המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:אבל מה זה אומר לעזעל ''אם לא יהיו בעיות''? אם לאנגפורד יתרצה לחתום על חוזה של 750 אלף דולר לעונה כמו שפדרמן מציע?
yzafrir כתב:מה שזה אומר זה , שזה לא אומר כלום .
עד שאין חתימה רישמית אין מה להתלהב....
זה שחקן מביע את רצונו להמשיך לא אומר שהוא יחתום בכל מחיר .....
קית' שחקן שקיבל בשנתיים שלפני מכבי חוזה בסך של 1.2 מליון נטו וחימקי האריכו לו את החוזה בכפול מיזה . אם הוא חזר ליכולת שלו אין סיבה שהוא לא ימצא קבוצה בסכומים דומים של לפחות מה שהרויח בהתחלה בחימקי . וזה לא סכום שמכבי יכולה/צריכה לשלם לו....גם אם הנדריקס היה מסכים לחתום פה ב-500K....
קודי כתב:בניית הקבוצה לקראת העונה הבאה צריכה להתחיל מהנדריקס ולנגפורד שחייבים להישאר. אליהם מצרפים את השחקנים בעלי החוזה - אוחיון, בורשטיין, פניני ואליהו. לאלה הייתי מנסה להוסיף את בלו לעונת פרישה ובמקביל לשחרר את מצ'באן. מסביב לגרעין הזה צריך לבנות את הקבוצה, כאשר די בולט לעין שקודם כל חסר רכז מוביל ולאחר מכן עוד סנטר. אני חושב שבמגבלות התקציביות הקיימות ולאור יכולתו הנוראה של סופו ומחירו הלא נמוך, לא תהיה ברירה אלא להיפרד ממנו לשלם, אחרת ניאלץ להיפרד מלנגפורד או הנדריקס, ונראה לי טפשי להיפרד משחקנים יציבים שמוכיחים את עצמם ערב אחרי ערב ברמות הגבוהות ביותר.
לאחר מכן אפשר להמשיך, כאשר המטרה הבאה צריכה להיות החזרת יותם ובכסף שישאר להביא סמול פורוורד צעיר (או להשאיר את סמית בזול). הקבוצה אמורה להיראות כך:
רכז - זר, אוחיון
סקנד גארד - לנגפורד, הלפרין, בורשטיין
סמול פורוורד - זר צעיר (או סמית), פניני
פאוור פורוורד - אליהו, בלו
סנטר - הנדריקס, זר
קודי כתב:בניית הקבוצה לקראת העונה הבאה צריכה להתחיל מהנדריקס ולנגפורד שחייבים להישאר. אליהם מצרפים את השחקנים בעלי החוזה - אוחיון, בורשטיין, פניני ואליהו. לאלה הייתי מנסה להוסיף את בלו לעונת פרישה ובמקביל לשחרר את מצ'באן. מסביב לגרעין הזה צריך לבנות את הקבוצה, כאשר די בולט לעין שקודם כל חסר רכז מוביל ולאחר מכן עוד סנטר. אני חושב שבמגבלות התקציביות הקיימות ולאור יכולתו הנוראה של סופו ומחירו הלא נמוך, לא תהיה ברירה אלא להיפרד ממנו לשלם, אחרת ניאלץ להיפרד מלנגפורד או הנדריקס, ונראה לי טפשי להיפרד משחקנים יציבים שמוכיחים את עצמם ערב אחרי ערב ברמות הגבוהות ביותר.
לאחר מכן אפשר להמשיך, כאשר המטרה הבאה צריכה להיות החזרת יותם ובכסף שישאר להביא סמול פורוורד צעיר (או להשאיר את סמית בזול). הקבוצה אמורה להיראות כך:
רכז - זר, אוחיון
סנטר - הנדריקס, זר
asafb96 כתב:קודי כתב:בניית הקבוצה לקראת העונה הבאה צריכה להתחיל מהנדריקס ולנגפורד שחייבים להישאר. אליהם מצרפים את השחקנים בעלי החוזה - אוחיון, בורשטיין, פניני ואליהו. לאלה הייתי מנסה להוסיף את בלו לעונת פרישה ובמקביל לשחרר את מצ'באן. מסביב לגרעין הזה צריך לבנות את הקבוצה, כאשר די בולט לעין שקודם כל חסר רכז מוביל ולאחר מכן עוד סנטר. אני חושב שבמגבלות התקציביות הקיימות ולאור יכולתו הנוראה של סופו ומחירו הלא נמוך, לא תהיה ברירה אלא להיפרד ממנו לשלם, אחרת ניאלץ להיפרד מלנגפורד או הנדריקס, ונראה לי טפשי להיפרד משחקנים יציבים שמוכיחים את עצמם ערב אחרי ערב ברמות הגבוהות ביותר.
רכז - זר, אוחיון
סנטר - הנדריקס, זר
עם הנדריקס כסנטר פותח ישחטו אותנו. אלא אם יש על הספסל שחקן כמו מאריץ' או שרמדיני
אני במקום הנדריקס הייתי משאיר את סופו, משאיר את מאצ'בן, ואם ישאר כסף אז גם את הנדריקס. אבל אם לא, אפשר ללכת על סנטר צעיר וזול. אם בלו ישאר, אפשר גם ללכת על לאנדסברג כ"סמול פורוורד הצעיר", כשמגבים אותו בלו, פניני, לאנגפורד ובורשטיין
אנשים פה שוכחים מהר מדי איך סופו נראה בתקופות הטובות שלו, ואיך הנדריקס נראה בתקופות החלשות שלו. הנדריקס בתקופה מצוינת, נכון, אבל זה לא מעלים את השנה וחצי האחרונות שבהם הוא היה סולידי, אבל לא יותר. סופו לעומתו, בתקופה לא טובה, בין היתר בגלל העומס, הפציעה, והשימוש השבלוני של מכבי בו, אבל בתקופות שהוא היה בריא וחד, הוא דרס את אירופה. אני חושב שיהיה מאוד מאוד טיפשי ולהשאיר את הנדריקס על חשבון סופו
asafb96 כתב:קודי כתב:בניית הקבוצה לקראת העונה הבאה צריכה להתחיל מהנדריקס ולנגפורד שחייבים להישאר. אליהם מצרפים את השחקנים בעלי החוזה - אוחיון, בורשטיין, פניני ואליהו. לאלה הייתי מנסה להוסיף את בלו לעונת פרישה ובמקביל לשחרר את מצ'באן. מסביב לגרעין הזה צריך לבנות את הקבוצה, כאשר די בולט לעין שקודם כל חסר רכז מוביל ולאחר מכן עוד סנטר. אני חושב שבמגבלות התקציביות הקיימות ולאור יכולתו הנוראה של סופו ומחירו הלא נמוך, לא תהיה ברירה אלא להיפרד ממנו לשלם, אחרת ניאלץ להיפרד מלנגפורד או הנדריקס, ונראה לי טפשי להיפרד משחקנים יציבים שמוכיחים את עצמם ערב אחרי ערב ברמות הגבוהות ביותר.
רכז - זר, אוחיון
סנטר - הנדריקס, זר
עם הנדריקס כסנטר פותח ישחטו אותנו. אלא אם יש על הספסל שחקן כמו מאריץ' או שרמדיני
אני במקום הנדריקס הייתי משאיר את סופו, משאיר את מאצ'בן, ואם ישאר כסף אז גם את הנדריקס. אבל אם לא, אפשר ללכת על סנטר צעיר וזול. אם בלו ישאר, אפשר גם ללכת על לאנדסברג כ"סמול פורוורד הצעיר", כשמגבים אותו בלו, פניני, לאנגפורד ובורשטיין
אנשים פה שוכחים מהר מדי איך סופו נראה בתקופות הטובות שלו, ואיך הנדריקס נראה בתקופות החלשות שלו. הנדריקס בתקופה מצוינת, נכון, אבל זה לא מעלים את השנה וחצי האחרונות שבהם הוא היה סולידי, אבל לא יותר. סופו לעומתו, בתקופה לא טובה, בין היתר בגלל העומס, הפציעה, והשימוש השבלוני של מכבי בו, אבל בתקופות שהוא היה בריא וחד, הוא דרס את אירופה. אני חושב שיהיה מאוד מאוד טיפשי ולהשאיר את הנדריקס על חשבון סופו
רכז - זר, אוחיון
סנטר - הנדריקס, זר
jol9 כתב:קודי כתב:בניית הקבוצה לקראת העונה הבאה צריכה להתחיל מהנדריקס ולנגפורד שחייבים להישאר. אליהם מצרפים את השחקנים בעלי החוזה - אוחיון, בורשטיין, פניני ואליהו. לאלה הייתי מנסה להוסיף את בלו לעונת פרישה ובמקביל לשחרר את מצ'באן. מסביב לגרעין הזה צריך לבנות את הקבוצה, כאשר די בולט לעין שקודם כל חסר רכז מוביל ולאחר מכן עוד סנטר. אני חושב שבמגבלות התקציביות הקיימות ולאור יכולתו הנוראה של סופו ומחירו הלא נמוך, לא תהיה ברירה אלא להיפרד ממנו לשלם, אחרת ניאלץ להיפרד מלנגפורד או הנדריקס, ונראה לי טפשי להיפרד משחקנים יציבים שמוכיחים את עצמם ערב אחרי ערב ברמות הגבוהות ביותר.
רכז - זר, אוחיון
סנטר - הנדריקס, זר
זה כ"כ לא פשוט כל הנושא הזה.
להיפטר מסופו, להיפטר ממילאן... בעייתי מאוד לדעתי.
לדעתי אחרי העונה הזאת יש המון בלגאן. אני מסכים לגבי לאנג והנדריקס, אבל בלו הוא סוג של מלכודת דבש, שקצת לא נותנת למכבי להתקדם. הוא לא 4 ברמה מספיק גבוהה, כי הוא לא
מביא למכבי כלום פרט לקליעה. הוא בחור מצויין, משקיען ומקצוען, אבל משהו שם תקוע.
גם עמדה שלוש מאוד מאכזבת עם פניני וסמית', ואם סמית' יישאר, אז היא תמשיך לאכזב. סמית' הוא אופציה להישאר רק אם מגיע רכז ברמה גבוהה באמת, ואני לא רואה את זה קורה.
מצ'באן הוא סוגייה שדיברנו עליה כאן הרבה. בעצם כמו שנאמר כבר, מכבי השקיעה בו הרבה כסף, ובינתיים לא קיבלה כלום. הזמן שלה להתחיל לקבל ממנו משהו זה החל מהעונה הבאה.
הוא אחלה שחקן, ולדעתי לפחות מגיע לנו שיישחק עונה אחת מלאה בקבוצה ובעמדה שלו.
לגבי סופו אני חלוק, אבל מה שטוב במקרה שלו הוא שיש זמן. אף קבוצה לא תקפוץ עליו עכשיו ביכולת הנוכחית שלו, ולמכבי יש עד סוף העונה בשביל להחליט. אם יחזור להיות סופו הטוב
אז כמובן שחייבים לעשות את כל המאמצים להחתים אותו על חוזה חדש. אם לא, אז לא.
לגבי יותם - מכבי צריכה ללכת עליו. הוא מאוד נחלש מקצועית בחודש וחצי האחרונים, ונראה שזה דווקא יעבוד לטובת מכבי, כי יהיה יותר קל לצדדים להיפרד.
סה"כ קו אחורי של רכז זר (לא מהשורה הראשונה), אוחיון, לאנג, יותם ובורשטיין, הוא קו אחורי לא רע בכלל, ואם אותו הרכז יתברר כגניבה (כמו פארגו) אז הוא יהיה אפילו מצויין.
מכביסט כתב:קודי כתב:בניית הקבוצה לקראת העונה הבאה צריכה להתחיל מהנדריקס ולנגפורד שחייבים להישאר. אליהם מצרפים את השחקנים בעלי החוזה - אוחיון, בורשטיין, פניני ואליהו. לאלה הייתי מנסה להוסיף את בלו לעונת פרישה ובמקביל לשחרר את מצ'באן. מסביב לגרעין הזה צריך לבנות את הקבוצה, כאשר די בולט לעין שקודם כל חסר רכז מוביל ולאחר מכן עוד סנטר. אני חושב שבמגבלות התקציביות הקיימות ולאור יכולתו הנוראה של סופו ומחירו הלא נמוך, לא תהיה ברירה אלא להיפרד ממנו לשלם, אחרת ניאלץ להיפרד מלנגפורד או הנדריקס, ונראה לי טפשי להיפרד משחקנים יציבים שמוכיחים את עצמם ערב אחרי ערב ברמות הגבוהות ביותר.
רכז - זר, אוחיון
סנטר - הנדריקס, זר
עם סגל כזה אפשר בהחלט להכריז על עונה פיננסית.
הנדריקס כסנטר מוביל ועוד גבוה שבמסגרת מגבלות התקציב סביר להניח שיהיה איזה נגר מהדי-ליג תהיה לנו את מצבת הגבוהים החלשה ביותר ביורוליג ואז כל מה שנותר לנו לעשות זה ללכת למכור חמוצים בשוק.
קודי כתב:יוני, ברור שאני מעדיף את מצ'באן על פני בלו, הבעיה היא שהוא הרבה יותר יקר ממנו. אם השכר של שניהם דומה אני לוקח את מילאן בלי היסוס. לגבי כל היתר נראה לי שאנחנו מסכימים, אם כי יש בינינו כמה ניואנסים בנושא סופו, אבל מאחר שממילא ההחלטה לא בידיים שלנו זה לא ממש משנה...
jol9 כתב:asafb96 כתב:קודי כתב:בניית הקבוצה לקראת העונה הבאה צריכה להתחיל מהנדריקס ולנגפורד שחייבים להישאר. אליהם מצרפים את השחקנים בעלי החוזה - אוחיון, בורשטיין, פניני ואליהו. לאלה הייתי מנסה להוסיף את בלו לעונת פרישה ובמקביל לשחרר את מצ'באן. מסביב לגרעין הזה צריך לבנות את הקבוצה, כאשר די בולט לעין שקודם כל חסר רכז מוביל ולאחר מכן עוד סנטר. אני חושב שבמגבלות התקציביות הקיימות ולאור יכולתו הנוראה של סופו ומחירו הלא נמוך, לא תהיה ברירה אלא להיפרד ממנו לשלם, אחרת ניאלץ להיפרד מלנגפורד או הנדריקס, ונראה לי טפשי להיפרד משחקנים יציבים שמוכיחים את עצמם ערב אחרי ערב ברמות הגבוהות ביותר.
רכז - זר, אוחיון
סנטר - הנדריקס, זר
הנדריקס היה מצויין בחלק גדול מהשנה וחצי שהוא נמצא במכבי. חייבים להגיד את האמת.
סופו היה גדול חלק מהזמן, בינוני בחלק אחר ועכשיו הוא חלש מאוד. הבעיה עם סופו היא שהוא נמצא בדעיכה. כלומר, זה לא אפס אנד דאונס לגיטימיים שיש לכל שחקן, אלא ממש צניחה
שכרגע לא רואים את האופק החיובי.
בגלל זה אמרתי שההחלטה לגבי סופו צריכה להתקבל בסוף העונה, עם הפרספקטיבה המלאה, חוות דעת של רופאים ומבט על שוק השחקנים. לעומת זאת, הנדריקס שמוכיח את עצמו
כל הזמן, ורק נמצא בקו עלייה, כן צריך להישאר.
אותו סנטר צעיר ודמיוני, יהיה הרבה יותר קרוב לג'יימס ביכולתו מאשר להנדריקס, כי שחקנים כאלה לא מסתובבים באירופה בזול.
אתה אומר שזה יהיה טיפשי להשאיר את הנדריקס על חשבון סופו, וזה נכון במידה ומדובר בסופו הטוב. מצד שני, זה יהיה לא פחות טיפשי ללכת עם הראש בקיר, ולשלם לשחקן פצוע שלא פוגע, מליון
דולר, ולקוות לראות שהוא יחזור להיות מה שהיה (בהנחה וזה מה שיגידו הרופאים ובהנחה שלא יהיה שיפור במשחק שלו עד סוף העונה).
jol9 כתב:קודי כתב:יוני, ברור שאני מעדיף את מצ'באן על פני בלו, הבעיה היא שהוא הרבה יותר יקר ממנו. אם השכר של שניהם דומה אני לוקח את מילאן בלי היסוס. לגבי כל היתר נראה לי שאנחנו מסכימים, אם כי יש בינינו כמה ניואנסים בנושא סופו, אבל מאחר שממילא ההחלטה לא בידיים שלנו זה לא ממש משנה...
נכון. הוא באמת הרבה יותר יקר, אבל אני אומר - אם כבר החתמתם אותו ל-5 שנים, אז בואו לפחות נראה אותו עונה אחת מלאה במדי הקבוצה.
לבלאט לא תהיה בעיה למצוא לו דקות בעמדה 4, במיוחד אם בלו פורש. אם בלו לא פורש, ודייויד לא רוצה את מצ'באן, אז אין שום סיבה להשאיל אותו שוב.
אני מקווה שלמכבי ייצא עוד לשחק פעם אחת מול פרטיזן בפיינל פור, ושהוא ייתן משחק טוב ויכריח את ההנהלה להחזיר אותו. עונה אחת... משם כבר נראה מה יהיה.
קודי כתב:asafb96 כתב:קודי כתב:בניית הקבוצה לקראת העונה הבאה צריכה להתחיל מהנדריקס ולנגפורד שחייבים להישאר. אליהם מצרפים את השחקנים בעלי החוזה - אוחיון, בורשטיין, פניני ואליהו. לאלה הייתי מנסה להוסיף את בלו לעונת פרישה ובמקביל לשחרר את מצ'באן. מסביב לגרעין הזה צריך לבנות את הקבוצה, כאשר די בולט לעין שקודם כל חסר רכז מוביל ולאחר מכן עוד סנטר. אני חושב שבמגבלות התקציביות הקיימות ולאור יכולתו הנוראה של סופו ומחירו הלא נמוך, לא תהיה ברירה אלא להיפרד ממנו לשלם, אחרת ניאלץ להיפרד מלנגפורד או הנדריקס, ונראה לי טפשי להיפרד משחקנים יציבים שמוכיחים את עצמם ערב אחרי ערב ברמות הגבוהות ביותר.
רכז - זר, אוחיון
סנטר - הנדריקס, זר
אסף, ההצעה שלך היא במקום להשאיר שחקן סולידי ויציב, שיכול בקלות לתת 20-25 דקות איכותיות מאוד בעמדות 4 ו-5 ברמות הגבוהות של אירופה והוכיח שהוא משתלב נהדר במערכת של מכבי, להשאיר סנטר עם פוטנציאל אדיר אבל מאוד לא יציב, עם מצבי רוח אינסופיים, שיכול לתת לכל היותר 15-20 דקות למשחק ושבחודשים האחרונים מסריח את הפרקט, וצרף אליו שחקן צעיר עם חוזה אסטרונומי שלא הצליח להשתלב במכבי, הוכיח את עצמו עד היום רק בקבוצה קטנה ושמשחק אך ורק על עמדה 4 העמוסה מאוד. לי זה לא נראה הגיוני.
הנדריקס לא בתקופה מצויינת - הוא מצויין כל העונה. בתחילת העונה הוא עוד עלה כסנטר שלישי (אחרי סופו וג'יימס) אבל ככל שהעונה התקדמה הוא תפס עמדה מאוד מרכזית בקבוצה. שים לידו עוד איזה שרמנדיני כזה ויש לך יופי של עמדה 5, עם אפשרות של הנדריקס לפזול מדי פעם גם לעמדה 4.
מכבי לא משתמשת בסופו בצורה שבלונית אלא בצורה הכי טובה שהשתמשו בו באיזו שהיא קבוצה בה שיחק בקריירה. הבעיה היא שגם כשהוא בריא הוא לא תמיד חד וטרוד כל העת בבעיות נפשיות כאלה ואחרות וגם כשהוא טוב זה נמשך לכל היותר 20 דקות במשחק ואתה חייב סנטר רציני לידו בכל מקרה. חוסר היציבות שלו נורא וללא מעט משחקי מאני טיים הוא לא מגיע. אגב, על הנדריקס יש עומס פי כמה מסופו (לא זוכר משחק בשום מסגרת שהוא החסיר והוא משחק הרבה יותר דקות למשחק מסופו).
קודי כתב:מכביסט כתב:קודי כתב:בניית הקבוצה לקראת העונה הבאה צריכה להתחיל מהנדריקס ולנגפורד שחייבים להישאר. אליהם מצרפים את השחקנים בעלי החוזה - אוחיון, בורשטיין, פניני ואליהו. לאלה הייתי מנסה להוסיף את בלו לעונת פרישה ובמקביל לשחרר את מצ'באן. מסביב לגרעין הזה צריך לבנות את הקבוצה, כאשר די בולט לעין שקודם כל חסר רכז מוביל ולאחר מכן עוד סנטר. אני חושב שבמגבלות התקציביות הקיימות ולאור יכולתו הנוראה של סופו ומחירו הלא נמוך, לא תהיה ברירה אלא להיפרד ממנו לשלם, אחרת ניאלץ להיפרד מלנגפורד או הנדריקס, ונראה לי טפשי להיפרד משחקנים יציבים שמוכיחים את עצמם ערב אחרי ערב ברמות הגבוהות ביותר.
רכז - זר, אוחיון
סנטר - הנדריקס, זר
עם סגל כזה אפשר בהחלט להכריז על עונה פיננסית.
הנדריקס כסנטר מוביל ועוד גבוה שבמסגרת מגבלות התקציב סביר להניח שיהיה איזה נגר מהדי-ליג תהיה לנו את מצבת הגבוהים החלשה ביותר ביורוליג ואז כל מה שנותר לנו לעשות זה ללכת למכור חמוצים בשוק.
ומה יש לך העונה? יש לך את הנדריקס ולידו עוד משקולת של 160 ק"ג שבעיקר מזיקה. אני לא אומר שצריך להביא לידו נגר מהדי ליג. אפשר למצוא איזה שרמנדיני, מאריץ או מישהו אחר שיוכל לתת קצת יותר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker ו־19 אורחים