המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:שועל כתב:זה לא או ביבי או השמאל, לביבי אין מתחרים בליכוד בגלל שהוא מקבל תמיכה גדולה ולא ברורה בחלקה מהעם, אם הציבור ירצה אלטרנטיבה היא בהחלט יכולה לבוא מהליכוד עצמו או ממפלגה ימנית אחרת.
אני חושב שאתם קצת מפריזים כשאתם מתארים את ביבי כאוייב העם, גם אם לא במפורש (ולפעמים כן).
זה רחוק מאוד מהמציאות.
jol9 כתב:שועל כתב:זה לא או ביבי או השמאל, לביבי אין מתחרים בליכוד בגלל שהוא מקבל תמיכה גדולה ולא ברורה בחלקה מהעם, אם הציבור ירצה אלטרנטיבה היא בהחלט יכולה לבוא מהליכוד עצמו או ממפלגה ימנית אחרת.
אני חושב שאתם קצת מפריזים כשאתם מתארים את ביבי כאוייב העם, גם אם לא במפורש (ולפעמים כן).
זה רחוק מאוד מהמציאות.
שועל כתב:האמת שלדעתי לא היה קורה הרבה, למרות שאני כמובן לא אצביע להם.
ציפי ובוז'י זה לא זהבה גלאון או זוהיר בהלול, הם בסך הכל אנשים ציונים ופטריוטים, אז יתכן שהם היו פותחים במשא ומתן שכמו תמיד לא היה יוצא ממנו כלום, אבל מעבר לזה ההבדלים היו מינוריים אם בכלל. זה לא שביבי לא הכיר ב2 מדינות ולא הקפיא את הבנייה בהתנחלויות למעשה למשך תקופות מאוד ארוכות.
שועל כתב:האמת שלדעתי לא היה קורה הרבה, למרות שאני כמובן לא אצביע להם.
ציפי ובוז'י זה לא זהבה גלאון או זוהיר בהלול, הם בסך הכל אנשים ציונים ופטריוטים, אז יתכן שהם היו פותחים במשא ומתן שכמו תמיד לא היה יוצא ממנו כלום, אבל מעבר לזה ההבדלים היו מינוריים אם בכלל. זה לא שביבי לא הכיר ב2 מדינות ולא הקפיא את הבנייה בהתנחלויות למעשה למשך תקופות מאוד ארוכות.
rc4991 כתב:שועל כתב:האמת שלדעתי לא היה קורה הרבה, למרות שאני כמובן לא אצביע להם.
הם כנראה היו פותחים במו"מ עם תנאים מוקדמים של שחרור מחבלים וכדומה
הם היו מתקפלים בקלות ללחץ בינלאומי (זוכר עדיין תכובות הזויות של בוז'י לשאלות פשוטות וברורות על המצב הביטחוני)
ואני לא רוצה לדמייין מלחמה שהם מנהלים
jol9 כתב:שועל כתב:האמת שלדעתי לא היה קורה הרבה, למרות שאני כמובן לא אצביע להם.
אני חושב שמו"מ שלא יוצא ממנו כלום, זה דבר מאוד גרוע, שמוביל לרוב לסבב לחימה.
תוסיף לזה את העניין שבוז'י נתפס כאדם חלש ולא סמכותי, ותקבל מתכון כמעט בטוח לסבב לחימה.
בנוסף, הוא גם אמר שישראל צריכה לקלוט פליטים סורים. זה לא משהו שאדם שרוצה להיות ראש ממשלה
יכול להגיד.
rc4991 כתב:להצביע לעבודה זה לא פחות מלירות לעצמך ברגל
לא רוצה לדמיין מה היה כאן עם בוז'י וציפי
shayD כתב:felix_r כתב:shayD כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:אני מכיר את מה שאתם אומרים ומבין את זה. כבר אמרתי, שאם על זה הוא מפזר ממשלה ימנית (טובה לדעתי), אני אתקשה להצביע עבורו.
אז תעשה יותר גרוע ותצביע לליברמן או בנט. מה זה משנה?
לצערנו צריך להתחלף עוד דור על מנת שביבי לא יזכה שוב בבחירות.
ההורים שלי ורוב הדור שלהם מהפריפרייה לא מסוגלים להצביע ' מערך' ועדיין חיים על הזכרונות מבגין.
מקווה מאוד שזה ישתנה.
לצערנו? דבר בשם עצמך.
ההורים שלך מבינים מה ההבדל בין הדיבורים היפים של השמאל לביו המציאות. אתה עוד לא. אולי כשתתבדר, תבין.
זו בדיוק הבעיה שלי עם מצביעי ליכוד קיצוניים כמוך.
אתה חושב על הכל רק בשמאל וימין, מישהו הגדיר לך 2 צורות לחשוב ואתה לא מסוגל אחרת.
אתה לא חושב חביבי, פתח את הראש. אני לא שמאלן ולא פחות ציוני ואוהב הארץ ממך.
אני גדל בדור שלמרות שאהיה מהנדס אתקשה מאוד לרכוש דירה אם בכלל ובמדינה שאיבדה את המוסר החברתי שלה לציניות קפיטליסטית חזירית.
כולם עוטפים את עצמם בגדר מחשבתית ולא מעניין להם את קצה איבר המין מה קורה עם השכן שלהם או טיפת חמלה על החברה המוחלשת בארץ באיזה מודל אמריקני מושתן.
שועל כתב:rc4991 כתב:שועל כתב:האמת שלדעתי לא היה קורה הרבה, למרות שאני כמובן לא אצביע להם.
הם כנראה היו פותחים במו"מ עם תנאים מוקדמים של שחרור מחבלים וכדומה
הם היו מתקפלים בקלות ללחץ בינלאומי (זוכר עדיין תכובות הזויות של בוז'י לשאלות פשוטות וברורות על המצב הביטחוני)
ואני לא רוצה לדמייין מלחמה שהם מנהלים
להזכירך, ביבי שחרר מחבלים בעסקת שליט וגם כמה פעמים כמחווה לאבו מאזן (ב2013 כמדומני).
לעומת ניהול המלחמות עם כפפות המשי שנתניהו ניהל אני לא חושב שזה יכל להיות גרוע יותר.
יכול להיות שהם לא היו מתעקשים על כמה מהתנאים המקדימים שנתניהו מבקש, אבל זה בין כך לא היה מוביל לשום מקום, כבר יש לנו ניסיון מהעבר שבו הציעו להם הכל והם סירבו, וגם טכנית הסכם שלום הלכה למעשה הוא מאוד מסובך מלא מעט היבטים.
ביבי אומן בתקשורת המונים, הוא הצליח לתייג את בוז'י וציפי כשמאלנים הזויים אויבי העם, אני חושב שגם אתה מושפע מזה ואני חושב שזה רחוק מאוד מהמציאות.
roy1000 כתב:rc4991 כתב:להצביע לעבודה זה לא פחות מלירות לעצמך ברגל
היה פחות או יותר אותו דבר רק עם קצת פחות גועל נפש.
rc4991 כתב:roy1000 כתב:rc4991 כתב:להצביע לעבודה זה לא פחות מלירות לעצמך ברגל
היה פחות או יותר אותו דבר רק עם קצת פחות גועל נפש.
ואולי גם הרבה יותר הרוגים עתידיים
shayD כתב:מעניין אותי איך אתם תומכי נתניהו מתייחסים ל'קפץ לי הגן המזרחי' של נתניהו.
או שאתם מעדיפים להתעלם?
מה עם אחים? לוחמים? התגלה במלוא גזענותו.
shayD כתב:אה אוקי,אז זה בסדר נכון? סליחה.
shayD כתב:אדיוט.
shayD כתב:ולגבי ה'תמיכה' שלי, אין מפלגה כרגע ששווה את הקול שלי לכן אני לא תומך באף אחת.
shayD כתב:אתה מבין? אני אשכרה מפעיל את המוח וחושב מה טוב ומה רע.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים