עונת המלפפונים התחילה ?? טייריס רייס מעומד....

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: עונת המלפפונים התחילה ?? טייריס רייס מעומד....

הודעהעל ידי קודי » 06 מרץ 2012, 21:49

Holiday_Armadillo כתב:
שמואל1 כתב:
LIAV10 כתב:מותר להם להציע לו חוזה לפני שהעונה נגמרה?

טכנית אסור, אבל תמיד נעשים גישושים מאחורי הקלעים שאף מתפתחים לסגירות חוזה. זה קורה בכל מקום. גם מכבי סגרה עם אידסון חוזה בפיינל פור של היורוקאפ.

אבל לאידסון היה חוזה ומכבי הסכימה גם עם ריטאס על גובה השיחרור..

ממש לא. היה לו סעיף ביי אאוט בחוזה והוא מימש אותו רק בסיום העונה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 06 מרץ 2012, 21:51

חנו'ש כתב:
jol9 כתב:
asafb96 כתב:שוב, שלא נוח לך, אתה חוזר לזה ש"בלאט קובע". אני יודע שבלאט קובע, אבל מה זה משנה? כל אחד אומר את הדיעה שלו. הרי למה יש פורום? כדי ללכת כמו עיוורים אחרי בלאט וההנהלה?
הביטחון שהוא יכול לשחק 20-25 דקות, הוא פשוט בגלל שהוא עשה לא מעט משחקים כאלה. מה שבלאט יחליט זה משהו אחר. זה כמו לומר, לצד הנדריקס צריך סנטר תותח. כי הוא לא יכול לשחק 20 דקות. אבל הוא כן שיחק הרבה פעמים למעלה מ20 דקות, לא? נכון. אבל ההמומצע שלו בשנתיים האחרונות הוא פחות מ20 דקות. כי ככה בלאט החליט, ובגלל שגם הוא נוטה לעבירות יתר. עזוב נו...
לגבי הסטטיסטיקה, זאת בדיוק הנקודה! שהוא משחק יותר, הוא טוב יותר. אז כל משחק הוא צריך לשחק יותר.
העבירות השטותיות זאת בהחלט בעיה, אבל גם על זה אפשר לעבוד. אם יחליטו שהוא ימנע ממגע כמו שיותר בהגנה, ולא יצא כל פעם לשמור על גארדים, אפשר לשמור אותו רוב הזמן.
לצד סופו אתה צריך סנטר שיביא הגנה. לא משנה לי כמה זמן הוא ישחק. שישחק 10 או 20 דקות. אם בבארסה יש 40 דקות תמיד שחקן הגנתי בעמדה 5, אז גם במכבי אפשר. ושחקן הגנתי טוב, בהחלט אפשר לגנות במחירים נמוכים יחסית.
בכל מקרה, כל הדיון הזה נראה לי קצת מיותר, מכיוון שקשה לי לראות את ריץ' ממשיך במכבי, אלא אם הוא ממש התאהב במכבי ובבלאט. כי המניות שלו כרגע בשיאם

הדיון הזה מיותר, כי אתה מתעלם מהעובדות, וממשיך לטעון שסופו יכול בקלות לשחק 25 דקות, כשהוא מעולם לא עשה את זה למשך זמן ממושך יותר ממשחק פה ומשחק שם.

בשנה שעברה, סופו בהחלט היה העוגן של הקבוצה, אבל גם בשנה שעברה הוא היה לא יציב. אתה מתאר לעצמך שפתאום DD ירשה לעצמו להיעלם לחודשיים? או מקאלב?
הקבוצות שלהם היו מתרסקות. מכבי בסה"כ ירדה ביכולת, אבל לא התרסקה, ואפילו ידעה להתרומם בזמן ולנצח את המשחקים שהיתה חייבת.
תצרף את זה לעובדה שהוא לא יכול לשחק יותר מ-20 דקות בממוצע לעונה, ותקבל את הצורך הגדול של מכבי, בעוד שחקן טוב ומשמעותי בעמדה 5.
השחקן הזה, בהחלט יכול להיות מציאה זולה בפוקס, אבל לדעתי עדיף שזה יהיה מניה בטוחה, שתוכל לבוא ולהחליף את סופו, כשהוא שוב יחליט לקחת חופש מהעונה.

יוני, זה ברור שהאידיאל הוא שהנדריקס יישאר לצד סופו.
אבל ככל שהמחירים מרקיעים, זה באמת נראה לך הגיוני??
אם מכבי תמשיך להילחם על הנדריקס, אז השאלה העיקרית שנצטרך לשאול את עצמינו היא איזה תחליף זול מכבי תחפש עכשיו לסופו?

אני רק רוצה להזכיר שמכבי כבר החזיקה בפרונט קורט יקר מאוד כשהיה לה את ניקו, פייזר, בטיסטה, מוריס ואליהו בעונת צביקה.
אני חושב שלהחזיק שני סנטרים מעולים במליון דולר, זה לא כזה בלתי אפשרי עבור מכבי.

אבל אם בכל זאת חייבים לבחור, אז אולי מכבי עושה נכון שמחכה לקיץ, כי נכון להיום, ההימור על הנדריקס הוא הימור בטוח יותר, אבל מצד שני באמת קשה לי לראות
את מכבי מתרוממת עם ריצ' כחמש מוביל ביורוליג.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 06 מרץ 2012, 21:54

יוני, הבעיה היא שבקיץ כמעט בלתי אפשרי למכבי לשים יד על שחקנים מובילים כי המחירים בשמיים. לא זוכר מתי במהלך הקיץ מכבי הצליחה לשים יד על שחקן גדול.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי חנו'ש » 06 מרץ 2012, 21:55

אני גם זוכרת איזה קו אחורי היה לנו אז.... :roll:
אבל זה לא משנה, אם מכבי יכולה ורוצה קו של סופו והנדריקס גם יחד (הלוואי), אז למה סופו לא סגר כבר??
אני לא רואה שבשלב הנוכחי קבוצות קופצות עליו.
למה לא מנצלים את התקופה הלא טובה שלו כדי להחתים אותו?
כנראה שזה לא הקו הקדמי שמכבי רוצה או יכולה להרשות לעצמה עם מירב המאמצים נעשים בצד של הנדריקס למרות שסופו נראה כמו השחקן שהרבה יותר קל להחתים כרגע.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 מרץ 2012, 21:55

jol9 כתב:
חנו'ש כתב:
jol9 כתב:
asafb96 כתב:שוב, שלא נוח לך, אתה חוזר לזה ש"בלאט קובע". אני יודע שבלאט קובע, אבל מה זה משנה? כל אחד אומר את הדיעה שלו. הרי למה יש פורום? כדי ללכת כמו עיוורים אחרי בלאט וההנהלה?
הביטחון שהוא יכול לשחק 20-25 דקות, הוא פשוט בגלל שהוא עשה לא מעט משחקים כאלה. מה שבלאט יחליט זה משהו אחר. זה כמו לומר, לצד הנדריקס צריך סנטר תותח. כי הוא לא יכול לשחק 20 דקות. אבל הוא כן שיחק הרבה פעמים למעלה מ20 דקות, לא? נכון. אבל ההמומצע שלו בשנתיים האחרונות הוא פחות מ20 דקות. כי ככה בלאט החליט, ובגלל שגם הוא נוטה לעבירות יתר. עזוב נו...
לגבי הסטטיסטיקה, זאת בדיוק הנקודה! שהוא משחק יותר, הוא טוב יותר. אז כל משחק הוא צריך לשחק יותר.
העבירות השטותיות זאת בהחלט בעיה, אבל גם על זה אפשר לעבוד. אם יחליטו שהוא ימנע ממגע כמו שיותר בהגנה, ולא יצא כל פעם לשמור על גארדים, אפשר לשמור אותו רוב הזמן.
לצד סופו אתה צריך סנטר שיביא הגנה. לא משנה לי כמה זמן הוא ישחק. שישחק 10 או 20 דקות. אם בבארסה יש 40 דקות תמיד שחקן הגנתי בעמדה 5, אז גם במכבי אפשר. ושחקן הגנתי טוב, בהחלט אפשר לגנות במחירים נמוכים יחסית.
בכל מקרה, כל הדיון הזה נראה לי קצת מיותר, מכיוון שקשה לי לראות את ריץ' ממשיך במכבי, אלא אם הוא ממש התאהב במכבי ובבלאט. כי המניות שלו כרגע בשיאם

הדיון הזה מיותר, כי אתה מתעלם מהעובדות, וממשיך לטעון שסופו יכול בקלות לשחק 25 דקות, כשהוא מעולם לא עשה את זה למשך זמן ממושך יותר ממשחק פה ומשחק שם.

בשנה שעברה, סופו בהחלט היה העוגן של הקבוצה, אבל גם בשנה שעברה הוא היה לא יציב. אתה מתאר לעצמך שפתאום DD ירשה לעצמו להיעלם לחודשיים? או מקאלב?
הקבוצות שלהם היו מתרסקות. מכבי בסה"כ ירדה ביכולת, אבל לא התרסקה, ואפילו ידעה להתרומם בזמן ולנצח את המשחקים שהיתה חייבת.
תצרף את זה לעובדה שהוא לא יכול לשחק יותר מ-20 דקות בממוצע לעונה, ותקבל את הצורך הגדול של מכבי, בעוד שחקן טוב ומשמעותי בעמדה 5.
השחקן הזה, בהחלט יכול להיות מציאה זולה בפוקס, אבל לדעתי עדיף שזה יהיה מניה בטוחה, שתוכל לבוא ולהחליף את סופו, כשהוא שוב יחליט לקחת חופש מהעונה.

יוני, זה ברור שהאידיאל הוא שהנדריקס יישאר לצד סופו.
אבל ככל שהמחירים מרקיעים, זה באמת נראה לך הגיוני??
אם מכבי תמשיך להילחם על הנדריקס, אז השאלה העיקרית שנצטרך לשאול את עצמינו היא איזה תחליף זול מכבי תחפש עכשיו לסופו?

אני רק רוצה להזכיר שמכבי כבר החזיקה בפרונט קורט יקר מאוד כשהיה לה את ניקו, פייזר, בטיסטה, מוריס ואליהו בעונת צביקה.
אני חושב שלהחזיק שני סנטרים מעולים במליון דולר, זה לא כזה בלתי אפשרי עבור מכבי.

אבל אם בכל זאת חייבים לבחור, אז אולי מכבי עושה נכון שמחכה לקיץ, כי נכון להיום, ההימור על הנדריקס הוא הימור בטוח יותר, אבל מצד שני באמת קשה לי לראות

אבל הקו האחורי היה זול ולא ממש איכותי. אולי אפשר להשאיר את סופו ואת הנדריקס בסכום שציינת, אבל איפה לנגפורד משתלב פה? ורכז איכותי?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 06 מרץ 2012, 21:55

קודי, תסביר לי רק דבר אחד. אם הנדריקס יותר טוב מסופו, אז למה כל הקבוצות עושות דאבל-טים וטריפל-טים על סופו ואף קבוצה לא עושה דאבל טים על הנדריקס?

רק את זה אני רוצה שתסביר לי :grin
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 06 מרץ 2012, 22:01

felix_r כתב:קודי, תסביר לי רק דבר אחד. אם הנדריקס יותר טוב מסופו, אז למה כל הקבוצות עושות דאבל-טים וטריפל-טים על סופו ואף קבוצה לא עושה דאבל טים על הנדריקס?

רק את זה אני רוצה שתסביר לי :grin

כי מאוד קל לסגור את סופו אם אתה עושה עליו דאבל טים וטריפל טים..
אם אתה לא סוגר אותו הוא יהרוג אותך אבל אם אתה עושה עליו שמירת דאבל טים פשוטה כשהוא מספיק רחוק מהסל אז לא נשאר ממנו כלום :neutral
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 06 מרץ 2012, 22:02

חנו'ש כתב:אני גם זוכרת איזה קו אחורי היה לנו אז.... :roll:
אבל זה לא משנה, אם מכבי יכולה ורוצה קו של סופו והנדריקס גם יחד (הלוואי), אז למה סופו לא סגר כבר??
כנראה שזה לא הקו הקדמי שמכבי רוצה או יכולה להרשות לעצמה עם מירב המאמצים נעשים בצד של הנדריקס למרות שסופו נראה כמו השחקן שהרבה יותר קל להחתים כרגע.

אולי כי לסופו יש אופציה בחוזה, ומכבי מבסוטה איתו כמו שסופו מבסוט איתה, אז הוא ישאר, בדיוק כמו שקרה בקיץ? :)
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 06 מרץ 2012, 22:04

קודי כתב:יוני, הבעיה היא שבקיץ כמעט בלתי אפשרי למכבי לשים יד על שחקנים מובילים כי המחירים בשמיים. לא זוכר מתי במהלך הקיץ מכבי הצליחה לשים יד על שחקן גדול.

אני לא בטוח בזה. אם מכבי תחליט שהיא הולכת בכוח על סופו, אני מאמין שהוא יישאר, כנ"ל במקרה של הנדריקס.
מכבי הרי הצליחה להחתים את פארגו על חוזה חדש בקיץ, למרות הסיומת האדירה שלו של העונה (ד"א בהזדמנות זו, אפשר למסור לו ולDNP שלו ד"ש חם, העיקר להגשים את החלום).

אם באמת למכבי יש אפשרות להחתים רק שחקן אחד משניהם, כמו שחני אומרת, אז זה סיכון גדול, לבחור את השחקן הזה כבר עכשיו. עדיף לחכות לסוף העונה, או לפחות לסוף הסדרה
מול פאו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 06 מרץ 2012, 22:06

לפי דעתי הסיבה היחידה שלא החתימו עדיין את סופו זה בשביל לדעת אם יש סיכוי שהנדריקס יישאר..
אם הנדריקס נשאר אין כסף לסופו אז אין מה להחתים אותו, אם הנדריקס לא נשאר אז יש מצב שיתנו לסופו את החוזה שהוא רוצה ולפי סעיף בחוזה זה קצת יותר ממליון דולר נטו..
אני אומרת..אם הנדריקס לא נשאר לעשות מהפך בקו הקדמי(עמדה 5)
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 06 מרץ 2012, 22:07

החציל האצטקי כתב:

אולי כי לסופו יש אופציה בחוזה, ומכבי מבסוטה איתו כמו שסופו מבסוט איתה, אז הוא ישאר, בדיוק כמו שקרה בקיץ? :)

אולי.... :grin

אם זה המצב אז באמת שכולי תקווה שגם הנדריקס יוכל להישאר (למרות שבמחירים הללו אני קצת בספק), אבל אני עדיין לא סגורה לגבי ההישארות של סופו.
השמועות לגביו די מדאיגות אותי.

אגב יוני, לגבי הקו הקדמי של 2 שחקנים במיליון דולר, אל תשכח שיש גם את אליהו שבברוטו גם עולה למכבי כמיליון, ועדיין לא ברור המצב עם מאצ'באן כך שאני עדיין בספק אם מכבי מסוגלת להחזיק גם את סופו וגם את הנדריקס.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 06 מרץ 2012, 22:10

חנו'ש כתב:
החציל האצטקי כתב:

אם זה המצב אז באמת שכולי תקווה שגם הנדריקס יוכל להישאר (למרות שבמחירים הללו אני קצת בספק), אבל אני עדיין לא סגורה לגבי ההישארות של סופו.

אגב יוני, לגבי הקו הקדמי של 2 שחקנים במיליון דולר, אל תשכח שיש גם את אליהו שבברוטו גם עולה למכבי כמיליון, ועדיין לא ברור המצב עם מאצ'באן כך שאני עדיין בספק אם מכבי מסוגלת להחזיק גם את סופו וגם את הנדריקס.

אליהו עולה למכבי יותר ממליון דולר..השכר נטו שלו זה 750K והמס על הישראלים הוא כמעט 50%..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 06 מרץ 2012, 22:11

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:אבל אם בכל זאת חייבים לבחור, אז אולי מכבי עושה נכון שמחכה לקיץ, כי נכון להיום, ההימור על הנדריקס הוא הימור בטוח יותר, אבל מצד שני באמת קשה לי לראות

אבל הקו האחורי היה זול ולא ממש איכותי. אולי אפשר להשאיר את סופו ואת הנדריקס בסכום שציינת, אבל איפה לנגפורד משתלב פה? ורכז איכותי?

אני לא בטוח שזה היה קו אחורי כ"כ רע, לפחות לא רע על הנייר (בתחילת העונה). היה שם את קאמינגס, שבא על תקן הרכז הסולידי, והיה לא זול, היה את ביינום
שהוא הפרוספקט הצעיר, ולבסוף התברר כשחקן לא רע, אם כי לא מספיק ממושמע, היה את יותם בעונה אישית מעולה, היה את דרק, את גרסיה שהיה ממש אחלה ואת טל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 06 מרץ 2012, 22:17

Holiday_Armadillo כתב:
חנו'ש כתב:
החציל האצטקי כתב:

אליהו עולה למכבי יותר ממליון דולר..השכר נטו שלו זה 750K והמס על הישראלים הוא כמעט 50%..

טוב, אל תהיי קטנונית, הוספתי את האות כ'.... ::
(אני באמת שלא אוהבת להיכנס לחישובים וסכומים, אני מעדיפה להשאיר את זה לרואי החשבון של הפורום....)
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 06 מרץ 2012, 22:21

חנו'ש כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
חנו'ש כתב:
החציל האצטקי כתב:

טוב, אל תהיי קטנונית, הוספתי את האות כ'.... ::
(אני באמת שלא אוהבת להיכנס לחישובים וסכומים, אני מעדיפה להשאיר את זה לרואי החשבון של הפורום....)

ואני אוהבת? :laugh2 תגגלי ''דיסקלקולציה'' תביני עד כמה אני לא בן אדם של חישובים :laugh2 חוץ מזה שאם אני לא אהיה קטנונית אז באמת שלא יהיה לי שימוש בעולם חחחח
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 מרץ 2012, 22:22

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
jol9 כתב:אבל אם בכל זאת חייבים לבחור, אז אולי מכבי עושה נכון שמחכה לקיץ, כי נכון להיום, ההימור על הנדריקס הוא הימור בטוח יותר, אבל מצד שני באמת קשה לי לראות

אני לא בטוח שזה היה קו אחורי כ"כ רע, לפחות לא רע על הנייר (בתחילת העונה). היה שם את קאמינגס, שבא על תקן הרכז הסולידי, והיה לא זול, היה את ביינום
שהוא הפרוספקט הצעיר, ולבסוף התברר כשחקן לא רע, אם כי לא מספיק ממושמע, היה את יותם בעונה אישית מעולה, היה את דרק, את גרסיה שהיה ממש אחלה ואת טל.

גם אם הוא לא היה רע, הוא היה די זול. קאמינגס הרוויח 450 אלף לעונה(לפי וואלה), וקשה לי להאמין שמישהו משאר הגארדים הרוויח סכום גבוה מזה.
השארת לנגפורד תעלה למכבי לפחות מיליון דולר וצריך להביא רכז זר(שאני מקווה שגם לא יהיה זול). בנוסף, יש דיבורים על יותם ולנדסברג .. בקיצור, חייבים לוותר על משהו.
נערך לאחרונה על ידי MTA2311 בתאריך 06 מרץ 2012, 22:28, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 06 מרץ 2012, 22:28

אני מניח שמכבי תנסה לגלח הוצאות איפה שאפשר- ז"א, לקצץ את מאלט ופאפאס (700,000$) ולהחתים את פרקינס שלהערכתי- יעלה הרבה פחות.
יכול להיות שתנסה להפטר ממאצ'בן בהנחה שמחליטים שאלה סופו, הנדריקס, אליהו ובלו ואיתם הולכים באש ובמים בשנים הקרובות.

כרגע גם יותם לא נראה לי על הפרק, בטח כשהוא חתום לעוד עונה בספרטק, אבל... מי יודע?
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי NY boy » 06 מרץ 2012, 22:44

פרקינס יעלה הרבה פחות? פרקינס יעלה יותר משניהם ביחד. פרקינס היה שחקן עם שווי שוק של מיליון דולר לפני הפציעה, כל מה שהוא צריך להוכיח זה שהוא בריא וההצעות מכל קבוצות הצמרת באירופה יעמדו בלי דיחוי כנראה. ובינתיים הוא עושה אחלה עבודה בלהוכיח את זה, היכולת שלו חודש לתוך החזרה שלו אחרי שלא שיחק 9 חודשים היא לא פחות ממדהימה.

אני מעריך שנראה אותו משחק בסיינה או במילאנו בשנה הבאה. גם לפני הפציעה דובר על הצעות בסדר גודל של מיליון דולר מאיטליה, הקבוצות האלה רואות אותו לייב עכשיו ואני מניח שאחת מהם תחתים אותו.

אני בטוח שהם ישמח לבוא חזרה למכבי, אפילו בקצת פחות כסף, אבל הבנאדם לא הסכים לחתום בסכומים בינוניים (דיווחו שמכבי הציעה לו 900 אלף דולר לשנתיים בקיץ הזה, במידה ויחלים) אחרי שנפצע אז הוא בטח לא יחתום במעט עכשיו אחרי שהוא חזר לשחק והוכיח את עצמו כבריא לחלוטין. אם הוא לא יסבול מפציעות עד סוף העונה הוא יהיה אחד הגארדים הכי מבוקשים באירופה בקיץ.
NY boy

הודעהעל ידי חנו'ש » 06 מרץ 2012, 22:48

אני חושבת שאם השמועות לגבי הביקוש של הנדריקס נכונות, אולי באמת כדאי למכבי להניח את זה בצד כרגע ולהתמקד באפיקים שנראים יותר רלוונטיים כגון לאנגפורד.
אם מכבי תצליח להגיע למצב שיש לה לפחות לעונה הבאה ביד את לאנגפורד וסופו אבל לצערינו לא נצליח להשאיר את הנדריקס אז אין מה לעשות, סה לה ווי, ונכון שסביר להניח שהתחליף של הנדריקס לא יהיה טוב כמוהו, אבל אני לא יודעת מה איתכם, אני לא אבכה אם לאנגפורד וסופו יהוו את הבסיס לקבוצה של העונה הבאה.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 06 מרץ 2012, 22:54

NY boy, עזוב דיווחו מדיווחו. אנחנו מדברים על עובדות וכל הפקה פקה בתקשורת שווה מבחינתי כקליפת השום.
אני מאמין שפרקינס יגיע הנה ובסכום כסף סביר. גם בעונה השנייה שלו במכבי היו דיבורים על הצעות בשווי מיליוני דולרים מאיטליה. אז היו.
בסופו של דבר הוא היה כאן ב250,000$ ואני מאמין שגם אחרי קאנטו הוא יגיע לכאן בפחות מ700.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־20 אורחים