המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
arel123 כתב:שלום לכולם,
אז ראיתי שפעם קובי פתח ת'רד כזה שיש בו את כל המועמדים והמלפפונים החמים למכבי בקיץ, ואני החלטתי להמשיך את זה השנה .
חיפשתי בהרבה מקורות שחקנים שמועמדים, ונכון לעכשיו אלה המועמדים שמצאתי, כמובן שלכל מועמד יש את האתר שממנו פורסמה הידיעה .
אשמח אם תדונו בת'רד הזה ואם תוכלו לרשום לי פה מקורות\מועמדים ששכחתי ואני כמובן אוסיף, אשתדל לעדכן את הת'רד כמה שיותר מהר בכל פעם שמתפרסם מלפפון חדש
מנהלים, אשמח להדבקה.
arel123 כתב:שלום לכולם,
אז ראיתי שפעם קובי פתח ת'רד כזה שיש בו את כל המועמדים והמלפפונים החמים למכבי בקיץ, ואני החלטתי להמשיך את זה השנה מכיוון ששמתי לב שבשנה שעברה לא נפתח ת'רד כזה אז החלטתי הפעם לקחת את זה על עצמי (קובי מקווה שאין בעיה )
חיפשתי בהרבה מקורות שחקנים שמועמדים, ונכון לעכשיו אלה המועמדים שמצאתי, כמובן שלכל מועמד יש את האתר שממנו פורסמה הידיעה .
אשמח אם תדונו בת'רד הזה ואם תוכלו לרשום לי פה מקורות\מועמדים ששכחתי ואני כמובן אוסיף, אשתדל לעדכן את הת'רד כמה שיותר מהר בכל פעם שמתפרסם מלפפון חדש
כמובן שאם מועמד יחתום בקבוצה כלשהי אני ארשום בסוגריים (חתם בX), כמו שרשמתי משפט למעלה, אשמח אם תעזרו לי אם אתם רואים שלא עדכנתי .
והכי חשוב, שתהיה לנו עונת מלפפונים מוצלחת!
מנהלים, אשמח להדבקה.
קובי כתב:בעקרון, הייתי משתדל לשים את המועמדים לפי הסדר, אבל אולי מאוחר מדיי בשביל זה, כ"כ הרבה זמן בדיעבד...
קובי כתב:arel123 כתב:שלום לכולם,
אז ראיתי שפעם קובי פתח ת'רד כזה שיש בו את כל המועמדים והמלפפונים החמים למכבי בקיץ, ואני החלטתי להמשיך את זה השנה מכיוון ששמתי לב שבשנה שעברה לא נפתח ת'רד כזה אז החלטתי הפעם לקחת את זה על עצמי (קובי מקווה שאין בעיה )
כמובן שאם מועמד יחתום בקבוצה כלשהי אני ארשום בסוגריים (חתם בX), כמו שרשמתי משפט למעלה, אשמח אם תעזרו לי אם אתם רואים שלא עדכנתי .
והכי חשוב, שתהיה לנו עונת מלפפונים מוצלחת!
מנהלים, אשמח להדבקה.
שאפו! הגיע הזמן שהצעירים יקחו את המושכות
Adam כתב:ראשית, כל הכבוד על היוזמה!
דבר שני, שמת פה גם שחקנים שהיו מועמדים עוד באמצע העונה? כי אם כן, זה כבר לא רלוונטי בגלל שיש מאמן חדש.
לא זכור לי ששמעתי על עוז בלייזר, טיבור פלייס ושון דוסון. חיפשתי את הכתבות גם ולא מצאתי.
ShiriV כתב:פשש אראל, אתה מפגיז לאחרונה.
הת'רד הזה באמת היה חסר..
כל הכבוד
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־16 אורחים