המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שועל כתב:היא מתחממת כי מישהו חזר והתחמש ומעוניין לחמם אותה.
jol9 כתב:שועל כתב:היא מתחממת כי מישהו חזר והתחמש ומעוניין לחמם אותה.
כן, אני מתאר לעצמי שהיא לא מתחממת מעצמה. זה תמיד בגלל שמישהו רוצה.
שועל כתב:jol9 כתב:שועל כתב:היא מתחממת כי מישהו חזר והתחמש ומעוניין לחמם אותה.
כן, אני מתאר לעצמי שהיא לא מתחממת מעצמה. זה תמיד בגלל שמישהו רוצה.
לא, יש כאלה שמכנים את זה ''ארגונים סוררים'' ומסבירים עד כמה החמאס רציונלי ולא מעוניין לחמם את הגזרה.
MTA2311 כתב:נפלו 4 רקטות בשטח ישראל בחודשיים האחרונים. אם זאת נחשבת הסלמה, שמביאה אנשים להכין וסטים, כנראה שהמצב שלנו לא רע בכלל.
חמאס כמובן לא מעוניין בשום עימות כרגע. עזה עדיין רחוקה משיקום, איראן עדיין לא העבירה כספים משמעותיים ויש המון אינטריגות בצמרת הארגון. גם בצוק איתן חמאס לא רצה לצאת לעימות, אבל בגלל מדיניות גרועה של שני הצדדים זה נגמר כמו שזה נגמר.
אני יודע שהפופוליזם חזק מחלק מהאנשים פה, ושזה שאין להם חצי מושג בנושא המדובר לא ימנע מהם לזיין עליו את השכל בבטחון רב, אבל חשוב להציג גם את הצד הנכון פה. אנחנו לא רוצים שאנשים יתבלבו סתם מבטחון סרק.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:נפלו 4 רקטות בשטח ישראל בחודשיים האחרונים. אם זאת נחשבת הסלמה, שמביאה אנשים להכין וסטים, כנראה שהמצב שלנו לא רע בכלל.
חמאס כמובן לא מעוניין בשום עימות כרגע. עזה עדיין רחוקה משיקום, איראן עדיין לא העבירה כספים משמעותיים ויש המון אינטריגות בצמרת הארגון. גם בצוק איתן חמאס לא רצה לצאת לעימות, אבל בגלל מדיניות גרועה של שני הצדדים זה נגמר כמו שזה נגמר.
אני יודע שהפופוליזם חזק מחלק מהאנשים פה, ושזה שאין להם חצי מושג בנושא המדובר לא ימנע מהם לזיין עליו את השכל בבטחון רב, אבל חשוב להציג גם את הצד הנכון פה. אנחנו לא רוצים שאנשים יתבלבו סתם מבטחון סרק.
מסכים עם כל מה שאמרת, רק שאפשר להגיד שנפלו 4 רקטות בחודשיים, לעומת שקט די מוחלט שהיה כאן משהו כמו שנתיים.
אבל צריכים גם לזכור עוד דבר - מספיק חיסול אחד טוב של צה"ל, או חלילה פגיעה מדוייקת של רקטה, בשביל שתהיה כאן מלחמה.
MTA2311 כתב:אלוהים, מאיפה הבטחון הזה? הרי אין לך מושג. מילא כדורסל, שם הציפיות ממך נמוכות מאוד, אבל גם פה?
"חמאס השתקם ומרגיש מספיק חזק בשביל עימות". ואיך כבודו יודע את זה? אני בטוח שקהיליית המודיעין הישראלית תשמח שתחלוק איתה את המקורות שלך.
ותקשיב טוב גבר, אני מכיר אותם יותר טוב ממה שאתה מכיר את אמא שלך. את השפה, את התרבות, את המניעים. נאיביות מערבית זה אדם שלא יודע מילה בערבית, לא קרא מעולם פסוק בקוראן, לא קורא תקשורת ערבית על בסיס יומי ומתיימר לקבוע עובדות בשטח בלי בדל של הסתייגות.
השתדלתי להתעלם מקיומך לאחרונה, אבל זה נפסק. כל שטות שתצא לך מהפה (לא חסר כאלה ב"ה), ואני שם.
MTA2311 כתב:איש טיפש, מאוס ופרובוקטור בשקל, היותך לא בקיא בשום תחום זו לא הפתעה עבור אף אחד שקורא פה על בסיס יומי. מהשנייה הראשונה שלך פה זגזגת בין עמדות שונות, תוך נסיון מתמיד להתגרות ולהלהיט את הרוחות.
אני מציע שתשמור על עצמך, ואל תדאג לאגרסיות שלי. מאז רועי מרום לא היה כאן אדם שהצליח להכניס את עצמו לכל כך הרבה עימותים כמוך. מילא איתי, שיש לי פיוז קצר עם טיפשים, אבל יוני, רוי, אחשיודע והרשימה נמשכת. לי אין ספק שאתה נהנה מזה.
תמשיך לכתוב שטויות בבטחון מוחלט (ההגדרה להתנשאות, אגב) ואני אהיה פה בשביל להעמיד דברים על דיוקם. המשך יום נעים.
roy1000 כתב:מה הסיפור עם התקיפה בסוריה בשבוע שעבר? החץ הרי לא אמור ליירט טילי נ"מ. הסורים ירו סקאד על ישרא?
felix_r כתב:roy1000 כתב:מה הסיפור עם התקיפה בסוריה בשבוע שעבר? החץ הרי לא אמור ליירט טילי נ"מ. הסורים ירו סקאד על ישרא?
לפי מה שהבנתי, זה היה טיל S200
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים