jol9 כתב:asafb96 כתב:קודי כתב:בניית הקבוצה לקראת העונה הבאה צריכה להתחיל מהנדריקס ולנגפורד שחייבים להישאר. אליהם מצרפים את השחקנים בעלי החוזה - אוחיון, בורשטיין, פניני ואליהו. לאלה הייתי מנסה להוסיף את בלו לעונת פרישה ובמקביל לשחרר את מצ'באן. מסביב לגרעין הזה צריך לבנות את הקבוצה, כאשר די בולט לעין שקודם כל חסר רכז מוביל ולאחר מכן עוד סנטר. אני חושב שבמגבלות התקציביות הקיימות ולאור יכולתו הנוראה של סופו ומחירו הלא נמוך, לא תהיה ברירה אלא להיפרד ממנו לשלם, אחרת ניאלץ להיפרד מלנגפורד או הנדריקס, ונראה לי טפשי להיפרד משחקנים יציבים שמוכיחים את עצמם ערב אחרי ערב ברמות הגבוהות ביותר.
לאחר מכן אפשר להמשיך, כאשר המטרה הבאה צריכה להיות החזרת יותם ובכסף שישאר להביא סמול פורוורד צעיר (או להשאיר את סמית בזול). הקבוצה אמורה להיראות כך:
רכז - זר, אוחיון
סקנד גארד - לנגפורד, הלפרין, בורשטיין
סמול פורוורד - זר צעיר (או סמית), פניני
פאוור פורוורד - אליהו, בלו
סנטר - הנדריקס, זר
עם הנדריקס כסנטר פותח ישחטו אותנו. אלא אם יש על הספסל שחקן כמו מאריץ' או שרמדיני
אני במקום הנדריקס הייתי משאיר את סופו, משאיר את מאצ'בן, ואם ישאר כסף אז גם את הנדריקס. אבל אם לא, אפשר ללכת על סנטר צעיר וזול. אם בלו ישאר, אפשר גם ללכת על לאנדסברג כ"סמול פורוורד הצעיר", כשמגבים אותו בלו, פניני, לאנגפורד ובורשטיין
אנשים פה שוכחים מהר מדי איך סופו נראה בתקופות הטובות שלו, ואיך הנדריקס נראה בתקופות החלשות שלו. הנדריקס בתקופה מצוינת, נכון, אבל זה לא מעלים את השנה וחצי האחרונות שבהם הוא היה סולידי, אבל לא יותר. סופו לעומתו, בתקופה לא טובה, בין היתר בגלל העומס, הפציעה, והשימוש השבלוני של מכבי בו, אבל בתקופות שהוא היה בריא וחד, הוא דרס את אירופה. אני חושב שיהיה מאוד מאוד טיפשי ולהשאיר את הנדריקס על חשבון סופו
הנדריקס היה מצויין בחלק גדול מהשנה וחצי שהוא נמצא במכבי. חייבים להגיד את האמת.
סופו היה גדול חלק מהזמן, בינוני בחלק אחר ועכשיו הוא חלש מאוד. הבעיה עם סופו היא שהוא נמצא בדעיכה. כלומר, זה לא אפס אנד דאונס לגיטימיים שיש לכל שחקן, אלא ממש צניחה
שכרגע לא רואים את האופק החיובי.
בגלל זה אמרתי שההחלטה לגבי סופו צריכה להתקבל בסוף העונה, עם הפרספקטיבה המלאה, חוות דעת של רופאים ומבט על שוק השחקנים. לעומת זאת, הנדריקס שמוכיח את עצמו
כל הזמן, ורק נמצא בקו עלייה, כן צריך להישאר.
אותו סנטר צעיר ודמיוני, יהיה הרבה יותר קרוב לג'יימס ביכולתו מאשר להנדריקס, כי שחקנים כאלה לא מסתובבים באירופה בזול.
אתה אומר שזה יהיה טיפשי להשאיר את הנדריקס על חשבון סופו, וזה נכון במידה ומדובר בסופו הטוב. מצד שני, זה יהיה לא פחות טיפשי ללכת עם הראש בקיר, ולשלם לשחקן פצוע שלא פוגע, מליון
דולר, ולקוות לראות שהוא יחזור להיות מה שהיה (בהנחה וזה מה שיגידו הרופאים ובהנחה שלא יהיה שיפור במשחק שלו עד סוף העונה).
נכון. הוא מצוין בתקופה האחרונה, ואפשר להגיד שהוא טוב מאוד העונה הזאת. אבל זה עדיין לא היכולת של סופו במיטבו. אם הנדריקס בסדרה מול פאו, ישחק כסנטר ראשון, ויהיה מצוין כמו בתקופה האחרונה גם מולם, וואלה, אני אוריד את הכובע ולא אתנגד. אבל תכלס, הנדריקס שנה וחצי פה. את השנה וחצי הזאת אפשר לסכם בשחקן סולידי, שנותן תפוקה טובה. אבל שוב, לטעמי, כסנטר מחליף. כי כסנטר ראשון אין לו איזה מוב יציב ויעיל שהוא יכול לעשות מול ענקי אירופה. את התקופה של סופו אפשר לסכם כשנה וחצי שהוא אדיר. שוב, הוא לא יציב תמיד, ובתקופה האחרונה הוא לא טוב (וכמו שאמרתי, יש לזה הרבה סיבות), אבל הוא הוכיח את עצמו כאחד הסנטרים הטובים באירופה. מה לעשות, כרגע אני חושב שזה יהיה מהלך אידיוטי לא להמשיך עם סופו רק בשביל להאריך את החוזה של הנדריקס