26 פברואר 2012, 19:06
שחף כתב:תסתכלי על המספרים של לורבק ותראי בכמה דקות הוא עושה אותם. בנירמול ל-30 דקות(שזה כמות הדקות שהוא ישחק בקבוצה כמו מכבי) הוא עושה 17 נקודות ו-6 ריבאונדים למשחק. אין כמעט גבוהים באירופה שקולעים במספרים האלה, בטח שלא ביורוליג. שלא לדבר על זה שלורבק הוא שחקן שלם מאוד, פיק אנד רול, קליעה מכל הטווחים, הכי טכני באירופה, מוסר נהדר וכו'. אם יש הזדמנות להביא אותו צריך לקפוץ עליה.
26 פברואר 2012, 19:07
26 פברואר 2012, 19:08
חנו'ש כתב:אפרופו ניקולה, זה נכון שהוא לא שיחק השנה בכלל, באף קבוצה??
אבל הוא לא הודיע רשמית על פרישה, לא??
26 פברואר 2012, 19:09
26 פברואר 2012, 19:10
שחף כתב:מאצ'באן לא דומה לניקולה. ה-best case scenrio שלו זה משהו ברמה של סמודיס, דהיינו פאוור שמשחק עם הפנים לסל ומנצל יתרונות פיזיים בפנים מול שחקנים נחותים ממנו בגובה או במסה(כמו שהוא עשה מול מכבי).
26 פברואר 2012, 19:12
שחף כתב:סופו בחיים לא יוכל לשחק 30 דקות בממוצע, אלא אם הוא ירד דרסטית במשקל. בפעם הקודמת שזה קרה במכבי זה היה עם אפי הדביל שנתן מיליון דולר לרודני וויט+ 500 אלף ליניב גרין+ חוזה דומה עם באטיסטה שמכבי הייתה תקועה איתו.
26 פברואר 2012, 19:12
MTA2311 כתב:שחף כתב:מאצ'באן לא דומה לניקולה. ה-best case scenrio שלו זה משהו ברמה של סמודיס, דהיינו פאוור שמשחק עם הפנים לסל ומנצל יתרונות פיזיים בפנים מול שחקנים נחותים ממנו בגובה או במסה(כמו שהוא עשה מול מכבי).
קודם כל, גם לורבק לא בדיוק סנטר. מצ'באן לא דומה לניקולה בזה שהוא 4 ולא 5, אבל הסגנון מאוד דומה. הוא מאוד טכני, יש לו קליעה טובה מכל הטווחים וראיית משחק נדירה ביחס לגבוה..
26 פברואר 2012, 19:13
felix_r כתב:שחף כתב:סופו בחיים לא יוכל לשחק 30 דקות בממוצע, אלא אם הוא ירד דרסטית במשקל. בפעם הקודמת שזה קרה במכבי זה היה עם אפי הדביל שנתן מיליון דולר לרודני וויט+ 500 אלף ליניב גרין+ חוזה דומה עם באטיסטה שמכבי הייתה תקועה איתו.
אולי לא 30, אבל 25-26 דקות מסוגל בהחלט. אני לא זוכר אף מקרה שסופו ביקש לרדת לנוח. יש לו כושר גופני מצוין.
דרך אגב, כושר גופני בכלל לא קשור למשקל. וזה לא אני אומר, זה דוקטור מולי אפשטיין המומחה לכושר גופני
26 פברואר 2012, 19:14
שחף כתב:felix_r כתב:שחף כתב:סופו בחיים לא יוכל לשחק 30 דקות בממוצע, אלא אם הוא ירד דרסטית במשקל. בפעם הקודמת שזה קרה במכבי זה היה עם אפי הדביל שנתן מיליון דולר לרודני וויט+ 500 אלף ליניב גרין+ חוזה דומה עם באטיסטה שמכבי הייתה תקועה איתו.
אולי לא 30, אבל 25-26 דקות מסוגל בהחלט. אני לא זוכר אף מקרה שסופו ביקש לרדת לנוח. יש לו כושר גופני מצוין.
דרך אגב, כושר גופני בכלל לא קשור למשקל. וזה לא אני אומר, זה דוקטור מולי אפשטיין המומחה לכושר גופני
בכל המשחקים רואים את סופו מחזיק את המותניים אחרי 5-6 דקות רצופות. הוא לא הולך לדייויד לבקש להתחלף, פשוט רואים את זה עליו(החטאות עונשין, תנועה יותר כבדה או הגנה).
26 פברואר 2012, 19:16
שחף כתב:felix_r כתב:שחף כתב:סופו בחיים לא יוכל לשחק 30 דקות בממוצע, אלא אם הוא ירד דרסטית במשקל. בפעם הקודמת שזה קרה במכבי זה היה עם אפי הדביל שנתן מיליון דולר לרודני וויט+ 500 אלף ליניב גרין+ חוזה דומה עם באטיסטה שמכבי הייתה תקועה איתו.
בכל המשחקים רואים את סופו מחזיק את המותניים אחרי 5-6 דקות רצופות. הוא לא הולך לדייויד לבקש להתחלף, פשוט רואים את זה עליו(החטאות עונשין, תנועה יותר כבדה או הגנה).
26 פברואר 2012, 19:18
שחף כתב:MTA2311 כתב:שחף כתב:מאצ'באן לא דומה לניקולה. ה-best case scenrio שלו זה משהו ברמה של סמודיס, דהיינו פאוור שמשחק עם הפנים לסל ומנצל יתרונות פיזיים בפנים מול שחקנים נחותים ממנו בגובה או במסה(כמו שהוא עשה מול מכבי).
קודם כל, גם לורבק לא בדיוק סנטר. מצ'באן לא דומה לניקולה בזה שהוא 4 ולא 5, אבל הסגנון מאוד דומה. הוא מאוד טכני, יש לו קליעה טובה מכל הטווחים וראיית משחק נדירה ביחס לגבוה..
מצ'באן לא טכני ברמה של ניקולה. אתה כנראה לא זוכר את ניקולה הישן טוחן את כל אירופה עם מגוון של תנועות בצבע. אצל פיני הוא הפך למוסר ושחקן שמסיים פיק אנד רולים וכו' ופחות לשחקן ששיחק עם הגב לסל. לורבק 2.10 מ' ובעונה שלו בצסק''א שיחק סנטר ליד סמודיש(שהוא פאוור לכל דבר ועניין).
26 פברואר 2012, 19:18
26 פברואר 2012, 19:19
felix_r כתב:שחף כתב:felix_r כתב:שחף כתב:סופו בחיים לא יוכל לשחק 30 דקות בממוצע, אלא אם הוא ירד דרסטית במשקל. בפעם הקודמת שזה קרה במכבי זה היה עם אפי הדביל שנתן מיליון דולר לרודני וויט+ 500 אלף ליניב גרין+ חוזה דומה עם באטיסטה שמכבי הייתה תקועה איתו.
תקשיב ידידי, אני ראיתי את סופו באליפות העולם בטורקיה משחק כמעט 30 דקות מול ספרד וקורע את מארק גאסול בהגנה כולל חסימות ומה לא בדקות האחרונות של המשחק. וכמו שאתה יודע באליפות העולם משחקים יום אחרי יום.
26 פברואר 2012, 19:21
חנו'ש כתב:ואם לורבק ייפצע או יכנס לבעיית עבירות מי יחליף אותו?
כל השחקנים שהעפת מהקבוצה עבורו??
26 פברואר 2012, 19:21
26 פברואר 2012, 19:23
שחף כתב:MTA2311 כתב:שחף כתב:מאצ'באן לא דומה לניקולה. ה-best case scenrio שלו זה משהו ברמה של סמודיס, דהיינו פאוור שמשחק עם הפנים לסל ומנצל יתרונות פיזיים בפנים מול שחקנים נחותים ממנו בגובה או במסה(כמו שהוא עשה מול מכבי).
מצ'באן לא טכני ברמה של ניקולה. אתה כנראה לא זוכר את ניקולה הישן טוחן את כל אירופה עם מגוון של תנועות בצבע. אצל פיני הוא הפך למוסר ושחקן שמסיים פיק אנד רולים וכו' ופחות לשחקן ששיחק עם הגב לסל. לורבק 2.10 מ' ובעונה שלו בצסק''א שיחק סנטר ליד סמודיש(שהוא פאוור לכל דבר ועניין).
26 פברואר 2012, 19:24
felix_r כתב:לדעתי זה פחות בגלל הכושר של סופו, ויותר בגלל האהבה של בלאט לעשות חילופים בלי סוף (לזה הוא קורא ניהול משחק)
26 פברואר 2012, 19:26
EulGam05 כתב:שחף כתב:MTA2311 כתב:שחף כתב:מאצ'באן לא דומה לניקולה. ה-best case scenrio שלו זה משהו ברמה של סמודיס, דהיינו פאוור שמשחק עם הפנים לסל ומנצל יתרונות פיזיים בפנים מול שחקנים נחותים ממנו בגובה או במסה(כמו שהוא עשה מול מכבי).
לורבק הוא 2.08 (אתר יורוליג) שזה בסה"כ 2 ס"מ יותר ממאצ'באן. הייתי רוצה הזדמנות לראות מה מאצ'באן שווה כשהוא מקבל דקות נורמליות בעמדה 4 במכבי לפני שאני מעיף אותו ובכל מקרה לא הייתי מוותר עליו+סופו+הנדריקס רק בשביל לורבק אחד.
26 פברואר 2012, 19:32
שחף כתב:EulGam05 כתב:שחף כתב:MTA2311 כתב:שחף כתב:מאצ'באן לא דומה לניקולה. ה-best case scenrio שלו זה משהו ברמה של סמודיס, דהיינו פאוור שמשחק עם הפנים לסל ומנצל יתרונות פיזיים בפנים מול שחקנים נחותים ממנו בגובה או במסה(כמו שהוא עשה מול מכבי).
לורבק הוא 2.08 (אתר יורוליג) שזה בסה"כ 2 ס"מ יותר ממאצ'באן. הייתי רוצה הזדמנות לראות מה מאצ'באן שווה כשהוא מקבל דקות נורמליות בעמדה 4 במכבי לפני שאני מעיף אותו ובכל מקרה לא הייתי מוותר עליו+סופו+הנדריקס רק בשביל לורבק אחד.
לפי ויקיפדיה לורבק 2.10 מ'. יכול להיות שהאמת איפושהו באמצע. מאצ'באן? נראה לי יותר בכיוון של 2.03-2.04 מ'. נדמה לי ששלח אמר את זה שהוא הגיע שהוא נראה יותר נמוך מהגובה שהוא רשום בו.
26 פברואר 2012, 19:37
שחף כתב:felix_r כתב:לדעתי זה פחות בגלל הכושר של סופו, ויותר בגלל האהבה של בלאט לעשות חילופים בלי סוף (לזה הוא קורא ניהול משחק)
אין שום סרט שסופו שורד עונה שלמה של 25-26 דקות מבלי להיפצע באופן משמעותי. משחקים שבהם הוא משחק כמות כזאת של דקות זה בדרך כלל המשחקים עם כמות הדקות הכי גבוהה שלו במהלך השנה, לא רק במכבי אלא גם באולימפיאקוס.