המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:שרמדיני היום עם משחק של 14+8 מול הקו הקידמי האימתני של בארסה.. הנדריקס מישהו?
jol9 כתב:MTA2311 כתב:שרמדיני היום עם משחק של 14+8 מול הקו הקידמי האימתני של בארסה.. הנדריקס מישהו?
הנדריקס בהצלבה.
MTA2311 כתב:שרמדיני היום עם משחק של 14+8 מול הקו הקידמי האימתני של בארסה.. הנדריקס מישהו?
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:שרמדיני היום עם משחק של 14+8 מול הקו הקידמי האימתני של בארסה.. הנדריקס מישהו?
הנדריקס בהצלבה.
חוכמה גדולה.. אני בטוח שהנדריקס היה מוביל את קאנטו להצלבה.
yzafrir כתב:MTA2311 כתב:שרמדיני היום עם משחק של 14+8 מול הקו הקידמי האימתני של בארסה.. הנדריקס מישהו?
אפשר לחשוב ששארמנדיני שחקן של שקל חצי שרק מחכה שמכבי תציע לו חוזה של 400K....הוא בכלל לא באותו רמת מחירים של הנדריקס כך שלחשוב עליו כמחליף להנדריקס במטרה לחסוך כסף לרכז זה בדיחה...
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:שרמדיני היום עם משחק של 14+8 מול הקו הקידמי האימתני של בארסה.. הנדריקס מישהו?
הנדריקס בהצלבה.
הנדריקס נותן טופ 16 של 11 נק', 8 רב' ו2.5 חסימות. אני באמת לא מבין את התלונות ואת הקנטרנות הזאת.
שרמדיני עדיין לא שיחק בקבוצה גדולה, ואי אפשר לדעת איך הוא יסתדר בה. הוא שחקן טוב מאוד אין ויכוח, אבל לא תמיד הדשא של השכן ירוק יותר.
שחף כתב:מה הנדריקס עשה בגמר בשנה שעברה?
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:שרמדיני היום עם משחק של 14+8 מול הקו הקידמי האימתני של בארסה.. הנדריקס מישהו?
הנדריקס בהצלבה.
הנדריקס נותן טופ 16 של 11 נק', 8 רב' ו2.5 חסימות. אני באמת לא מבין את התלונות ואת הקנטרנות הזאת.
שרמדיני עדיין לא שיחק בקבוצה גדולה, ואי אפשר לדעת איך הוא יסתדר בה. הוא שחקן טוב מאוד אין ויכוח, אבל לא תמיד הדשא של השכן ירוק יותר.
ועדיין, הוא לא מצליח לשמור על סנטרים ביורוליג.. גם בינוניים
ליאב, שוב הדוגמאות המוקצנות האלה? מיותר..
yzafrir כתב:שרמאנדיני מבחינת רמות מחיר הוא יותר מחליף לסופו מאשר להנדריקס אם לא הבנת למה אני מתכוון....
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־49 אורחים