jol9 כתב:LIAV10 כתב:מה עם היהודי רוסי של הנטס?
יש לו חיבה לישראל או משהו![]()
שיתרום לנו איזה 50 מיליון דולר
הוא בכלל הולך לחיות עוד הרבה אחרי שפוטין זכה במירוץ בחירות ברוסיה?
יש הרבה מאוד אוליגרכים יהודים. חלקם בארץ, חלקם באירופה, חלקם ברוסיה וחלקם בכלא. אני אישית שמח שעדיין לא הגיע אף אחד לשים כסף על מכבי
כי אני לא הייתי רוצה שנהפוך להיות קבוצה שקונה מכל מה שבא ליד. אני מעדיף את המצב כמו שהוא עכשיו, או בעצם טיפה יותר טוב ממה שהוא עכשיו.
כלומר, מבחינתי אין בכלל בעיה עם זה שמכבי נאלצת כל כמה שנים לבנות קבוצה חדשה, אבל זה בתנאי שלפחות תהיה לנו אותה קבוצה רצה במשך 3-4 שנים, עם שיפורים
קטנים משנה לשנה, וזה אומר שפעם ב3-4 שנים אפשר לעשות עונה פיננסית, עם זרים צעירים וזולים, ולכסות בכך את ההפסדים מהשנים הקודמות, אבל מכבי חייבת לעצמה ולאוהדים
שלה, לבנות קבוצה תחרותית שתשתפר מעונה לעונה, ותאיים באופן רציני על התואר.
מה שקורה היום הוא בעיקר עונה פיננסית, אחרי עונה פיננסית, ולדעתי זה חבל, כי לזכות בגביע יהיה מאוד קשה באופן הזה.
הבעיה הגדולה שזה לא ככה..
כן כל שנה מתחלפת הקבוצה ובמקום שיפורים יש..(מה ההפך שיפורים

לפני שנתיים כולם אמרו זאת עונה פיננסית למען השנים הבאות, אבל השנה התקציב לא עלה משמעותי בגלל ההישגים וכולם כבר שכחו מזה ואנחנו בעוד עונה פיננסית..
אין מה להגיד, מאז שכץ עזב אנחנו בשתי עונות פיננסיות מתוך שתיים,
ברור שטוב שהטמבל הזה עזב, אבל אני חושב שצריך להיכנס עוד מישהו שיכניס כסך ולא בן של מישהו שכבר שם כסף בכל מקרה (משפ' פדרמן)..
ברור שזה יהיה נדיר שיבוא מישהו, ישים כסף ובקושי יתערב, אבל אין מה לעשות, אנחנו פשוט חייבים עוד כסף..
תחשבו איפה היינו היום עם עוד מיליון דולר נטו על תצקציב שחקנים,ואני מדבר על מיליון בודד..
נראה לי מיטש גולדהאר הוא דווקא שקט ביחס לכסף שהואשם בכדורגל, יכול להיות אחלה אופציה, הוא גם מאוד אכפתי כלפי הקבוצה (וזה לא שהזבל בכדורגל מכניס בהרבה יותר מהפאר בכדורסל)