Lirca כתב:שחף כתב:Lirca כתב:חנו'ש כתב:asafb96 כתב:מי אמר לך שזה יוצא 10 מיליון דולר? אולי השחקנים עולים יותר (ויש גם את המיסים בעניין הזה), אולי תקציב השחקנים נמוך יותר? זה לא כזה פשוט. אם אנשים במכבי לא מצליחים לעשות זאת, והם מבינים בתקציב "קצת" יותר מאיתנו, כנראה שמה לעשות, זה לא אפשרי (חוץ מאשר לחובבי הקונספירציות שמבחינתם יש אפשרות, אבל הכל הולך לכיס של פדרמן..)
תראה אני לא מתיימרת להיות רוא"ח של מכבי ואני לא יודעת בדיוק מה התקציב ומה הסכומים של כל שחקן.
אני רק חושבת שאם יש תקציב נתון שכבר אין מאיפה להגדיל אותו (בהנחה שלא מגיע עוד משקיע ולא מעלים עוד את המנויים ועוזבים את האדריאטית), אז אולי צריך למצוא דרך להתייעל בכל ההוצאות שמסביב כך שיישאר יותר כסף לשחקנים, כי בסופו של דבר זה הרבה יותר חשוב מאשר עוד מחלק מגבות.
מסכים איתך ב-100%. כדוגמא נוספת לתפקיד מיותר אפשר לציין את הבחור שעובד עם ניצן פררו ואחראי על עמוד הפייסבוק של מכבי. הבנאדם גם מרוויח משכורת מלאה, גם טס עם הקבוצה לכל חור וגם מביא לפעמים על הדרך את החברה שלו (מכיר את שניהם והוא סידר לה להיכנס לפיינל פור בברצלונה, שם הייתי). נניח שבכל טיסה לחו"ל השהות שלו מסתכמת ב-1000 יורו לערך (טיסה+מלון+טיסה נוספת לאדריאטית). תוסיפי לזה עוד משכורת של נגיד 2K יורו לחודש וזה כמעט 50K יורו לשנה בשביל פאקינג מפעיל עמוד פייסבוק!!!
האם אחד כזה שווה את הכסף?
זה לא ההבדל בין דווין סמית' לסוני ווימס. 50K זה די כלום ברמות האלה למען האמת. אולי זה חוסך ליוגב חוזה טוב יותר.
שחף ואחרים לא הבנתם את כוונתי. אתם טענתם שיש יותר מידי בעלי תפקידים כאלה ואחרים במכבי כמו מחלקי מגבות וכו' אז ציינתי גם את מפעיל עמוד הפייסבוק.
תחברו את המשכורות והוצאות הטיסה והלינה של כל האנשים האלה במהלך השנה ותגיעו בערך ל-100-200K שעשויים להפריד בין שחקן סביר לשחקן טוב שיכול לנחות אצלנו. או כמובן להשאיר שחקנים קיימים שצפויה אצלם העלאה בשכר.
אז מה תעשה? תיתן לשחקנים לעשות כביסה, לדאוג לקנות כרטיסי טיסה, לסגור חדרים במלון, וכל הדברים האלה? צריך גם אנשים שיעשו את זה. את השכר שהם מקבלים לא אני ולא אתה יודעים