ת'רד היורוקאפ/ליגות פיב"א

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד היורוקאפ/ליגות פיב

הודעהעל ידי felix_r » 01 מרץ 2017, 12:49

roy1000 כתב:
felix_r כתב:
roy1000 כתב:
הצופה כתב:
roy1000 כתב:
הלוואי ולהנהלה שלנו היו רבע מהיכולות הכספיות או הניהוליות שלו.

כספיות כן, ניהוליות לא.
הדוש מתנהל נכון בחלק מהדברים, ובחלק מתנהל גרוע.
אתה לא יכול להתעלם מהעובדה ששנתיים רצופות הם היו בתחתית של היורוקאפ. איבוד שלושה תארים בבית כשהם הפייבוריטים, איבוד הזהות ועוד.
כדי להגיד שהעונה האירופית הזו היא הכלל ולא היוצא מן הכלל הם צריכים לתת עוד כמה עונות כאלו..

ואיפה מכבי ב-3 שנים האחרונות? ביחס לפדרמנים הוא מנהל על.

אתה מדבר שטויות

אתה יכול פרט? ההחלטות הניהוליות של הפדרמנים ב-3 שנים האחרונות היו יותר טובות משל אורי אלון?

אני יכול לפרט. למה תיקח רק 3 שנים? מי התחיל לנהל לפני 3 שנים? למה שלא תיקח 4? כי אם תיקח 4 אז תיפול על זכיה ביורוליג? אההה... וזה לא מתאים לאג'נדה ההזויה שלך. אתה פשוט מצחיק.

וגם לפני שלוש שנים. בעונת 2014/15 עם גודס הייתה לנו קבוצה טובה שהגיעה להצלבה ביורוליג להזכירך, אבל נסחטה בגלל הרבה פציעות , ובסוף הפסידה לאילת בסידרה המקומית.

גם השנה הייתה קבוצה מושקעת מאוד. פי 3 מירושלים. רק בגלל הלחץ של הכשלון מהעונה שעברה לא היה לאף אחד סבלנות (במיוחד לאנשים כמוך).

ומה עשה אלון בכל השנים מאז הגיע? זכה באליפות אחת מיקרית מול אילת (גם קבוצות כמו ראשון, חיפה, גליל וחולון עשו את זה, זה מיקרי). יש משהו שמצביע על מגמה? כלום! הפסיד את כל הגביעים, נכשל בכל העונות ביורוקאפ. הבטיח יורוליג לאוהדים, לא הביא. נתקע עם פנסיונרים ישראלים יקרים כמו אליהו והלפרין. ולא יודע מה לעשות בליגה...

עזוב בחייך. כמה שטויות אתה יכול לכתוב? אלון וכל האוהדים בארנה היו מסכימים לחתוך לעצמם ביצה אילו היו מבטיחים להם זכיה ביורוליג
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

Re: ת'רד היורוקאפ/ליגות פיב

הודעהעל ידי roy1000 » 01 מרץ 2017, 13:10

felix_r כתב:אני יכול לפרט. למה תיקח רק 3 שנים? מי התחיל לנהל לפני 3 שנים? למה שלא תיקח 4? כי אם תיקח 4 אז תיפול על זכיה ביורוליג? אההה... וזה לא מתאים לאג'נדה ההזויה שלך. אתה פשוט מצחיק.

וגם לפני שלוש שנים. בעונת 2014/15 עם גודס הייתה לנו קבוצה טובה שהגיעה להצלבה ביורוליג להזכירך, אבל נסחטה בגלל הרבה פציעות , ובסוף הפסידה לאילת בסידרה המקומית.

גם השנה הייתה קבוצה מושקעת מאוד. פי 3 מירושלים. רק בגלל הלחץ של הכשלון מהעונה שעברה לא היה לאף אחד סבלנות (במיוחד לאנשים כמוך).

ומה עשה אלון בכל השנים מאז הגיע? זכה באליפות אחת מיקרית מול אילת (גם קבוצות כמו ראשון, חיפה, גליל וחולון עשו את זה, זה מיקרי). יש משהו שמצביע על מגמה? כלום! הפסיד את כל הגביעים, נכשל בכל העונות ביורוקאפ. הבטיח יורוליג לאוהדים, לא הביא. נתקע עם פנסיונרים ישראלים יקרים כמו אליהו והלפרין. ולא יודע מה לעשות בליגה...

עזוב בחייך. כמה שטויות אתה יכול לכתוב? אלון וכל האוהדים בארנה היו מסכימים לחתוך לעצמם ביצה אילו היו מבטיחים להם זכיה ביורוליג

אני חושב שאורי אלון התחיל לפני 3 שנים ולכן זו תקופת ההתייחסות. אני לא יכול להשוות לתקופות שבהן הוא אל היה קיים.

אני בכלל לא שופט לפי הישגים בשנה נתונה. אני שופט לפי התנהלות וקבלת החלטות (כולל הפקת לקחים). אורי אלון נתקע עם "פנסיונרים יקרים"? הוא משלם לאליהו והלפרין גרושים לעומת מה שמכבי משלמת לישראלים שלה ומקבל תפוקה לא פחות טובה. ובר טימור משחק שם ב- 140 אלף דולר כמקל שלנו מרוויח 650 אלף נטו.

לא יודע מה לעשות בליגה? בליגה אין מה לעשות. יש פיינל פור ושום דבר לפני הפיינל פור אין לו משמעות. נראה לי שהוא הבין את זה טוב מאוד דווקא.

ברגע שהוא ייתן לבן שלו או לאחיו להרכיב את הסגל אני אסכים איתך שהוא פחות טוב מהפרדמנים. עד אז, אני מעדיף את ההתנהלות שלו (ולא בגלל תוצאה מקרית כזו או אחרת).
roy1000

Re: ת'רד היורוקאפ/ליגות פיב"א

הודעהעל ידי felix_r » 01 מרץ 2017, 13:21

אתה יודע מצוין, שאלון נמצא בירושלים יותר מ 3 שנים. זוכר איך הוא הצליח "לגנוב" את אליהו ממכבי. איך שאליהו עזב, זכינו ביורוליג (אני מקווה מאוד שאליהו נהנה לצפות בטלויזיה במכבי זוכה ביורוליג)

לא לפי השגים, לפי התנהלות? איזו התנהלות בדיוק? אם היית אוהד ירושלים אתה הראשון שהיית אוכל לו את הכבד!

אני מצטער מאוד, אבל אם ירושלים רוצה להיות אלטרנטיבה למכבי, היא צריכה להיות קבוצה של השגים. להביא תארים כל שנה. בינתים ירושלים בשנים של אלון לא השיגה יותר תארים מראשון.

גם אם פדרמן יתן לסבתא העיוורת בת 107 לעשות את הסגל של מכבי, מכבי עדיין 1000 שנות אור מירושלים
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי goshimon » 01 מרץ 2017, 13:25

felix_r כתב:אתה יודע מצוין, שאלון נמצא בירושלים יותר מ 3 שנים. זוכר איך הוא הצליח "לגנוב" את אליהו ממכבי. איך שאליהו עזב, זכינו ביורוליג (אני מקווה מאוד שאליהו נהנה לצפות בטלויזיה במכבי זוכה ביורוליג)

לא לפי השגים, לפי התנהלות? איזו התנהלות בדיוק? אם היית אוהד ירושלים אתה הראשון שהיית אוכל לו את הכבד!

אני מצטער מאוד, אבל אם ירושלים רוצה להיות אלטרנטיבה למכבי, היא צריכה להיות קבוצה של השגים. להביא תארים כל שנה. בינתים ירושלים בשנים של אלון לא השיגה יותר תארים מראשון.

גם אם פדרמן יתן לסבתא העיוורת בת 107 לעשות את הסגל של מכבי, מכבי עדיין 1000 שנות אור מירושלים

כן, תמשיך לשלם את המנוי הכי יקר באירופה בשביל שלילדים של פדרמן ורקנטי יהיה שעשוע לסופי שבוע, והם ייקחו את הכסף שלך ויזרקו אותו בכל שנה על רכבת זרים תמהונים.
goshimon

הודעהעל ידי felix_r » 01 מרץ 2017, 13:32

goshimon כתב:
felix_r כתב:אתה יודע מצוין, שאלון נמצא בירושלים יותר מ 3 שנים. זוכר איך הוא הצליח "לגנוב" את אליהו ממכבי. איך שאליהו עזב, זכינו ביורוליג (אני מקווה מאוד שאליהו נהנה לצפות בטלויזיה במכבי זוכה ביורוליג)

כן, תמשיך לשלם את המנוי הכי יקר באירופה בשביל שלילדים של פדרמן ורקנטי יהיה שעשוע לסופי שבוע, והם ייקחו את הכסף שלך ויזרקו אותו בכל שנה על רכבת זרים תמהונים.

עם כל ההתנהלות הגרוע של פדרמנים (ואני ממש לא אוהב את פדרמנים) , ההנהלה הזאת הביאה 4 זכיות ביורוליג בשנות ה 2000. בהשוואה להשג הזה הדיעה שלך לא שווה אגורה שחוקה. אגורה שחוקה!
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 01 מרץ 2017, 13:33

אני לא בדקתי ולא זוכר בדיוק מתי הצטרף לירושלים. אם אתה אומר שזה 4 שנים אז צריך לקחת 4 שנים.

למזלי אני לא אוהד ירושלים אז אני לא צריך לאכול לאף אחד את הכבד. אני יכול להסתכל על דברים מהצד.

אורי אלון עשה את כל הדברים הנכונים מאז שהגיע לירושלים. קשה לי להצביע אפילו על טעות משמעותית אחת שהוא עשה בזמן אמת, וגם אם היו טעויות הוא מייד הפיק לקחים.

תואר בישראל בשנה נתונה (או אפילו ב- 3 שנים) זה משהו מקרי שאין לו משמעות אמיתית ולא ניתן ללמוד ממנו על התנהלות נכונה או לא. התנהלות נכונה בוחנים בזמן אמת ולא לאחר המעשה.

אם הוא ימשיך להתנהל נכון ומכבי תמשיך להתנהל כמו שהיא מתנהלת כרגע אז תארים יגיעו והוא יעבור את מכבי. זה בלתי נמנע.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 01 מרץ 2017, 13:37

roy1000 כתב:

אני לא בדקתי ולא זוכר בדיוק מתי הצטרף לירושלים. אם אתה אומר שזה 4 שנים אז צריך לקחת 4 שנים.

למזלי אני לא אוהד ירושלים אז אני לא צריך לאכול לאף אחד את הכבד. אני יכול להסתכל על דברים מהצד.

אורי אלון עשה את כל הדברים הנכונים מאז שהגיע לירושלים. קשה לי להצביע אפילו על טעות משמעותית אחת שהוא עשה בזמן אמת, וגם אם היו טעויות הוא מייד הפיק לקחים.

תואר בישראל בשנה נתונה (או אפילו ב- 3 שנים) זה משהו מקרי שאין לו משמעות אמיתית ולא ניתן ללמוד ממנו על התנהלות נכונה או לא. התנהלות נכונה בוחנים בזמן אמת ולא לאחר המעשה.

אם הוא ימשיך להתנהל נכון ומכבי תמשיך להתנהל כמו שהיא מתנהלת כרגע אז תארים יגיעו והוא יעבור את מכבי. זה בלתי נמנע.

אני לא אומר לך כמה שנים לקחת. ההפך הוא הנכון. אתה החלטת לקחת מספר קטן של שנים לא טובות של מכבי, ובונה על זה תיאוריות. ואילו אני אומר לך לבדוק את הנושא בכללותו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אורי אלון » 01 מרץ 2017, 13:43

האמת איפשהו באמצע בין פליקס לרוי.

את העונה הראשונה חבל לספור.
אורי לא הגדיל את התקציב יחסית למה שהיה לפני שהגיע וחיכה שיסיימו לבנות את הארנה.
גם ככה הייתה עונה נחמדה ביורוקאפ (8 אחרונות) וסבירה בליגה עד הקריסה בפלייאוף (הרבה בגלל פציעות של פרחוסקי ואליהו ש"התלבשו" על סגל קצר ממילא).

את שתי העונות הבאות הייתי מגדיר כטעות בקונצפציה.
אורי סבר בטעות שזכייה (זכיות) באליפות יקנו לו כרטיס ליורוליג. ג'ורדי גיחך.
יחסית למטרה (המוטעית!) שהציב הוא הביא אליפות היסטורית בעונה הראשונה
ולא בפיינל-פור מקרי אלא בסדרה של הטוב מחמש ברבע (סוויפ) הטוב מחמש בחצי (סוויפ) וצמד משחקים בגמר (נצחון כפול בהפרש מצטבר של 35)
לא הייתי משווה לאליפות של גליל/גלבוע חולון חיפה או ראשון.
בעונה השנייה הוא שלט בליגה (מקום ראשון לראשונה מעונת הפיצה ב-1999 ופעם שנייה בסה"כ בתולדות הקבוצה)
לא חושב שאפשר להאשים אותו בזה שהקבוצה הגיעה לשיא מוקדם מידי ובפלייאוף/פיינל פור קרטעה מההתחלה (אחחחח נייט רובינסון) עד לקריסה הסופית מול ראשון בגמר. הוא את הכלים נתן. פרנקו לא השתמש בהם נכון ושילם את המחיר.

כרגע עקומת הלמידה שלו עומדת על זה שאת הדגש צריך לשים על אירופה
גם כי רק דרכה הוא יגיע ליורוליג וגם כי הליגה בארץ מתחילה בעצם במאי.
בינתיים יחסית למטרות שהוגדרו בתחילת העונה הוא עומד בציפיות.

שני ההפסדים בגמר גביע בארנה מבאסים מאוד. מאוד מאוד. אני עוד לא יודע אם זו סתם תקלה או מבוא לטרנד.

בכל מקרה האהבה לאורי אלון (האמיתי) חוצה גבולות וגם כשמשהו מקולקל מאשימים את גיא הראל ולא אותו.
ממש אין מה להשוות להנהלה שלכם שהרוב פה ממש שונאים אותה.

(וזה שאנחנו רחוקים ממכבי כמה שנות אור זה נכון אבל לא קשור לאורי אלון אלא לחוזה הקבוע שיש לכם ביורוליג ונותן לכם מקדמה של 50-40 מליון שקל על כל קבוצה)
אורי אלון

הודעהעל ידי felix_r » 01 מרץ 2017, 13:49

שקר מס' 1. לא בעונה הראשונה ולא נעלים.

מתוך ויקי:

תמונה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 01 מרץ 2017, 13:52

(וזה שאנחנו רחוקים ממכבי כמה שנות אור זה נכון אבל לא קשור לאורי אלון אלא לחוזה הקבוע שיש לכם ביורוליג ונותן לכם מקדמה של 50-40 מליון שקל על כל קבוצה)

אתה מתבלבל בין סיבה לתוצאה.

למכבי יש חוזה עם הירווליג בגלל שמכבי 1000 שנות אור מירושלים
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אורי אלון » 01 מרץ 2017, 13:53

felix_r כתב:

שקר מס' 1. לא בעונה הראשונה ולא נעלים.

מתוך ויקי:

תמונה

נו באמת פליקס.
ככה לא נוכל לנהל דיון ענייני.
אם תקרא את כל ההודעה שלי ולא תוציא רבע משפט מהקשרו ברור שזה בעונה השנייה של אורי.
אורי אלון

הודעהעל ידי אורי אלון » 01 מרץ 2017, 13:55

felix_r כתב:

זה לא קשור לאורי אלון כי זה היה המצב הנתון כשהוא לקח את הקבוצה.

עובדים על לשנות את זה ויש לנו סבלנות.
עם הנצח לא מפחד מדרך ארוכה.
אורי אלון

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 01 מרץ 2017, 14:21

בינתיים בטופ16 של הצ'מפיונס ליג (סדרות הטוב מ3):
אולדנבורג ובאנוויט סיימו בתיקו 82-82, מונאקו הפסידה 69-68 לאא"ק אתונה, טרניפה (מוליכת הליגה הספרדית) הפסידה 66-63 לפאוק.
תוצאות די מפתיעות.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי roy1000 » 01 מרץ 2017, 14:25

felix_r כתב:אני לא אומר לך כמה שנים לקחת. ההפך הוא הנכון. אתה החלטת לקחת מספר קטן של שנים לא טובות של מכבי, ובונה על זה תיאוריות. ואילו אני אומר לך לבדוק את הנושא בכללותו.

הנושא בכללותו זה להשוות את השנים שאורי אלון מנהל את ירושלים לאותן שנים במכבי. אני חשבתי שזה 3. אם זה 4 אז טעיתי וצריך לקחת 4 שנים, אבל בטח שאין שום רלוונטיות שלמה שקרה לפני.

אני חושב גם שאנחנו לא מסכימים במשהו מאוד בסיסי - לדעתי העולם השתנה ושיטות הניהול שהביאו למכבי הישגים בעבר כבר לא רלוונטיות להיום. כמו כן, היכולות הכלכליות של בעלי מכבי התדרדרו וזה מאוד משמעותי.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 01 מרץ 2017, 15:49

אורי אלון כתב:
felix_r כתב:

זה לא קשור לאורי אלון כי זה היה המצב הנתון כשהוא לקח את הקבוצה.

עובדים על לשנות את זה ויש לנו סבלנות.
עם הנצח לא מפחד מדרך ארוכה.

אלון יכול אולי לחזק קצת את מעמדה של ירושלים, אבל לא יכול לצמצם באופן משמעותי את הפער ממכבי, כי גם אם מכבי תפרוש מהליגה ל 20 שנה הקרובות, עדיין ב 20 השנים האלה ירושלים לא תגיע לחצי מהתארים שיש למכבי.

גם אם תקחו כמה תארים בשנים הקרובות, זה ישפר את ההרגשה העצמית שלכם, אבל זה לא יקרב אתכם למכבי. אני אתן לך דוגמא לפער שאי אפשר לגשר: אם יעירו אותך באמצע הלילה וישאלו אותך כמה אליפויות וגביעים יש לירושלים, אתה מיד תדע לענות. אני גם בשיא הצלילות בצהרי היום לא יודע לענות לך מזיכרון כמה בדיוק אליפויות וכמה גביעים יש למכבי (אני זוכר רק כמה תארי יורוליג יש למכבי). אתה מבין את זה? אני לא יודע להגיד לך כמה אליפויות וכמה גביעים יש לנו בלי לבדוק באינטרנט. נראה לך שבמילניום הקרוב ירושלים יכולה להגיע למצב כזה, שהאוהדים השרופים שלה לא ידעו כמה תארים יש למועדון?

אני לא חושב שאורי אלון קידם את ירושלים באופן כלשהו. כבר היו לירושלים סגלים יקרים יותר בתקופה של מנבר וגם של גאידמאק. התואר האירופי היחיד של ירושלים לא הושג בתקופתו. ד"א ירושלים כבר יכלה לשחק ביורוליג אילו רצתה בכך אחרי הזכיה ביול"ב קאפ... ההתקדמות היחידה זו הארנה, והיא לא ממש קשורה לאורי אלון עד כמה שידוע לי.

לעומת זאת לפדרמנים השנואים על כולם יש חלק לא מבוטל במעמדה של מכבי למרות הטעויות הרבות שהם עשו. בכל זאת, עם פדרמן זכינו ב 4 תארי יורוליג. זאת הסיבה שאין בכלל מה להשוות בין פדרמן לאורי אלון. מה שפדרמן כבר עשה עם מכבי, ספק גדול אם אורי אלון יצליח לעשות ב 50 שנה הקרובות. כמו שאומרים, מה שהוא נסע ברברס, אורי אלון עוד לא נסע קדימה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אורי אלון » 01 מרץ 2017, 16:23

כל ההשוואות שלך לא רלוונטיות.

אם התקדמנו או לא בתקופת אורי אלון לא נמדד ביחס אליכם (או כל קבוצה אחרת לצורך העניין) אלא ביחס לעצמנו.
וגם ביחס לעצמנו זה לא נמדד רק בתארים אלא בהסתכלות כוללת יותר.

נניח אתה קונה חנות מכולת כושלת בשכונה נידחת
ותוך כמה שנים הופך אותה לסופרמרקט גדול ומרוויח
מה זה רלוונטי שאתה עדיין רחוק אלף שנות אור מרשת רמי לוי?

אורי אלון לקח קבוצה עצובה עם אוהדים ממורמרים שהיו עסוקים יותר בלשנוא (אותכם) מלאהוב (את עצמם)
והפך אותה לקבוצה שמחה (רוב הזמן, כשלקחתם לנו גביע בבית שלנו לפני שבועיים לא נרשם אושר גדול במיוחד)

אורי אלון לקח קבוצה עם 1800-1600 מנויים והפך אותה תוך 4 עונות לקבוצה עם 7000 מנויים
ואת כל זה הוא עשה כמו שאתה אומר בעצמך בלי יורוליג ועם תואר אחד מתוך 7 אפשריים בארץ.
(ואם תגיד שזה לא חוכמה בגלל הארנה אני אענה בבטחון מוחלט שהפועל של דני קליין בארנה
לא הייתה מביאה יותר מ-3,000 מנויים וגם זה ביום בהיר במיוחד)

אורי אלון לא פיטר מאמן אחד באמצע העונה בארבע עונות שהוא פה
(ושוב, אני לא משווה אליכם עם ה-7,683 מאמנים שעברו אצלכם בארבע עונות האחרונות. רק אלינו)

אורי אלון הביא אותנו לארבעה גמרים אחרי 7 עונות שבהן לא הגענו אפילו לגמר אחד
(ואתה בעצמך אומר שהיו עונות עם תקציבים שלא נפלו בהרבה)

אין שום סיכוי בעולם שנגיע לכמות התארים שלכם כי חלקם הגדול הושג בעידן שלא יחזור
אני חי עם זה בשלום.
נערך לאחרונה על ידי אורי אלון בתאריך 01 מרץ 2017, 16:31, נערך פעם אחת בסך הכל.
אורי אלון

הודעהעל ידי felix_r » 01 מרץ 2017, 16:27

מצטער מאוד, אבל הוויכוח התחיל כאשר רוי השווה בין פדרמנים לאורי אלון, אז בשיחה הזאת ההשוואה היא בעצם נושא השיחה.

אורי אלון לא עשה שום דבר דומה לזה. שום דבר. והוא אפילו לא הראשון. היו כבר מינבר, גאידמאק , ההוא המשוגע שנרצח בים (לא זוכר איך קראו לו). אורי אלון לא שינה כלום. אפילו שחקני NBA שיחקו בירושלים לפני אורי אלון, כמו לדוגמא אלוף NBA בילי תומפסון. כפי שאמרתי קודם, מה שהשתנה זו הארנה, והיא לא קשורה לאורי אלון, זה לא הוא בנה אותה. האליפות היא מיקרית לחלוטין, כמו שהאליפות של ראשון היא מיקרית והאליפות של חולון וגליל היו מיקריות.
נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 01 מרץ 2017, 16:32, נערך פעם אחת בסך הכל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אורי אלון » 01 מרץ 2017, 16:29

felix_r כתב:

מצטער מאוד, אבל הוויכוח התחיל כאשר רוי השווה בין פדרמנים לאורי אלון, אז בשיחה הזאת ההשוואה היא בעצם נושא השיחה.

אז עם רוי תתווכח אם אלון יותר מוצלח מהפדרמנים או לא.

איתי תתווכח עם אלון מקדם את הפועל ירושלים או לא (או שתוותר, גם בסדר)
אורי אלון

הודעהעל ידי felix_r » 01 מרץ 2017, 16:33

אורי אלון כתב:
felix_r כתב:

אז עם רוי תתווכח אם אלון יותר מוצלח מהפדרמנים או לא.

איתי תתווכח עם אלון מקדם את הפועל ירושלים או לא (או שתוותר, גם בסדר)

אתה נדחפת לויכוח שלי עם רוי, עכשיו אתה אומר לי על מה הויכוח? :D
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 01 מרץ 2017, 16:34

אורי אלון לא עשה שום דבר דומה לזה. שום דבר. והוא אפילו לא הראשון. היו כבר מינבר, גאידמאק , ההוא המשוגע שנרצח בים (לא זוכר איך קראו לו). אורי אלון לא שינה כלום. אפילו שחקני NBA שיחקו בירושלים לפני אורי אלון, כמו לדוגמא אלוף NBA בילי תומפסון. כפי שאמרתי קודם, מה שהשתנה זו הארנה, והיא לא קשורה לאורי אלון, זה לא הוא בנה אותה. האליפות היא מיקרית לחלוטין, כמו שהאליפות של ראשון היא מיקרית והאליפות של חולון וגליל היו מיקריות.[/quote]
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים