פארמר יבוא לנבחרת בקיץ?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

פארמר יבוא לנבחרת בקיץ?

הודעהעל ידי שחף » 27 פברואר 2012, 21:15

http://sports.walla.co.il/?w=/7/2512361
ועדיין, מי אמור לשחק סנטר בנבחרת הזו? גרין כבר גריאטרי לחלוטין. רות'בארט נותן עונה לא רעה בלובליאנה אבל עדיין נראה כמו מרגרינה. אם פישר גומר את תהליך האיזרוח שלו עד הקיץ הוא לא עדיף במובן מסויים? הנבחרת בהחלט יכולה לשרוד עם יוגב כרכז המוביל שלה, עם כל הכבוד ליכולות הפנטסטיות של פארמר. אבל בלי ביג מן זה בעיה די רצינית.
שחף

Re: פארמר יבוא לנבחרת בקיץ?

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 27 פברואר 2012, 21:33

מסכן..אם פארמר ידע שיהיה לו עסק עם אבנר קופל הוא לא היה מגיע למכבי..שיעזבו אותו..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 27 פברואר 2012, 21:44

לא בא לך להיות בחצי גמר אליפות אירופה? באליפות העולם? לקבל בראש מלברון ודוראנט? מקדוניה עשו את זה עם מקאלב ו-4 משרתים. אנחנו יכולים להציב ליד פארמר סגל הרבה יותר טוב.
קופל צודק שהוא יושב לפארמר על האוזן.
שחף

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 27 פברואר 2012, 21:59

שחף כתב:לא בא לך להיות בחצי גמר אליפות אירופה? באליפות העולם? לקבל בראש מלברון ודוראנט? מקדוניה עשו את זה עם מקאלב ו-4 משרתים. אנחנו יכולים להציב ליד פארמר סגל הרבה יותר טוב.
קופל צודק שהוא יושב לפארמר על האוזן.

גם עם פארמר לא נהיה בחצי גמר אליפות אירופה וגם לא נעשה כלום באליפות העולם..
הבן אדם בא לפה לסיבוב, יש לו ילדה קטנה בבית, לא בא לו כל קיץ להיגרר לקצה השני של העולם..אם לא טיוס אז שיקחו את לאנדסברג או משהו..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 27 פברואר 2012, 22:04

בראיונות שהיו איתו הוא לא שלל את הנושא הזה בכלל.
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 88&Lang=he
שחף

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 27 פברואר 2012, 22:11

כשהראו את הראיון בטלוויזיה שמעו שהטון שלו בכלל לא מתלהב..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 27 פברואר 2012, 22:26

חוץ מזה, את מדברת כאילו חבר'ה כמו כריס קיימן או איבאקה שאחרי עונה מתישה(ואיבאקה הגיע לגמר המערב ככה שהוא שיחק עוד לא פחות מעוד 16 משחקים, שזה עונת יורוליג רגילה+טופ 16+ 2 משחקי פלייאוף באינטנסיבות הרבה יותר גבוהה) לא סחבו את עצמם חצי עולם בשביל אליפות אירופה. ואלה חבר'ה עם קשר יותר קלוש למדינה שלהם מאשר פארמר למדינה שלנו. אני בכלל לא מזכיר פה חבר'ה כמו נוביצקי ופאו גאסול כי הם לא מתאזרחים ובסוף הקריירה כנראה יחזרו לגרמניה\ספרד ובאים כל עונה. אפשר להזכיר גם את בו מקאלב, שאחרי עונה מתישה בסיינה+ פציעה הלך לשחק באליפות אירופה במקדוניה, מדינה שהוא מעולם לא שיחק בה בחייו, במקום לנוח בבית. בקיצור, אם פארמר שיחק פה בשכר חייל(הוא בקלות יכל לדרוש סכומים ראויים לשחקן ברמתו), זה לא מופרך לחשוב שהוא יבוא לנבחרת בעיני. ממש לא.
שחף

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 27 פברואר 2012, 22:29

קיימן ואיבאקה רצו לשמור בקיץ על כושר לקראת השביתה..אתה חושב שלקיימן היה אכפת אם גרמניה תזכה או לא? רצה כמה משחקים ברמה גבוהה לא יותר..
אם שחקן לא רוצה לשחק בנבחרת והוא לא יחזור שוב לארץ(ותאמינו לי שהוא לא יחזור)אז למה לעשות את זה לא נעים?
חוץ מזה שזה לא שמקאלב איזה מקדוני גאה..הוא מקבל הרבה מאוד כסף מתוקף היותו בעל דרכון אירופאי והוא החזיר למקדוניה טובה..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 27 פברואר 2012, 22:34

קיימן שיחק גם באולימפיאדה ב-2008. מקאלב מקבל כסף מתוקף היותו בעל דרכון אירופאי? יכל להיות על ה*ין שלו. אף אחד לא מחייב אותו לשחק במקדוניה. אף אחד לא חייב גם את הנרי דומרקנט והולדן(טוב אותו אולי כן....) ועוד שורה ארוכה של מתאזרחים. פארמר הוכיח כשהיה פה במשכורת מצחיקה שהוא בנאדם עם אופי מיוחד ויש לו קשר למדינה הזאת. באמת שאת מלכלכת עליו סתם.
שחף

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 27 פברואר 2012, 22:40

שחף כתב:קיימן שיחק גם באולימפיאדה ב-2008. מקאלב מקבל כסף מתוקף היותו בעל דרכון אירופאי? יכל להיות על ה*ין שלו. אף אחד לא מחייב אותו לשחק במקדוניה. אף אחד לא חייב גם את הנרי דומרקנט והולדן(טוב אותו אולי כן....) ועוד שורה ארוכה של מתאזרחים. פארמר הוכיח כשהיה פה במשכורת מצחיקה שהוא בנאדם עם אופי מיוחד ויש לו קשר למדינה הזאת. באמת שאת מלכלכת עליו סתם.

אתה סתם בוחר להעביר את הדעה שלך בכל דרך אפשרית או שאתה באמת לא מבין את העובדות?
ארצות נידחות כמו מקדוניה מאזרחות שחקנים על ימין ועל שמאל בגלל התאוריה שיד רוחצת יד, להרבה ארצות באירופה יש מגבלה על שחקנים אמריקאים בזמן שיש הרבה שחקנים אמריקאים באירופה.
אם שחקן אמריקאי כמו מקאלב מקבל אזרחות אירופאית ובגלל זה קבוצה מאיטליה יכולה להביא אותו לא כשחקן זר הוא יקבל את החוזה שהוא קיבל בסיינה כי כל קבוצה אירופאית תרצה שחקן אמריקאי ברמה הזאת בלי להוריד ממכסת הזרים..
אתה חושב שמקדוניה אומרים ''יאללה, קח דרכון מקדוני עלינו..תרוויח יותר כסף עלינו..בכיף אתה לא חייב לנו כלום פשוט תיהנה'', או שיש מצב שהם אומרים ''אנחנו נדאג לך לחוזה של מליון יורו לעונה ואתה תבוא לשחק בנבחרת''?
אל תהיה נאיבי בבקשה או שאל תשחק אותה נאיבי בשביל לא לוותר על הדעות שלך כי אתה יודע שמה שאני אומרת זה נכון, יש קשר בין הדברים ומקאלב לא יכול להגיד ''על הז*ן שלי מקדוניה''
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 27 פברואר 2012, 22:43

טוב, נניח שמקאלב חוייב לשחק במקדוניה. למה שפארמר לא יבוא לפה בקיץ? מה היה רע לו לחתום על חוזה נורמלי באיזה קאחה לאבורל במהלך השביתה ולקבל הרבה יותר כסף? אני חושב(ודייויד בלאט אמר את זה אחרי ההחתמה שלו) שלאיש יש אופי מיוחד וכן אכפת לו איפושהו מהמדינה הזאת. לכן אני לא יכול לקבל את הטיעונים שלך על זה שאין סיכוי שהוא יבוא.
שחף

הודעהעל ידי חנו'ש » 27 פברואר 2012, 22:49

שחף, למרות האופטימיות שלך, אני גם קצת בספק לגבי פארמר.
ברור שבגלל המוצא שלו מכבי היתה הבחירה הראשונה בזמן השביתה.
אבל יש הבדל בין לבחור בין קאחה ביותר כסף לבין מכבי בקצת פחות, כי בכל מקרה הוא לא רצה לשבת בבית בשביתה, לבין לשחק בקיץ בנבחרת לבין להיות עם המשפחה שלו ולנוח קצת.
פארמר הוא אחלה בחור, ואין ספק שיש לו חיבה גדולה למכבי ולישראל, אבל אני חושבת שבעניין הזה הוא ישים את המשפחה שלו לפני הכל (קצת מזכיר את פארקר בקטע הזה).
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי felix_r » 27 פברואר 2012, 23:20

א) קודם שכספי יבוא לפני שמבקשים מפארמר.

ב) אם כל החיבה לפארמר אני רוצה מתאזרח סנטר בנבחרת
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי עפר » 28 פברואר 2012, 08:01

שחף כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/7/2512361
ועדיין, מי אמור לשחק סנטר בנבחרת הזו? גרין כבר גריאטרי לחלוטין. רות'בארט נותן עונה לא רעה בלובליאנה אבל עדיין נראה כמו מרגרינה. אם פישר גומר את תהליך האיזרוח שלו עד הקיץ הוא לא עדיף במובן מסויים? הנבחרת בהחלט יכולה לשרוד עם יוגב כרכז המוביל שלה, עם כל הכבוד ליכולות הפנטסטיות של פארמר. אבל בלי ביג מן זה בעיה די רצינית.

פישר בתהליך של קבלת אזרחות?
מתי הוא אמור לקבל אזרחות?
עפר

הודעהעל ידי אלמוג » 28 פברואר 2012, 09:29

ד'אור פישר?! על מה? חח
אם מדובר עליו, והוא מקבל, זה נהדר (: .
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי שחף » 28 פברואר 2012, 09:49

http://sports.walla.co.il/?w=/7/2512471