עונת המלפפונים התחילה ?? טייריס רייס מעומד....

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: עונת המלפפונים התחילה ?? טייריס רייס מעומד....

הודעהעל ידי asafb96 » 23 פברואר 2012, 13:45

יוסי22 כתב:אסף - התשובה היא פשוט כן .

ושוב - לא אני בחרתי בו לסנטר הטוב באירופה אלא היורוליג ואני מאמין שהוא היה נבחר שוב אילולא הפציעה כשפתיחת העונה שלו לטעמי היתה טובה יותר מזו של שנה שעברה למעט שני המשחקים הראשונים שהוא יצא בעבירות ובקושי שיחק.

viewtopic.php?f=2&t=757&start=40 , זה מה שמצאתי על התאריך שבה התחילה הבעיה , לפני פתיחת הטופ 16 וזו הבעיה העיקרית של מכבי בשלב הזה.

מאצ'באן בעיני בדרך הבטוחה להיות אחד מה-4 הטובים באירופה ודעתי על ליאור והנדריקס כבר הובהרה , תוסיף את בלו שהוא שחקן שישי עם ערך מוסף אדיר ותקבל קו קידמי מושלם.

יוני - אמרת בעצמך שסמית הועדף על פני פניני הרבה לפני הפציעה בגלל שהוא לא פגע מתחילת העונה , אני מסכים איתך שבאיזה שהוא שלב הידית תחזור ותהיה התלבטות בינו ובין סמית אבל כל עוד שניהם לא פוגעים סמית מועדף בזכות ההגנה שמשום מה מגומדת פה שלא בצדק , האיש אימלל את רוב מספרי ה-3 שמכבי שיחקה מולם ועל זה הוא מקבל קרדיט מבלאט .

אוקי, אם כן, אז אנחנו לא נסכים על זה בחיים. נראה לי רחוק מהמציאות. נכון מאצ'בן בדרך ליהיות אחד ממספרי ה4 הטובים באירופה, אבל כיום, הוא עוד לא שחקן ברמה של חריאפה או לורבק. לפחות לא כל עוד הוא יוכיח את זה. את קרסטיץ' וקאון אני לוקח בלי לחשוב פעמיים לפני סופו וריץ'. כנ"ל וואסקאז, פרוביץ' ונדונג.

בכל מקרה, כך או כך, קוו קדמי מושלם זה בחיים לא יהיה. לא כל עוד אין סנטר גבוה אמיתי והגנתי, שיכול לשמור טוב סנטרים ברמה הגבוה ביותר (והנדריקס ממש לא יכול), ולסגור את הצבע, לאוו דווקא בחסימות או ריבאונד, אלא לפחות בהרתעה מפני חדירות או פוסט אפ של גבוהים
asafb96

הודעהעל ידי felix_r » 23 פברואר 2012, 13:48

jol9 כתב:
felix_r כתב:
שחף כתב:אגב, בעיני לשרמאדיני יש הרבה יותר סיכוי להפוך לסנטר מוביל באירופה מאשר להנדריקס. עניין של נתונים פיזיים.

ללא ספק. יש לו את הגובה הדרוש וסיומת טובה. אין שום סיבה שלא יהפוך לסנטר מוביל אחרי שישפר קצת את ההגנה.

להנדריקס, לפחות לדעתי, אין סיכוי להפוך לכלום. אין לו את הגובה ואין לו את הכשרון. שחקן של 500-600 אלף דולר מאקסימום.

להנדריקס יש דברים שיכולים לאפשר לו להיות סנטר יורוליג טוב מאוד.
נכון, הוא לא יהיה איזה רברצ'ה, אבל תכלס, בעידן של היום, אין סנטרים בכלל (אפרופו הדיון שהיה לנו כאן, לגבי היותו של ביינום
הסנטר השני בטיבו בNBA).

אבל הנדריקס הוא שחקן שעובד קשה, נלחם, עושה הרבה נקודות האסל, לוקח הרבה כדורים אבודים, ופרט לכך, בסה"כ מדובר בשחקן עם כשרון.
לא כשרון מטורף, אבל בכל זאת.
הסייז שלו, לא יאפשר לו לשלוט ברחבות כמו שעשה פקוביץ', אבל עם גישה נכונה, ועם התקדמות ושיפור בדברים קטנים, כמו שהוא עשה השנה,
אני בהחלט רואה אותו משתלב היטב ביורוליג כסנטר סולידי וטוב.

עובד קשה? נלחם? גם קוקיה עובד קשה ונלחם. זה לא עושה אותו סנטר ברמה של מכבי. גם הנדריקס הוא לא מספיק טוב כדי להיות הסנטר הפותח במכבי. מחליף - סבבה. לא הפותח.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי asafb96 » 23 פברואר 2012, 13:57

jol9 כתב:
asafb96 כתב:
אני גם חושב שהוא שחקן טוב, אבל גם אם הוא קצת (נניח) יותר טוב מהנדריקס, אז הרי שלא מדובר ברמות שונות.
שני שחקנים באותה הרמה, עם עדיפות קלה לזה או אחר.

לא מסכים. שרמדיני שחקן טוב מהנדריקס, ולא במעט.
נעזוב את זה שהסטטיסטיקה שלו יותר טובה, יש גם דברים שלא נכתבים בסטטיסטיקה. בין היתר לדוגמא, זה הסייז. לודמגא, שלורבק מגיע לאיפה שהוא מגיע ולוקח את ההוק שוט שלו מעל ה2.03 של הנדריקס, ברור שהוא יעשה 5 מ5 מהשדה, כי אין לו הפרעה. שגארדים חודרים, הנדריקס לא ממש נראה כמו שחקן מרתיע בצבע. בכל זאת, הוא נמוך לעמדת הסנטר. לעומת זאת, שיש מגדל כמו שרמדיני עם 2.16, גם אם הוא לא שחקן הגנה גדול, הוא עדיף על הנדריקס בשמירה בפוסט, ובנעילת הצבע בפני חדירות (הוא ניצח להם משחק בשלב הראשון כשחסם גארד שחדר בשניה האחרונה). כמו שראינו את פרוביץ' ובאראץ, עם הגבוה הזה מספיק לעמוד ולהרים ידיים, וזה מספיק. כך שהגנתית, לטעמי לפחות, הוא עדיף, למרות שיש לו עוד לאן להתקדם בתחום הזה. שרמדיני גם שחקן מגוון יותר, טכני יותר, ובעל פוטנציאל הרבה יותר גדול. הוא עוד לא בן 23, ומעמיד מספרים יוצאים מהכלל בקבוצה שיש לה סיכוי לעלות להצלבה. יש לו משחק פוסט מצוין, סיומת טובה בצבע, קליעה נפלאה מחצי מרחק, ויודע לעשות טוב פיק-אנד-רול. כמו שאמרתי, הוא שחקן טוב מהנדריקס, ולא במעט. לפחות לטעמי
אני מניח שעוד מעט יבוא התורם ויצא עלי, שזה סתם קשקוש, ושרמדיני לא שחקן, והנדריקס לא פחות טוב, וכו' וכו' וכו'... אבל זה לא משנה. כי הוויכוח התחיל בכך שיוסי טען שהוא סנטר שעולה מספסל ברמה הגבוה באירופה, ולפחות לטעמי, זה ממש לא נכון

טוב זה כבר עיוות מוחלט של המציאות.
שרמדיני מעמיד מספרים יפים בקבוצה שמועמדת לעלות להצלבה? גם הנדריקס. האמת שהנדריקס עשה את זה בקבוצה שהגיע לגמר היורוליג.

בהגנה? אתה רציני? סייז היה גם לקונסטנטין פופה, אז מה. בהגנה הנדריקס לא רואה אותו ממטר. שרמדיני, עם כל הגובה שלו חוסם פחות מחצי ממה שהנדריקס חוסם.

חצי מרחק? באמת ראית אותו זורק מחצי מרחק? אני לא זוכר, אבל אם כן, הוא לא עושה את זה יותר טוב מהנדריקס. התקפית הוא יותר מוכשר, על זה אין ויכוח,
אבל על תהפוך אותו לקארים עבדול ג'באר.
באראץ' ולורבק הם הקרם דלה-קרם של הסנטרים ביורוליג. שחקנים מעולים, חכמים שיש להם הרבה יותר מגובה, והם עשו משחקים טובים על לא מעט שחקנים
כולל גם על הנדריקס וסופו. זה לא מדד לאיכות של הנדריקס.
יוסי צודק לחלוטין, בתחום שלו הנדריקס הוא מעולה, אחד הסנטרים המחליפים הטובים ביורוליג.

לא לא לא. מה שאתה עושה זה עיוות מוחלט.
שרמדיני עושה מספרים טובים יותר. זה 1, ולא ניתן לוויכוח. הלאה.
הנדריקס לא רואה אותו ממטר בהגנה? תגיד אתה עובד על עצמך או לא רואה משחקים? מה לא הספיק לך לראות שמאז שהנדריקס התקדם מעל סופו ברוטציה, שבוע אחר שבוע סנטרים עושים שיאי עונה מול הנדריקס? על מה אתה מדבר? קוקיה עשה לו בית ספר בפיק-אנד-רול! קוקיה! הוא לא מצליח לשמור שחקנים גבוהים ופיזיים בפוסט, בגלל חוסר בסנטימטרים, ובגלל זה החלופה של לשמור ולהפריעה, זה לעשות עבירות ולשלוח לקוו. הגנת הפיק-אנד-רול שלו מזעזעת. גם אחרי שהגארד של מכבי חוזר לשחק שלו, הנדריקס נתקע ולא חוזר. ושקיבלנו קבוצות קצת יותר טובות משרלואה, וקצת יותר חכמות מאפס או מילאנו, בטופ 16, חגגו על זה. הפיק-אנד-רול של ראקוביץ', וואסקאז, ושרמדיני הרג את מכבי בטופ 16. גם בפוסט הוא ממש לא שומר גדול.
שרמדיני לא חוסם הרבה השנה (שנה שעברה היה לו 1.1 חסימות ב15 דקות), אבל חסימות זה לא הכל. מה זה חסימה אחת למשחק, לעומת סלים שנקלעים לך מעל הראש במספרים גדולים בהרבה?? זה כלום. עם ה2.16 הוא עומד בצבע, משנה זריקות, ומשפיעה הרבה יותר מהנדריקס, שחוץ מחסימות פה ושם, ממש לא עושה שם משהו.
שרמדיני לא קולע מחצי מרחק? הנדריקס קולע טוב ממנו מחצי מרחק? טוב כנראה שממש אבל ממש לא ראית אותו חוץ מהמשחקים מול מכבי. הוא קלעי מצוין מחצי מרחק. הרבה הרבה יותר טוב מריץ'. יש לו 84% מהקוו, גם ביורוליג וגם באיטליה. (שפעם או פעמיים הוא החטיא בכוונה כי הם היו חייבים בשביל לשמור על סיכוי לנצח), והוא קולע לא מעט ג'אמפ שוטים מחצי מרחק. בטח ובטח שיותר טוב מהנדריקס, שעושה את זה מקסימום פעם במשחק-שניים.
איך שלא תהפוך את זה, חוץ מאתלטיות ומלחמה, אין משהו שהנדריקס עולה על שרמדיני.
הפכו את הנדריקס לאיזה מפלצת הגנתית שמתעלמים מכל החורים שהוא עושה המון, שבוע אחר שבוע בצבע, רק בגלל חסימות פה ושם. זה ממש לא כך.
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 23 פברואר 2012, 13:59, נערך 2 פעמים בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 23 פברואר 2012, 13:58

felix_r כתב:
jol9 כתב:
felix_r כתב:
שחף כתב:אגב, בעיני לשרמאדיני יש הרבה יותר סיכוי להפוך לסנטר מוביל באירופה מאשר להנדריקס. עניין של נתונים פיזיים.

ללא ספק. יש לו את הגובה הדרוש וסיומת טובה. אין שום סיבה שלא יהפוך לסנטר מוביל אחרי שישפר קצת את ההגנה.

להנדריקס, לפחות לדעתי, אין סיכוי להפוך לכלום. אין לו את הגובה ואין לו את הכשרון. שחקן של 500-600 אלף דולר מאקסימום.

נכון, הוא לא יהיה איזה רברצ'ה, אבל תכלס, בעידן של היום, אין סנטרים בכלל (אפרופו הדיון שהיה לנו כאן, לגבי היותו של ביינום
הסנטר השני בטיבו בNBA).

אבל הנדריקס הוא שחקן שעובד קשה, נלחם, עושה הרבה נקודות האסל, לוקח הרבה כדורים אבודים, ופרט לכך, בסה"כ מדובר בשחקן עם כשרון.
הסייז שלו, לא יאפשר לו לשלוט ברחבות כמו שעשה פקוביץ', אבל עם גישה נכונה, ועם התקדמות ושיפור בדברים קטנים, כמו שהוא עשה השנה,

עובד קשה? נלחם? גם קוקיה עובד קשה ונלחם. זה לא עושה אותו סנטר ברמה של מכבי. גם הנדריקס הוא לא מספיק טוב כדי להיות הסנטר הפותח במכבי. מחליף - סבבה. לא הפותח.

לא מדברים עליו להיות סנטר פותח. מדברים שהוא אחד הסנטרים המחליפים הטובים ביורוליג.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 23 פברואר 2012, 15:06

מישהו מכיר את אוברי קולמן? מישהו ראה אותו משחק הרבה? יצא לי לראות כמה משחקים של הקבוצה שלו בזמן האחרון ודי התרשמתי
החסרונות שלו, זה שהוא קומבו גארד, אבל נוטה הרבה יותר ל2 מאשר לעמדת הרכז, אם כי לצד SG כמו הלפרין נראה לי שזה יסתדר, כמו עם ביינום בזמנו. הוא גם קלעי די בינוני.
אבל מנגד, הוא מזכיר מאוד את פרקינס עם שדרוג התקפי. שחקן הגנה טוב, חוטף אדיר, עוזר המון בריבאונד, וגם יודע לתת הרבה נקודות. מישהו ראה ומכיר אותו באופן קצת יותר רציני? נראה לי שחקן בין פרקינס לג'מנוט גורדון (בסגנון, לא יודע אם גם ביכולת הוא יכול ליהיות כזה..). משחק יחד עם אהוב הפורום פולן ונראה לא פחות טוב
גם טרוויס דינר שזכור לי מהNBA התגלגל לליגה האילטקית, ונראה שם לא רע בכלל. גארד מאוד סולידי ונחמד
asafb96

הודעהעל ידי felix_r » 23 פברואר 2012, 16:03

jol9 כתב:
felix_r כתב:
jol9 כתב:
felix_r כתב:

הסנטר השני בטיבו בNBA).

לא מדברים עליו להיות סנטר פותח. מדברים שהוא אחד הסנטרים המחליפים הטובים ביורוליג.

לא? כנראה אתה הצלחת לפספס את העיקר...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי LIAV10 » 23 פברואר 2012, 17:20

חחחח פליקס, תרגע קצת..
אין צורך לקחת ברצינות את הפירסומים האחרונים..
אני לא רואה מצב שסופו לא ממשיך, הוא אמר הרבה שהוא רוצה להישאר ומכבי בטח שרוצים אותו..
כל עוד בלאט הוא המאמן אין שום סיכוי שמכבי בונים על הנדריקס כסנטר ראשון..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי felix_r » 23 פברואר 2012, 17:47

LIAV10 כתב:חחחח פליקס, תרגע קצת..
אין צורך לקחת ברצינות את הפירסומים האחרונים..
אני לא רואה מצב שסופו לא ממשיך, הוא אמר הרבה שהוא רוצה להישאר ומכבי בטח שרוצים אותו..
כל עוד בלאט הוא המאמן אין שום סיכוי שמכבי בונים על הנדריקס כסנטר ראשון..

אתה לא רואה, אני כן.
מכיר את בלאט, מכיר את פדרמן. שום דבר חדש.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חנו'ש » 23 פברואר 2012, 17:52

יוסי, סמית' העונה נותן 6.9 נקודות למשחק ב-25 דקות.
פניני, שנה שעברה, שהיתה עונתו הטובה ביותר במכבי עד כה נתן 7.2 נקודות ב-19 דקות (עם מדד זהה לזה של סמית' השנה).
נראה לי שכולנו מסכימים שפניני אחלה שחקן, אבל עדיין לא מספיק טוב כדי להיות הסמול הפותח במכבי, למרות שכולנו מאוד אוהבים אותו.
אז למה סמית' שנותן מעט פחות ממה שפניני מסוגל לתת כן מספיק טוב להיות הסמול הפותח של מכבי??

יש לך כנראה סטנדרטים מאוד נמוכים לשחקנים המובילים של הקבוצה שלנו, אם סמית' הוא שחקן מספיק טוב מבחינתך להיות שחקן מוביל.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי יוסי22 » 23 פברואר 2012, 18:04

כתבתי כבר שהתרומה המשמעותית של סמית היא בכלל בהגנה הפנטסטית שלו , דווקא הנתונים שלך מפתיעים אותי כי לפי מה שהולך פה זה נשמע הרבה יותר גרוע ועד כמה שזכור לי היו מאוד מרוצים מהתרומה ההתקפית של פניני בשנה שעברה , הבעיה של פניני להיות שחקן מוביל זו הפיזיות החסרה בעיקר בהגנה.

בכל מקרה אני לא בונה עליו כשחקן מוביל אלא כשחקן משלים , גם בקבוצה הגדולה של שארס ופארקר היה את טל בחמישיה שהתרומה שלו לא עלתה על זו של סמית הנוכחי בשום צורה , אם זה יעזור להביא רכז ברמה גבוהה ואת הלפרין בנוסף להשארת שאר הסגל הרלוונטי (לאנגפורד , סופו, מאצ'באן , הנדריקס) בעיני זה בהחלט שווה.
יוסי22

הודעהעל ידי asafb96 » 23 פברואר 2012, 18:14

יוסי22 כתב:כתבתי כבר שהתרומה המשמעותית של סמית היא בכלל בהגנה הפנטסטית שלו , דווקא הנתונים שלך מפתיעים אותי כי לפי מה שהולך פה זה נשמע הרבה יותר גרוע ועד כמה שזכור לי היו מאוד מרוצים מהתרומה ההתקפית של פניני בשנה שעברה , הבעיה של פניני להיות שחקן מוביל זו הפיזיות החסרה בעיקר בהגנה.

בכל מקרה אני לא בונה עליו כשחקן מוביל אלא כשחקן משלים , גם בקבוצה הגדולה של שארס ופארקר היה את טל בחמישיה שהתרומה שלו לא עלתה על זו של סמית הנוכחי בשום צורה , אם זה יעזור להביא רכז ברמה גבוהה ואת הלפרין בנוסף להשארת שאר הסגל הרלוונטי (לאנגפורד , סופו, מאצ'באן , הנדריקס) בעיני זה בהחלט שווה.

ההגנה שלו לא פנטסטית. היא טובה, אבל כבר ראינו שלא מעט שחקנים חגגו עליו.
הוא עושה את זה ב25% מה3, והוא אמור ליהיות הקלעי המוביל בחמישיה, ובכלל, אחד הקלעים החשובים בקבוצה.
היינו מרוצים מהתרומה של פניני בהתקפה מאז שפרקינס נפצע. אז הוא התחיל לשחק הרבה דקות, משהו כמו מה שסמית' מקבל היום, וקלע הרבה יותר מסמית', וגם באחוזים טובים יותר.
לפניני ממש לא חסר פיזיות. ראינו אותו גם שומר מספרי 4. זה לא נכון. הבעיה של פניני היא כבדות יחסית. כמו בורשטיין, לא מעט פעמים עוברים אותו בכדרור, ובגלל שאין לו סיכוי בגלל כבדות ברגליים, הוא עושה פאול סתמי. פיזית? אין לו בעיה.
התרומה של טל לטעמי הייתה עדיפה, אבל זה לא משנה. כי אז היו לך את פארקר, שאראס, ניקולה ובאסטון. כל אחד הוא הטוב באירופה בעמדתו. היום מה לעשות, אין את זה במכבי, וצריך יותר כישרון. סמית' הוא לא שחקן כישרוני. רחוק מזה. הוא שחקן בינוני שלא מעט משחקים מזיק יותר מאשר מועיל. בורשטיין בזמנו, כמו אידסון, או הנדריקס, לפחות הביאו סולידיות. הוא לא כזה. הוא שחקן חלש. מאוד חלש. כמו שקאמינגס היה חלש, כך גם הוא. הוא סתם לוקח כסף מהתקציב (ולא משנה אם זה יהיה 300 אלף דולר או 500 אלף דולר), כי כן אפשר להשיג שחקנים טובים ממנו.
asafb96

הודעהעל ידי refael » 23 פברואר 2012, 18:18

פניני יכול להיות בחמישיה כל עוד מביאים רכז ברמה ולאנגפורד , סופו, מאצ'באן , הנדריקס נשארים.
אם בפאו משחק השחקן היווני הזה PERPEROGLOU כבר איזה שנתיים בחמישיה למה פניני לא יכול ? במה הוא נופל ממנו ?
תמונה
refael

הודעהעל ידי חנו'ש » 23 פברואר 2012, 18:21

אם הוא היה מביא את הנתונים הללו כשחקן ספסל בכמות דקות מופחתת כמו פניני, גם אני הייתי מופתעת לטובה.
אבל זה לא המצב.
אם מה שאתה רוצה מעמדה 3 זה לא שחקן מוביל אלא שחקן משלים, אז עדיף כבר לחסוך לגמרי את השכר שלו ולהסתפק רק בפניני כשבלו ולאנגפורד מגבים אותו בעמדה בדקות שהוא צריך לנוח.

וקצת הגזמת ביכולת ההגנתית שלו, היא בהחלט יכולה להיות טובה כשהוא רוצה, רק שהוא לא תמיד רוצה כנראה כי הוא מאוד לא יציב בזה (וזה לא רק משחק אחד או 2).
הפכת אותו למינימום הנפלד או פרקינס (שאגב, למרות שהיה ידוע בעיקר ביכולת ההגנתית שלו, פרקינס נתן מספרים בצד ההתקפי הרבה יותר טובים מסמית').
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי חנו'ש » 23 פברואר 2012, 18:28

asafb96 כתב: הוא שחקן חלש. מאוד חלש. כמו שקאמינגס היה חלש, כך גם הוא. הוא סתם לוקח כסף מהתקציב (ולא משנה אם זה יהיה 300 אלף דולר או 500 אלף דולר), כי כן אפשר להשיג שחקנים טובים ממנו.

מצחיק, היום יצא לי לראות ב-5 גולד משחק של מכבי מול ז'לגיריס מ-2008.
וכשראיתי את קאמינגס משחק, דווקא חשבתי לעצמי שעד כמה בינוני מינוס שסמית' יכול להיות, הוא עדיין לא הגיע לרמה של קאמינגס.
הבחור הזה ממש עשה נזק גדול כשהיה על המגרש (בעיקר גם כי היה רכז והכדור היה הרבה יותר בידיים שלו מאשר כיום עם סמית')

ואגב, סטטיסטית, בורשטיין נתן תרומה גדולה יותר מסמית' בימים של שאראס ופארקר (שלא לדבר על יותר מפי 2 יותר אסיסטים שאצל סמית' זה באמת נתון עלוב ביותר), והוא גם לא תפס מקום של זר....
אם בורשטיין של אז זה מה שאנחנו מחפשים, אז באמת אפשר לתת את התפקיד לפניני, אם רוצים יותר מזה, כדאי להתחיל לחפש.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי asafb96 » 23 פברואר 2012, 18:56

חנו'ש כתב:
asafb96 כתב: הוא שחקן חלש. מאוד חלש. כמו שקאמינגס היה חלש, כך גם הוא. הוא סתם לוקח כסף מהתקציב (ולא משנה אם זה יהיה 300 אלף דולר או 500 אלף דולר), כי כן אפשר להשיג שחקנים טובים ממנו.

מצחיק, היום יצא לי לראות ב-5 גולד משחק של מכבי מול ז'לגיריס מ-2008.
וכשראיתי את קאמינגס משחק, דווקא חשבתי לעצמי שעד כמה בינוני מינוס שסמית' יכול להיות, הוא עדיין לא הגיע לרמה של קאמינגס.
הבחור הזה ממש עשה נזק גדול כשהיה על המגרש (בעיקר גם כי היה רכז והכדור היה הרבה יותר בידיים שלו מאשר כיום עם סמית')

ואגב, סטטיסטית, בורשטיין נתן תרומה גדולה יותר מסמית' בימים של שאראס ופארקר (שלא לדבר על יותר מפי 2 יותר אסיסטים שאצל סמית' זה באמת נתון עלוב ביותר), והוא גם לא תפס מקום של זר....
אם בורשטיין של אז זה מה שאנחנו מחפשים, אז באמת אפשר לתת את התפקיד לפניני, אם רוצים יותר מזה, כדאי להתחיל לחפש.

טוב, צודקת. קאמינגס היה רמה בפני עצמה ;)
אבל בכל זאת, הבנת את הכוונה... זר חלש ביותר
בורשטיין תרם יותר, לא רק סטטיסטית, אלא בזה שהוא עשה את זה לצד כוכבי על כאלה. אף אחד לא ציפה ממנו לוהביל, כמו שלא ציפו משארפ. ציפו מהם ליהיות שחקנים משלימים לכוכבים. סמית' לא בא ככזה. הוא בא כ"יורש של אידסון", כשחקן חמישיה, שחקן מוביל, ועם הכישרון הנוכחי בסגל צריך "קצת" יותר מזה. אם הוא היה ישראלי, והיה בתקופה של פארקר ושאראס, לא הייתי רוצה לראות אותו עף על טיל כמו עכשיו. אבל זה לא המצב.
מסכים לגבי פניני-פניני לא נופל מסמית' בכלל. בהגנה הוא פחות טוב, אבל הוא קלעי טוב יותר, ישראלי, יודע לשים כדור על הרצפה טוב יותר, בעל ראיית משחק מצוינת (לא מעריכים את זה מספיק) ומשחק פיק-אנד-רול מצוין, ובסך הכל לטעמי עדיף על סמית'. לא שאני רוצה לראות את פניני בחמישיה, אבל בטח ובטח שלא את סמית'
asafb96

הודעהעל ידי bublil » 23 פברואר 2012, 20:57

מישהו רוצה להוסיף בעניין סמית אחרי הערב?????????????????????????????????????
bublil

הודעהעל ידי גל גל » 23 פברואר 2012, 20:59

bublil כתב:מישהו רוצה להוסיף בעניין סמית אחרי הערב?????????????????????????????????????

תראה אותו לאורך כל העונה,שחקן אפור להפליא
מכבי 2025
תומפסון בלאט בורג
הנדס,יוקו,דיבה
מחיילוק,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,פאייה,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי asafb96 » 23 פברואר 2012, 21:00

bublil כתב:מישהו רוצה להוסיף בעניין סמית אחרי הערב?????????????????????????????????????

חכה, אל תמהר להכתיר אותו
ראינו אותו עושה את זה גם מול ריאל, ונעלם עד המשחק היום. בוא נחכה עוד כמה משחקים בשביל לקבוע אם להשאיר אותו או לא
asafb96

הודעהעל ידי bublil » 23 פברואר 2012, 21:05

צר לי אותי הוא משכנע ,במגבלות של מכבי מבחינת תקציבים הוא אפילו מציאה
bublil

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 23 פברואר 2012, 21:07

הוא היה נהדר היום אבל עדיין הייתי שמחה לשחקן אחר..למרות ששחקן אחר לא אומר יותר טוב..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־20 אורחים