שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:ראיתם מי כתב את זה, או שהעדפתם להתעלם?
רומן ניסה להזהיר אבל ברגע שיש נרטיב אף אחד כבר לא מאמין לרומן
ראית ווסטוורלד?
נופ
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:ראיתם מי כתב את זה, או שהעדפתם להתעלם?
ראית ווסטוורלד?
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:ראיתם מי כתב את זה, או שהעדפתם להתעלם?
ראית ווסטוורלד?
נופ
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:ראיתם מי כתב את זה, או שהעדפתם להתעלם?
ראית ווסטוורלד?
נופ
תראי דחוף
my man כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:רומן ניסה להזהיר אבל ברגע שיש נרטיב אף אחד כבר לא מאמין לרומן
ראית ווסטוורלד?
נופ
תראי דחוף
על מה זה?
RomanR כתב:yanay21 כתב:זה כמו הקטע הזה בסרטים שהרשע מת ונקבר, אבל אז אחרי הקרדיטים רואים את היד שלו יוצאת מהאדמה. הם לא ימכרו
מקסימום יוסיפו מישהו בשביל כסף. לא תהיה השפעה
הזכיר לי את זה
yanay21 כתב:RomanR כתב:yanay21 כתב:זה כמו הקטע הזה בסרטים שהרשע מת ונקבר, אבל אז אחרי הקרדיטים רואים את היד שלו יוצאת מהאדמה. הם לא ימכרו
מקסימום יוסיפו מישהו בשביל כסף. לא תהיה השפעה
הזכיר לי את זה
ראיתי את זה אתמול ובגלל זה כתבתי, נשבע
jol9 כתב:אני יודע שזה מפוברק כי ערב משחק קריטי שאין ממנו חזרה ביורוליג, ההנהלה לא תתעסק בזוטות כמו עתיד המועדון.
מקסימום יודיעו שדני נרתם וחוזר להיות מנכל
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:אני יודע שזה מפוברק כי ערב משחק קריטי שאין ממנו חזרה ביורוליג, ההנהלה לא תתעסק בזוטות כמו עתיד המועדון.
מקסימום יודיעו שדני נרתם וחוזר להיות מנכל
אני מוכנה לרתום אותו לעגלה ולדרדר מצוק
שמואל1 כתב:my man כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:ראית ווסטוורלד?
נופ
תראי דחוף
על מה זה?
סדרת מדע בדיוני מדהימה של HBO
עידן כתב:שמואל1 כתב:my man כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:נופ
תראי דחוף
על מה זה?
סדרת מדע בדיוני מדהימה של HBO
אוף טופיק לחלוטין, אבל אני מוכרח לומר שזו הייתה אחת הסדרות המאכזבות שראיתי. בהתחלה היא נראתה סבבה, ואז היא הפכה להיות הסדרה הכי חופרת שראיתי מזה הרבה שנים. הסוף קצת שיפר את העניינים (לא בהרבה). Overrated בטירוף לדעתי.
בשנתיים האחרונות לקבוצות האירופאיות יש קושי. ראשית, אם בעבר היו בארה"ב 12 קבוצות D ליג (עם תזוזות מינוריות), היום כל קבוצת NBA מחוייבת להחזיק קבוצה בליגת הפיתוח, ולכן הרבה מאוד שחקנים שהיו מגיעים לאירופה בעבר מעדיפים לנסות ולהרשים שם. במקרים רבים מדובר בשחקנים על התפר בין ה-NBA ליורוליג, וכיום מעדיפים לשבת בקצה הספסל בליגה הטובה בעולם מאשר להגיע לאירופה.
תקציב השחקנים השנה עמד על 16 מיליון דולר, כ-60 מיליון ש"ח. לשם ההשוואה, בעונת הטרבל לפני 3 שנים, תקציב השחקנים עמד על 12 מיליון דולר, 43.5 מיליון ש"ח בשער הדולר הנוכחי. דהיינו, שבמכבי ת"א מבינים שאפשר לבנות קבוצה טובה גם אם לא שוברים את שיא התקצוב לעונה, ולשם מכוונים במועדון - לחזור לאזור ה-12 מיליון דולר מבחינת תקציב שחקנים. הצהובים שוב מתכוונים לבנות סגל חזק, ולנסות לרוץ חזק ביורוליג, רק הפעם שהתקווה שלהם היא לייצר כימיה טובה יותר כמובן.
תקציב השחקנים השנה עמד על 16 מיליון דולר, כ-60 מיליון ש"ח. לשם ההשוואה, בעונת הטרבל לפני 3 שנים, תקציב השחקנים עמד על 12 מיליון דולר, 43.5 מיליון ש"ח בשער הדולר הנוכחי. דהיינו, שבמכבי ת"א מבינים שאפשר לבנות קבוצה טובה גם אם לא שוברים את שיא התקצוב לעונה, ולשם מכוונים במועדון - לחזור לאזור ה-12 מיליון דולר מבחינת תקציב שחקנים. הצהובים שוב מתכוונים לבנות סגל חזק, ולנסות לרוץ חזק ביורוליג, רק הפעם שהתקווה שלהם היא לייצר כימיה טובה יותר כמובן.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־8 אורחים