המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:האמת שאני חושבת שהשילוב של פרקינס עם לאנגפורד יכול להיות לא רע בכלל.
יש משהו בלאנגורד שמאוד דומה לפארגו וכולנו זוכרים איך שיתוף הפעולה הזה עבד....
אגב, תנסו לחשוב על הרכב מעניין של שלישיית גארדים: אוחיון, פרקינס ולאנגפורד, הגנתית זה יכול להיות הרכב שיקשה על היריבה לעבור את החצי (למרות שהתקפית זה עלול להיות הרכב מעט שכונתי...)
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:קודי, תסביר לי רק דבר אחד. אם הנדריקס יותר טוב מסופו, אז למה כל הקבוצות עושות דאבל-טים וטריפל-טים על סופו ואף קבוצה לא עושה דאבל טים על הנדריקס?
רק את זה אני רוצה שתסביר לי
כי מאוד קל לסגור את סופו אם אתה עושה עליו דאבל טים וטריפל טים..
אם אתה לא סוגר אותו הוא יהרוג אותך אבל אם אתה עושה עליו שמירת דאבל טים פשוטה כשהוא מספיק רחוק מהסל אז לא נשאר ממנו כלום
יוסי22 כתב:התשובה הזו שקל לסגור את סופו עם דאבל טים היא גם פשטנית וגם מנותקת מהמציאות .
סופו מרכז אליו את כל ההגנה מהסיבה המאוד פשוטה שהוא בלתי עציר באחד על אחד , כשמכבי ניצלה את זה והניעה כדור במהירות זה הפך את האופציה של הדאבל טים לבלתי אפשרית , כשמכבי קופאת במקום ונותנת לסופו להסתבך זה כמובן לא נגמר טוב .
בכל מקרה אין בכלל בסיס להשוואה בין הנדריקס שהוא שחקן משלים נחמד לסופו שהוא שחקן מרכזי בכל מועדון שהוא יגיע אליו , שחקן שבונים סביבו קבוצה.
למעשה יש לי פיתרון מאוד פשוט בשביל בלאט אם הוא רוצה להשאיר פה את הנדריקס , שיחזיר את סופו לחמישיה ואת הנדריקס שיעלה מהספסל וההצעות הקצת מוגזמות ירגעו.
יוסי22 כתב:את מדברת על הנדריקס שמשחק במכבי וכולנו רואים 3 פעמים בשבוע ?
למה שקבוצה תעשה עליו דאבל טים ? הוא עד כדי כך מאיים ? בחיי שהמאניה דיפרסיה פה עלתה שלב ובגדול. הוא שחקן משלים טוב , טוב מאוד אפילו אבל ממש ממש ממש לא כזה שמצריך דאבל טים.
אני זוכר איך בתחילת השנה אני ועוד כמה צדיקים בסדום התעקשנו שהוא הראה פוטנציאל בשנה שעברה וזה יהיה טיפשי לוותר עליו ופתאום באים בטענות להנהלה למה לא החתימו אותו אז על חוזה ארוך טווח.
וסופו אגב בניגוד לקשקושים של שלח וחביריו דווקא מנסה למסור בכל הזדמנות ורק בשבועיים האחרונים היו לו לא מעט מסירות שהשאירו שחקנים לקרש סל , לצערו מכבי פשוט לא עובדת מספיק על התרגילים האלו והוא לא מעט פעמים נתקע עם 3 שחקנים עליו בלי אף שחקן שמתפנה לקבל את הכדור.
החציל האצטקי כתב:NY boy, עזוב דיווחו מדיווחו. אנחנו מדברים על עובדות וכל הפקה פקה בתקשורת שווה מבחינתי כקליפת השום.
אני מאמין שפרקינס יגיע הנה ובסכום כסף סביר. גם בעונה השנייה שלו במכבי היו דיבורים על הצעות בשווי מיליוני דולרים מאיטליה. אז היו.
בסופו של דבר הוא היה כאן ב250,000$ ואני מאמין שגם אחרי קאנטו הוא יגיע לכאן בפחות מ700.
Holiday_Armadillo כתב:זה כן מה ששאלת..ומה זה משנה את מי שאלת? אפשר לחשוב שזאת כיתה ואף פעם משתמשים אחרים לא נכנסים לדיונים או עונים על שאלות..
EulGam05 כתב:דאבל-טים זה מדד לכמה טוב שחקן? גם על טייסון צ'אנדלר אף אחד לא עושה דאבל-טים ב-NBA, למרות זאת לא נראה לי שהרבה קבוצות שם היו מתנגדות לכך שהוא יהיה אצלן.
EulGam05 כתב:אז אתה בעצם אומר ששחקנים כמו טייסון צ'אנדלר, ג'ואקים נואה, טים דאנקן (של היום) ומארק גאסול הם בעצם לא כל כך טובים (ביחס ל-NBA כמובן) כמו שהרבה אנשים חושבים בגלל שלא מביאים עליהם דאבל-טים?
jol9 כתב:דאבל טים זה מדד מסויים לאיכותו של שחקן, אבל לא מדד מחייב.
זה תלוי מאוד במאמן. כמו שכרמל ציינה, היום אין סיבה לא לעשות דאבל טים על סופו, כי ברוב המקרים זה לא נגמר טוב למכבי.
מנגד, על ניקולה למשל, זאת היתה טעות גדולה לעשות דאבל טים, כי ב-90% מהמקרים הוא היה מוצא שחקן פנוי לסל.
האם סופו טוב יותר מניקולה? בוודאי שלא.
גם בNBA לא חסרות דוגמאות - בזמנו היו מאמנים שהחליטו לא לעשות דאבל טים אוטומטי על בארקלי למשל. זה בדר"כ גרר משחקים של 30 נק' ומעלה של צ'אק, אבל
עדיין, זאת היתה ההחלטה של המאמן, וזהו. זה לא אומר בהכרח שצ'אק היה פחות טוב מהשחקנים שעליהם כן עשו דאבל טים, מן הסתם זה היה הפוך.
felix_r כתב:jol9 כתב:דאבל טים זה מדד מסויים לאיכותו של שחקן, אבל לא מדד מחייב.
זה תלוי מאוד במאמן. כמו שכרמל ציינה, היום אין סיבה לא לעשות דאבל טים על סופו, כי ברוב המקרים זה לא נגמר טוב למכבי.
מנגד, על ניקולה למשל, זאת היתה טעות גדולה לעשות דאבל טים, כי ב-90% מהמקרים הוא היה מוצא שחקן פנוי לסל.
האם סופו טוב יותר מניקולה? בוודאי שלא.
גם בNBA לא חסרות דוגמאות - בזמנו היו מאמנים שהחליטו לא לעשות דאבל טים אוטומטי על בארקלי למשל. זה בדר"כ גרר משחקים של 30 נק' ומעלה של צ'אק, אבל
עדיין, זאת היתה ההחלטה של המאמן, וזהו. זה לא אומר בהכרח שצ'אק היה פחות טוב מהשחקנים שעליהם כן עשו דאבל טים, מן הסתם זה היה הפוך.
אתה לא יכול לעשות דאבל טים על כולם. את העזרה אתה מביא רק נגד השחקנים הכי מסוכנים בקבוצה היריבה.
נכון, ניקולה היה מוסר כל כך טוב, שהדאבל-טים עליו היה ממש לא אפקטיבי. ניקולה היה אפילו מחכה לו.
אבל בוא לא נדבר על ניקולה, כי לצערנו הוא כבר לא משחק כאן, והוא גם לא היה ממש גבוה רגיל. מקרה מיוחד.
במקרה שלנו הנדריקס כל כך לא מפחיד אף אחד, שהמאמן של בארסה במשך מחצית שלמה שלח את השחקן שלו לעזור על סופו. כמובן שזה עלה לו ביוקר, כי הנדריקס בכל זאת הוא לא יניב גרין, וכאשר הוא היה לבד הוא קלע בקלות. אבל זה רק מדגים עד כמה קבוצות אחרות "מפחדות" מהנדריקס.
felix_r כתב:EulGam05 כתב:אז אתה בעצם אומר ששחקנים כמו טייסון צ'אנדלר, ג'ואקים נואה, טים דאנקן (של היום) ומארק גאסול הם בעצם לא כל כך טובים (ביחס ל-NBA כמובן) כמו שהרבה אנשים חושבים בגלל שלא מביאים עליהם דאבל-טים?
אני חוזר על עצמי אם לא הבנת, NBA זה באשכול המקביל. לא מעניין אותי NBA והשחקנים שמשחקים שם. זה בעצם מה שאני אומר
EulGam05 כתב:felix_r כתב:EulGam05 כתב:אז אתה בעצם אומר ששחקנים כמו טייסון צ'אנדלר, ג'ואקים נואה, טים דאנקן (של היום) ומארק גאסול הם בעצם לא כל כך טובים (ביחס ל-NBA כמובן) כמו שהרבה אנשים חושבים בגלל שלא מביאים עליהם דאבל-טים?
אני חוזר על עצמי אם לא הבנת, NBA זה באשכול המקביל. לא מעניין אותי NBA והשחקנים שמשחקים שם. זה בעצם מה שאני אומר
כן נו, הבנתי, אין לך בעצם מענה לטענות שהעלתי אלא אם כן אתה חושב שה-NBA זה בעצם הוקי קרח ולא כדורסל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־26 אורחים