המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:לפני שמדברים על השמות, אני חושב שאחרי השנתיים האחרונות, ברור שהחיבור והתכונות של השחקנים, חשובים בהרבה מהשמות.
רייס והיקמן ב2014, הם שני שחקנים זולים, שנתנו את התחת בכל משחק, שמרו חזק, וייצרו כאן קבוצה מצויינת.
מנגד, 10 המליון שהלכו בשנתיים על פארמר, רוצ'סטי, ווימס וגאודלוק, לא הביאו אותנו לשום מקום.
כסף זה לא הבעיה של מכבי.
my man כתב:jol9 כתב:לפני שמדברים על השמות, אני חושב שאחרי השנתיים האחרונות, ברור שהחיבור והתכונות של השחקנים, חשובים בהרבה מהשמות.
רייס והיקמן ב2014, הם שני שחקנים זולים, שנתנו את התחת בכל משחק, שמרו חזק, וייצרו כאן קבוצה מצויינת.
מנגד, 10 המליון שהלכו בשנתיים על פארמר, רוצ'סטי, ווימס וגאודלוק, לא הביאו אותנו לשום מקום.
כסף זה לא הבעיה של מכבי.
ולפני שאתה מדבר על החיבור והתכונות בוא נדבר על מי שבוחר את השחקנים..כי זה המרכיב העיקרי!
הצהובים עומלים על דוחות הסקאוטינג ובוחנים מספר רב של מועמדים לעונה הבאה. שניים מהשחקנים אליהם הצהובים לוטשים עיניים הם כאמור דאנסטון, שהתעלל בגבוהים של מכבי עם 13 נקודות ו-12 ריבאונדים, ומיודענו אשתקד, וויל קלייבורן, לו אופציה לעונה נוספת בדרושפאקה תמורת כ-450,000 דולרים עם נקודת יציאה עד אמצע חודש יוני בגובה 100,000 דולרים בלבד.
er79 כתב:נראה לי שתג המחיר שלו יהיה גבוה יותר אבל שווה להביא אותו
arel123 כתב:er79 כתב:נראה לי שתג המחיר שלו יהיה גבוה יותר אבל שווה להביא אותו
בוא נגיד שאם יהיה אפשר להביא אותו עד 700 אלף אז אני לא חושב שצריך להשאיר את ראד
RomanR כתב:קודם כל שיחתימו מאמן נורמלי, קרי אנדראה או שאראס. אחרי זה השחקנים שיתאימו לשיטה שלו, לא קודם שחקנים בלי טיפת אינטליגנציה ואז מאמן
my man כתב:RomanR כתב:קודם כל שיחתימו מאמן נורמלי, קרי אנדראה או שאראס. אחרי זה השחקנים שיתאימו לשיטה שלו, לא קודם שחקנים בלי טיפת אינטליגנציה ואז מאמן
לא מאמין ששאראס תופס פה..
הוא לא צריך להיות פה! אחרי השפל והסבל שאנחנו עוברים ב3 עונות האחרונות מאז דייויד צריכים להביא לפה מאמן ברמה הגבוהה ביותר. לא עוד גימיק שאולי יצליח וככל הנראה לא..
my man כתב:RomanR כתב:קודם כל שיחתימו מאמן נורמלי, קרי אנדראה או שאראס. אחרי זה השחקנים שיתאימו לשיטה שלו, לא קודם שחקנים בלי טיפת אינטליגנציה ואז מאמן
הוא לא צריך להיות פה! אחרי השפל והסבל שאנחנו עוברים ב3 עונות האחרונות מאז דייויד צריכים להביא לפה מאמן ברמה הגבוהה ביותר. לא עוד גימיק שאולי יצליח וככל הנראה לא..
RomanR כתב:my man כתב:RomanR כתב:קודם כל שיחתימו מאמן נורמלי, קרי אנדראה או שאראס. אחרי זה השחקנים שיתאימו לשיטה שלו, לא קודם שחקנים בלי טיפת אינטליגנציה ואז מאמן
סבבה, אז רק אנדראה.
למרות שלשאראס יש פוטנציאל, אבל הוא רוצה בארסה
my man כתב:RomanR כתב:my man כתב:RomanR כתב:קודם כל שיחתימו מאמן נורמלי, קרי אנדראה או שאראס. אחרי זה השחקנים שיתאימו לשיטה שלו, לא קודם שחקנים בלי טיפת אינטליגנציה ואז מאמן
סבבה, אז רק אנדראה.
למרות שלשאראס יש פוטנציאל, אבל הוא רוצה בארסה
יכול להבין למה רוצים את אנדרה אע"פ שאין לו שום הישג.
ת'אמת עד העונה מאד מאד רציתי את קאזה אבל נראה שהאיש כבר לא רוצה..
יורגוס או בלאט זה השניים שאני רוצה.
אם לא הם אז אנדרה..
RomanR כתב:קודם כל שיחתימו מאמן נורמלי, קרי אנדראה או שאראס. אחרי זה השחקנים שיתאימו לשיטה שלו, לא קודם שחקנים בלי טיפת אינטליגנציה ואז מאמן
MTA2311 כתב:RomanR כתב:קודם כל שיחתימו מאמן נורמלי, קרי אנדראה או שאראס. אחרי זה השחקנים שיתאימו לשיטה שלו, לא קודם שחקנים בלי טיפת אינטליגנציה ואז מאמן
קודם מחתימים gm. אחרי זה מאמן.
MTA2311 כתב:RomanR כתב:קודם כל שיחתימו מאמן נורמלי, קרי אנדראה או שאראס. אחרי זה השחקנים שיתאימו לשיטה שלו, לא קודם שחקנים בלי טיפת אינטליגנציה ואז מאמן
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־12 אורחים