מכבי ת"א הציעה להנדריקס חוזה לשלוש שנים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי ת"א הציעה להנדריקס חוזה לשלוש שנים

הודעהעל ידי Mta_atic » 28 פברואר 2012, 11:17

כרוניקה ידועה שמזכירה את העונה שעברה.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי yzafrir » 28 פברואר 2012, 11:24

נראה לי צריך להתחיל לבנות סגלים בלי אף שחקן זר מהעונה כי אף אחד לא ישאר....
אפשר להגיד באופן רישמי שהפכנו להיות פרטיזן / ריטאס/לובליאנה/ציבונה....אם כי קצת משודרגים תקציבית....בונים קבוצה במטרה להשביח שחקנים....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי MaccabiTA » 28 פברואר 2012, 12:25

חבל.. הוא ענק בטופ 16 וההצעה שקיבל היא יותר ממכובדת, כנראה שהכסף הגדול קוסם לו אבל לדעתי הוא עוד אחד מהשחקנים האלה שצומחים בשיטה מסויימת אבל מחוץ לה יצללו, קשה לי לראות אותו עושה מספרים כאלה או קרובים לאלה (אפילו בממוצעים לדקה, לא רק בממוצעים למשחק) מחוץ לשיטה של בלאט שנתן לו המון קרדיט והתייחס אליו בהמון סבלנות, בקבוצה כמו ריאל אם הוא ישחק כמו ב3/4 עונה הראשונה פה הוא לא יקבל סבלנות, הבנה והתאמת השיטה יותר אליו אלא בעיטה מחוץ לרוטציה כי לא חסרים שחקנים אחרים שיתנפלו על הצ'אנס. בקיצור, הוא לוקח החלטה נכונה לטווח הקצר אבל שגוייה לטווח הארוך, לפחות לדעתי.
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי felix_r » 28 פברואר 2012, 12:31

מכל הזרים אני לא היתי משאיר אף אחד חוץ מלאנגפורד וסופו. אולי הנדריקס אם היה באמת רוצה והיה יורד בדרישותיו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 28 פברואר 2012, 12:31

cannon כתב:פשוט עצוב ששוב נלך לבנייה של קבוצה חדשה בשנה הבאה... המשכיות היא כנראה מילה שלא נמצאת בלקסיקון של מכבי לצערנו...
סבאלוקאס לא ימשיך.
ג'יימס לא ימשיך.
מאלט לא ימשיך.
בלו בסימן שאלה למרות שנראה לי שלא יפרוש כי מספרים שהבחור אוהב כסף ואם יקבל אז יישאר
שאייר בסימן שאלה אבל ברמות הדקות שהוא מקבל פשוט חבל לשני הצדדים. מגיע לו לשחק יותר גם במכבי.
הנדריקס בסימן שאלה. נראה שלא ימשיך ב-800K ולא נראה לי שמכבי יעלו את ההצעה. מקרה דומה למה שהיה עם ד'אור פישר מבחינת הסכומים. אולי הקשר לדייויד בלאט יצליח להשאיר אותו.
לנגפורד בסימן שאלה. ברור ששווה יותר ממה שמקבל במכבי. השאלה מהי האופציה בדיוק שיש למכבי ולשחקן. אולי הקשר לדייויד בלאט יצליח להשאיר אותו.
את סופו לא נראה לי שרוצים להשאיר בטח שלא במליון דולר פלוס.
מצ'באן בסימן שאלה למרות שיש לי הרגשה שיהיה פה בשנה הבאה.
בורשטיין ימשיך.
פניני ימשיך.
אוחיון ימשיך.
ליאור ימשיך.

נשארנו עם 4 בטוחים בלבד. בלי אף זר בטוח ומכבי זו קבוצה של 7 זרים...

מכל מי שציינת שלא יישארו, רק הנדריקס, סופו ולאנגפורד הם החשובים. גם בלו, אבל ההישארות שלו לא ממש תלוייה במכבי.
סה"כ אני מסכים שמכבי צריכה לשאוף להמשכיות, ולזרים הטובים שלה להציע קצת יותר ממה שהיא עושה בדר"כ, אבל גם כאן יש גבול מסויים.
ריצ' הוא שחקן מצויין, ואני חושב שצריך להשאיר אותו בחוזה שמציעים לו, אבל אם הוא רוצה יותר, אז זה כבר בעייתי. אם אכן הוא יעזוב, אז אלטרנטיבה זולה זה דבר מסוכן
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 28 פברואר 2012, 12:34

felix_r כתב:מכל הזרים אני לא היתי משאיר אף אחד חוץ מלאנגפורד וסופו. אולי הנדריקס אם היה באמת רוצה והיה יורד בדרישותיו.

היית מחזיר את מצ'באן?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 28 פברואר 2012, 12:37

jol9 כתב:
felix_r כתב:מכל הזרים אני לא היתי משאיר אף אחד חוץ מלאנגפורד וסופו. אולי הנדריקס אם היה באמת רוצה והיה יורד בדרישותיו.

היית מחזיר את מצ'באן?

כן, במיוחד אם בלו היה פורש. האמת שבלו הוא מלכודת הדבש האמיתית ולא אליהו. חוץ מלתת כמה שלשות (גם זה לא תמיד), הוא חלש בכל שאר האספקטים של המשחק. פיני גרשון בזמנו היה מבין את זה מצוין, והיה נותן לבלו איזה 10 דקות פה 15 שם וגם לא בכל משחק.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי יוסי22 » 28 פברואר 2012, 12:41

מכבי תנסה להשאיר את כל מי שרלוונטי (סופו , הנדריקס ולאנגפורד) ותנסה להחתים את הלפרין +רכז זר .

סבך הכול זו נראית לי התנהלות הגיונית מאוד וגם נכונה כשהוויכוח היחיד הוא לגבי המשך ההתקשרות עם סמית.

בכל מקרה אם המקום בחמישיה עלה להנדריקס לראש והוא דורש סכומים מופקעים אין למכבי מה לעשות מלבד סבלנות עד שהוא יחזור למקומו הטבעי ולדרישות הטבעיות.
יוסי22

הודעהעל ידי felix_r » 28 פברואר 2012, 12:42

יוסי22 כתב:מכבי תנסה להשאיר את כל מי שרלוונטי (סופו , הנדריקס ולאנגפורד) ותנסה להחתים את הלפרין +רכז זר .

סבך הכול זו נראית לי התנהלות הגיונית מאוד וגם נכונה כשהוויכוח היחיד הוא לגבי המשך ההתקשרות עם סמית.

בכל מקרה אם המקום בחמישיה עלה להנדריקס לראש והוא דורש סכומים מופקעים אין למכבי מה לעשות מלבד סבלנות עד שהוא יחזור למקומו הטבעי ולדרישות הטבעיות.

ואתה מספר לי את זה בתור הבן של פדרמן? או אישתו של הנכד של בלאט? :D
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי יוסי22 » 28 פברואר 2012, 12:45

felix_r כתב:
jol9 כתב:

היית מחזיר את מצ'באן?

כן, במיוחד אם בלו היה פורש. האמת שבלו הוא מלכודת הדבש האמיתית ולא אליהו. חוץ מלתת כמה שלשות (גם זה לא תמיד), הוא חלש בכל שאר האספקטים של המשחק. פיני גרשון בזמנו היה מבין את זה מצוין, והיה נותן לבלו איזה 10 דקות פה 15 שם וגם לא בכל משחק.

אתה קצת מתבלבל...

בלו שיחק בעונה האחרונה של פיני כמעט 24 דקות למשחק כשבשלבים המכריעים של העונה קרי טופ 16 והצלבה הוא עלה ל-26 דקות למשחק .

כלומר תיאוריה יפה אבל לא קשורה למציאות .
יוסי22

הודעהעל ידי יוסי22 » 28 פברואר 2012, 12:48

felix_r כתב:
יוסי22 כתב:מכבי תנסה להשאיר את כל מי שרלוונטי (סופו , הנדריקס ולאנגפורד) ותנסה להחתים את הלפרין +רכז זר .

בתור אדם עם היגיון סביר שרואה איך הקבוצה מתנהלת ולא נכנס להיסטריה מכל פרסום של יעל שחרור .

מכבי מצהירה תחת כל עץ רענן שהיא תנסה להשאיר את השחקנים המרכזיים , עם סופו חתמו בקיץ על אופציה לשנה הבאה ועם הנדריקס מתנהל מו"מ זה נראה לי ברור לגמרי.
יוסי22

הודעהעל ידי felix_r » 28 פברואר 2012, 12:51

יוסי22 כתב:
felix_r כתב:
jol9 כתב:

היית מחזיר את מצ'באן?

אתה קצת מתבלבל...

בלו שיחק בעונה האחרונה של פיני כמעט 24 דקות למשחק כשבשלבים המכריעים של העונה קרי טופ 16 והצלבה הוא עלה ל-26 דקות למשחק .

כלומר תיאוריה יפה אבל לא קשורה למציאות .

אני לא מדבר על העונה האחרונה. בעונה האחרונה הוא באמת שיחק יותר, וככה גם נראתה העונה הזאת. מה גם שבעונה הזאת אליהו בדיוק היה בספרד וגם הינו קצרים מאוד בגבוהים (להזכירך פניני היה משחק פאוור בלא מעט משחקים)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 28 פברואר 2012, 12:52

יוסי22 כתב:
felix_r כתב:

בתור אדם עם היגיון סביר שרואה איך הקבוצה מתנהלת ולא נכנס להיסטריה מכל פרסום של יעל שחרור .

מכבי מצהירה תחת כל עץ רענן שהיא תנסה להשאיר את השחקנים המרכזיים , עם סופו חתמו בקיץ על אופציה לשנה הבאה ועם הנדריקס מתנהל מו"מ זה נראה לי ברור לגמרי.

אם זה ההגיון שלך, אז תכתוב בגוף ראשון, ככה: "לפי מה שאני חושב, מכבי ..."
ולא בסגנון שכתבת, כאילו מכבי היא הקבוצה של אבא שלך ואתה בא לספר לנו מה הולך להיות.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי יוסי22 » 28 פברואר 2012, 13:03

מקבל , אם כי זה נראה לי די אקסיומה שמכבי מנסה להשאיר את הנדריקס ולאנגפורד ושמכבי תשאיר את סופו אם הוא יסכים.

לגבי בלו בקדנציה הקודמת של פיני הוא היה ילד וזה לא ממש רלוונטי , העונה במכבי שבה הוא קיבל את כמות הדקות הנמוכה ביותר היתה בעונת קטשרף שבה קיבל 21 דקות כשבהצלבה ובטופ 16 הוא קיבל בממוצע כ-16 נקודות , בשלב הראשון 23 ובפיינל פור 27.

אני מסכים איתך שהוא מקבל יותר מידי דקות כשיש את אליהו בעמדה הזו , רק שעובדתית הוא קיבל כמות דומה גם בקדנציות בקודמות.

מנגד אני לא אוהב את הזלזול במה שבלו מביא למכבי וזה הרבה מעבר לשלשות , אפשר לרצות שהוא ירד ל-15 דקות גם בלי לזלזל במה שהוא נותן.
יוסי22

הודעהעל ידי felix_r » 28 פברואר 2012, 13:08

יוסי22 כתב:מקבל , אם כי זה נראה לי די אקסיומה שמכבי מנסה להשאיר את הנדריקס ולאנגפורד ושמכבי תשאיר את סופו אם הוא יסכים.

לגבי בלו בקדנציה הקודמת של פיני הוא היה ילד וזה לא ממש רלוונטי , העונה במכבי שבה הוא קיבל את כמות הדקות הנמוכה ביותר היתה בעונת קטשרף שבה קיבל 21 דקות כשבהצלבה ובטופ 16 הוא קיבל בממוצע כ-16 נקודות , בשלב הראשון 23 ובפיינל פור 27.

אני מסכים איתך שהוא מקבל יותר מידי דקות כשיש את אליהו בעמדה הזו , רק שעובדתית הוא קיבל כמות דומה גם בקדנציות בקודמות.

מנגד אני לא אוהב את הזלזול במה שבלו מביא למכבי וזה הרבה מעבר לשלשות , אפשר לרצות שהוא ירד ל-15 דקות גם בלי לזלזל במה שהוא נותן.

הוא לא נותן כלום, זאת הבעיה. בהגנה הוא לא יותר טוב מאליהו. הוא הריבאונדר הכי גרוע במכבי בכל העמדות. הוא לא חוסם, הוא לא מוסר טוב. כלום.
הבעיה העיקרית של בלו, זה שהוא פשוט לא נותן לך שום דבר ממה ששחקן בעמדה 4 צריך לתת. השלשות זה האקסטרה. אם יש לך פאוור, שנותן את הבסיס ויש לו גם אקסטרה, סבבה. אבל האקסטרה בלי הבסיס זה גרוע. וזה מה שיש לבלו. האקסטרה בלי הבסיס.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 28 פברואר 2012, 13:23

felix_r כתב:
יוסי22 כתב:מקבל , אם כי זה נראה לי די אקסיומה שמכבי מנסה להשאיר את הנדריקס ולאנגפורד ושמכבי תשאיר את סופו אם הוא יסכים.

הוא לא נותן כלום, זאת הבעיה. בהגנה הוא לא יותר טוב מאליהו. הוא הריבאונדר הכי גרוע במכבי בכל העמדות. הוא לא חוסם, הוא לא מוסר טוב. כלום.
הבעיה העיקרית של בלו, זה שהוא פשוט לא נותן לך שום דבר ממה ששחקן בעמדה 4 צריך לתת. השלשות זה האקסטרה. אם יש לך פאוור, שנותן את הבסיס ויש לו גם אקסטרה, סבבה. אבל האקסטרה בלי הבסיס זה גרוע. וזה מה שיש לבלו. האקסטרה בלי הבסיס.

הוא גם נותן פיזיות. אתזה אי אפשר לקחת ממנו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 28 פברואר 2012, 14:25

אני חושב שבלו זה אולי השחקן הכי אנדרייטד בקבוצה. אנשים שוכחים שבהצלבה בשנה שעברה הוא היה שני בנקודות במכבי אחרי פארגו, שהוא מסוגל לשמור על שחקנים בעמדות 3 ו-4 ושיש לו כמה מובים שהוא שיכלל השנה והפכו אותו ליותר מגוון, כמו ההטעיה לזריקת שלוש ואחריה חדירה לסל ושהוא כן נותן פיזיות שמחפה על החיסרון שלו בגובה. אף אחד לא מצפה שהוא יעצור בהגנה את ואסקז או לורבק, אבל בניגוד לאליהו, עושה רושם שהוא לפחות מנסה. מסכים שזה לא אופטימלי שהוא משחק כמות כזו של דקות, אבל יש לזה סיבה.
שחף

הודעהעל ידי asafb96 » 28 פברואר 2012, 14:27

felix_r כתב:

נכון! אותו דבר בדיוק אני אומר על פרקינס המון זמן. הוא נותן את האקסטרה (הגנה, ריבאונד, ומלחמה), והרבה מסתנוורים מזה, אבל את הבסיס, שזה ניהול משחק, חדירה, או קליעה, לא.

יוני-הוא נותן פיזיות? הוא שם גוף, וגם נראה די שרירי. אבל כמעט כל 4 שלוקח אותו גובר עליו מבחינה פיזית. ראינו את זה עם מאצ'בן, מירוטיץ' (חדר עליו כאילו בלו הוא איזה ילד), לורבק (קשה להאשים אותו שהוא לא עצר אותו, אבל שחקן שמביא "פיזיות", לא יכול שלורבק יקח אותו כל פעם לאן שהוא רוצה).
הוא יותר פיזי מליאור, אבל לא מחזקי הפאוור פורוורדים באירופה, וכמו שכמעט כולם כאן אומרים-צריך לשחק פחות
ליאור פחות פיזי, וקולע פחות, וגם לא בתקופה הכי מזהירה שלו (כמו בלו..), אבל עדיין שחקן טוב יותר
asafb96

הודעהעל ידי asafb96 » 28 פברואר 2012, 14:31

שחף כתב:אני חושב שבלו זה אולי השחקן הכי אנדרייטד בקבוצה. אנשים שוכחים שבהצלבה בשנה שעברה הוא היה שני בנקודות במכבי אחרי פארגו, שהוא מסוגל לשמור על שחקנים בעמדות 3 ו-4 ושיש לו כמה מובים שהוא שיכלל השנה והפכו אותו ליותר מגוון, כמו ההטעיה לזריקת שלוש ואחריה חדירה לסל ושהוא כן נותן פיזיות שמחפה על החיסרון שלו בגובה. אף אחד לא מצפה שהוא יעצור בהגנה את ואסקז או לורבק, אבל בניגוד לאליהו, עושה רושם שהוא לפחות מנסה. מסכים שזה לא אופטימלי שהוא משחק כמות כזו של דקות, אבל יש לזה סיבה.

אתה, שטען שוב ושוב, שאי אפשר להתייחס ליוצא מהכלל כמו הכלל (ההתעללות של ליאור בבארסה בזמנו בגמר הליגה הספרדית), כותב על ההצלבה של בלו שנה שעברה? הוא היה מצוין, אבל שאר הזמן הוא מביא יכולת של רול פלייר, ולא יותר. שחקן של שלשות, וזהו. חדירות? זה שהוא חודר פעם ב3 משחקים זה ממש לא הופך אותו לשחקן מגוון. שיעשה את זה פעמיים-שלוש במשחק באופן קבוע, ויוסיף עוד כמה דברים, ואז יהיה אפשר לקרוא לו מגוון
עושה רושם של מנסה? נו אז מה? גם סמית' עושה רושם של מנסה לקלוע, אז הוא קולע? בלו "עושה רושם שהוא מנסה", אבל שחקן הגנה וריבאונדר לא יותר טוב מליאור.
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 28 פברואר 2012, 14:44

אסף, יש בבלו משהו, שגורם כמעט לכל המאמנים שלו להאמין בו ולתת לו לשחק הרבה.
לדעתי, רובם גם טעו בעניין הזה, כי בלו הוא שחקן שיכול להיות יעיל מאוד, אבל כמעט כמו כל קלעי שהוא רול פלייר, זה צריך להיות לזמן מוגבל.
זה לא שבלו הוא איזה דורון ג'מצ'י, שהוא הסקורר של הקבוצה, ומשחק 30 דקות, ולכן בלי קשר לאליהו בכלל, לתת לו כ"כ הרבה דקות משחק, פשוט מוריד מהאפקטיביות שלו.

אני מסכים עם פליקס שבלו הוא מלכודת דבש, ובעצם זה מחזק את מה שאמרתי כאן. יש בו משהו, שאתה פשוט לא רוצה לוותר עליו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google Adsense [Bot] ו־27 אורחים