ת'רד מלפפונים לעונת 2017/18

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד מלפפונים לעונת 2017/18

הודעהעל ידי שועל » 17 מרץ 2017, 21:39

RomanR כתב:אני חושב ששאראס ילך לברצלונה, הם רוצים אותו במיוחד עם איך שהם נראים תחת ברצוקאס, והוא רוצה אותם

יש שם איזה שהיא בעיה עם חוקי הליגה הספרדית.

בכל מקרה, בקיץ גם הוא גם בלאט וגם טריינקרי יהיו פנויים, לא רואה שיש יותר מ2 קבוצות יורוליג בכירות שמחפשות מאמן, אז כנראה שאחד מהם יהיה כאן.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי arel123 » 17 מרץ 2017, 22:20

כמעט ב100% שאו בלאט או טריינקרי או שאראס או יורגוס יאמנו כאן בעונה הבאה :
טריינקרי עדיפות ראשונה
בלאט שנייה
שאראס שלישית
ויורגוס רביעית
ככה אני חושב
4.10 נכנס להיכל המכבים !

תמונה
סמל אישי של המשתמש
arel123

הודעהעל ידי אחדשיודע » 17 מרץ 2017, 22:25

שועל כתב:
RomanR כתב:
my man כתב:
RomanR כתב:
my man כתב:לא מאמין ששאראס תופס פה..

הוא לא צריך להיות פה! אחרי השפל והסבל שאנחנו עוברים ב3 עונות האחרונות מאז דייויד צריכים להביא לפה מאמן ברמה הגבוהה ביותר. לא עוד גימיק שאולי יצליח וככל הנראה לא..

סבבה, אז רק אנדראה.
למרות שלשאראס יש פוטנציאל, אבל הוא רוצה בארסה

יכול להבין למה רוצים את אנדרה אע"פ שאין לו שום הישג.
ת'אמת עד העונה מאד מאד רציתי את קאזה אבל נראה שהאיש כבר לא רוצה..
יורגוס או בלאט זה השניים שאני רוצה.
אם לא הם אז אנדרה..

אנדראה מאמן מוכשר ויצירתי עם שיטה שהוא דוגל בה. הוא יכול להיות אוטוריטה גם מול ההנהלה וגם מול שחקנים, והוא מכיר את גאודלוק.
בלאט לא יגיע בגלל המיסים, או שיגיע בחוזה גדול שלא מצדיק את הבאתו וישאב מהתקציב המון. גם דרושפאקה נראית נורא השנה.

מצחיק שכבר מסיקים מסקנות לגבי מי שיהיו פנויים בקיץ.
ברצוקאס נפל בברצלונה, לא יודע כמה הוא מתאים

העניין של המס כפי שהוא מופיע בערוץ הספורט הוא קשקוש.
הוא יהיה חייב במס כמו כל ישראלי על העונה שבה הוא יוחתם, לא רטרו.

עוד פעם הוויכוח הזה? הוא יהיה חייב להשלים מס. זה לא יגיע ל-2 מיליון דולר כמו שציין גלדסטון, אבל זה יהיה סכום של כמה מאות אלפי דולרים.

מצחיק שכבר מסיקים מסקנות לגבי מי שיהיה פנוי בקיץ.
אחדשיודע

הודעהעל ידי שועל » 17 מרץ 2017, 22:47

אחדשיודע כתב:
שועל כתב:
RomanR כתב:
my man כתב:
RomanR כתב:סבבה, אז רק אנדראה.
למרות שלשאראס יש פוטנציאל, אבל הוא רוצה בארסה

יכול להבין למה רוצים את אנדרה אע"פ שאין לו שום הישג.
ת'אמת עד העונה מאד מאד רציתי את קאזה אבל נראה שהאיש כבר לא רוצה..
יורגוס או בלאט זה השניים שאני רוצה.
אם לא הם אז אנדרה..

אנדראה מאמן מוכשר ויצירתי עם שיטה שהוא דוגל בה. הוא יכול להיות אוטוריטה גם מול ההנהלה וגם מול שחקנים, והוא מכיר את גאודלוק.
בלאט לא יגיע בגלל המיסים, או שיגיע בחוזה גדול שלא מצדיק את הבאתו וישאב מהתקציב המון. גם דרושפאקה נראית נורא השנה.

מצחיק שכבר מסיקים מסקנות לגבי מי שיהיו פנויים בקיץ.
ברצוקאס נפל בברצלונה, לא יודע כמה הוא מתאים

העניין של המס כפי שהוא מופיע בערוץ הספורט הוא קשקוש.
הוא יהיה חייב במס כמו כל ישראלי על העונה שבה הוא יוחתם, לא רטרו.

עוד פעם הוויכוח הזה? הוא יהיה חייב להשלים מס. זה לא יגיע ל-2 מיליון דולר כמו שציין גלדסטון, אבל זה יהיה סכום של כמה מאות אלפי דולרים.

מצחיק שכבר מסיקים מסקנות לגבי מי שיהיה פנוי בקיץ.

זה לא קשקוש, אבל בהחלט שאין טעם לפתוח את זה שוב.
הסיכוי שהחתימה שלו במכבי היא זו שתהיה הגורם המכריע קלוש מאוד.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי אחדשיודע » 17 מרץ 2017, 23:06

למה לא? למה שיוותר על 2 מיליון דולר נטו בטורקיה ויגיע לארץ לשלם מיסים בגובה מאות אלפי דולרים?
לא חסרים גורמים אחרים שימנעו ממנו לרצות להגיע לצעצוע של פדרמן, אבל זה אחד מהם. בסופו של דבר זאת עבודה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי שועל » 17 מרץ 2017, 23:08

אחדשיודע כתב:למה לא? למה שיוותר על 2 מיליון דולר נטו בטורקיה ויגיע לארץ לשלם מיסים בגובה מאות אלפי דולרים?
לא חסרים גורמים אחרים שימנעו ממנו לרצות להגיע לצעצוע של פדרמן, אבל זה אחד מהם. בסופו של דבר זאת עבודה.

זה לא מה שאמרתי, אבל עזוב.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי jol9 » 18 מרץ 2017, 00:55

האמת שאם כבר יש דיון מעניין שאפשר לנהל עכשיו לגבי העונה הבאה, זה הדיון על זהות המאמן.

השמות בשוק מוכרים. קשה לדעת אילו קבוצות ייחפשו מאמנים, אבל די ברור שבארסה ומכבי יהיו כנראה השמות
הכי גדולים שם.
השאלה המעניינת כאן היא הפגיעה במותג, ועד כמה זה ישפיע על זהות המאמן.

אם נניח לרגע שבלאט, ברצוקאס וטרנקיירי הם השמות הבולטים שיהיו פנויים בקיץ, אז אם אחד מהם יגיע, נוכל להגיד, שמה שקרה בשנתיים האחרונות, לא יצר פגיעה קריטית במועדון, כי הנה - עובדה. מאמן אירופאי בכיר, מגיע לכאן, בשביל לנסות לשקם את הכשלונות המקצועיים.
אם זה יהיה שם אחר, שאיננו שם בכיר (כמו קזלאוסקס נניח) או אם זה יהיה מאמן ישראלי, אז נוכל להגיד, שהתהליך והריקבון נמצא בעיצונו, ושאין שום סרט שאנחנו יוצאים מזה בלי מזל גדול.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שועל » 18 מרץ 2017, 01:00

jol9 כתב:האמת שאם כבר יש דיון מעניין שאפשר לנהל עכשיו לגבי העונה הבאה, זה הדיון על זהות המאמן.

השמות בשוק מוכרים. קשה לדעת אילו קבוצות ייחפשו מאמנים, אבל די ברור שבארסה ומכבי יהיו כנראה השמות
הכי גדולים שם.

אם נניח לרגע שבלאט, ברצוקאס וטרנקיירי הם השמות הבולטים שיהיו פנויים בקיץ, אז אם אחד מהם יגיע, נוכל להגיד, שמה שקרה בשנתיים האחרונות, לא יצר פגיעה קריטית במועדון, כי הנה - עובדה. מאמן אירופאי בכיר, מגיע לכאן, בשביל לנסות לשקם את הכשלונות המקצועיים.
אם זה יהיה שם אחר, שאיננו שם בכיר (כמו קזלאוסקס נניח) או אם זה יהיה מאמן ישראלי, אז נוכל להגיד, שהתהליך והריקבון נמצא בעיצונו, ושאין שום סרט שאנחנו יוצאים מזה בלי מזל גדול.

לא חושב האמת. זה לא שיש למאמנים הבכירים באירופה יותר מידיי אופציות, הם יכולים לחתום כמו בלאט אצל אחת האורחות ביורוליג, אבל זה אומר לחפש משרה שוב בעונה לאחר מכן.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי jol9 » 18 מרץ 2017, 01:07

שועל כתב:
jol9 כתב:האמת שאם כבר יש דיון מעניין שאפשר לנהל עכשיו לגבי העונה הבאה, זה הדיון על זהות המאמן.

הכי גדולים שם.

לא חושב האמת. זה לא שיש למאמנים הבכירים באירופה יותר מידיי אופציות, הם יכולים לחתום כמו בלאט אצל אחת האורחות ביורוליג, אבל זה אומר לחפש משרה שוב בעונה לאחר מכן.

אנחנו מדברים סה"כ על שלושה מאמנים בכירים.
מכבי זה שם גדול, אבל גם בית קברות גדול. לא בטוח שהם לא יעדיפו לאמן בקזאן או באיזו עולה חדשה
ליורוליג, מאשר במכבי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שועל » 18 מרץ 2017, 01:10

לא נראה לי שקאזאן תהיה ביורוליג בעונה הבאה.
ואתה צודק, אם למרות הכל הם יעדיפו לחתום בקבוצה זמנית ולהמתין לקבוצה רצינית יותר שתתפנה זה אכן יאמר הרבה על מצבה של מכבי. אם הם יחליטו לחתום במכבי זה לא יאמר הרבה, כי שוב, האופציות כרגע לא רבות.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי felix_r » 18 מרץ 2017, 01:17

זהות הנציגה השניה של רוסיה ביורוליג תלויה בעיקר במזל. הקבוצה שלא תפגוש את צסקא עד הגמר בפליי-אופ של VTB, היא זו שתעפיל ליורוליג :)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 18 מרץ 2017, 01:25

שועל כתב:לא נראה לי שקאזאן תהיה ביורוליג בעונה הבאה.
ואתה צודק, אם למרות הכל הם יעדיפו לחתום בקבוצה זמנית ולהמתין לקבוצה רצינית יותר שתתפנה זה אכן יאמר הרבה על מצבה של מכבי. אם הם יחליטו לחתום במכבי זה לא יאמר הרבה, כי שוב, האופציות כרגע לא רבות.

לא יודע... משום מה יש לי תחושה שזה יהיה או שאראס, או איזשהו מאמן ישראלי, או סוג של גרסה חדשה לז'אן טבק/בגצקיס.

אמנם, אם אכן התקבלה ההחלטה לא להחתים שחקנים עכשיו, אלא לחכות למאמן, זה מעלה את הסיכויים למאמן בכיר להגיע, אבל עדיין אני מתקשה לראות את בלאט חוזר לקן הצרעות הזה ובטח לא את טרנקיירי וברצוקאס מגיעים בשביל
שאבי ודני יחתימו להם שחקנים על הראש, ושמעון ודייויד יתערבו להם בניהול המשחק על הקווים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 18 מרץ 2017, 01:53

jol9 כתב:אם נניח לרגע שבלאט, ברצוקאס וטרנקיירי הם השמות הבולטים שיהיו פנויים בקיץ, אז אם אחד מהם יגיע, נוכל להגיד, שמה שקרה בשנתיים האחרונות, לא יצר פגיעה קריטית במועדון, כי הנה - עובדה. מאמן אירופאי בכיר, מגיע לכאן, בשביל לנסות לשקם את הכשלונות המקצועיים.

זה בדיוק מה שמצחיק. להניח בכל כך הרבה ביטחון שהחבר'ה האלו יהיו פנויים במקביל בקיץ (או זמינים למכבי "פדרמן" ת"א), למרות שיש להם חוזה גדול לעונה הבאה... אני עדיין לא שם. אני יכול לראות אותם בסיטואציה מסוימת נפרדים מקבוצותיהם (אם כי נדמה לי שלא כל ההשערות שרצות פה יתממשו), אבל צריך לקרות כל כך הרבה כדי שאחד מהם יגיע לפה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי אחדשיודע » 18 מרץ 2017, 01:54

felix_r כתב:זהות הנציגה השניה של רוסיה ביורוליג תלויה בעיקר במזל. הקבוצה שלא תפגוש את צסקא עד הגמר בפליי-אופ של VTB, היא זו שתעפיל ליורוליג :)

מזל בשילוב יכולת. לסיים 2 או 3 בטבלה ולצלוח את הפלייאוף.
אחדשיודע

הודעהעל ידי felix_r » 18 מרץ 2017, 02:51

אחדשיודע כתב:
felix_r כתב:זהות הנציגה השניה של רוסיה ביורוליג תלויה בעיקר במזל. הקבוצה שלא תפגוש את צסקא עד הגמר בפליי-אופ של VTB, היא זו שתעפיל ליורוליג :)

כמובן. אתה זוכר איך ניז'ני נכנסה ליורוליג?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 18 מרץ 2017, 08:49

jol9 כתב:אנחנו מדברים סה"כ על שלושה מאמנים בכירים.
מכבי זה שם גדול, אבל גם בית קברות גדול. לא בטוח שהם לא יעדיפו לאמן בקזאן או באיזו עולה חדשה
ליורוליג, מאשר במכבי.

אני חושב שהסיכוי שבלאט יגיע הוא קטן בגלל ענייני שכר ומיסים. ברצוקאס לא נראה לי סביר כי הוא ייבקש שליטה מלאה על הסגל.

זה משאיר את טרינקיירי (שבשבילו מכבי זו בכל זאת הזדמנות) וכמובן את שאראס שיהיה הכי זול, הכי גימיקי ולכן הכי סביר שיגיע.
roy1000

הודעהעל ידי אחדשיודע » 18 מרץ 2017, 10:24

felix_r כתב:
אחדשיודע כתב:

כמובן. אתה זוכר איך ניז'ני נכנסה ליורוליג?

ב-13/14 הם עלו לגמר ה-VTB, לא?
אאל"ט עדיין שיחקו בעונה הזאת בפורמט של 2 בתים.
אחדשיודע

הודעהעל ידי jol9 » 18 מרץ 2017, 10:54

roy1000 כתב:
jol9 כתב:אנחנו מדברים סה"כ על שלושה מאמנים בכירים.
ליורוליג, מאשר במכבי.

אני חושב שהסיכוי שבלאט יגיע הוא קטן בגלל ענייני שכר ומיסים. ברצוקאס לא נראה לי סביר כי הוא ייבקש שליטה מלאה על הסגל.

זה משאיר את טרינקיירי (שבשבילו מכבי זו בכל זאת הזדמנות) וכמובן את שאראס שיהיה הכי זול, הכי גימיקי ולכן הכי סביר שיגיע.

מסכים אם כי אני חושב שגם טרנקיירי ידרוש שליטה מלאה בסגל ובצדק.

זאת אומרת, אני מתאר לעצמי שכל אחד מהם יסכים לעבוד עם ניקולה לצורך העניין, אבל אין סיכוי שהם יקבלו החתמות של שמעון ופדרמן מאחורי גבם.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 18 מרץ 2017, 11:55

אני חושב שטרינקיירי לא במצב לבוא בדרישות אחרי העונה הזו. הוא ייקח מה שיתנו לו.

עדיין, אם הייתי צריך לנחש, זה יהיה שאראס.
roy1000

הודעהעל ידי arel123 » 18 מרץ 2017, 11:56

roy1000 כתב:אני חושב שטרינקיירי לא במצב לבוא בדרישות אחרי העונה הזו. הוא ייקח מה שיתנו לו.

עדיין, אם הייתי צריך לנחש, זה יהיה שאראס.

גם לדעתי מי שיבוא בסוף יהיה שאראס
4.10 נכנס להיכל המכבים !

תמונה
סמל אישי של המשתמש
arel123

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־14 אורחים