafb96

הודעהעל ידי EulGam05 » 22 פברואר 2012, 10:13

asafb96 כתב:
EulGam05 כתב:אסף אני לא יודע כמה זמן אתה עוקב אחרי NBA אבל סנטרים עם נתונים פיזיים טובים ימשיכו לקבל שם הזדמנויות לשחק עד שיוכיחו מעבר לכל ספק שהם לא שייכים לשם (אם הם סתם שחקני פח, הד-קייסים כמו וויליאמס או פצועים כרוניים כמו סנה) כי גם ב-NBA מחפשים 2.13+ אמריקאים שיודעים לקחת ריבאונד, לחסום וגם לשחק הגנה. בגלל זה שחקנים כמו גארט סיילר, גרג סטימסה, שון וויליאמס, הילטון ארמסטרונג ודי-ג'יי מבנגה קיבלו, מקבלים וימשיכו לקבל הצעות מקבוצות NBA כל קיץ.

לא נכון. זה לזרוק משפט סתמי לאוויר. יש שחקני פנים שנבחרו לקראת סוף סיבוב 2 שמקבלים צ'אנסים גדולים (כמו בלייר של סאן אנטוניו), ושחקנים כמו תאביט שצייתי, שהוא בחירה 2, נתונים מדהימים, ובכל זאת לא מקבל צ'אנס. זה ממש לא מחייב ליהיות הד קייס, וממה שאני יודע, וויטסייד לא כזה.
גרג אודן זה שחקן שדיברו עליו כשאקיל אוניל הבא. גם עוד 1000 ניתוחי ברכיים קבוצות יקחו אותו. מה אתה משווה בינו לבין שחקן כמו וויטסייד?
איך לעזאזל אתה יודע מה השיקולים שלהם, מה הם רוצים, ומה לא? אתה קובע עובדות סתמיות לפי מה שבא לך. אתה יודע אם קבוצות ירצו אותם? אתה יודע אם הם רוצים להמשיך לשחק בדי ליג ולא לבוא ליהיות שחקנים משמעותיים באירופה? מאיפה לך?
יודע מה? גם אני ילך ככה. רוב הסיכויים שהנדריקס לא מוכן לבוא למכבי בפחות ממיליון וחצי דולר. איך?
מאיפה לך מי יציע להם, וכמה? אם הם היו כל כך מבוקשים כמו שאתה אומר, וקבוצות היו רוצות אותם כל כך, הם היו משחקים. שניהם עד עכשיו שיחקו 7 משחקי NBA יחד, בממוצע דקות נמוך יותר ממה ששון ג'יימס מקבל ביורוליג. מי אמר שירצו אותם? מי אמר שהם ירצו להמשיך ליהיות נערי פוסטר/שחקני די ליג?
מאיפה לך שזה לא ריאלי? זה כבר לא רציני הדיון הזה. תפסיק לקבוע עובדות מבלי ששנינו יודעים כלום. אתה לא יודע מה הם רוצים. אולי הם רוצים להתחיל לשחק כדורסל ולא ליהיות מחלקי מגבות שטסים כל יומיים ומתייבשים על הספסל?
למה המקרה שונה? מה זה משנה שיש להם סייז או אין סייז (ולהנדריקס יש סייז, כי הוא שיחק שם 4)? זה ממש לא משנה, כי גם הוא, וגם הם, מקבלים פחות או יותר את אותם צ'אנסים. איזה סיבה יש להם להמשיך שם?
אם סנה פצוע, אז אפשר לוותר עליו
ושוב, אתה נתפס לשחקנים ספציפיים ולא מתייחס לנקודה עצמה. אלא לא השמות, אלא העיקרון. יש שחקנים כאלה (ואולי גם שחקנים אירופאים) שיכולים להתאים, ולעלות פחות מריץ'.

אני לא קובע שום עובדות, אני מבסס את הדעה שלי אחרי מעקב של קרוב ל-15 שנה אחרי NBA ומה לעשות שמה שתיארתי זה מה שקורה בד"כ. אתה מוזמן להמשיך לצאת מנק' הנחה שמה שלא קורה ברוב המוחלט של המקרים, יקרה דווקא הקיץ אבל דעתי לא הולכת להשתנות.

בכלל, זה די מעניין שאתה חוזר ומעיר לי כל הזמן שאני משתמש רק בהנחות ועושה בדיוק אותו דבר בעצמך (רק בכיוון ההפוך ותוך כדי שימוש אינסופי במילה אולי).
EulGam05

הודעהעל ידי חנו'ש » 22 פברואר 2012, 10:17

asafb96 כתב:אולי פארמר יחליט ליהיות ציוני ויחזור למכבי? :wubyellow :whistle

בערך אותו סיכוי שפארגו יחזור למכבי.... :cool
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי asafb96 » 22 פברואר 2012, 10:20

אני לא קובע שום עובדות, אני מבסס את הדעה שלי אחרי מעקב של קרוב ל-15 שנה אחרי NBA ומה לעשות שמה שתיארתי זה מה שקורה בד"כ. אתה מוזמן להמשיך לצאת מנק' הנחה שמה שלא קורה ברוב המוחלט של המקרים, יקרה דווקא הקיץ אבל דעתי לא הולכת להשתנות.

בכלל, זה די מעניין שאתה חוזר ומעיר לי כל הזמן שאני משתמש רק בהנחות ועושה בדיוק אותו דבר בעצמך (רק בכיוון ההפוך ותוך כדי שימוש אינסופי במילה אולי).

לא, לפי ההודעות שלך זה יותר קרוב לקביעת עובדות.
לא מעניין אותי מה היה, מעניין אותי מה עכשיו. שוב, הודעה אחרי הודעה אתה נתפס רק לוויטסייד. אז יכול ליהיות כמו שאתה אומר שהוא יבחר להמשיך ליהיות נער פוסט. אבל רבאק, זה דוגמא! יש עוד שחקנים שמשחקים באירופה או פליטי NBA שלא ירצו להמשיך שם
אני לא עושה מה שאתה עושה. אני כותב אולי בלי סוף בשביל להדגיש את הנקודה שאתה קובע דברים. אני לא אומר שזה מה שיקרה. אבל שאתה אומר שסביר להניח שירצו אותו, ויתנו לו חוזה של מיליון דולר, אז אני אומר "אולי לא יתנו לו?", או "אולי הוא לא ירצה להמשיך ליהיות נער פוסט?" לא כי אני יודע או קובע מה יהיה, אלא כדי לומר לך שיש גם צד שני למטבע.
בכל מקרה, אחרי הפרסום שסמית' כנראה ימשיך העניין של הנדריקס כבר די מעניין לי את הביצה. מצידי שיקבל גם מיליון דולר, אבל שסמית' לא ימשיך!
asafb96

הודעהעל ידי yzafrir » 22 פברואר 2012, 10:21

asafb96 כתב:
yzafrir כתב:להביא ישראלי במקום זר זה לא לחסוך , בגלל המס זה אפילו יותר יקר....לאנדסברג יקבל משהו כמו 300K נטו שזה מקביל לזר של 450K נטו שזה יותר מסמית'....

לאנדסברג משלם מס של זר? דווקא לפי מה שזכור לי, יהודי עולה חדש משלם מס נמוך יותר בהרבה
לגבי השכר, זה אמור ליהיות יותר סביב ה200-250 אלף דולר. לא נראה לי שחקן שבא מהליגה וקופץ ישר לסכום כזה. גם פארגו ופרקינס לא קיבלו את זה.
פרקינס נפצע, אין מה לעשות. אי אפשר לשלוט בזה. מה שכן מרגיז, זה פארגו. דמיין לך את פארגו, אוחיון, הלפרין, לאנדסברג, לאנגפורד ופניני בקוו האחורי, יחד עם הקוו הקדמי כולל את מאצ'בן במקום ג'יימס... איזה קבוצה זאת הייתה יכולה ליהיות... לא היינו צריכים להתעסק בכל המלפפונים והשמות..

זאת תיהיה השנה השלישית שלו כך שהמס שלו יהיה כמו לישראלי רגיל , למרות שאני חושב שהטבת מס הזאת לעולה חדש מוגבל לסכומים מסויימים שמן הסתם כדורסלנים מרוויחים הרבה יותר....
לגבי הסכום , אם ג'יימס שהיה פחות מבוקש קיבל את הסכום שקיבל אז איך המצטיין של הליגה יקבל 200K ? לאנדסברג לא יהיה סיפור הכי זול מבחינת מכבי אבל זה שבעתיד הוא פוטנציאל לתפוס מקום של זר שווה את הסכום....

אישית אני חושב שאנחנו הולכים לחוות העונה את מה שהיה לנו קיץ שעבר שפשוט לא הצלחנו להשאיר אף אחד מהשחקנים המובילים והולכים לבנייה מחדש....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי asafb96 » 22 פברואר 2012, 10:23

חנו'ש כתב:

כן אה... :(
בכל מקרה, הוא אמר לספורט 5 בריאיון נחמד שהוא ממשיך לעקוב אחרי מכבי, ושג'יימס וריץ' מעדכנים אותו, והוא מאמין שנגיע לפיינל 4...
דווקא אני כן רואה מצב שעוד כמה שנים, אחרי שהוא יעשה את הכסף שלו, אולי הוא יבוא לפה שוב. טוב לו פה. הוא כוכב, יש לו מעמד של רכז ראשון ללא עוררין, לא צריך להילחם על הדקות, לא טס כל יומיים, קהל תומך ואוהב, והוא מאוד אוהב את הארץ
יש לי תחושה שנראה אותו בעתיד במכבי, חבל שזה לא יהיה בקרוב..
asafb96

הודעהעל ידי refael » 22 פברואר 2012, 10:24

asafb96 כתב:
חנו'ש כתב:

בכל מקרה, הוא אמר לספורט 5 בריאיון נחמד שהוא ממשיך לעקוב אחרי מכבי, ושג'יימס וריץ' מעדכנים אותו, והוא מאמין שנגיע לפיינל 4...
דווקא אני כן רואה מצב שעוד כמה שנים, אחרי שהוא יעשה את הכסף שלו, אולי הוא יבוא לפה שוב. טוב לו פה. הוא כוכב, יש לו מעמד של רכז ראשון ללא עוררין, לא צריך להילחם על הדקות, לא טס כל יומיים, קהל תומך ואוהב, והוא מאוד אוהב את הארץ

זה יקרה אפילו הוא אמר שהוא יחזור לפה בוודאות בעתיד ושיחק במכבי.
תמונה
refael

הודעהעל ידי חנו'ש » 22 פברואר 2012, 10:26

asafb96 כתב:
חנו'ש כתב:

היה לפני כמה שבועות כתבה גדולה עליו ב-7 ימים.
הוא כמובן דיבר רק טובות על מכבי ועל התקופה שלו כאן, אבל בקשר לחזרה עתידית זה לא נשמע שזה יקרה, למרות הדיפלומטיות שלו, הוא הסביר שהוא מעוניין בעיקר לתת מקום יציב למשפחה שלו ושהוא רוצה להביא עוד הרבה ילדים כך שזה יהיה לו קצת קשה בעתיד לנדוד כל כך רחוק לשנה שלמה.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי asafb96 » 22 פברואר 2012, 10:29

yzafrir כתב:
asafb96 כתב:

זאת תיהיה השנה השלישית שלו כך שהמס שלו יהיה כמו לישראלי רגיל , למרות שאני חושב שהטבת מס הזאת לעולה חדש מוגבל לסכומים מסויימים שמן הסתם כדורסלנים מרוויחים הרבה יותר....
לגבי הסכום , אם ג'יימס שהיה פחות מבוקש קיבל את הסכום שקיבל אז איך המצטיין של הליגה יקבל 200K ? לאנדסברג לא יהיה סיפור הכי זול מבחינת מכבי אבל זה שבעתיד הוא פוטנציאל לתפוס מקום של זר שווה את הסכום....

אישית אני חושב שאנחנו הולכים לחוות העונה את מה שהיה לנו קיץ שעבר שפשוט לא הצלחנו להשאיר אף אחד מהשחקנים המובילים והולכים לבנייה מחדש....

אה, אוקי..
בקשר לשכר, אני חושב שהשכר שלו ינוע סביב ה250 אלף דולר +-. ג'יימס ואוחיון שבאו מהליגה, קיבלו פחות מזה, אבל פארגו ופרקינס קיבלו פחות או יותר את הסכום הזה.
בכל מקרה, יש לי תחושה שממשיכים ב3 הליגות בסופו של דבר. הולכים עוד שנה על בנייה לרוחב. לפי ספורט 5, סמית' ישאר (עד שאני לא רואה הודעה רשמית של זה, אני עדיין מקווה שלא, אבל עדיין), לאנגפורד, לאנדסברג והלפרין על הכוונת, אוחיון ישאר, פניני ישאר, בורשטיין ישאר, ויכול ליהיות שגם שאייר אפילו ישאר. עוד רכז זר זה 8-9 שחקנים רק בקוו האחורי. יש לי תחושה לא טובה

אני מאוד מקווה שלא נאבד את השחקנים המובילים (בעיקר זה סופו, מאצ'בן ולאנגפורד). אני מקווה שהם ישארו, ואם ישאר כסף אחרי שכל אלה יובטחו בקבוצה, גם את ריץ' אפשר וצריך לנסות להשאיר
asafb96

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Jazzman ו־34 אורחים