10 מרץ 2017, 16:18
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:ברור לי מה זה ראם ולמה הוא משמש
יש לי כרטיס זיכרון ויש לרוב הטלפונים של שיאומי אפשרות הרחבה עד 128 ג'יגה
יש לי לא עט אפליקציות ועדיין 17 ג'יגה פנויים (לפני ניקוי), אז 64 ג'יגה לא יהיה כזה הבדל מהותי בשבילי, זה פשוט לוקסוס נחמד
הבעיה שכרטיס זיכרון מבטל את האופצייה ל Dual Sim שזה אחד היתרונות של מכשירין סיניים.
10 מרץ 2017, 16:20
Holiday_Armadillo כתב:ברור לי מה זה ראם ולמה הוא משמש
יש לי לא עט אפליקציות ועדיין 17 ג'יגה פנויים (לפני ניקוי), אז 64 ג'יגה לא יהיה כזה הבדל מהותי בשבילי, זה פשוט לוקסוס נחמד
10 מרץ 2017, 16:21
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:ברור לי מה זה ראם ולמה הוא משמש
הבעיה שכרטיס זיכרון מבטל את האופצייה ל Dual Sim שזה אחד היתרונות של מכשירין סיניים.
אני לא משתמשת באופציה הזאת אז זה לא רלוונטי לי
10 מרץ 2017, 16:22
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:ברור לי מה זה ראם ולמה הוא משמש
אני לא משתמשת באופציה הזאת אז זה לא רלוונטי לי
10 מרץ 2017, 17:37
13 מרץ 2017, 13:10
13 מרץ 2017, 14:09
13 מרץ 2017, 14:56
Holiday_Armadillo כתב:שמואל, יש מצב שהגירסא של ה-4 תצא ב-18
13 מרץ 2017, 15:31
felix_r כתב:אינטל תרכוש את מובילאיי הישראלית ב 15 מיליארד דולר
13 מרץ 2017, 15:39
שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל, יש מצב שהגירסא של ה-4 תצא ב-18
13 מרץ 2017, 19:04
Holiday_Armadillo כתב:שמואל, יש מצב שהגירסא של ה-4 תצא ב-18
13 מרץ 2017, 20:29
13 מרץ 2017, 22:16
Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל, יש מצב שהגירסא של ה-4 תצא ב-18
למה?
13 מרץ 2017, 22:17
שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל, יש מצב שהגירסא של ה-4 תצא ב-18
למה?
כי אני מאוהב בשלי
וחוץ מזה זו נראת לי סתם הוצאה מיותרת.
13 מרץ 2017, 22:22
Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל, יש מצב שהגירסא של ה-4 תצא ב-18
למה?
כי אני מאוהב בשלי
רציתי לקנות את בארץ אין אתר שמוכר את השחור ובאינטרנט אלה שמוכרים את השחור הם עם זמן משלוח נורא ארוך
החלטתי לחכות שיהיה ב-banggood
גם אם אני אחכה שבוע ואזמין משם זה יגיע יותר מהר ממה שיגיע מ-aliexpress אם אזמין עכשיו
13 מרץ 2017, 22:25
שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:
למה?
כי אני מאוהב בשלי
רציתי לקנות את בארץ אין אתר שמוכר את השחור ובאינטרנט אלה שמוכרים את השחור הם עם זמן משלוח נורא ארוך
גם אם אני אחכה שבוע ואזמין משם זה יגיע יותר מהר ממה שיגיע מ-aliexpress אם אזמין עכשיו
מה זה?
http://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-No ... mds=search
ומה היתרון של banggood?
14 מרץ 2017, 02:02
14 מרץ 2017, 02:25
עידן כתב:לא להזמין מבנגוד מוצר מעל 75 דולר במשלוח מהיר (priority ושות').
אתם בוודאות תחויבו במכס, ובנוסף, חברת השילוח תפנק אתכם בעמלות (עשרות שקלים במקרה הטוב, מאות שקלים במקרה הרע) , שלא תרגישו מקופחים חלילה שלא שילמתם מספיק. להזמין אך ורק בדואר אוויר רגיל למוצרים מתחת ל-2 ק"ג.
14 מרץ 2017, 10:57
Holiday_Armadillo כתב:עידן כתב:לא להזמין מבנגוד מוצר מעל 75 דולר במשלוח מהיר (priority ושות').
אתם בוודאות תחויבו במכס, ובנוסף, חברת השילוח תפנק אתכם בעמלות (עשרות שקלים במקרה הטוב, מאות שקלים במקרה הרע) , שלא תרגישו מקופחים חלילה שלא שילמתם מספיק. להזמין אך ורק בדואר אוויר רגיל למוצרים מתחת ל-2 ק"ג.
מישהו אמר לי שהוא הזמין 4 פלאפונים מסוג redmi note 4 כשהוא רק יצא
שניים מבנגוד, שניים מעלי
אלה מעלי הגיעו לו אחרי חודשיים עם מכס ואלה מבנגוד הגיעו אחרי שבועיים וחצי בלי מכס
אם השחור היה בארץ כבר מזמן הייתי מזמינה, בלי שיקולים של כמה זה עולה מחו''ל והאם זה משתלם גם עם מכס
14 מרץ 2017, 12:26
שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:
למה?
כי אני מאוהב בשלי
מה זה?
http://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-No ... mds=search
ומה היתרון של banggood?