פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
26 פברואר 2012, 12:42
שחף כתב:Mta_atic כתב:שחף כתב:מי על הפנים? דומרקנט ששם 15 נקודות למשחק, או מאחיה שעשה אותו דבר בשנה שעברה ויותר טוב מסמית' בערך בכל אספקט של כדורסל? \
שניהם תחת חוזה (מכבי לא אוהבת לשלם באיאוט) בקבוצות שאין להן בעיה לשים כסף על השולחן.
התחת של מאחיה קופא במוסקבה על הספסל. לא נראה לי שיהיה לו בעיה לצאת משם מיוזמתו. דומרקנט סתם תקוע בחור כמו קאזאן.
אין לו אבל ממש סיבה לצאת משם. הוא מקבל של מיליון יורו לעונה, ואם קירילנקו חוזר לNBA, ובהתחשב בכך ששישקא לא נהיה צעיר מיום ליום, קשה לי לראות אותו רוצה לעזוב. בהחלט יכול להיות שהוא יקבל הזדמנות, ובלי קשר, הוא מקבל שם הרבה יותר כסף ממה שמכבי יכולה לתת לו
26 פברואר 2012, 12:50
שחף כתב:סמי מאחיה ודומרקנט אחלה שחקנים. לונצ'אר אולי על תקן מחליף. באטיסטה שיתרחק מפה.
יפה שאתה כ"כ מתנגד להנדריקס ולאליהו, אבל את לונצ'אר אתה קונה בכיף.
26 פברואר 2012, 12:52
שחף כתב:Mta_atic כתב:שחף כתב:מי על הפנים? דומרקנט ששם 15 נקודות למשחק, או מאחיה שעשה אותו דבר בשנה שעברה ויותר טוב מסמית' בערך בכל אספקט של כדורסל? \
שניהם תחת חוזה (מכבי לא אוהבת לשלם באיאוט) בקבוצות שאין להן בעיה לשים כסף על השולחן.
התחת של מאחיה קופא במוסקבה על הספסל. לא נראה לי שיהיה לו בעיה לצאת משם מיוזמתו. דומרקנט סתם תקוע בחור כמו קאזאן.
למה שתרצה להביא שחקן כמו דומרקאנט, שתכלס הוא שחקן די מוגבל, אם כי שוטר טוב, כשיש לך את לאנגפורד ביד.
לא עדיף למצות את כל הדרכים עם קית', ואם לא יוצא אז ללכת לכיוונים אחרים?
בכל מקרה לא הייתי הולך על דומרקאנט, אלא אם זה במקום סמית'
26 פברואר 2012, 12:58
איפה ראית שכתבתי שאני רוצה דומרקנט במקום לאנגפורד??? כתבתי שהוא תקוע בקאזאן ואולי ישמח לצאת משם גם עם חוזה פחות טוב מזה שיש לו כרגע כי זה חור מסריח. כמובן שלאנגפורד עדיף ומגוון ממנו. הוא אופציה טובה אם מכבי לא מצליחה להשאיר את קית'. כ-3, למרות הפיזיות שלו, אני חושב שבלאט יעדיף את מאחיה או סמול טבעי אחר.
26 פברואר 2012, 12:59
המאמן של צסקא כבר רצה לשחרר אותו אבל החליט כנראה לחכות לקיץ....סביר להניח שיהיה אפשר לקבל אותו במחיר הגיוני...לגבי דומרקאנט , הגיל שלו קצת מפריע לי...
לגבי שאר השמות לא נראה לי רלוונטי...
26 פברואר 2012, 13:00
שחף כתב:איפה ראית שכתבתי שאני רוצה דומרקנט במקום לאנגפורד??? כתבתי שהוא תקוע בקאזאן ואולי ישמח לצאת משם גם עם חוזה פחות טוב מזה שיש לו כרגע כי זה חור מסריח. כמובן שלאנגפורד עדיף ומגוון ממנו. הוא אופציה טובה אם מכבי לא מצליחה להשאיר את קית'. כ-3, למרות הפיזיות שלו, אני חושב שבלאט יעדיף את מאחיה או סמול טבעי אחר.
תקוע בקאזאן.. מי ישמע. קבוצה שהולכת להצלבה השנה, והוא מקבל שם הרבה הרבה יותר ממה שמכבי יכולה לתת לו. הוא גם לא ילד
אם מאחיה ישתחרר, אז הוא יכול ליהיות שם מעניין
26 פברואר 2012, 13:05
מה שבטוח מאחיה יגיע רעב בטרוף להוכיח את עצמו שוב...
26 פברואר 2012, 13:11
קאזאן זה מקום די מסריח לחיות בו.
26 פברואר 2012, 13:15
שחף כתב:קאזאן זה מקום די מסריח לחיות בו.
אבל לא כל אחד היה מוותר על כל כך הרבה כסף רק בשביל לעבור למכבי, וגם בטוח שקאזאן לא תרוץ למכור אותו, כי כסף לא חסר לה
בכל מקרה, אני גם לא רואה את מכבי משלמת להם בייאאוט, וגם שומרת על לאנגפורד, סופו, מאצ'בן, ומביאה רכז טוב. אם הוא יבוא, אני מניח שזה יהיה על חשבון לאנגפורד.
26 פברואר 2012, 14:39
דומרקאנט אולי קולע יפה בקאזאן אבל זה רק בגלל שהוא לוקח שם כל זריקה שהוא רוצה. בקבוצה רצינית זה לא ילך כל כך. להזכירכם, לפני שנתים דומרקאנט בשיא שלו היה מחליף בסיינה
26 פברואר 2012, 18:44
נו, נכניס את זה לפה: ארזאם לורבק אמור לשלם 56% מס בעונה הבאה אם נשאר בברצלונה. מילאנו כבר מתכננים עליו, ואני בדעה שעם כל הכבוד לסופו והנדריקס, הייתי הולך על האיש בלי למצמץ ע"ח עמדות אחרות(דהיינו במקום הנדריקס, סופו ומאצ'באן) במידה ויש אפשרות.
26 פברואר 2012, 18:46
שחף כתב:נו, נכניס את זה לפה: ארזאם לורבק אמור לשלם 56% מס בעונה הבאה אם נשאר בברצלונה. מילאנו כבר מתכננים עליו, ואני בדעה שעם כל הכבוד לסופו והנדריקס, הייתי הולך על האיש בלי למצמץ ע"ח עמדות אחרות(דהיינו במקום הנדריקס, סופו ומאצ'באן) במידה ויש אפשרות.
אתה מוציא שלושה שחקנים כמו סופו הנדריקס ומצ'באן בשביל להביא שחקן אחד? אני באמת לא יודעת מה להגיד על זה..
עם כל הכבוד ללורבק הוא לא איזה דוויט הווארד והוא לא שווה שלושה שחקנים..בטח ובטח שלא שלושת השחקנים האלה..
26 פברואר 2012, 18:51
תסתכלי על המספרים של לורבק ותראי בכמה דקות הוא עושה אותם. בנירמול ל-30 דקות(שזה כמות הדקות שהוא ישחק בקבוצה כמו מכבי) הוא עושה 17 נקודות ו-6 ריבאונדים למשחק. אין כמעט גבוהים באירופה שקולעים במספרים האלה, בטח שלא ביורוליג. שלא לדבר על זה שלורבק הוא שחקן שלם מאוד, פיק אנד רול, קליעה מכל הטווחים, הכי טכני באירופה, מוסר נהדר וכו'. אם יש הזדמנות להביא אותו צריך לקפוץ עליה.
26 פברואר 2012, 18:55
אף שחקן באירופה(חוץ מקירילנקו), לא שווה למכבי את סופו ומצ'באן..
26 פברואר 2012, 18:56
תגידו, יצא לכם לראות את לורבק כשחקן מוביל של סלובניה באליפות אירופה? האיש זה הדבר הכי קרוב לניקולה וויצ'יץ' בשיאו.
26 פברואר 2012, 18:57

שחף, אתה רומנטיקן חסר תקנה...
26 פברואר 2012, 19:01
אני מאוד אוהב שחקנים טכניים. לורבק בתחילת הקריירה שיחק כמו חמאה הולנדית אבל בברסה האיש העלה את הפיזיות שלו וליאור אליהו הרגיש את זה יפה. שחקן נהדר.
26 פברואר 2012, 19:02
הדבר הכי קרוב לוויציץ', משחק כרגע בפרטיזן והשמועות אומרות שיש לו חוזה במכבי. אז נכון, כרגע לורבק יותר טוב, אבל בשנים הבאות מצ'באן ישאיר לו אבק.. ולחשוב שגם את סופו אתה רוצה להעיף. נקווה שאף אחד במכבי לא חושב כמוך
26 פברואר 2012, 19:05
אני לא בטוחה לגבי חלוקת העוגה במכבי כששחקן אחד מקבל כמה מיליונים טובים.
פעם אחרונה שמכבי ניסתה את זה, זה לא עבד כל כך טוב.
26 פברואר 2012, 19:05
מאצ'באן לא דומה לניקולה. ה-best case scenrio שלו זה משהו ברמה של סמודיס, דהיינו פאוור שמשחק עם הפנים לסל ומנצל יתרונות פיזיים בפנים מול שחקנים נחותים ממנו בגובה או במסה(כמו שהוא עשה מול מכבי).