yanay21 כתב:לא כל מי שלא אוהב את ביבי הוא שמאלני. דווקא מי שימני אידיאולוגי צריך לסלוד ממנו מאוד. אבל היום, כל מי שלא מסכים עם האידיאולוגיה השלטת הוא שמאלני. או סמולני. או בוגד.

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:לא כל מי שלא אוהב את ביבי הוא שמאלני. דווקא מי שימני אידיאולוגי צריך לסלוד ממנו מאוד. אבל היום, כל מי שלא מסכים עם האידיאולוגיה השלטת הוא שמאלני. או סמולני. או בוגד.
felix_r כתב:yanay21 כתב:לא כל מי שלא אוהב את ביבי הוא שמאלני. דווקא מי שימני אידיאולוגי צריך לסלוד ממנו מאוד. אבל היום, כל מי שלא מסכים עם האידיאולוגיה השלטת הוא שמאלני. או סמולני. או בוגד.
שכחת עוד דבר. יש ימין מדיני ויש ימין כלכלי.
לדעתי, הליכוד הוא לא ימין מדיני של ממש, הוא הרבה יותר ימין כלכלי מאשר ימין מדיני. אני מצביע לביבי כי אני ימין מדיני מתון וימין כלכלי מתון (לפחות ככה אני חושב על עצמי). כמובן שאין מישהוא שחושב ב 100% את מה שאני חושב, אבל לטעמי ביבי יותר קרוב לדעותי משאר המועמדים.
האם זה אומר שאני מסכים עם כל דבר שהוא עושה? לא. האם אני מסכים עם כל החלטתו? ממש לא תמיד. אבל בכל מקרה אני לא רואה מישהו שמתאים לי יותר
yanay21 כתב:felix_r כתב:yanay21 כתב:לא כל מי שלא אוהב את ביבי הוא שמאלני. דווקא מי שימני אידיאולוגי צריך לסלוד ממנו מאוד. אבל היום, כל מי שלא מסכים עם האידיאולוגיה השלטת הוא שמאלני. או סמולני. או בוגד.
לדעתי, הליכוד הוא לא ימין מדיני של ממש, הוא הרבה יותר ימין כלכלי מאשר ימין מדיני. אני מצביע לביבי כי אני ימין מדיני מתון וימין כלכלי מתון (לפחות ככה אני חושב על עצמי). כמובן שאין מישהוא שחושב ב 100% את מה שאני חושב, אבל לטעמי ביבי יותר קרוב לדעותי משאר המועמדים.
האם זה אומר שאני מסכים עם כל דבר שהוא עושה? לא. האם אני מסכים עם כל החלטתו? ממש לא תמיד. אבל בכל מקרה אני לא רואה מישהו שמתאים לי יותר
זה לא סותר את מה שכתבתי. זה ששי לא בעד ביבי לא הופך אותו לשמאלני. יתרה מזאת, גם אם הוא היה שמאלני(ממליץ לך להציץ בתמונת הפרופיל המאוד שמאלנית שלו), זו אידיאולוגיה לגיטימית, למרות שאתה בוודאי תטען אחרת. ואם כבר הזכרת את העניין של גרבוז, יש הבדל עצום בין אדם אחד שתומך במפלגה הזו, גם אם הוא קצת ידוע, לבין ראש ממשלה, ראש מפלגה, ש"קופץ לו" הגן המזרחי.
אתה רשאי להצביע לביבי, זה לגיטימי. אבל להגיד שכל מי שנגדו בהכרח טועה, זו פשוט טעות בפני עצמה. אני לא מכיר את שי ברמה האישית, אבל ממה שיצא לי לקרוא, הוא לא אידיוט. זה שההורים שלו מצביעים ביבי והוא לא, לא אומר שהם טועים ושהוא צריך להתבגר. זה זלזול באינטיליגנציה של הבן אדם, וזה לא במקום בכלל.
לצערנו צריך להתחלף עוד דור על מנת שביבי לא יזכה שוב בבחירות.
ההורים שלי ורוב הדור שלהם מהפריפרייה לא מסוגלים להצביע ' מערך' ועדיין חיים על הזכרונות מבגין.
מקווה מאוד שזה ישתנה.
שועל כתב:ברור, כי כלכלה קפיטלסיטית זה אומר לתת לחרדים תקציבים שהם לא קיבלו מקום המדינה, ולהנציח עוני, בורות, וחושך מחשבתי.
felix_r כתב:yanay21 כתב:felix_r כתב:yanay21 כתב:לא כל מי שלא אוהב את ביבי הוא שמאלני. דווקא מי שימני אידיאולוגי צריך לסלוד ממנו מאוד. אבל היום, כל מי שלא מסכים עם האידיאולוגיה השלטת הוא שמאלני. או סמולני. או בוגד.
זה לא סותר את מה שכתבתי. זה ששי לא בעד ביבי לא הופך אותו לשמאלני. יתרה מזאת, גם אם הוא היה שמאלני(ממליץ לך להציץ בתמונת הפרופיל המאוד שמאלנית שלו), זו אידיאולוגיה לגיטימית, למרות שאתה בוודאי תטען אחרת. ואם כבר הזכרת את העניין של גרבוז, יש הבדל עצום בין אדם אחד שתומך במפלגה הזו, גם אם הוא קצת ידוע, לבין ראש ממשלה, ראש מפלגה, ש"קופץ לו" הגן המזרחי.
אתה רשאי להצביע לביבי, זה לגיטימי. אבל להגיד שכל מי שנגדו בהכרח טועה, זו פשוט טעות בפני עצמה. אני לא מכיר את שי ברמה האישית, אבל ממה שיצא לי לקרוא, הוא לא אידיוט. זה שההורים שלו מצביעים ביבי והוא לא, לא אומר שהם טועים ושהוא צריך להתבגר. זה זלזול באינטיליגנציה של הבן אדם, וזה לא במקום בכלל.
אני חושב שפיספסת את הפוסט הזה של שי. הוא גם מכליל בצורה מתנשאת, גם מזלזל באינטלגנציה של אנשים (כולל הוריו), וגם רחוק מאוד מלהבין באמת את הסיבה האישית לכך שכל אדם ואדם עושה את הבחירה שלו.לצערנו צריך להתחלף עוד דור על מנת שביבי לא יזכה שוב בבחירות.
ההורים שלי ורוב הדור שלהם מהפריפרייה לא מסוגלים להצביע ' מערך' ועדיין חיים על הזכרונות מבגין.
מקווה מאוד שזה ישתנה.
אז אם בחרת להתלונן על זה שבהכללה קוראים "שמאלן" לכל מי ששונא את בביבי, כדאי גם להפסיק לעשות הכללות של כל האנשים שכן בחרו בו.
נ.ב. בבקשה תפסיק לנחש מה אני בודאי אטען. זה מה ששנוא כל כך אצל השמאלנים. אתם תמיד חושבים שאתם יודעים הכל הכי טוב. אתם אף פעם לא מתעניינים לדעת מה בן אדם חושב, כי הרי אתם יודעים מה יש לו להגיד בלי לשאול אותו.
felix_r כתב:שועל כתב:ברור, כי כלכלה קפיטלסיטית זה אומר לתת לחרדים תקציבים שהם לא קיבלו מקום המדינה, ולהנציח עוני, בורות, וחושך מחשבתי.
אתה מתבלבל. זה נקרא קואליציה בשיטה הדמוקרטית.
גם ממשלות השמאל לדורותיהן נתנו תקציבים לחרדים.
אם אתה מבוגר מספיק (יש פה מלא ילדים בפורום), בודאי אתה זוכר איך אהוד ברק ניצח בבחירות כי הבטיח לא ללכת עם ש"ס, אבל צירף את ש"ס לקואליציה יום אחרי שנבחר...
yanay21 כתב:felix_r כתב:yanay21 כתב:felix_r כתב:yanay21 כתב:לא כל מי שלא אוהב את ביבי הוא שמאלני. דווקא מי שימני אידיאולוגי צריך לסלוד ממנו מאוד. אבל היום, כל מי שלא מסכים עם האידיאולוגיה השלטת הוא שמאלני. או סמולני. או בוגד.
אני חושב שפיספסת את הפוסט הזה של שי. הוא גם מכליל בצורה מתנשאת, גם מזלזל באינטלגנציה של אנשים (כולל הוריו), וגם רחוק מאוד מלהבין באמת את הסיבה האישית לכך שכל אדם ואדם עושה את הבחירה שלו.לצערנו צריך להתחלף עוד דור על מנת שביבי לא יזכה שוב בבחירות.
מקווה מאוד שזה ישתנה.
אז אם בחרת להתלונן על זה שבהכללה קוראים "שמאלן" לכל מי ששונא את בביבי, כדאי גם להפסיק לעשות הכללות של כל האנשים שכן בחרו בו.
נ.ב. בבקשה תפסיק לנחש מה אני בודאי אטען. זה מה ששנוא כל כך אצל השמאלנים. אתם תמיד חושבים שאתם יודעים הכל הכי טוב. אתם אף פעם לא מתעניינים לדעת מה בן אדם חושב, כי הרי אתם יודעים מה יש לו להגיד בלי לשאול אותו.
קודם כל, ההנחה הזו מתבססת על לא מעט הודעות שאתה מפזר בפורום, זה לא שזו פעם ראשונה שאתה כותב על פוליטיקה.
"כדאי גם להפסיק לעשות הכללות"
"זה מה ששנוא כל כך אצל השמאלנים"
אתה יודע מה אומרים על בית מזכוכית ואבנים.
טוב, הודעה אחרונה וזהו, כי לא נראה שיש בזה הרבה טעם.
לכל בן אדם יש סיבה אישית, אבל זה לא אומר שאי אפשר לאגד את הסיבות האישיות האלו למשהו קולקטיבי. שי לא מדבר על ההורים שלו כשני אנשים נפרדים מהעולם, אלא כחלק מדור שגדל בפריפריה, דור שברובו היה מזרחי ועני. חלק מהתודעה הקולקטיבית שלהם, בצדק, שמה המון אשמה על מפא"י ההיסטורית, וכתוצאה מזאת על כל הגלגולים המודרניים שלה עד ימינו אנו. זה נכון גם בגדרה, ברחובות, באשקלון, באשדוד, בבאר שבע ובאינספור מקומות. הוא לא מזלזל באינטיליגנציה של אף אחד, הוא מצביע, ומצביע נכון, על תודעה משותפת שיש לאנשים. כמו שרוב האנשים בקיבוצים ישרפו את חדר האוכל(אם הוא עוד עומד) ולא ישימו מח"ל בקלפי.
לפריפריה יש בעיה עם השמאל, ולא, היא לא אידיאולוגית נטו. זה לא הופך את המצביעים שם למטומטמים, ולא אומר שמי שמצביע על הבעיה הזו מזלזל בהם. לכולם יש תודעה משותפת כלשהי, גם לאנשים הכי אינטיליגנטיים והכי אינדיבידואליים.
אחלה ערב שיהיה.
roy1000 כתב:yanay21 כתב:לא כל מי שלא אוהב את ביבי הוא שמאלני. דווקא מי שימני אידיאולוגי צריך לסלוד ממנו מאוד. אבל היום, כל מי שלא מסכים עם האידיאולוגיה השלטת הוא שמאלני. או סמולני. או בוגד.
ביבי זה לא שמאל ולא ימין. ביבי זה כת והמצביעים שלו מעריצים אותו כמו מנהיג של כת.
אין פה שום הגיון. הרי מדובר בראש הממשלה שבנה הכי פחות בהתנחלויות ב- 40 השנים האחרונות. אז איפה ה"ימניות" פה? מדובר על ראש הממשלה שהכי דפק את תושבי הפריפריה והם מצביעים לו בהמוניהם.
ביבי זה לחלוטין כת. ההצבעה לביבי לא תלויה בכלל במה שהוא עושה או אומר. אין מאחורי זה שום אידיאולוגיה או מחשבה.
roy1000 כתב:yanay21 כתב:לא כל מי שלא אוהב את ביבי הוא שמאלני. דווקא מי שימני אידיאולוגי צריך לסלוד ממנו מאוד. אבל היום, כל מי שלא מסכים עם האידיאולוגיה השלטת הוא שמאלני. או סמולני. או בוגד.
ביבי זה לא שמאל ולא ימין. ביבי זה כת והמצביעים שלו מעריצים אותו כמו מנהיג של כת.
אין פה שום הגיון. הרי מדובר בראש הממשלה שבנה הכי פחות בהתנחלויות ב- 40 השנים האחרונות. אז איפה ה"ימניות" פה? מדובר על ראש הממשלה שהכי דפק את תושבי הפריפריה והם מצביעים לו בהמוניהם.
ביבי זה לחלוטין כת. ההצבעה לביבי לא תלויה בכלל במה שהוא עושה או אומר. אין מאחורי זה שום אידיאולוגיה או מחשבה.
felix_r כתב:רוי, אישתך כבר הודיעה לך שאין סקס בחודש הקרוב?
roy1000 כתב:felix_r כתב:רוי, אישתך כבר הודיעה לך שאין סקס בחודש הקרוב?
אישתי הצביעה לכחלון.
Holiday_Armadillo כתב:למה אתה אומר את זה? אני לא רואה שמועות רצות
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־8 אורחים