felix_r כתב:rc4991 כתב:felix_r כתב:rc4991 כתב:roy1000 כתב:
גם "בביצה המקומית" אנחנו בדרך להכי הרבה הפסדים אי פעם.
אני לא בדיוק מבין במה אתה מתנחם חוץ מבהפסדים של ירושלים בליגה.
אצל פליקס מה שחשוב זה רק איפה מכבי ביחס לירושלים, זה מה שחשוב באמת
כמו שמזרחי לא אשם בכלום ופניני הכי תחרותי בעולם
טוב שאתה יודע להגיד מה חשוב בשבילי. מתאים לך להיות עיתונאי ישראלי.
לא חושב שיש סיבה כלשהיא לבוא בטענות לפניני. הוא אשם שהוא לא ברמה של לברון ג'יימס? הוא לא אשם. לדעתי, אין מה לבוא בטענות לאף שחקן ישראלי בסגל. כולם משדלים לעשות את המקסימום. כישלון ביורוליג זה לא משהו שאפשר להאשים את הישראלים שלנו, כי אף אחד לא בנה עליהם להוביל את מכבי ביורוליג. חוץ מלאנדסברג אולי, כולם עובדים קשה בשני צידי המגרש.
אני אומר את זה על סמך לא מעט הודעות שלך
כשיורדים על ההנהלה ומזרחי אתה ישר רץ להגן עליו כאילו הוא לא חלק מהכישלון
מדברים על המצב הקשה במכבי ואתה ישר לוקח את זה להשוואות לירושלים במקום ליורוליג
אני לוקח כל מקרה לגופו. האם אני לא מתעצבן ממה שקורה למכבי בעונות האחרונות, ברור שאני מתעצבן.
האם אפשר להאשים את השחקנים הישראלים בתוצאות? לא חושב. אולי בתקשורת יש כאלה שחושבים שהשחקן הישראלי שווה משהו, אבל אנחנו כאן יודעים, שהוא לא שווה יותר מדי, וכן אין מה לבוא אליו בטענות על מצבה של הקבוצה.
שמעון מזרחי? קודם כל אני חושב שהוא מזמן כבר לא קובע כלום. כמה אחוזים יש לו בבעלות? 13 %? 17 %?
בכל מקרה, אף אחד לא באמת יודע מי לוקח את ההחלטות במכבי. אז נגיד שזה הוא שמעון מזרחי שלוקח את החלטות, והוא זה שעושה את הטעויות הגדולות, נגיד שזה הוא. במקרה הזה אני סולח לו. למזרחי אני סולח.
יש אנשים שאני סולח להם פחות, כמו הפדרמנים. מאז שדיוויד פדרמן השתלט על המועדון, המילה שלו היא בדרך כלל המילה הקובעת. גם בשנים הטובות יותר לא הסכמתי עם הדברים שהוא עשה. עוד כששיחרר ללא תמורה את ג'יימי ארנולד וששון לירושלים, דרך הגירושין מרענן כץ, ועד היום.
בגלל שדיוויד פדרמן אף פעם לא נהג להכנס למלחמת חורמה נגד כל שונאי מכבי (כפי ששמעון מזרחי עשה כשהיה צעיר יותר), מכבי נמצאת איפה שהיא נמצאת היום. דופקים אותה מכל צד.
1. לא מאשים את הישראלים במצב, הכי לא, וכך גם כל אדם נורמלי שיודע שלישראלים אין כמעט השפעה, בטח שבאירופה
2. לא זכור לי שלפני עשור השליטה שלו היתה הרבה יותר משמעותית. לשמעון יש הרבה כח במועדון בלי קשר לאחוזים שלו
לסלוח למזרחי שכבר כמה שנים מחרב את הקבוצה זה לא מוצדק, אי אפשר לחיות על הצלחות העבר שלו (שאיש לא מפקפק בהן) ולעשות לו הנחות כל הזמן