המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
ShiriV כתב:בא לי שדוסון ימות בפתאומיות רק כדי שיפסיקו להזכיר פה את השם שלו בהקשר של הקבוצה. זה עושה לי חרארה ברמה קשה..
מקווה שמכבי תסגור כבר סוף סוף את מצבת הישראלים בהחתמה של טימור. המהפך הישראלי הושלם. ועכשיו לזרים.
החציל האצטקי כתב:ShiriV כתב:בא לי שדוסון ימות בפתאומיות רק כדי שיפסיקו להזכיר פה את השם שלו בהקשר של הקבוצה. זה עושה לי חרארה ברמה קשה..
מקווה שמכבי תסגור כבר סוף סוף את מצבת הישראלים בהחתמה של טימור. המהפך הישראלי הושלם. ועכשיו לזרים.
זה לא יקרה בקרוב.
הוא הולך להיות שחקן.
RomanR כתב:אם טימור מגיע אין לדאוסון מה לחפש פה. כשיסדר את הראש שלו (אם זה יקרה) שיבוא, עד אז - חפשו אותו בראשון
החציל האצטקי כתב:איפה יהיה שחקן אם לא אצלנו?
הוא לא יצליח בחו״ל. לא עכשיו. לא ככה.
ShiriV כתב:החציל האצטקי כתב:איפה יהיה שחקן אם לא אצלנו?
סילבן הפך לשחקן אצלנו? זה פחות או יותר אותו טייפ של שחקן. מסוג השחקנים שבמקום להשתפר רק הולכים אחורה..
לא חושבת שמכבי הוכיחה לנו מספיק שהיא מסוגלת לפתח שחקנים. בדיוק להיפך.. לרוב הם קורסים תחת הלחץ.
ShiriV כתב:החציל האצטקי כתב:איפה יהיה שחקן אם לא אצלנו?
סילבן הפך לשחקן אצלנו? זה פחות או יותר אותו טייפ של שחקן. מסוג השחקנים שבמקום להשתפר רק הולכים אחורה..
לא חושבת שמכבי הוכיחה לנו מספיק שהיא מסוגלת לפתח שחקנים. בדיוק להיפך.. לרוב הם קורסים תחת הלחץ.
החציל האצטקי כתב:ShiriV כתב:החציל האצטקי כתב:איפה יהיה שחקן אם לא אצלנו?
אני לא חושב שאת טועה.
פשוט יבאס אותי ממש לראות אותו מתפוצץ בירושלים פתאום, או מתרסק בחו״ל.
אני אוהב אותו בסך הכל. אין ישראלים כאלה. אני מת שיצליח.
אני כן מאמין שיש לו מוסר עבודה יותר גבוה מלסילבן. הוא צמח מכלום. באמת שכלום.
החציל האצטקי כתב:דוסון הוא לא לאנדסברג. יש דמיון והכל, אבל הם לא אותו בן אדם.
שמואל1 כתב:אלי סהר: בר טימור סגר במכבי לשנתיים
my man כתב:שמואל1 כתב:אלי סהר: בר טימור סגר במכבי לשנתיים
איפה ראית?
felix_r כתב:אחרי השמועות על בר טימור למכבי, אהרל'ה ויסברג נזכר בכתה של אור שקדי מלפני מספר חודשים על המעבר האפשרי של השחקנים הישראלים. יש שם את די ברטלומאו בצהוב וגם בר טימור בצהוב!
https://sports.walla.co.il/item/3037786
reuelc כתב:felix_r כתב:אחרי השמועות על בר טימור למכבי, אהרל'ה ויסברג נזכר בכתה של אור שקדי מלפני מספר חודשים על המעבר האפשרי של השחקנים הישראלים. יש שם את די ברטלומאו בצהוב וגם בר טימור בצהוב!
https://sports.walla.co.il/item/3037786
אתה באמת חושב שלייצים כמו טימור,דיברתולומאו,שגב,כהן,משעור יהוו איזשהו פקטור ביורוליג? מתפלא שאתה לא רואה את הבעייתיות בהחתמת שחקנים כאלה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים