המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:הפייסבוק של מכבי מלא בברכות לשאראס לרגל יום ההולדת.
כבר כמה פוסטים היום. לא זוכר שזה היה כך בשנה שעברה למשל.
רמז?
yanay21 כתב:אני מקווה שלשאראס יש חברים בישראל שיזהירו אותו מהחול הטובעני בתל אביב
yanay21 כתב:אני מקווה שלשאראס יש חברים בישראל שיזהירו אותו מהחול הטובעני בתל אביב
roy1000 כתב:למי שתהה, זו אכן העונה הגרועה של מכבי בכל הזמנים. 56% הצלחה ועוד היד נטויה. אני חושב שהעונה תסתיים עם פחות מ- 50% הצלחה.
http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/867/ ... =620&loc=6
felix_r כתב:roy1000 כתב:למי שתהה, זו אכן העונה הגרועה של מכבי בכל הזמנים. 56% הצלחה ועוד היד נטויה. אני חושב שהעונה תסתיים עם פחות מ- 50% הצלחה.
מה שהכי מדהים, זה שבעונה כל כך נוראה עדיין אנחנו לקחנו גביע, ונמצאים בשלושה ניצחונות פור על ירושלים
roy1000 כתב:felix_r כתב:roy1000 כתב:למי שתהה, זו אכן העונה הגרועה של מכבי בכל הזמנים. 56% הצלחה ועוד היד נטויה. אני חושב שהעונה תסתיים עם פחות מ- 50% הצלחה.
מה שהכי מדהים, זה שבעונה כל כך נוראה עדיין אנחנו לקחנו גביע, ונמצאים בשלושה ניצחונות פור על ירושלים
פליקס, אנחנו מקום 14 ביורוליג, בדרך למקום 15. מציע לא לפתוח את בקבוקי השמפניה בגלל שירושלים יותר אפסיים מאיתנו בליגה (בינתיים).
felix_r כתב:אנחנו משחקים חצי מהזמן עם חמישה ישראלים, אז למה אתה מצפה? זאת הסיבה שאני כן מתייחס לניצחונות בביצה המקומית
roy1000 כתב:felix_r כתב:אנחנו משחקים חצי מהזמן עם חמישה ישראלים, אז למה אתה מצפה? זאת הסיבה שאני כן מתייחס לניצחונות בביצה המקומית
גם "בביצה המקומית" אנחנו בדרך להכי הרבה הפסדים אי פעם.
אני לא בדיוק מבין במה אתה מתנחם חוץ מבהפסדים של ירושלים בליגה.
roy1000 כתב:felix_r כתב:אנחנו משחקים חצי מהזמן עם חמישה ישראלים, אז למה אתה מצפה? זאת הסיבה שאני כן מתייחס לניצחונות בביצה המקומית
rc4991 כתב:roy1000 כתב:felix_r כתב:אנחנו משחקים חצי מהזמן עם חמישה ישראלים, אז למה אתה מצפה? זאת הסיבה שאני כן מתייחס לניצחונות בביצה המקומית
אצל פליקס מה שחשוב זה רק איפה מכבי ביחס לירושלים, זה מה שחשוב באמת
כמו שמזרחי לא אשם בכלום ופניני הכי תחרותי בעולם
felix_r כתב:rc4991 כתב:roy1000 כתב:felix_r כתב:אנחנו משחקים חצי מהזמן עם חמישה ישראלים, אז למה אתה מצפה? זאת הסיבה שאני כן מתייחס לניצחונות בביצה המקומית
טוב שאתה יודע להגיד מה חשוב בשבילי. מתאים לך להיות עיתונאי ישראלי.
לא חושב שיש סיבה כלשהיא לבוא בטענות לפניני. הוא אשם שהוא לא ברמה של לברון ג'יימס? הוא לא אשם. לדעתי, אין מה לבוא בטענות לאף שחקן ישראלי בסגל. כולם משדלים לעשות את המקסימום. כישלון ביורוליג זה לא משהו שאפשר להאשים את הישראלים שלנו, כי אף אחד לא בנה עליהם להוביל את מכבי ביורוליג. חוץ מלאנדסברג אולי, כולם עובדים קשה בשני צידי המגרש.
rc4991 כתב:felix_r כתב:rc4991 כתב:roy1000 כתב:felix_r כתב:אנחנו משחקים חצי מהזמן עם חמישה ישראלים, אז למה אתה מצפה? זאת הסיבה שאני כן מתייחס לניצחונות בביצה המקומית
טוב שאתה יודע להגיד מה חשוב בשבילי. מתאים לך להיות עיתונאי ישראלי.
לא חושב שיש סיבה כלשהיא לבוא בטענות לפניני. הוא אשם שהוא לא ברמה של לברון ג'יימס? הוא לא אשם. לדעתי, אין מה לבוא בטענות לאף שחקן ישראלי בסגל. כולם משדלים לעשות את המקסימום. כישלון ביורוליג זה לא משהו שאפשר להאשים את הישראלים שלנו, כי אף אחד לא בנה עליהם להוביל את מכבי ביורוליג. חוץ מלאנדסברג אולי, כולם עובדים קשה בשני צידי המגרש.
אני אומר את זה על סמך לא מעט הודעות שלך
כשיורדים על ההנהלה ומזרחי אתה ישר רץ להגן עליו כאילו הוא לא חלק מהכישלון
מדברים על המצב הקשה במכבי ואתה ישר לוקח את זה להשוואות לירושלים במקום ליורוליג
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־20 אורחים