המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:הפתרון פשוט. כדי שלא יגידו שהיו חמישה מאמנים, פשוט ייתנו לליובין לאמן עד סוף העונה.
מי יסכים לבוא הנה כמאמן חמישי בעונה אחת?
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:הפתרון פשוט. כדי שלא יגידו שהיו חמישה מאמנים, פשוט ייתנו לליובין לאמן עד סוף העונה.
אם הגיע רביעי, יגיע גם חמישי. אבל אני גם חושב שיתנו לליובין. בהנחה והכתבה נכונה, והם חוששים מנזק תדמיתי, זה אומר הכול. כלומר, אם באמת הם היו מאמינים שצריך להחליף מאמן בכל מחיר, והאליפות מונחת על הכף, הם היו מחליפים גם עשרה. כל עוד השיקול לא נטו מקצועי, הם יעשו כל מיני טריקים
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:הפתרון פשוט. כדי שלא יגידו שהיו חמישה מאמנים, פשוט ייתנו לליובין לאמן עד סוף העונה.
אם הגיע רביעי, יגיע גם חמישי. אבל אני גם חושב שיתנו לליובין. בהנחה והכתבה נכונה, והם חוששים מנזק תדמיתי, זה אומר הכול. כלומר, אם באמת הם היו מאמינים שצריך להחליף מאמן בכל מחיר, והאליפות מונחת על הכף, הם היו מחליפים גם עשרה. כל עוד השיקול לא נטו מקצועי, הם יעשו כל מיני טריקים
הם ויתרו על האליפות כבר כששיחררו את סימפסון בשביל לבחון את מילר לעונה הבאה
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:הפתרון פשוט. כדי שלא יגידו שהיו חמישה מאמנים, פשוט ייתנו לליובין לאמן עד סוף העונה.
הם ויתרו על האליפות כבר כששיחררו את סימפסון בשביל לבחון את מילר לעונה הבאה
אני מאמין שהם מספיק עיוורים כדי לחשוב שהם לוקחים אליפות גם בלי זה. מאז הפיטורין של אדלשטיין זה ברור לי. הם מאמינים שהם בנו אחלה סגל, לא משנה מה התוצאות אומרות.
ובתכל'ס, לא רואה סיבה שדרוקר לא יבוא, לו רק מהתקווה שהוא יזכה באליפות, ואז ימשיך לעונה הבאה. צביקה, מאותם שיקולים. זה לא שיש הרבה אופציות.
אחדשיודע כתב:שיבק נו. אמר שהוא ממתין לפנייה ממכבי, ובעונה שעברה הוא הגיע בדיוק בתקופה הזאת לראשל"צ.
jol9 כתב:אחדשיודע כתב:שיבק נו. אמר שהוא ממתין לפנייה ממכבי, ובעונה שעברה הוא הגיע בדיוק בתקופה הזאת לראשל"צ.
אבל הוא חתם גם לשנה הבאה...
לא נראה לי שמכבי בכיוון הזה. אם כן ד"א, אז זה יהיה עוד מחדל בשרשרת.
אחדשיודע כתב:אז יחתימו אותו על אופציית שקר כלשהו. בזה הם טובים.
בכל מקרה זה יהיה מגוחך.
שועל כתב:jol9 כתב:אחדשיודע כתב:שיבק נו. אמר שהוא ממתין לפנייה ממכבי, ובעונה שעברה הוא הגיע בדיוק בתקופה הזאת לראשל"צ.
עוד מחדל כבר לא ישנה הרבה מהמצב הקיים.
לדעתי הם יחתימו אותו לעונה הזו+חוזה לעונה הבאה כעוזר מאמן. זה לא שיש לשיבק הרבה אופציות.
jol9 כתב:שועל כתב:jol9 כתב:אחדשיודע כתב:שיבק נו. אמר שהוא ממתין לפנייה ממכבי, ובעונה שעברה הוא הגיע בדיוק בתקופה הזאת לראשל"צ.
לדעתי הם יחתימו אותו לעונה הזו+חוזה לעונה הבאה כעוזר מאמן. זה לא שיש לשיבק הרבה אופציות.
זאת תהיה החלטה מזעזעת. הרבה יותר גרועה מכמעט כל החלטה שאפשר לחשוב עליה.
שועל כתב:jol9 כתב:שועל כתב:jol9 כתב:אחדשיודע כתב:שיבק נו. אמר שהוא ממתין לפנייה ממכבי, ובעונה שעברה הוא הגיע בדיוק בתקופה הזאת לראשל"צ.
זאת תהיה החלטה מזעזעת. הרבה יותר גרועה מכמעט כל החלטה שאפשר לחשוב עליה.
פחות מזעזע מאמי הדר. האיש בכל זאת אימן כמה שנים והביא אליפות.
אחדשיודע כתב:אני חושב שהגיע הזמן לקדם את אבי אבן לעמדת המאמן אחרי 3 שנים כל כך מוצלחות בבחירת השחקנים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], JarJarBinx ו־13 אורחים