המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:רגע..גם צירבס עם חוזה..שכחתי אותו..
אנחנו נראים ככה:
זר, מקל
זר, סילבן, דיבר'
רול, סמית', משעור
מילר, כהן
צירבס, טיוס, שגב
נשארו שתי החתמות של זרים רכז וסקנד..זהו..
שיהיה לנו בהצלחה.
RomanR כתב:my man כתב:רגע..גם צירבס עם חוזה..שכחתי אותו..
אנחנו נראים ככה:
זר, מקל
זר, סילבן, דיבר'
רול, סמית', משעור
מילר, כהן
צירבס, טיוס, שגב
נשארו שתי החתמות של זרים רכז וסקנד..זהו..
שיהיה לנו בהצלחה.
החופש לא עושה לך טוב
שמואל1 כתב:אז למעשה, לאחר שבר טימור חתם בירושלים ותמיר בלאט בהפועל ת"א, הישראלי האיכותי היחיד שנותר על המדף הוא שון דואסון.
זה עניין של זמן עד שנשמע על המועמדות שלו.
MTA2311 כתב:לא יכול לתאר כמה אני רוצה שטייריס יחתום כבר במקום אחר בשביל לשמוע את התגובה שלהם
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:לא יכול לתאר כמה אני רוצה שטייריס יחתום כבר במקום אחר בשביל לשמוע את התגובה שלהם
גם זה יהיה נוק אאוט של אורי אלון
ShiriV כתב:שמואל, נוקאאוט לא עושים עם יוגב ובר טימור. אם נזרום איתך לצורך העניין, את הנוקאאוט מכבי עשתה עם דיברתולומאו ומשעור, שהיו הישראלים הבולטים בעונה החולפת ושחקנים שירושלים מאוד רצתה. את יוגב מכבי שיחררה וטימור פשוט נשאר בירושלים, זה כל הסיפור. אין פה שום נוקאאוט.
מריח לי עכשיו כמו דוסון. בא לי למות.
הצופה כתב:ShiriV כתב:שמואל, נוקאאוט לא עושים עם יוגב ובר טימור. אם נזרום איתך לצורך העניין, את הנוקאאוט מכבי עשתה עם דיברתולומאו ומשעור, שהיו הישראלים הבולטים בעונה החולפת ושחקנים שירושלים מאוד רצתה. את יוגב מכבי שיחררה וטימור פשוט נשאר בירושלים, זה כל הסיפור. אין פה שום נוקאאוט.
דוסון לא יסכים "להתפשר" בשכר של 200k במכבי ולכן הוא לא יבוא (בהנחה ומישהו במכבי רוצה אותו בכלל)
ShiriV כתב:שמואל, נוקאאוט לא עושים עם יוגב ובר טימור. אם נזרום איתך לצורך העניין, את הנוקאאוט מכבי עשתה עם דיברתולומאו ומשעור, שהיו הישראלים הבולטים בעונה החולפת ושחקנים שירושלים מאוד רצתה. את יוגב מכבי שיחררה וטימור פשוט נשאר בירושלים, זה כל הסיפור. אין פה שום נוקאאוט.
MTA2311 כתב:אוחיון לא חיכה דקה? על סמך מה אתה אומר את זה? מאיפה אתה יודע מתי ביקשו ממנו לחכות?
לא שזה משנה, אין לי בעיה עם נוקאאוטים עם אוחיונים וטימורים. מתפלל לאללה לעוד נוקאאוט עם מקל.
שמואל1 כתב:Mitelka כתב:שמואל1 כתב:לא מאמין. נוק אווט של אורי אלון.
שוב פעם לברון ג'יימס בורח למכבי וחותם אצל אלון. יא אללה.
מספיק כבר עם השטות הזו.
בשנים האחרונות יש תחרות על הישראלים הטובים ביותר בין ירושלים למכבי.
תרצה או לא, זו תחרות שמפשיעה על דעת הקהל. אורי אלון ניצח את מכבי פעמיים בכך שהחתים שחקנים ישראלים שמכבי רצתה- אוחיון וטימור.
מאמין שמכבי תנסה להגיב עם שון דאוסן.
MTA2311 כתב:ממש היום נכתב שטימור חתם במכבי. נכתבים המון דברים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־34 אורחים