המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
איתי-שגב כתב:הידיעה בהארץ נמחקה. מוזר.
שמואל1 כתב:מאיר איינשטיין הלך לעולמו
jol9 כתב:שמואל1 כתב:מאיר איינשטיין הלך לעולמו
יש לינק?
שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:מאיר איינשטיין הלך לעולמו
יש לינק?
רון קופמן הודיע ביציע העיתונות לאחר שיחה עם המשפחה.
כעת זה מתחיל להתפרסם אט אט בכל האתרים.
Holiday_Armadillo כתב:שימו לב שאתרי חדשות שהם לא נטו ספורט שמו את זה ככותרת ראשית אבל וואן, שהוא כביכול אתר ספורט החליט להשאיר כתבה עלובה על זה שזהבי אמר ששחקן מסויים בינוני ככותרת ראשית, כי זה יותר juicy
אתר עלוב ומגעיל
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שימו לב שאתרי חדשות שהם לא נטו ספורט שמו את זה ככותרת ראשית אבל וואן, שהוא כביכול אתר ספורט החליט להשאיר כתבה עלובה על זה שזהבי אמר ששחקן מסויים בינוני ככותרת ראשית, כי זה יותר juicy
אתר עלוב ומגעיל
יותר מזה, חצי ממהדורת החדשות של הבוקר עוסקת במאיר איינשטיין... זה באמת כ"כ קשה?
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שימו לב שאתרי חדשות שהם לא נטו ספורט שמו את זה ככותרת ראשית אבל וואן, שהוא כביכול אתר ספורט החליט להשאיר כתבה עלובה על זה שזהבי אמר ששחקן מסויים בינוני ככותרת ראשית, כי זה יותר juicy
אתר עלוב ומגעיל
יותר מזה, חצי ממהדורת החדשות של הבוקר עוסקת במאיר איינשטיין... זה באמת כ"כ קשה?
הם לא אתר ספורט, הם אתר רכילות
חשוב שאנשים לא ישכחו את זה
LIAV10 כתב:רק עכשיו גיליתי שמקומות שמוכרים חמץ בפסח משלמים קנס שהוביל אותי לגילוי יותר מזעזע, עסק שפתוח בשבת משלם קנס, לא ייאמן, להיות חילוני זה עבירה על החוק, איזו מדינה מגעילה, אנחנו מתקרבים בצעדי ענק ללהיות איראן, לא הייתי מודע לזה שפתחו פה סניף קטן של חוקי השריעה.
דברים כאלה עושים לי חשק לעזוב, קונסים אותך כי אתה חילוני.
LIAV10 כתב:רק עכשיו גיליתי שמקומות שמוכרים חמץ בפסח משלמים קנס שהוביל אותי לגילוי יותר מזעזע, עסק שפתוח בשבת משלם קנס, לא ייאמן, להיות חילוני זה עבירה על החוק, איזו מדינה מגעילה, אנחנו מתקרבים בצעדי ענק ללהיות איראן, לא הייתי מודע לזה שפתחו פה סניף קטן של חוקי השריעה.
felix_r כתב:LIAV10 כתב:רק עכשיו גיליתי שמקומות שמוכרים חמץ בפסח משלמים קנס שהוביל אותי לגילוי יותר מזעזע, עסק שפתוח בשבת משלם קנס, לא ייאמן, להיות חילוני זה עבירה על החוק, איזו מדינה מגעילה, אנחנו מתקרבים בצעדי ענק ללהיות איראן, לא הייתי מודע לזה שפתחו פה סניף קטן של חוקי השריעה.
איפה אתה גר? במאה שערים?
אצלנו חצי מהחנויות פתוחות בשבת, וכל 100 מטר בערך יש מעדניה רוסית שמוכרת חמץ
LIAV10 כתב:felix_r כתב:LIAV10 כתב:רק עכשיו גיליתי שמקומות שמוכרים חמץ בפסח משלמים קנס שהוביל אותי לגילוי יותר מזעזע, עסק שפתוח בשבת משלם קנס, לא ייאמן, להיות חילוני זה עבירה על החוק, איזו מדינה מגעילה, אנחנו מתקרבים בצעדי ענק ללהיות איראן, לא הייתי מודע לזה שפתחו פה סניף קטן של חוקי השריעה.
איפה אתה גר? במאה שערים?
אצלנו חצי מהחנויות פתוחות בשבת, וכל 100 מטר בערך יש מעדניה רוסית שמוכרת חמץ
לא הבנת את הנקודה, העסקים האלה מקבלים קנס על זה שהם פתוחים בשבת/מוכרים חמץ בפסח.
השלב הבא הוא קנסות לעסקים לא כשרים/עסקים ללא תעודת כשרות.
LIAV10 כתב:אתה כאילו מתעלם ממה שאני אומר, לא אמרתי שלא נותנים לחנויות למכור חמץ/לפתוח בשבת, אלא קונסים על זה וזה מה שמעצבן אותי.
אל תדאג לי, באיזור שלי 90% מהמקומות פתוחים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־3 אורחים