המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קודי כתב:דובי פיק מספר שריאל מדריד מציעה להנדריקס חוזה לשלוש שנים בהן ישתכר מעל מיליון דולר נטו לעונה, כך שנראה שהויכוח עליו מיותר והוא לא ישאר כאן. אם גם לנגפורד יעזוב, אז מעבר לעובדה שיהיה מדובר בכשלון גדול של ההנהלה, ששנה אחרי שנה מאבדת את הכוכבים אחרי שהיא נזכרת להאריך את חוזיהם מאוחר מדי, שוב בלאט יצטרך (בפעם השלישית ברציפות) לבנות קבוצה מאפס. אגב, אני לא רואה סיכוי שבלאט יצליח לקלוע עד כדי כך שיביא שלושה שחקנים ברמה של סופו, הנדריקס ולנגפורד, ובתקציב השחקנים של מכבי נקבל כאן קבוצת יורוקאפ.
קודי כתב:דובי פיק מספר שריאל מדריד מציעה להנדריקס חוזה לשלוש שנים בהן ישתכר מעל מיליון דולר נטו לעונה, כך שנראה שהויכוח עליו מיותר והוא לא ישאר כאן. אם גם לנגפורד יעזוב, אז מעבר לעובדה שיהיה מדובר בכשלון גדול של ההנהלה, ששנה אחרי שנה מאבדת את הכוכבים אחרי שהיא נזכרת להאריך את חוזיהם מאוחר מדי, שוב בלאט יצטרך (בפעם השלישית ברציפות) לבנות קבוצה מאפס. אגב, אני לא רואה סיכוי שבלאט יצליח לקלוע עד כדי כך שיביא שלושה שחקנים ברמה של סופו, הנדריקס ולנגפורד, ובתקציב השחקנים של מכבי נקבל כאן קבוצת יורוקאפ.
קודי כתב:מדהים שהשחקנים שהזרים שיש למכבי עליהם אופציה לעונה הבאה (סמית, שאייר, מצ׳באן, סופו וג׳יימס) הם אלה שלא רצויים כאן, בעוד על היחידים הרלוונטיים והחשובים ביותר (לנגפורד והנדריקס) אין כלום.
asafb96 כתב:קודי כתב:דובי פיק מספר שריאל מדריד מציעה להנדריקס חוזה לשלוש שנים בהן ישתכר מעל מיליון דולר נטו לעונה, כך שנראה שהויכוח עליו מיותר והוא לא ישאר כאן. אם גם לנגפורד יעזוב, אז מעבר לעובדה שיהיה מדובר בכשלון גדול של ההנהלה, ששנה אחרי שנה מאבדת את הכוכבים אחרי שהיא נזכרת להאריך את חוזיהם מאוחר מדי, שוב בלאט יצטרך (בפעם השלישית ברציפות) לבנות קבוצה מאפס. אגב, אני לא רואה סיכוי שבלאט יצליח לקלוע עד כדי כך שיביא שלושה שחקנים ברמה של סופו, הנדריקס ולנגפורד, ובתקציב השחקנים של מכבי נקבל כאן קבוצת יורוקאפ.
לפני שאתה מתחיל שוב להאשים את ההנהלה במחדלים ובכשלונות בכך שהיא לא יכולה להתמודד עם ריאל תקציבית, בוא נחכה לראות לפחות מי נשאר ומי עוזב, ואז נתחיל את כל הירידות עליו
מצחיק שאנשים מאשימים את ההנהלה בזה. כאילו שהם באים להנדריקס, אומרים לו סכום, והוא חותם. נראה לכם באמת שהנדריקס, סופו, או לאנגפורד טיפשים? הם יודעים שהם הולכים לקבל הצעות בקיץ. אז ברור שהם לא מאריכים חוזים, כמו שפרקינס, אידסון, ופארגו לא האירכו שנה שעברה.
שחף כתב:פיק טוען שמכבי רוצים לפנות 2 מיליון דולר בתקציב משיחרור של מאצ'באן וסופו. זה סכום שבהחלט אמור להספיק להשאיר את הנדריקס ואת לאנגפורד, או לפחות אחד מהם.
חנו'ש כתב:קודי כתב:דובי פיק מספר שריאל מדריד מציעה להנדריקס חוזה לשלוש שנים בהן ישתכר מעל מיליון דולר נטו לעונה, כך שנראה שהויכוח עליו מיותר והוא לא ישאר כאן. אם גם לנגפורד יעזוב, אז מעבר לעובדה שיהיה מדובר בכשלון גדול של ההנהלה, ששנה אחרי שנה מאבדת את הכוכבים אחרי שהיא נזכרת להאריך את חוזיהם מאוחר מדי, שוב בלאט יצטרך (בפעם השלישית ברציפות) לבנות קבוצה מאפס. אגב, אני לא רואה סיכוי שבלאט יצליח לקלוע עד כדי כך שיביא שלושה שחקנים ברמה של סופו, הנדריקס ולנגפורד, ובתקציב השחקנים של מכבי נקבל כאן קבוצת יורוקאפ.
אם זה מה שיכניס קצת הגיון בקבוצה ויגרום להם להבין שעכשיו אסור להם לוותר גם על סופו, אז אולי זה עדיף
קודי כתב:asafb96 כתב:קודי כתב:דובי פיק מספר שריאל מדריד מציעה להנדריקס חוזה לשלוש שנים בהן ישתכר מעל מיליון דולר נטו לעונה, כך שנראה שהויכוח עליו מיותר והוא לא ישאר כאן. אם גם לנגפורד יעזוב, אז מעבר לעובדה שיהיה מדובר בכשלון גדול של ההנהלה, ששנה אחרי שנה מאבדת את הכוכבים אחרי שהיא נזכרת להאריך את חוזיהם מאוחר מדי, שוב בלאט יצטרך (בפעם השלישית ברציפות) לבנות קבוצה מאפס. אגב, אני לא רואה סיכוי שבלאט יצליח לקלוע עד כדי כך שיביא שלושה שחקנים ברמה של סופו, הנדריקס ולנגפורד, ובתקציב השחקנים של מכבי נקבל כאן קבוצת יורוקאפ.
לפני שאתה מתחיל שוב להאשים את ההנהלה במחדלים ובכשלונות בכך שהיא לא יכולה להתמודד עם ריאל תקציבית, בוא נחכה לראות לפחות מי נשאר ומי עוזב, ואז נתחיל את כל הירידות עליו
מצחיק שאנשים מאשימים את ההנהלה בזה. כאילו שהם באים להנדריקס, אומרים לו סכום, והוא חותם. נראה לכם באמת שהנדריקס, סופו, או לאנגפורד טיפשים? הם יודעים שהם הולכים לקבל הצעות בקיץ. אז ברור שהם לא מאריכים חוזים, כמו שפרקינס, אידסון, ופארגו לא האירכו שנה שעברה.
הכל עניין של טיימינג. מה שהנדריקס דרש בתחילת העונה זה הרבה פחות ממה שמכבי מוכנה לשלם היום ולא מספיק בשביל להשאיר אותו. אותו הסיפור עם לנגפורד ואותו סיפור היה בעונה שעברה עם אידסון.
asafb96 כתב:קודי כתב:asafb96 כתב:קודי כתב:דובי פיק מספר שריאל מדריד מציעה להנדריקס חוזה לשלוש שנים בהן ישתכר מעל מיליון דולר נטו לעונה, כך שנראה שהויכוח עליו מיותר והוא לא ישאר כאן. אם גם לנגפורד יעזוב, אז מעבר לעובדה שיהיה מדובר בכשלון גדול של ההנהלה, ששנה אחרי שנה מאבדת את הכוכבים אחרי שהיא נזכרת להאריך את חוזיהם מאוחר מדי, שוב בלאט יצטרך (בפעם השלישית ברציפות) לבנות קבוצה מאפס. אגב, אני לא רואה סיכוי שבלאט יצליח לקלוע עד כדי כך שיביא שלושה שחקנים ברמה של סופו, הנדריקס ולנגפורד, ובתקציב השחקנים של מכבי נקבל כאן קבוצת יורוקאפ.
הכל עניין של טיימינג. מה שהנדריקס דרש בתחילת העונה זה הרבה פחות ממה שמכבי מוכנה לשלם היום ולא מספיק בשביל להשאיר אותו. אותו הסיפור עם לנגפורד ואותו סיפור היה בעונה שעברה עם אידסון.
בטח, כולם חכמים בדיעבד. אם ההנהלה היו נותנים להנדריקס 700-800 לפני חודש היו שוחטים אותם פה. איזה כיף שאנחנו יכולים להיות חכמים בדיעבד ולרדת עליהם....
לא צריך את הנדריקס ולא נעלים. ההצעה הזאת של ריאל מצוינת בשביל מכבי. ככה יתרכזו בסופו, לאנגפורד, ומאצ'בן. שחקנים טובים וחשובים יותר
asafb96 כתב:קודי כתב:asafb96 כתב:קודי כתב:דובי פיק מספר שריאל מדריד מציעה להנדריקס חוזה לשלוש שנים בהן ישתכר מעל מיליון דולר נטו לעונה, כך שנראה שהויכוח עליו מיותר והוא לא ישאר כאן. אם גם לנגפורד יעזוב, אז מעבר לעובדה שיהיה מדובר בכשלון גדול של ההנהלה, ששנה אחרי שנה מאבדת את הכוכבים אחרי שהיא נזכרת להאריך את חוזיהם מאוחר מדי, שוב בלאט יצטרך (בפעם השלישית ברציפות) לבנות קבוצה מאפס. אגב, אני לא רואה סיכוי שבלאט יצליח לקלוע עד כדי כך שיביא שלושה שחקנים ברמה של סופו, הנדריקס ולנגפורד, ובתקציב השחקנים של מכבי נקבל כאן קבוצת יורוקאפ.
בטח, כולם חכמים בדיעבד. אם ההנהלה היו נותנים להנדריקס 700-800 לפני חודש היו שוחטים אותם פה. איזה כיף שאנחנו יכולים להיות חכמים בדיעבד ולרדת עליהם....
לא חכמים בדיעבד ולא נעליים. תקרא מה כתבתי במהלך עונה שעברה על אידסון ומה כתבתי בתחילת העונה הזו על הנדריקס.
לא צריך את הנדריקס ולא נעלים. ההצעה הזאת של ריאל מצוינת בשביל מכבי. ככה יתרכזו בסופו, לאנגפורד, ומאצ'בן. שחקנים טובים וחשובים יותר
לא חכמים בדיעבד ולא נעליים. תקרא מה כתבתי במהלך עונה שעברה על אידסון ומה כתבתי בתחילת העונה הזו על הנדריקס.
מעניין שכמה שהתווכחתי איתך בעבר על הנדריקס, אני מוצאת את עצמי לגמרי מסכימה איתך עכשיו.
אני באמת לא מבינה מאיפה מגיעה ההגזמה המטורפת הזו על הנדריקס?
מקסימום הייתי יכולה להבין אם הרצון החזק להשאיר את לאנגפורד היה מטריף את מכבי, אבל להיטרף ככה על הנדריקס?
לוותר על שחקנים הרבה יותר חשובים בשביל כסף להנדריקס?
כאילו הוא הפך להיות איזו התמכרות....
חנו'ש כתב:asafb96 כתב:קודי כתב:asafb96 כתב:קודי כתב:דובי פיק מספר שריאל מדריד מציעה להנדריקס חוזה לשלוש שנים בהן ישתכר מעל מיליון דולר נטו לעונה, כך שנראה שהויכוח עליו מיותר והוא לא ישאר כאן. אם גם לנגפורד יעזוב, אז מעבר לעובדה שיהיה מדובר בכשלון גדול של ההנהלה, ששנה אחרי שנה מאבדת את הכוכבים אחרי שהיא נזכרת להאריך את חוזיהם מאוחר מדי, שוב בלאט יצטרך (בפעם השלישית ברציפות) לבנות קבוצה מאפס. אגב, אני לא רואה סיכוי שבלאט יצליח לקלוע עד כדי כך שיביא שלושה שחקנים ברמה של סופו, הנדריקס ולנגפורד, ובתקציב השחקנים של מכבי נקבל כאן קבוצת יורוקאפ.
מעניין שכמה שהתווכחתי איתך בעבר על הנדריקס, אני מוצאת את עצמי לגמרי מסכימה איתך עכשיו.
אני באמת לא מבינה מאיפה מגיעה ההגזמה המטורפת הזו על הנדריקס?
מקסימום הייתי יכולה להבין אם הרצון החזק להשאיר את לאנגפורד היה מטריף את מכבי, אבל להיטרף ככה על הנדריקס?
לוותר על שחקנים הרבה יותר חשובים בשביל כסף להנדריקס?
כאילו הוא הפך להיות איזו התמכרות....
felix_r כתב:jol9,
פתח את אתר היורוליג ותראה.
שחורציאנידיס בטופ-16 שיחק סך הכל 93 וחילק 8 אסיסטים.
הנדריקס בטופ-16 שיחק סך הכל 162 דקות וחילק 6.
חנו'ש כתב:jol9 כתב:חנו'ש כתב:יוני, אני לא יודעת עד כמה זה נכון להגיד שמכבי השנה נמצאת ב"כיוון הנכון".
זה נכון אולי מבחינת התוצאות עד כה, אבל לא מבחינת הכדורסל של מכבי.
רוב העונה מכבי מציגה לצערי כדורסל שאני אישית לא נהנית ממנו.
זכור לי איך בעונה האחרונה של פיני, אחרי ההעפלה להצלבה (ואז היינו במצב הרבה יותר טוב לקראת ההצלבה), טענו כאן כמה אנשים שלמרות הכל הכדורסל של מכבי לא טוב.
ובכן, אני לא חושבת שמכבי משחקת העונה טוב יותר מהעונה ההיא (ואולי אפילו פחות טוב).
אני אשמח מאוד אם מכבי תעפיל העונה לפיינל פור, אבל זה עדיין לא נראה לי נכון שמכבי של השנה תהיה שם.
זה נכון. הכדורסל הוא רע, ולמרות שסה"כ למכבי יש נסיבות מקילות (העזיבה של פארגו, הפציעה של פרקינס, ביטול החתימה של הלפרין, העזיבה באמצע העונה של פארמר וכו') זה עדיין היה
צריך להיות יותר טוב.
אבל בכל זאת, אני מעדיף כרגע להתמקד בתוצאות, שהן בסדר גמור (ולצערי אני חושב שמכבי לא תעבור את פאו מה שיהפוך את עונת היורוליג לסבירה).
זה נכון שיש כמה נסיבות מקילות, אבל עדיין אני לא מרגישה כאילו העונה בניגוד לעונה שעברה, בלאט מצליח להוציא מהקבוצה 200%, בקושי 100%.
לכן אני יכולה להבין את הביקורת של פליקס (גם אם היא קצת מוגזמת לעיתים....) על בלאט.
יכול להיות שזה גם האדריאטית ולכן יש לו נסיבות מקילות, אבל אני העונה עד היום לא רואה דרך ברורה לקבוצה.
אני כן מסכימה איתך לגבי סופו.
אני לא יודעת מה הגורם, או הגורמים ליכולת שלו, אבל אני כן זוכרת לו חסד נעורים ואני כן זוכרת שהוא עדיין השחקן שהצליח להוביל את הקבוצה לגמר היורוליג.
ולמרות שאני אוהבת את הנדריקס, אני די בספק אם בניגוד לסופו הוא שחקן המסוגל להוליך קבוצה להישגים באמת גדולים (מעבר לטופ 16 מוצלח).
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־34 אורחים