חילוקי דעות בנוגע לעתידו של סופו: בלאט לא רוצה, ההנהלה כן

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: חילוקי דעות בנוגע לעתידו של סופו: בלאט לא רוצה, ההנהלה כ

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 04 מרץ 2012, 19:48

felix_r כתב:מה שכן, זה לא יהיה מהלך כל כך יפה מצד מכבי כלפי האדריאטית, אחרי שעשו הכל בשבילנו וגם נתנו לנו את הפיינל פור

האדריאטית גם הבטיחו דברים למכבי ולא קיימו כמו מטוס צ'רטר שיהיה של מכבי לכל העונה..
שלא תבין לא נכון,אני חושבת שהאדריאטית התנהגה אלינו פי מליון יותר טוב מהליגה פה והלוואי והיינו נשארים שם וזורקים את קופל לכלבים..אבל ביזנס זה ביזנס :nono
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 04 מרץ 2012, 19:53

Holiday_Armadillo כתב:
felix_r כתב:מה שכן, זה לא יהיה מהלך כל כך יפה מצד מכבי כלפי האדריאטית, אחרי שעשו הכל בשבילנו וגם נתנו לנו את הפיינל פור

האדריאטית גם הבטיחו דברים למכבי ולא קיימו כמו מטוס צ'רטר שיהיה של מכבי לכל העונה..
שלא תבין לא נכון,אני חושבת שהאדריאטית התנהגה אלינו פי מליון יותר טוב מהליגה פה והלוואי והיינו נשארים שם וזורקים את קופל לכלבים..אבל ביזנס זה ביזנס :nono

כן, ברור שמכבי צריכה לעזוב, אני רק מציין לטובה את היחס שקיבלנו
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי קודי » 06 מרץ 2012, 09:59

היחס שמכבי זכתה לו מהאדריאטית הוא יחס מדהים, שהיא לא היתה מקבלת בשום מקום אחר. בכל מקרה, זה לא אמור להשפיע על ההחלטה שלא להרוג את השחקנים בעונה הבאה ולשחק בשתי ליגות בלבד. מה שכן, מכבי צריכה לעשות מאמץ עליון בכל זאת להשתתף בליגה האדריאטית ולהצטרף לליגה שלנו רק בפליי אוף, למרות שברור שקופל לא יתן יד למהלך כזה. בכל מקרה, אני לא רואה סיטואציה שבמכבי יוותרו לגמרי על הליגה בארץ כך שזו לא אפשרות מעשית.
גם מבחינת ההכנסות אני לא רואה את מכבי מפסידה יותר מדי מעזיבת האדריאטית, שהרי מרבית תוספת ההכנסות העונה הגיעה מהעלאת מחירי המנויים ומאירוח הפיינל פור, כאשר בנוסף מכבי גם קיבלה כמה גרושים על זכויות שידור ופרסום ובמקרה הטוב החזר הוצאות מהליגה האדריאטית (שאין לה ממש כסף). בעונה הבאה, מכבי לא תזדקק לסגל כל כך ארוך כמו העונה וזה כבר יפחית מההוצאות. את מחירי המנויים הם לא יורידו מאחר שבמקום 3 משחקי בית בטופ 16 יהיו עכשיו 7, וזו סיבה מספיק טובה להשאיר את המחירים ברמתם הנוכחית. פיינל פור האדריאטית ממילא לא היה אמור להתקיים בעונה הבאה בארץ (לא יקיימו אותו שנתיים רצוף באותו מקום) כך שהכנסה זו ממילא לא היתה אמורה להיות.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 06 מרץ 2012, 10:10

felix_r כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

כן, ברור שמכבי צריכה לעזוב, אני רק מציין לטובה את היחס שקיבלנו

צודק. מכבי עושה את זה לאדריאטית כבר בפעם השניה. אמנם כמו שנאמר ביזנס זה ביזנס, אבל גם ליחסים האישיים כאן יש משמעות עצומה, ולא סתם שמעון מצליח
לעשות כ"כ הרבה דברים בלתי אפשריים עבור מכבי.

בכל מקרה, אני לא רואה שום סיכוי שבעונה הבאה מכבי תשתתף בשלוש מסגרות. יש לי תחושה שאם מכבי תפסיד לפאו בהצלבה, זה יהיה המסמר האחרון של הנושא הזה.
מנגד, הצלחה מקצועית של מכבי (כלומר, פיינל פור היורוליג, ותארים בכל השאר), לדעתי יגרמו למכבי דווקא כן להישאר שם.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי צהובון » 07 מרץ 2012, 07:29

לכולנו ברור שהסיבה היחידה שבגללה מכבי בליגה הזו, היא כדי להפעיל לחץ על המנהלת ועל קופל. לא בגלל נוחות ולא בגלל שמתחשק לשמעון לטייל באירופה....
כל עוד המטרה הזו לא הושגה, לדעתי צריך להישאר בליגה האדריאטית גם אם זה מתיש ולא נוח.
זה מאוד פשוט להגיד שהליגה הזו מעייפת את השחקנים ושהיא רק פוגעת. אבל אל תשכחו שבלעדיה, היה למכבי ספסל מאוד ממורמר כי שחקנים כמו פאפאלוקאס, ג'יימס, שאייר, ואפילו מאלט היו רואים מגרש פעם בחודש.
עד שהמנהלת לא תבוא קצת לכיוון מכבי (ושאר הקבוצות הישראליות שמשחקות באירופה) ותגמיש קצת את עניין הזרים, שלא לדבר על הפיינל פור ההזוי, למכבי אין שום סיבה לוותר על הליגה האדריאטית.
צהובון

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 07 מרץ 2012, 07:52

אבא של חבר טוב שלי מכיר את שמעון, ואתמול הוא אמר לו שאין סיכוי שימשיכו באדריאטית... אני מקווה שזה נכון
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 מרץ 2012, 16:47

לא קשור לחילוקי הדעות אבל ראיון עם סופו על המשפחה החדשה שלו
http://sports.walla.co.il/?w=/151/2514873

:cry3
"לומר שאני מאושר זה בלשון המעטה", אמר שחורציאניטיס בראיון לכתבה, "אין לי מילים כדי לתאר את מה שעבר לי בראש, בנשמה ובגוף ברגע הראשון שראיתי את בני. אני מניח שעכשיו אני יכול להבין מה היא אהבה. אני חייב להודות לאייריני על הכל. היא שינתה את חיי והבחורצ'יק הקטן הזה הגיע כדי להפוך הכל לעוד יותר טוב. אני מרגיש נהדר. זו הפעם הראשונה בחיי בה אני מרגיש שהכל יהיה בסדר, כי לא אתן לזה לקרות אחרת".
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 07 מרץ 2012, 17:26

חמוד :)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אלמוג » 07 מרץ 2012, 18:02

אנשים שוכחים, שלא משנה איזה גודל הוא וכמה הוא נראה מפחיד, הוא יכל להיוולד גם בגוף קטן ואדמוני עם נמשים(רק שאז אני בספק אם הוא היה במכבי). הוא כלכך רגיש וחמוד שבא לי לצבוט אותו בלחי כמו הדודות המרוקאיות. כמובן שלא אעשה את זה,עדיין תנועה לא נכונה שלו ואני מאושפז לכמה חודשים חח.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 מרץ 2012, 18:05

אלמוג כתב:אנשים שוכחים, שלא משנה איזה גודל הוא וכמה הוא נראה מפחיד, הוא יכל להיוולד גם בגוף קטן ואדמוני עם נמשים(רק שאז אני בספק אם הוא היה במכבי). הוא כלכך רגיש וחמוד שבא לי לצבוט אותו בלחי כמו הדודות המרוקאיות. כמובן שלא אעשה את זה,עדיין תנועה לא נכונה שלו ואני מאושפז לכמה חודשים חח.

תגיד את זה למאמן הכושר של מכבי שעמד בדרכו של סופו באחד המשחקים שסופו התעצבן בהם :laugh2 אם לא היה זז ברגע האחרון מדרכו של סופו היו צריכים לגרד אותו עם שפכטל מהריצפה :laugh1
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי אלמוג » 07 מרץ 2012, 18:13

Holiday_Armadillo כתב:
אלמוג כתב:אנשים שוכחים, שלא משנה איזה גודל הוא וכמה הוא נראה מפחיד, הוא יכל להיוולד גם בגוף קטן ואדמוני עם נמשים(רק שאז אני בספק אם הוא היה במכבי). הוא כלכך רגיש וחמוד שבא לי לצבוט אותו בלחי כמו הדודות המרוקאיות. כמובן שלא אעשה את זה,עדיין תנועה לא נכונה שלו ואני מאושפז לכמה חודשים חח.

תגיד את זה למאמן הכושר של מכבי שעמד בדרכו של סופו באחד המשחקים שסופו התעצבן בהם :laugh2 אם לא היה זז ברגע האחרון מדרכו של סופו היו צריכים לגרד אותו עם שפכטל מהריצפה :laugh1

:laugh1 זוהי התנועה הלא נכונה, המפחידה, שדיברתי עליה.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 08 מרץ 2012, 06:31

זה מזכיר לי שבקליפ לבר-מצווה רצו שאצטלם רוכב על סוס שמחתי אבל פחדתי, ובשלט הכניסה היה כתוב "הרכיבה על הסוסים באחריות הרוכב בלבד".
אז, האחריות על השהות ליד סופו היא באחריות השוהה בלבד. :happy
~Box & 1~

הודעהעל ידי yzafrir » 08 מרץ 2012, 07:16

אז היו קוראים לו בלייק גריפין , לא ??
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי orelzor » 08 מרץ 2012, 13:03

חחחחחחח חזק :dance4 :dance4
orelzor

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 09 מרץ 2012, 16:04

נתון מעניין (או שלא?) על סופו.
ב2003, כמו כל שחקן שיצא לדראפט הNBA, סופו נמדד במדדים של גובה, משקל, מוטת ידיים וכדומה.

מה שמעניין הוא שבכל מקום סופו רשום כ6-9, או בעברית, 2.06, אבל המדידות שלו מראות אחרת:
6-8.75 בלי נעליים (דהיינו, 2.05 מ') ו6-10 עם נעליים (2.08) עם מוטת ידיים של 7-2 (2.18).

אלה מדדים יותר טובים משל אמארה סטאדומייר, אל הורפורד ואל ג'פרסון או אם נלך לאיזור שלנו- משל רוני טוריאף ויאן ויוקאס (רק 6-8.5 בלי נעליים ומופיע כ2.11).
דוויט האוורד נמצא בסך הכל רבע אינץ' מעליו (פחות מסנטימטר).

זה נתון מעניין לכל מי שמתייג אצלו את סופו בקטגוריות הסנטרים הגמדיים (גם אני, עד שגיליתי אותו).
(הנדריקס, לצורך העניין, 1.99 מ' בלי נעליים ו2.02 מ' עם- שזה טיפה יותר משון מאריון, אבל טיפה פחות מרודי גיי...)

תמונה
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 09 מרץ 2012, 16:36

החציל האצטקי כתב:נתון מעניין (או שלא?) על סופו.
ב2003, כמו כל שחקן שיצא לדראפט הNBA, סופו נמדד במדדים של גובה, משקל, מוטת ידיים וכדומה.

מה שמעניין הוא שבכל מקום סופו רשום כ6-9, או בעברית, 2.06, אבל המדידות שלו מראות אחרת:
6-8.75 בלי נעליים (דהיינו, 2.05 מ') ו6-10 עם נעליים (2.08) עם מוטת ידיים של 7-2 (2.18).

אלה מדדים יותר טובים משל אמארה סטאדומייר, אל הורפורד ואל ג'פרסון או אם נלך לאיזור שלנו- משל רוני טוריאף ויאן ויוקאס (רק 6-8.5 בלי נעליים ומופיע כ2.11).
דוויט האוורד נמצא בסך הכל רבע אינץ' מעליו (פחות מסנטימטר).

זה נתון מעניין לכל מי שמתייג אצלו את סופו בקטגוריות הסנטרים הגמדיים (גם אני, עד שגיליתי אותו).
(הנדריקס, לצורך העניין, 1.99 מ' בלי נעליים ו2.02 מ' עם- שזה טיפה יותר משון מאריון, אבל טיפה פחות מרודי גיי...)

תמונה

והם עוד מדדו את סופו לפני ארוחת הבוקר כשהוא היה מצומק! :laugh1
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי asafb96 » 09 מרץ 2012, 16:56

האמת, לא ידעתי שיש לו מוטת ידיים כזאת... 7-2 זה מוטת ידיים די ארוכה. חציל, אתה יודע מה הסטנדינג ריץ' שלו? של הנדריקס זה 0'9 (לא מי יודע מה בכלל בשביל סנטר)
asafb96

הודעהעל ידי שחף » 09 מרץ 2012, 17:26

להנדריקס יש סטנדינג ריץ' מאוד גבוה בשביל שחקן בגובה שלו. יותר מכמה סנטרים ב-NBA. זה לא הופך אותו לסנטר שם אבל זה בהחלט עוזר לו באירופה. לגבי סופו, סביר שעם הנתונים האלה הסטנדינג ריץ' שלו גבוה משל הנדריקס.
שחף

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־31 אורחים