arel123 כתב:אני דווקא החלטתי לתת להנהלה הזדמנות בקיץ הזה, יש לי כמה ציפיות בקיץ הזה ואני רוצה לראות אם היא תעבור אותם .
אם גם הפעם הם יחרגו ממשהו שהם אמרו והבטיחו, אז אני רשמית איבדתי בהם את האמון שלי
בהצלחה..תמסור דש מהעבר השני של עמק האכזבות
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
arel123 כתב:אני דווקא החלטתי לתת להנהלה הזדמנות בקיץ הזה, יש לי כמה ציפיות בקיץ הזה ואני רוצה לראות אם היא תעבור אותם .
אם גם הפעם הם יחרגו ממשהו שהם אמרו והבטיחו, אז אני רשמית איבדתי בהם את האמון שלי
my man כתב:arel123 כתב:אני דווקא החלטתי לתת להנהלה הזדמנות בקיץ הזה, יש לי כמה ציפיות בקיץ הזה ואני רוצה לראות אם היא תעבור אותם .
my man כתב:arel123 כתב:אני דווקא החלטתי לתת להנהלה הזדמנות בקיץ הזה, יש לי כמה ציפיות בקיץ הזה ואני רוצה לראות אם היא תעבור אותם .
ShiriV כתב:arel123 כתב:אני דווקא החלטתי לתת להנהלה הזדמנות בקיץ הזה, יש לי כמה ציפיות בקיץ הזה ואני רוצה לראות אם היא תעבור אותם .
תמים
ShiriV כתב:arel123 כתב:אני דווקא החלטתי לתת להנהלה הזדמנות בקיץ הזה, יש לי כמה ציפיות בקיץ הזה ואני רוצה לראות אם היא תעבור אותם .
תמים
felix_r כתב:כבר 01:40 בלילה וספאחיה עוד לא חתם
אני אתן להם עוד חצי שעה!
felix_r כתב:כבר 01:40 בלילה וספאחיה עוד לא חתם
אני אתן להם עוד חצי שעה!
my man כתב:felix_r כתב:כבר 01:40 בלילה וספאחיה עוד לא חתם
אני אתן להם עוד חצי שעה!
זה ייפול..
toja27 כתב:felix_r כתב:כבר 01:40 בלילה וספאחיה עוד לא חתם
אני אתן להם עוד חצי שעה!
יש לך עוד 47 דקות להכין קפה , לעשן סיגריה ולהעביר את הזמן בפנאן עד להודעה אחי.
felix_r כתב:toja27 כתב:felix_r כתב:כבר 01:40 בלילה וספאחיה עוד לא חתם
אני אתן להם עוד חצי שעה!
הפסקתי לעשן בקיץ שעבר
toja27 כתב:felix_r כתב:toja27 כתב:felix_r כתב:כבר 01:40 בלילה וספאחיה עוד לא חתם
אני אתן להם עוד חצי שעה!
הפסקתי לעשן בקיץ שעבר
felix_r כתב:toja27 כתב:felix_r כתב:toja27 כתב:felix_r כתב:כבר 01:40 בלילה וספאחיה עוד לא חתם
אני אתן להם עוד חצי שעה!
הפסקתי לעשן בקיץ שעבר
בערך 30 שנה מאוחר מדי
שועל כתב:ספאחיה - האופציה הכי פחות גרועה למכבי
לאחר שלוש שנים כעוזר ב-NBA, אליפויות בספרד, טורקיה וישראל והיכרות מוקדמת עם מכבי - אין מועמד טוב יותר מהמאמן הקרואטי
http://www.haaretz.co.il/blogs/yoavborowitz/1.4177677
(פליקס לא להיכנס)
goshimon כתב:arel123 כתב:אני דווקא החלטתי לתת להנהלה הזדמנות בקיץ הזה, יש לי כמה ציפיות בקיץ הזה ואני רוצה לראות אם היא תעבור אותם .
אני לא יכול לתת להם עוד צ'אנס, זו שערוריה. כל עוד המנהלים נשארים אני (ואגב, כולם כאן מסביב) פשוט מאבדים עניין בקבוצה. לתת לניקולה שוב לבנות את הקבוצה אחרי שלוש השנים האחרונות זה זלזול עמוק בכולנו. אנחנו מוציאים אלפים רבים של שקלים, וניהול גרוע זורק אותם לפח.
jol9 כתב:goshimon כתב:arel123 כתב:אני דווקא החלטתי לתת להנהלה הזדמנות בקיץ הזה, יש לי כמה ציפיות בקיץ הזה ואני רוצה לראות אם היא תעבור אותם .
אני לא יכול לתת להם עוד צ'אנס, זו שערוריה. כל עוד המנהלים נשארים אני (ואגב, כולם כאן מסביב) פשוט מאבדים עניין בקבוצה. לתת לניקולה שוב לבנות את הקבוצה אחרי שלוש השנים האחרונות זה זלזול עמוק בכולנו. אנחנו מוציאים אלפים רבים של שקלים, וניהול גרוע זורק אותם לפח.
מסכים לגמרי.
אני חושב שאף אחד לא מאמין להם בטווח הארוך, והחלוקה הגסה היא לכאלה שמצפים לעוד ועוד כשלון שיגרור מכירה בסופו של דבר, לכאלה שמקווים להצלחות נקודתיות, שיצליחו בדרך קסם להבריא את המועדון, או לפחות לרכך את ההתרסקות שלו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google Adsense [Bot], מרסר ו־8 אורחים